Ero pelottaa

Murhemieli

Tässä on todennäköisesti avoero tulossa miehestä, jota rakastan, mutta jonka kanssa on liian paljon ongelmia eikä keinoja ratkaista niitä. Yksin jääminen sinänsä ei pelota, olin yksin pitkään ennen häntä. Enemmänkin suren fyysisen läheisyyden puuttumista, tietysti itse seksiä mutta myös halaamista ja koskettamista. Yhden yön suhteet eivät ole ratkaisu minulle. Miten te muut selviätte kun jää vain oma itse? Riittääkö se vai tuleeko ajauduttua huonoihin suhteisiin vain läheisyyden takia? Vai meneekö se vain niin, että on selviydyttävä kun ei voi muutakaan...?

7

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • broken77

      Samojen ongelmien kanssa painiskelen. Puolitoista vuotta suhdetta takana ja jonkinlainen ratkaisu olisi tehtävä. Rakastan kyllä naistani, mutta jotkin tietyt samat ongelmat toistuu säännöllisesti. En tunne olevani enää onnellinen, ja haluaisin saada jonkinlaisen mielenrauhan. Suurimmat ongelmat on mielestäni avokin heilahtelevat mielialat ja erolla uhkailu, kun tulee pienikin ongelma. Silti hän haluaisi naimisiin, itse asiassa on antanut vuoden loppuun asti aikaa mennä naimisiin kanssaan, tai ei voi olla yhdessä ollenkaan. Arveluttaa vaan kovasti naimisiin meno, kun yksi epäonnistunut avioliitto jo takana ja tässäkin suhteessa on ongelmia riittänyt.
      Viime keväänä yritin erota, kun en vaan jaksanut sitä tunteiden vuoristorataa. Meni viikko ja sain jonkinlaisen hermoromahduksen. En pystynyt nukkumaan, enkö syömään. Tuli rytmihäiriöitä ja paniikkikohtauksia. Piti hakeutua lääkäriin, sain mielialalääkityksen, beetasalpaajia ja rauhoittavia. Ei silti olo kohentunut yhtään. Voimakkaita fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Anelin naista takaisin, mutta ei tullut, kunnes neljän viikon päästä otti itse yhteyttä ja palasimme pikkuhiljaa yhteen. Tiesin sisimmässäni, ettei siitä hyvä seuraa, mutta en vaan ollut tarpeeksi vahva. Vihaan itseäni heikkouteni takia, etten pääse tästä suhteesta eroon. Nainen on 10 vuotta nuorempi ja hyvin kaunis ja seksikäs. Ja hän osaa käyttää sitä hyväkseen, koska tietää, että olen heikko. Pelkään yksin jäämistä ja että romahdan taas totaalisesti, jos päätän suhteen. Mutta en pysty kuvittelemaan, että olisimme loppuelämän yhdessä. Siksi en haluaisi avioon, silloin se eroaminen olisi vielä katkerampaa.

      • oppeliini1

        Kuulehan Broken77, eläisit 100 kertaa paremmin ilman tuota "10 vuotta nuorempaa, kaunista ja hyvin seksikästä Bimboa".
        Onko koskaan tullut mieleesi käyttää korviesi väliä jalkojesi välin sijasta tehdäksesi Bimbo päätoksiä?
        Se taitanee olla sinulle aivan uusi kokemus, mutta käyttäessäsi aivojasi päätosten tekoon pääset helpoiten eroon fyysisistä, psyykkisistä oireista ja niihin mahdollisesti liittyvistä kehoa ja mieltä tuhoavista lääkkeistä.

        Unohda haarojesi väli ja todellakin, ala käyttämään aivojasi!
        Tulet iloksesi huomaamaan että ystävyyttä ja rakkautta on PALJON parempi tarjota ei-bimboille vaan naisille joilta saat sitä sylikaupalla takaisin.


    • broken77

      Tiedän kyllä, ettei pitäisi ajatella niin paljon jalkavälillä asioita. Mutta kyse ei ole yksin siitä tai seksistä. Saan kyllä paljon rakkautta, ehkä välillä liikkaakin tältä naiselta. Välillä jopa liian paljon ja siitä tulee ongelma, koska hän ei ymmärrä, että haluaisin antaa aikaa myös tyttärelleni. Pitäisi antaa vaan aikaa ja rakkautta hänelle ja hänen lapsilleen, mutta aina kun annan aikaa omalle lapselleni hän loukkaantuu. Onko kaikki naiset tosiaan sellaisia, että tuntee itsensä loukatuksi tai vähemmän tärkeäksi, jos haluaa antaa aikaa omalle lapselle? Onhan lapseni jo toki 11 vuotias, mutta silti tarvitsee isäänsä ja minä häntä.
      En usko, että meidän ongelmat johtuu rakkauden puutteesta vaan muista asioista. Ymmärrän myös toisaalta hänen halunsa mennä naimisiin, koska pelkää jätetyksi tulemista, koska kerran jo hänet jätin.
      En itse ole mikään täydellinen ja pystyn myöntämään omat virheeni ja vikani. Mutta mitä tehdä, jos toinen ei koskaan pysty näkemään itsessään mitään vikaa. Jos riitaa tulee niin vika on aina minussa, hänen mielestään. Olen pyrkinyt keskustelemaan ja sanomaan, että jos ei pidä jostakin tekemisistäni tai sanomisistani, niin kertoo minulle ja hyväksyn sen ja yritän muuttua. Mutta hän ei itse kestä tai pysty vastaanottamaan minkäänlaista kritiikkiä mistään asiasta. Sitten tilanne on johtanut siihen, että koko ajan joutuu olemaan varpaillaan ja pyrkiä miellyttämään häntä, ettei vedä pultteja.
      Ei tällä suhteella varmasti ole tulevaisuutta, kun järjellä ajattelee, mutta rakastan häntä kuitenkin kovasti, enkä pysty ajatteleen, että tuntisin näin jotain toista naista kohtaan enää. Eli jos tämä suhde nyt todennäköisesti tulee päätökseen, joudun elämään loppuelämän yksin.

      • RakkauttaSeEiOlekaan

        Murhemieli ei saanut vastauksia, mutta "Broken" kylläkin...
        Siis samassa veneessähän tässä ollaan myös, on aivan käsittämättömiä ristiriitoja ja nykyään ei edes keskustelun alusta tule mitään, kun riita on valmis ja syy aina minussa! avomies, kihlattu tai exkihlattu miten vain häntä nimitänkin, tuntuu että se tunneyhteys on kadonnut vaikka seksi sujuu. Ollaan kuin eri ihmisiä sängyssä ja sen ulkopuolella ei voida kestää toisiamme.
        Yksin on parempi jäädä kuin huonoon suhteeseen, sehän on selvä... Sen sanoo järki, mutta tunteet vetää puoleensa ja se on heikkoutta tiedän sen. Onneksi ei enää asuta yhdessä, koska sehän sairastutti ja tuli kaikenlaisia oireita ja masennuksen alkuakin.. Etäältäkin hän pystyy manipuloimaan ja kun nähdään ei mene kuin 3 tuntia, niin ollaan taas erossa... kuten eilen.. Tunteet kuihtuu vähitellen eikä jää mitään jäljelle...


    • Broken77

      Hyvin kuvaa omaakin suhdetta tuo lause "tunneyhteys on kadonnut, mutta seksi sujuu". Silti aivan käsittämättömän vetovoima on vielä toisella, enkä usko että on pelkästään seksistä kyse. Nyt kun taas kerran riitelyn tuloksena avokki otti ja lähti ja sanoi ettei palaa enää, niin ihmeellisesti sitä kaipaa ja haluaa takaisin. On taas valmis vaikka minkälaisiin myönnytyksiin, että saisi hänet takaisin vaikka järki sanoo, että tämä sama kierre vaan jatkuu. Ihmiset ei pysty niin paljon muuttumaan, että asiat saataisiin toimimaan. Jatkuvasti tulee jotain vääntöä ja sitä vaan pelkää ja odottaa sitä seuraavaa konfliktia. Parhaimmillaan pari viikkoa menee hyvin ja ollaan tosi onnellisia, kunnes taas tulee romahdus. Äärimmäisen kuluttavaa tällainen elämä. Tunnen kuitenkin itseni niin hyvin, että jos nainen tulee takaisin, ei ole voimia sitä vastustaa. Itse kuitenkin sain nyt sen verran aikaiseksi, että poistin kaikki yhteystiedot, etten heikkona hetkenä ala sitä takaisin anelemaan.

      • 13ja14

        Broken77 oletko koskaan lukenut millaisia narsistiset ihmiset ovat. Pahasti näyttää avokissasi olevan niitä piirteitä. Olen itse ollut narsistisen persoonan kanssa ja hyvin pienen ajan sisällä huomasin, ettei tämä ole normaalia parisuhdetta, vaan suhde, jossa toinen määrää jopa pukeutumisen. Pysy erossa siitä naisesta.


    • mannaryyni

      Menisit perheasiainkeskukseen tai muualle selvittelemään asioita asiantuntijan kanssa. Jos jatkat nykyisessä suhteessa, tarvitsette ilmiselvästi apua pelisääntöjen ym elämänasioiden sopimiseen. Jos haluat eroa, tarvitset myös sen asian käsittelemiseen apua. Tottakai tyttären kuuluu saada isän aikaa. Minusta 11-vuotias on täysi lapsi ja kaipaa hyväksyntää ja yhdessä oloa. Ellei avokkisi hyväksy lastasi ja hänelle annettua aikaa, on hänellä itsellään jokin tunne elämän heikkous jonka työstämiseen tarvitsee apua. Uusioperhe vaatii paljon työtä, puhumista ja työstöä onnistuakseen. Sinun täytyy selvittää mitä haluat ja mitä olet valmis tekemään asian eteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe