Voisiko terroristeilla olla asekätköjä Suomessa?

etsivä_löytää_kyllä

Älkää nyt ajatelko että tämä liittyisi siihen että Suomeen saapuvat pakolaislapset näyttävät aikuisilta fyysisesti hyväkuntoisilta sotilailta.

Silti haluaisin teidän käyttävän mielikuvitusta ja keksivän jotain vaihtoehtoja.

Minkälaisiin paikkoihin kätkisitte isoja määriä aseita Suomessa jos tehtävänne olisi etukäteen piilottaa aseet vaikkapa pakolaisena maahan saapuvia sotilaita varten? Perustelkaa paikan hyvät ja huonot puolet.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14plus4

      Oliko tällä polttopulloiskun tehneellä terroristilla aseita kotona? Ehkä monella hänen tekoaan puoltavalla terroristin alulla on myös aseita?

      • kolikossa2puolta

        Onhan sitäkin väläytelty eräiden vasemmistolaisten puheissa vuosia sitten että koko kansa olisi riisuttu aseista. Silloinhan "valkoisen roskakansan" (kuten he suomalaisia kutsuvat) tuhoaminen eli kansanmurha olisi helpompaa ja nopeampaa toteuttaa. Toki ovathan "NE" tehneet suomalaisten kansanmurhaa gangstalkingin ja järjestelmän avulla hiljalleen koko ajan mutta se ei ole mikään huutoäänestysasia joten eipä siitä sen enempää, vielä.


      • 6plus8

        Ei rikollisilla eli rasisteilla kuuluisi ollakaan aseita. Historia opettanut mitä seuraa kun heillä on aseita. Ei mitään hyvää.


    • eipostiennakolla

      Suomessa valmistetaan rynnäkkökiväärejä sekä patruunoita. Ei niitä tarvitse jemmata.

      http://www.sako.fi/

    • hölmöläinenköei

      Kyllä olen itsekkin ajatellut että varmasti on solutettua isis porukkaa joukossa. Toivottavasti olen väärässä. Ainakin pelottaa vähän.

      • et.oo.ainoo

        Ulkomaisista uutisista selviää että ISIS on väittänyt lähettäneensä miehiään pakolaisen asemassa ja pystyvänsä hyökkäämään siten ympäri Eurooppaa.


    • Isiksensetä

      Merikontit ovat hyviä asekätköjä, niitä voi ripotella melkein minne tahansa muka varasto käyttöön, eivätkä herätä kauheasti huomiota. Yhteen konttiin voi pakata vaikka satoja aseita ja kymmeniä tuhansia ammuksia. Kontteissa on helppo tuoda maahan mitä vain väärillä paperilla, rajavalvonta on ihan olematonta.

      • dsvfdsvf

        Niin aattele. Kotkassahan löyty ohjuksia kontista muutama vuos sitten. Eli kyllä niitä aseita liikkuu myös Suomen kautta tai Suomeen. Lisäksi esimerkiksi venäläiset ovat perustaneet yrityksiä ja hankkineet isoja kiinteistöjä joissa voi olla isoja kätköjä. Sopisi venäläisten toimintatapoihin yrittää saada Suomeen sisällissota, jossa eivät muka itse olisi osallisena vaan homman hoitaisi esimerkiksi ISIS.


    • karumaa

      Kätköjä löytyy kyllä,asekaupat, hyvin varustetut urheilu/erä/metsästys liikkeet,poliisilaitokset,varuskunnat,siinä muutama kätköpaikka. Ja kyllä,kyllä niistä ammatti terroristit aseen hakee jos on tarve.

    • asennemuutosehdotus

      Varmasti tulee epäaineksia eli hyvinkin mätiä omenoita tuossa maahan tunkeutumisessa. Silti haluamme auttaa niitä, jotka oikeasti tarvitsevat apua. Lähinnä kai kristityitä palestiinalaisia. He ovat rauhantahtoisia ihmisinä ja uskontonsakin takia. Luultavasti myös ahkeria ja muutenkin mukavia. Uskonto näet aiheuttaa em. asiat. Sitten muu porukka ja niiden kiihkomieliset ajatukset ja pyrkimykset. Asia on niin, että me emme vain hyväksy niitä. Mitään "hiljaista" seuraamista ei saa olla. Asioihin tulee puuttua heti ja aktiivisesti, jos on viitteitä siitä, että tuhotöitä olisi mielessä. Suomessahan ei olla puututtu mihinkään. Alkoholistit juovat puistoissa, anargistit tuhoavat paikkoja vihervasemmisto tuhoavat yhteiskuntaa jne. Me olemme olleet hiljaa. Miksi? Olemme rauhantahtoisia ja liian höveleitä. Pitääkin opetella uusi tyyli. Reilun ja rehellisen tyyli. Sillä katkotaan luulot kaikilta sekopäiltä ja meillä on edellytykset voittaa asiat puolellemme. Muslimien naisten kaltoinkohtelu pitää loppua. Puututaan aina kun nähdään. Samoin kaikki muu vääryys tulee poistaa joukosamme.
      Mistä aseita ? Mistä vaan. Suuria määriä ? Ei kai niitä tarvitse, kun pienetkin määrät riittävät. Sosialistit ( sdp) vihervasurit ovat riisuneet meidät aseista. Eihän aseita ole muilla kun rikollisilla. Mahtaa olla ihanteellista näille vääristyspuolueille?

      • monesta-maasta

        Syyrialaisia-palestiinalaisia-egyptiläisiä ja missä niitä onkaan. Somaliassakin on kristityitä, joita yritetään ahdistella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe