Vapaaehtoistyöhön ilmaiseksi/halvalla??

Apalottaja

Onko kellään tietoa löytyykö järjestöä jonka kautta voisi päästä jopa ilmaiseksi tai mahd. halvalla vapaaehtoistyöhön?

Kohteena Afrikka. Tarkemmin Zimbabwe, Ghana, Uganda.

Tulee aika kalliiksi lähteä mitä lukenut hintoja, kun itseä kiinnostaa minimi 12kk.

5

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopioitu

      Uusi

      Lukekaa nyt netistä! Olette ihan tyhmiä! Somalialaiset ovat pahimpia ketkä säästävät ja lähettävät somaliaan rahaa. Jos somalialainen säästäisi suomessa olevalle perheelle rahat eikä lähettäisi somaliaan ja jokainen olisi rehti suomalainen kaveri valkoiselle niin heillä olisi tämän hetken keskivertoa enemmän koulutusta ja turvaa ja rahaa. He säästävät rahat ja lähettävät KAIKKI somaliaan ja haluavat lisää tukia ja pyrkivät kaikkensa jotta pääsisivät aina seuraavalla tuella eteenpäin asiassa melkein kuin asiassa. Tästä on selvä kirjoitus netissä ja muistan sen. Kuin he kokoontuvat niin he puhuvat vain tuista ja rahasta ja miten sitä saa tehtyä. Me ei ymmäretä heidän kieltä niin heidän on helppo puhua näistä ja niin pois päin. Sossutuki pois! Sossu suomessa on turha. Kela pitäisi olla vain. Sossu sanakin on varmaan jonkin somalin keksimä.

    • Hallaahon-äänestäjä7

      MAKSA VAIN VEROJA JA RAHAT KÄYTETÄÄN POLIITIKKOJEN ELÄMISEEN JA JOS JOTAIN YLI JÄÄ NIIN MAMUJEN TUONTIIN, siinä voisi olla hyvää orjatyötä mamujen avuksi

      http://www.halla-aho.com/scripta/kertausta_kesan_ja_syksyn_tapahtumista.html

      Samana päivänä Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Kenny Atoki-Embamben, Yves Kimueten ja Anzabi Jordan Mokangon vankeuteen 15-vuotiaan tytön raiskauksesta. Akoki-Embambe oli jo aiemmin tuomittu 13-vuotiaan ja Mokango 12-vuotiaan tytön törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      3. heinäkuuta Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 26-vuotiaan Huseen Roble Adow'n vankeuteen 13-vuotiaan tytön raiskauksesta ja 14-vuotiaan tytön raiskauksen yrityksestä.

      14. heinäkuuta Helsingin sivistystoimen apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen toivotti suurmoskeijan tervetulleeksi Helsinkiin. Viljasen mukaan on luonnollista ja luontevaa luovuttaa tarkoitukseen tontti halvalla tai ilmaiseksi. Bahrainin kuningaskunta on lupautunut rahoittamaan suurmoskeijan käynnistämisvaiheen. Jatkorahoituksesta ei tällä haavaa ole tietoa.

      15. elokuuta koettiin Turussa "joukkokahakka". Joukko tummaihoisia nuorukaisia potki päähän ja vartaloon satunnaista vastaantulijaa sekä henkilöä, joka oli yrittänyt tulla joukkokahakan väliin.

      25.8. tummaihoinen nuorukainen yritti raiskata 13-vuotiaan tytön Espoon Kauklahdessa.

      16. syyskuuta Helsingin Sanomat kertoi Suomessa asuvasta afgaanimiehestä, joka oli tuomittu vauvansa törkeästä pahoinpitelystä (mm. ravistelemalla ja puremalla). Korkein hallinto-oikeus oli päättänyt, että miehelle ei rikoksen vuoksi voida myöntää oleskelulupaa. Sen sijaan hänelle myönnettiin tilapäinen oleskelulupa, koska Afganistanin tilanteen vuoksi häntä ei KHO:n mielestä voitu "turvallisesti palauttaa".

      21. syyskuuta kerrottiin, että Joensuussa kaksi tummaihoista nuorta miestä oli (ilmeisesti) yrittänyt raiskata nuoren naisen. Turussa taas "mahdollisesti arabiaa puhunut" mies yritti raiskata nuorehkon naisen.

      24. syyskuuta kerrottiin ravintolaan liian hilpeässä tilassa pyrkineestä turvapaikanhakijasta, joka oli improvisoitua nyrkkirautaa käyttäen pahoinpidellyt ovimiehen. Poliisi muistutti, että kyseessä oli yksittäistapaus.

      4. lokakuuta uutisoitiin, että joukko uussuomalaisia oli pahoinpidellyt miehen sairaalaan Lahden keskustassa.

      Viikonloppuna 3.-4. lokakuuta oli Turussa vauhdikasta ja monikulttuurista. Kolme ulkomaalaistaustaista miestä potki neljättä henkilöä ravintolassa. Toisessa ravintolassa ulkomaalaistaustainen mies löi toista miestä lasilla päähän. Kolmannessa ravintolassa ulkomaalaistaustainen mies löi naista nyrkillä päähän. Kauppatorilla oli ainakin kolme erillistä "joukkotappelua", joiden osallistujista puolet oli ulkomaalaisia.

      5. lokakuuta "mahdollisesti arabiaa" puhunut mies yritti raiskata naisen Tampereen Hervannassa.

      7. lokakuuta ulkomaalainen mies raiskasi 40-vuotiaan naisen Helsingin Tapanilassa. Hiukan myöhemmin kävi ilmi, että uhri oli näkö- ja kuulovammainen. Äänet sisäpiiristä kertovat, että teosta epäilty on turvapaikanhakija, johon asiaan saataneen varmistus ennen pitkää.

      15. lokakuuta huonoa suomea puhunut tummaihoinen mies ryösti Kouvolassa lenkkipolulla väkivaltaa käyttäen polkupyörän naisihmiseltä.

      Ja lopuksi

      SUOMEN KUVALEHTI ON VALEHTELEVA JA VARASTAVA HÖRHÖJEN PESÄ

      Halla-aho kertoo

      Suomen Kuvalehden toimittaja otti minuun sähköpostitse yhteyttä jo samana päivänä. Hän kertoi sen kummemmin perustelematta, että hänen mielestään asia ei ole noin. Kun kysyin, miten asia hänen mielestään on, hän ei osannut sanoa, mutta totesi, että ei se ainakaan noin ole. Toimittaja tiedusteli, mistä olen luvut löytänyt. Vastasin, että - kuten päivityksessä mainitaan - Eurostatin sivuilta, ja ohjasin hänet sinne. Tämän jälkeen en kuullut toimittajasta mitään, mutta kaksi päivää myöhemmin Suomen Kuvalehti julkaisi artikkelin samasta aiheesta eli Suomen muita Pohjoismaita löysemmästä oleskelulupalinjasta.

    • Ihkuihku

      Aloittajalle on halvempaa ja turvallisempaa tulla raiskatuksi aivan täällä kotimaassa. Erillaisia keskuksia on olemassa jo melkeinpä jokaisella suuremmalla paikkakunnalla. Sinne vaan nurkille notkumaan, kyllä kohta joku oivaltaa kiksauttaa, aivan ihanasti, kannikkaan.

    • Sinneppä

      Olet varmaankin työtön. Kouluja et ole käynyt. Opiskelu ei ole huvittanut eikä huvita vieläkään. Kannabis on tuttu juttu kuten erillaiset viihdehuumeet. Jos kehtaisit, äänestäisit vihreitä tai vasemmistoa.
      Sinulla ei ole ammattia, ei koulutusta, et osaa mitään, et halua tehdä säännöllistä työtä.
      Hirmuinen hinku on kuitenkin lähteä jonkun muun kustantamana kiertämään maailmaa. Oletko nyt varmasti miettinyt esittämääsi asiaa muuten kun piripäissään?

    • debiilijeesus

      Isis ei ota maksua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe