Naiselle lähellä 50v. voide?

Kiitollinen

Siis ehdottakaa hyviä voide ratkaisuja naiselle joka on lähempänä 50v kuin 40v ! Ihoni on kuivuuteen taipuvainen, herkkä ja jotenkin samea. Tiedän jo kaikki ruokavalio jutut ja ne on jo käytössä vedestä ja rasvahapoista lähtien ulkoiluun ja uneen. Eli haluan löytää voiteen joka ei ärsytä ihoani, mutta antaa tarpeeksi rasvaa ja tuo eloa harmaalle iholleni ! Mieluiten ei hirveästi hajustettu, koska hajusteet tuntuvat olevan pahasta iholleni.

9

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enenäävaihtais

      Olen saman ikäinen ja ostin Bio-oilia.On kyllä todella hyvä kosteuttaja ja on vienyt uurteetkin suupielistä pois. :)

      • enenäävaihtais

        Tässä on kyllä hajustetta.Semmoinen öljyntuoksu,mutta haihtuu nopeaan pois.


    • Dd-----

      No herkälle kuivalle iholle pitää olla täyteläinen voide, joka suojaa päivällä ja hoitaa yöllä.

      Herkäihoisen kannattaa ensiksi katsella allergialogon saaneita tuotteita.

      Edullisimmasta päästä olevilla merkeillä on sellaisia 24h voiteita, jossa siis sama käy päivä ja yövoiteeksi (kuivalle iholle). esim. Erisan Ravitseva 24h Kasvovoide ja Favora 24h Ravitseva Hoitovoide. Jos iho on atooppisen kuiva, ota Erisan, jos haet enemmän anti-age -vaikutusta, sitten Favora.

      Edullinen L300 voide (vaaleanpunainen versio) on myös okei ainakin mun herkälle iholle, vaikkei allergialogollinen olekaan. Saa Anttilasta, Sokokselta yms.

      Päivävoiteen tehtävä on suojata ihoa, ne ei paljon heleytä tai muuta tee.

      Samealle iholle hyvää tekisi kuorinta, mutta herkkä ja kuiva iho ei kuorinnasta tykkää varsinkaan rakeilla. Voisit kokeilla ostaa Avecyd hoitava pesuneste -pullon. Kun haluat kuorinnan (vain joka toinen viikko maksimissaan) voisit tehdä niin että levität Avecydiä kasvoille vähäksi aikaa (kokeile ensin vaikka 5 minuuttia) ja sitten pyyhit sen pois pumpulilla. Siinä oleva maitohappo kuorii ihosi kemiallisesti, eikä raastaen ihoa kuten rakeelliset kuorinnat.

      Putsariksi suosittelen kokeilemaan micellar-vesiä. Apteekkituotteista Avenen Micellar Lotion on paras, mutta myös edellä mainitun marketista saatavan L300-merkin vaaleanpunainen Micellar on okei. Näiden idea on se, että putsaat pyyhkien tällä vesimäisellä tuotteella, etkä huuhdella vesijohtovedellä. Moni pesee kuumalla hanavedellä kasvot monta kertaa päivässä ja ihmettelee sitten miksi iho kuivuu! Vesipesu kannattaa jättää minimiin.

      Noilla herkillä toimilla ihon pitäisi olla tyytyväinen.

      Heleyttä iholle voisi antaa lisää ruusunmarjasiemenöljy. Mutta sen pitää olla vain tuota öljyä, ei saisi olla muita aineita. Kokeile laittaa varovasti vaikka yöksi ensin. Tämäntyyppinen tuote:
      http://shopnet.fi/tuote/aubrey-ruusunmarjansiemenoljy-syvakosteuttava-luomukasvoseerumi-revitalizing-therapy-serum-10ml-parasta-ennen-022016/

      Päivävoide suojaa ihoa, muista vaatetus, huivi, päähine, yms. Kylmä viima ja pakkanen vievät iholta kosteutta. Talvella kannattaa pitää ilmakosteuttajaa maakuuhuoneessa. Ja saunomista pitää välttää tai ainakin suojata kasvot.

    • rypytön

      Nivea Creme peltipurkissa - sen voittanutta ei ole!

    • Pinzzu

      Mulle La Cure tuotteet ovat olleet parhaita.Saa luontaituotekaupoista ja netistä olen myös tilannut.Imeytyy hyvin,ei mitään ärsytystä ole tullut,kuten niin monista kalliista tuotteista.Iho on heleä ja tuntuu kiinteältä.Voi olla saman sarjan mutanaamion ansiota jota käytän kerran viikossa.Ei tarvitse mennä kosmetologille,kun käyttää naamiota säännöllisesti.Naamion jälkeen laitan La Curen yövoiteen ja olo on todella raikas ja puhdas!Tuntuu,että voiteen hoitavat aineet todella toimivat!Suosittelen kokeilemaan!

    • fgdfgfgfdgfdhfhd

      Olen laittanut kaakaovoita. Aivan ihana tuoksu. Jostain ekokaupasta ostin peltipurkissa. Tosin tässä hormonihaipumisiässä on hankaa, kun ihon käyttäytyminen vaihtelee. Välillä tulee näppyjä, eikä rasvoja kestä. Mutta itselleni luomujutuista kaakaovoi oli paras. Vaikkakin vähän hankala laittaa, kun on purkissa kivikovaa, ja vaatii ensin pehmittämistä.

    • RouvaOu

      Uskoisin että Egyptian Magic niminen voide olisi hyvä sinulle. Sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä antaa iholle eloa. Mielestäni aivan mahtava tuote, koska on täyttä tavaraa etkä maksa vedestä.

    • Shea-Tea

      Sameuteen voisi auttaa sheavoi tai jokin sitä sisältävä voide. Shea stimuloi pintaverenkiertoa ja heleyttää ihoa. Sheavoi tunnetaan myös nimellä karite. Itse laitan naamion kaltaisesti kasvoihin ennen pesua, mutta tunnen naisia, jotka käyttävät karitevoita myös kosteusvoiteen tavoin.

    • saysaysay

      V10Plus LX Lifting Treatment Cream. Aivan upea tuote!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5378
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1927
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      8
      1253
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe