Saunalahti ja Elisa ja miten he edistävät työnhaku

KiitosElisa

Hei,

Halusin vain kertoa miten liittymäni suljettiin ja miten sitä tällä hetkellä ei avata. Ihan vain läpinäkyvästi neuvoksi kaikille muille ja ihan vain siksi, että koen, että tällainen eeppinen säätö Elisan puolelta pitää tehdä näkyväksi. Varmaan laitan saman tekstin muillekin foorumeille ihmisten iloksi.

Tänään (kesken aktiivisen työnhaun muuten) puhelin ilmoittaa, että ei ole verkkoa. Potentiaalinen työnantaja lähettää sähköpostia, että voisinko soittaa hänelle, koska minulle ei voi soittaa. En saa puhelinta mitenkään verkkoon, lähetän pahoittelusähköpostin ja sanon, että soitan heti kun voin ja lähden varapuhelimen kanssa Elisa myymälään.

Myymälässä minulle sanotaan, että liittymä on suljettu maksamattomien laskujen takia. Sanon, että tämä on mahdotonta, koska minulla tulee laskut verkkopankkiin suoraan ja olen maksanut ne kaikki, joka kerta. Kysyn, että miten saan hoidettua asian niin, että saan liittymän päälle. Kuulemma minulla on laskuja auki ja ainoa tapa on mennä pankkiin maksamaan ne. No, ei se mitään. Ostan prepaidin ja soitan työnantajalle.

Menen kotiin ja avaan verkkopankin, jossa ei ole maksamattomia laskuja. Soitan Elisan asiakaspalveluun, jossa sanotaan, että on maksamattomia laskuja. Verkkopankista on tullut vain osittainen suoritus kaksi kertaa. Kysyn, että saanko laskun tiedot, jotta voin maksaa ne heti ja miten saan liittymäni käyttöön heti. Kuulemma se tulee heti käyttöön kun maksan saman pankin tililtä. Ja laitetaan kaiken varalta soitonsiirto. Tämä sopii minulle vaikka soitonsiirto maksaa 12e. Sen saisi muuten itse ilmaiseksi omaElisasta, joka ei tällä hetkellä toimi, ainakaan minun tunnuksillani. Ehkä siksi että liittymäni on suljettu.

Pyydän kaveria soittamaan liittymääni ja hän sanoo, että sieltä sanotaan, että liittymä ei ole käytössä. Soitan uudestaan asiakaspalveluun, josta uusi neuvoja sanoo, että soitonsiirtoa ei voi laittaa suljettuun liittymään, mutta veloitus on toki tehty jo. Kysyn taas, että miten saan liittymän taas auki, kun tosiaan odotan tärkeitä puheluita ja hän sanoo, että on jokin pika-avaus, johon hän toki ei pysty, mutta sen saa ehkä omaElisasta, joka tosin tällä hetkellä ei toimi. Hän lupaa jättää soittopyynnön laskutukseen.

Eli, ilman edes omaa tietoani, liittymäni on suljettu ilman että sitä saan mitenkään omalla toiminnallani auki. Kaikki asiakaspalvelijat sen lisäksi että antavat harhaanjohtavaa tietoa ovat todella nuivia eivätkä mitenkään suostu etsimään ratkaisua ongelmaan, jonka koen olevan virhe Elisan / Saunalahden taholta. Kaikesta lisäpalvelusta pitää maksaa itse (uusi prepaid, soitonsiirto joka ei toimi ja seuraavaksi varmaan se "pika-avaus", jota näin perjantai-illan lähestyessä pelkään, ettei ole luvassa). Ja mielestäni en ole tehnyt mitään muuta väärin kuin olettanut, että verkkopankissa voi vain klikata, että "hyväksy maksu" ja elää elämäänsä eteenpäin. Kun kysyin, että eikö minua olisi voinut muistuttaa, että maksu on maksamatta tai varoittaa, että liittymä suljetaan, koska saan harva se päivä Elisalta muutenkin tarjouksia uusista liittymistä ja puhelimista niin minulle kerrottiin, että kotiin on lähetetty kirje. Kun kysyin, että minne, niin sain tietää, että osoitteeseen, jossa asuin kaksi vuotta sitten. Posti kuulemma yleensä ilmoittaa uudesta osoitteesta, mutta ei nyt.

Maksoin siis heti avoimet laskut Dansken tililtä Dansken tilille. Ensimmäinen neuvoja sanoi, että liittymä aukeaa itsestään parin tunnin päästä ja seuraava sanoi, että menee pari päivää ja suositteli pika-avausta, jota ei pystynyt itse tehdä. Soittopyyntö laskutuksessa odottaa. Ja palvelu maksaa toki jotain 30 euroa, vaikka en ole itse mielestäni tehnyt mitään väärin.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Voisin kuvitella, että ei. Mutta jos joku voi neuvoa, että miten saan liittymäni päälle, jotta minulle voi jopa soittaa mahdolliset uudet työnantajat, niin neuvoja otetaan ilolla vastaan. Kiitos lukemisesta ja tätä tekstiä saa jakaa vaikka missä mediassa. Kiitos Elisa ja kiitos Saunalahti.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

    Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
    Bachelor
    25
    3565
   2. Stefulla taas korkki auki?

    Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    3227
   3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

    No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
    Bachelor
    24
    2920
   4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

    Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
    Kotimaiset julkkisjuorut
    190
    2313
   5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

    Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    43
    1994
   6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
    Maailman menoa
    302
    1935
   7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

    Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
    Ikävä
    127
    1387
   8. Tämä oikeasti sattuu

    Alan ymmärtää sua paremmin.
    Ikävä
    67
    1071
   9. Haluan lämmittää välejämme

    Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
    Ikävä
    64
    1024
   10. Ihan sekaisin susta taas

    Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
    Ikävä
    87
    931
   Aihe