Saunalahti ja Elisa ja miten he edistävät työnhaku

KiitosElisa

Hei,

Halusin vain kertoa miten liittymäni suljettiin ja miten sitä tällä hetkellä ei avata. Ihan vain läpinäkyvästi neuvoksi kaikille muille ja ihan vain siksi, että koen, että tällainen eeppinen säätö Elisan puolelta pitää tehdä näkyväksi. Varmaan laitan saman tekstin muillekin foorumeille ihmisten iloksi.

Tänään (kesken aktiivisen työnhaun muuten) puhelin ilmoittaa, että ei ole verkkoa. Potentiaalinen työnantaja lähettää sähköpostia, että voisinko soittaa hänelle, koska minulle ei voi soittaa. En saa puhelinta mitenkään verkkoon, lähetän pahoittelusähköpostin ja sanon, että soitan heti kun voin ja lähden varapuhelimen kanssa Elisa myymälään.

Myymälässä minulle sanotaan, että liittymä on suljettu maksamattomien laskujen takia. Sanon, että tämä on mahdotonta, koska minulla tulee laskut verkkopankkiin suoraan ja olen maksanut ne kaikki, joka kerta. Kysyn, että miten saan hoidettua asian niin, että saan liittymän päälle. Kuulemma minulla on laskuja auki ja ainoa tapa on mennä pankkiin maksamaan ne. No, ei se mitään. Ostan prepaidin ja soitan työnantajalle.

Menen kotiin ja avaan verkkopankin, jossa ei ole maksamattomia laskuja. Soitan Elisan asiakaspalveluun, jossa sanotaan, että on maksamattomia laskuja. Verkkopankista on tullut vain osittainen suoritus kaksi kertaa. Kysyn, että saanko laskun tiedot, jotta voin maksaa ne heti ja miten saan liittymäni käyttöön heti. Kuulemma se tulee heti käyttöön kun maksan saman pankin tililtä. Ja laitetaan kaiken varalta soitonsiirto. Tämä sopii minulle vaikka soitonsiirto maksaa 12e. Sen saisi muuten itse ilmaiseksi omaElisasta, joka ei tällä hetkellä toimi, ainakaan minun tunnuksillani. Ehkä siksi että liittymäni on suljettu.

Pyydän kaveria soittamaan liittymääni ja hän sanoo, että sieltä sanotaan, että liittymä ei ole käytössä. Soitan uudestaan asiakaspalveluun, josta uusi neuvoja sanoo, että soitonsiirtoa ei voi laittaa suljettuun liittymään, mutta veloitus on toki tehty jo. Kysyn taas, että miten saan liittymän taas auki, kun tosiaan odotan tärkeitä puheluita ja hän sanoo, että on jokin pika-avaus, johon hän toki ei pysty, mutta sen saa ehkä omaElisasta, joka tosin tällä hetkellä ei toimi. Hän lupaa jättää soittopyynnön laskutukseen.

Eli, ilman edes omaa tietoani, liittymäni on suljettu ilman että sitä saan mitenkään omalla toiminnallani auki. Kaikki asiakaspalvelijat sen lisäksi että antavat harhaanjohtavaa tietoa ovat todella nuivia eivätkä mitenkään suostu etsimään ratkaisua ongelmaan, jonka koen olevan virhe Elisan / Saunalahden taholta. Kaikesta lisäpalvelusta pitää maksaa itse (uusi prepaid, soitonsiirto joka ei toimi ja seuraavaksi varmaan se "pika-avaus", jota näin perjantai-illan lähestyessä pelkään, ettei ole luvassa). Ja mielestäni en ole tehnyt mitään muuta väärin kuin olettanut, että verkkopankissa voi vain klikata, että "hyväksy maksu" ja elää elämäänsä eteenpäin. Kun kysyin, että eikö minua olisi voinut muistuttaa, että maksu on maksamatta tai varoittaa, että liittymä suljetaan, koska saan harva se päivä Elisalta muutenkin tarjouksia uusista liittymistä ja puhelimista niin minulle kerrottiin, että kotiin on lähetetty kirje. Kun kysyin, että minne, niin sain tietää, että osoitteeseen, jossa asuin kaksi vuotta sitten. Posti kuulemma yleensä ilmoittaa uudesta osoitteesta, mutta ei nyt.

Maksoin siis heti avoimet laskut Dansken tililtä Dansken tilille. Ensimmäinen neuvoja sanoi, että liittymä aukeaa itsestään parin tunnin päästä ja seuraava sanoi, että menee pari päivää ja suositteli pika-avausta, jota ei pystynyt itse tehdä. Soittopyyntö laskutuksessa odottaa. Ja palvelu maksaa toki jotain 30 euroa, vaikka en ole itse mielestäni tehnyt mitään väärin.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Voisin kuvitella, että ei. Mutta jos joku voi neuvoa, että miten saan liittymäni päälle, jotta minulle voi jopa soittaa mahdolliset uudet työnantajat, niin neuvoja otetaan ilolla vastaan. Kiitos lukemisesta ja tätä tekstiä saa jakaa vaikka missä mediassa. Kiitos Elisa ja kiitos Saunalahti.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1898
      2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        133
        1888
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1838
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1630
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        62
        1448
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1256
      7. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1153
      8. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1150
      9. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1148
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1127
      Aihe