Näinkö palkitaan hyvät saavutukset

ollikarvajalka

Seinäjoen kaupunki antoi Pitkämäelle jopa 500,00 euroa kesän urheilusaavutuksista,hävetkää!!

36

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VäriVäriinJaLoputMaihin

      Keihäänheitto on yhtä tyhyjän kans. Vai metsästetäänkö suomes keihäällä?

    • eipenniäkää

      Liian palio. Heitelköhöt keppejä omilla rahoollansa.

      • JooJooJoo1234

        Kepinheitto on tosi tärkeetä. JooJooJoo Mitä mieltä on heittäjä itte, jotta onko hyödyllistä?????????????????????????


    • Ilkkavaan

      Lueppa uusiksi..

    • LiikaaRahaaa

      Aivan liikaa antaa kaupunki, pitää muistaa että myös meidän nokipäille pitää jäädä rahaa. Terolle voisi kaupunki antaa vaikka 100e ja 400e nokipäille ruokiin ja vaatteisiin.

    • EnNytTajua

      Miksi kaupungin (veronmaksajien) pitäisi maksaa siitä hyvästä että joku tienaa muutenkin. En ymmärrä. Hän voisi vaikka kustantaa Seinäjoelle 5 pakolaista vuodeksi, niin olisi jotain hyötyä.

    • oikeitatöitätekevä

      Mitkä saavutukset? Paljonko edistyi kansantalous tai edes Seinäjoen talous?

    • kasvakaaaikuisiksi

      niin mutta kun käppi kuitenkin lensi moniaita metrejä!

      patsas siitä pitää saaha keskelle kylää.

      urheilu on lapsekkaiden touhua, kuka viitsii elämänsä repiä itseään ja sitten urheiluhierojaksi, sitten välinekauppaa ja lopuksi kirjoitetaan kirjoja ja vielä hautakivessä jokin leikkikalun merkki hohoi.

      • Jos_tulee

        niin kuuluisaksi että saa patsaan niin onhan siitä se hyöty, että pulut voivat paskantaa tämän patsaan päälle.

        Porissa joskus taannoin oli juoppo sosialidemokraatti Eetu Salin, joka on saanut patsaan aivan Porin keskustan tuntumaan, ns. Eetunaukiolle. Tämä patsas on hyvin onnistunut näköispatsas. Eetu-riepu on siinä kännispäiten sortunut katolätäkön äärelle. Kaikella tavoin Eetu Salinin patsas on visuaalisesti onnistuneempi kuin Porin toria rumentava homopatsas.


    • ekioon

      Eiköhän sillä ole omaa rahaa tarpeeksi ja kaupunki vielä velkarahalla lahjottelee,ja jos se ei pärjää niin Seinäjoellakin jaetaan ruokasseja joka viikko.

    • Turhaatouhua

      Hienoahan se on tietysti, että urheilijat urheilevat. Kaupungin asukkaiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa äyriäkään siitä, että jotkut heittävät, hyppivät, juoksevat, tappelevat tai tekevät muutakaan urheiluksi sanottua. Miksi pitäisi? Miksi minun eläkeläisenä pitäisi antaa osan verorahoistani esimerkiksi tälle Pitkämäelle? Saisinko siihen edes yhden pätevän syyn?

    • liisatar

      Niin, miksi Seinäjoki maksaa vieraan paikkakunnan urheilijalle stipendin. Ohjataisiin nämäkin eurot alkavien urheilijapoikien/tyttöjen hajoittelumahdollisuuksien turvaamiseen.

      • jepjep11123445

        Ne kosii sitä tänne Seinäjoelle asumaan.Kyllä ne sille ilmasen tontin katteloo jostain parta lapsien läheesydestä..!!Voi tulla uusia keihäs kykyjä sen jälkeen...


    • viissenttiä

      Pari pullonpalautuskuittia olisi riittänyt.

    • VeroErkki

      Kuka on Pitkämäki ja miksi kaupunkilaisten rahoja annettu 500e jollekin nobodylle? Missäpäin Seinäjokea asuu?

      • tatjaanarakopaljaana

        Katkeraa porukkaa ku teillä ei oo ku joku luistelija joka kiertää rataa kesät talvet ja tahtoo vielä miljoonien luisteluhallin.Potkupalloilijat on ostettu jostain maailman ääristä sadoilla tuhansilla ja heille rakennetaan vieläpä 10 miljoonan stadion jonka käyttöaste tullee olemaan n.2% luokkaa koska se on liian hieno alasarjojen käyttöön.
        Muutama suojatyöläinen toki saadaan pois kortistosta letkua pitämään ja kastelemaan nurmea satoi tai paistoi.
        Tero on esimerkillinen urheilija ja hyvä esikuva nuorille,heitä vaan tarvitaan tänä päivänä kun itsekkin ja lapsesi tälläkin hetkellä vahtaa näyttöruutua joka on tulee olemaan syöpää suurempi vitsaus.


      • jokkex_
        tatjaanarakopaljaana kirjoitti:

        Katkeraa porukkaa ku teillä ei oo ku joku luistelija joka kiertää rataa kesät talvet ja tahtoo vielä miljoonien luisteluhallin.Potkupalloilijat on ostettu jostain maailman ääristä sadoilla tuhansilla ja heille rakennetaan vieläpä 10 miljoonan stadion jonka käyttöaste tullee olemaan n.2% luokkaa koska se on liian hieno alasarjojen käyttöön.
        Muutama suojatyöläinen toki saadaan pois kortistosta letkua pitämään ja kastelemaan nurmea satoi tai paistoi.
        Tero on esimerkillinen urheilija ja hyvä esikuva nuorille,heitä vaan tarvitaan tänä päivänä kun itsekkin ja lapsesi tälläkin hetkellä vahtaa näyttöruutua joka on tulee olemaan syöpää suurempi vitsaus.

        "Tero on esimerkillinen urheilija ja hyvä esikuva nuorille,heitä vaan tarvitaan tänä päivänä kun itsekkin ja lapsesi tälläkin hetkellä vahtaa näyttöruutua joka on tulee olemaan syöpää suurempi vitsaus."

        Pahalta näyttää jos tämän maan tulevaisuus sellaisten käsissä, jotka eivät tiedä muusta esimerkistä kuin hömppä (urheilu) ja tietokonepelit.


    • laattalentäämullaki

      Pitkämäki asuu ilmajoella, Ilmajokihan ei halua tietääkseni olla sjoen kanssa missään tekemisissä.. Näin kunnanisät siellä lausunut!!!!!!!!!!!!!!!

      Eikö ilmajoki pysty ruokkimaan Teroa? Jos Tero haluaa lisää Sjokisten rahaa, niin muuttakoon tänne asumaan!

      Me tehdään sille ihan oma kenttä, saa viskellä tikkua aamusta iltaan. Ilmajokiset saa vetää päänsä muutenkin omaan Per...see- seen. Pienisieluisia ihmisiä kun ovat. Fuck You!

    • Seinää

      Väärä käsitys ei rahat mee suoraan Terollle

    • jooooooo33

      Tuli tänään postiluukkuun Seinäjoen seurakunnasta "lasku" että maksa xx euroa ja autat vähä varaisia,suosittelen kaikkia kirkon jäseniä (itse en kuulu kirkkoon mutta mafia pommittaa silti) maksamaan että saadaan Ilmajoen miehelle ruokaa pöytään ja taas keppi lentää....

    • vittuperkeleroörh

      No näinhän ne palkitaan saatnana peräkammarin poika (homo) vittuako täälä vitun munaton paskaa viljelet tätä kusivittupaskaa ota perkele se kalu kätee ja eti pesää ja TEE ASIALLE JOTAIN jumalauta että pistää vituttamaan tälläset saatana saamattomat sossupummi paskat jumalauta

      • ettäsilleen

        Mikähän sulla on ongelman nimi...??Anna sää vaan kepinheittäjälle ihan mitä haluat mä en anna euroakaan...Jos se ei omillaan pärjää niin myyköön asuntonsa jne..


    • keihäsmatkat

      jihaa.....

    • TerskaT

      antoiko?

    • On_se_kyllä

      aivan liikaa, jos jollekulle kepinheittäjälle annetaan veronmaksajien rahoja peräti 500 euroa. 1 euro ehkä.

    • MahtimiesTero

      Teron puolesta pitää nyt taistella, että saamme hänet tämänvuotisiin Linnan juhliin. On väärin, jos merkittävin ja arvovaltaisin suomalainen jätetään juhlista pois.
      Siis mielenosoitukseen, pohjanmaalaiset, huomenna presidentinlinnan edustalle, banderollit ja megafonit mukaan. Tero työnnetään Linnan ovesta sisään vaikka väkisin.

      • Terttulit

        Näin on !!!!! Äkkiä näläkälakkohon kaikki!!


      • Vai_että_mahtimies

        "merkittävin ja arvovaltaisin suomalainen jätetään juhlista pois" Johan ny jesus vitsin murjaasit, MIKÄ merkittävä ja arvovaltaane tämä kepin heittäjä o ?
        Mies ei osaa mitään muuta ku jotain keppiä heitää saas nähdä minkä vakanssin kaupunki tuollekki keksii kun se keppi ei enää lennäkkään saa sitte loisia lopun elämäänsä ristuksen hyvällä palkalla.


      • kopkopkop

        Jäikö ironia huomaamatta?


      • Vai_että_mahtimeis
        kopkopkop kirjoitti:

        Jäikö ironia huomaamatta?

        Mikä vitun ironia, tuo kepinheittäjä ei oo muuta kuin loiseläjä...kerrotko meille mikä tämän Pitkämäen ammatti on....sitä minäkin EI MIKÄÄN ....sama kun minäkin vaatisin osaan ampua ritsalla...ja mun on pakko päästä itsenäisyyspäivien juhliin ja myös mun on pakko saada tulevaisuudessa yhteiskunnan hyvin palkkaama suojatyöpaikka kun osaan ampua sillä ritsalla...vai eikö ookkaan sama kun kepin heitto ?


    • FFFFFFFFFFFFF

      Koppava poika, jolla on suuret luulot itsestään.

      • Vanhaope

        Kyllä menee moni muu koppavuudessa Pitkämäen edelle. Kaveri on ollut liiankin ujo.


      • Kyllä on valtavan urheelullinen ja mukava mies tämä Tero. Kyllä sais koko maakunta olla ylypiä lähettiläästään.

        Kyllä enempi on koppava sellaanen pitkätukka pituuspomppija - en eres nimiä muista. Kun uran lopetti, niin piti joka piirikunnallisiis kukitelella ja hurrata niinku olumppiasankarille.

        Jotta tonttia vaan poijalle!


      • pekleles

        Hah, urheilijat ei ole mitään muuta kuin lapsen asteelle jääneitä, jatkavat edelleen leikkimistä vaikka ovat aikuisen ihmisen kokoisia ja työkykyisiä, tyhjätoimittajia sanan varsinasessa merkityksessä, yhteiskunnan elättejä joille pitää rakennella joka ainoaan kuntaan ja kaupunkiin satojen miljoonien hallit ja muut leikkikentät.

        Mitä tarvetta on jollainen kepin nakkelemisella, mihin sitä tarvitaan?
        Tekis jotai oikeaa tuottavaa työtä.


    • vveet4

      Urheilu on pilanna monta hyvää muiden alojen experttiä.

    • Loiseläjä_tuo_on

      Osaako tämä hemmo mitään muuta kuin heittää keppiä, mikä tämän kepinheittäjän ammatti on ?......niinpä EI mikään ja seinäjoen kaupunki tulee palkkaamaan tämänkin turhakkeen hirveällä rahasummalla johonkin "nuoriso valmennukseen" loppuelämäkseen.....mutta siellä kun ei voi suositella näitä hormone....ups. eihän näistä saa puhua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe