Onko treffi-ilmoituksen tekeminen pettämistä?

F1irttailija

Miksi kaikki epäilee pettämistä? Ite oon treffipalstalla vaan flirttailemassa ja kokeilemassa omaa markkina-arvoa naisten keskuudessa. Ei tulis mieleenkään edes tavata ketään saati tunkea mulkkua sisään. Voi olla eri motiiveja esiintyä esim. tinderissä tai vastaavassa. Ei aina kannata epäillä pahinta. Lähtökohta ja tarkoitu voi olla ihan viaton. Mitä mieltä jos oman kumppaninne löydätte treffi-ilmoituksesta?

13

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joudi

      Kun onhan se ilmoitus aika kaukana vielä tapaamisesta. Seksistä sopimisesta ja itse panemisesta

      • Itsetuntokysymys

        Niin on. Se on kuitenkin selvä merkki siitä, ettei kaveri oikein luota itseensä. Pitää kokeilla markkina-arvoa kun ei muuten tiedä..?

        Jos mun mies jäis kiinni tuollaisesta, se olis sitten siinä. Miehiä riittää...


    • ihmettelenkovasti

      Miksi ihmeessä pitää kokeilla omaa markkina-arvoa, jos on onnellisessa parisuhteessa?

      • MrBolivar

        Samaa ihmettelen itsekkin.Tuolla toiminnalla ap kertoo että ei ole todellisuudessa sitoutunut 100% suhteeseen ja/tai ole varma suhteen kestävyydestä joten pitää vielä varmistella että löytyyhän sitä joku itselleen jos tulee ero.


    • Jos löytäisin oman kumppanini Tinderistä tai nettitreffeiltä, niin sehän tarkoittaisi, että olen itse Tinderissä/nettitreffeillä, joten eikös silloin oltaisi aika tasoissa?

      Jos joku naispuolinen ystäväni, joka on sinkku ja nettideittailee, kertoisi löytäneensä miesystäväni sieltä, niin päästäisin hänet testaamaan markkina-arvoaan ihan rauhassa.

      • thetruth

        Markkina-arvo on pakkasen puolella koska kukaan muu kuin looseri ei treffailisi jotain helkaa.


    • rakkausonläsnäoloa

      Ois se kieltämättä aika omituista, että oma puoliso tai itse olisin nettideittisivulla "testaamassa markkina-arvoani". Oman tämän hetkisen suhteen huomioon ottaen sellainen ei kävis edes mielessäkään mennä edes huvikseen treffi-ilmoituksen kanssa palstalle hillumaan. Ja yksinkertaisesti siksi, että rakastan puolisoani ja tiedän, että niin kauan kun suhteemme on olemassa, ei ole ketään muuta sopivampaa. Ja vaikka kuinka oma markkina-arvo selviäisi huvikseen laitettavalla profiililla, niin mitä sillä tiedolla tekee, mitä sillä on arvoa?

      Ennemmin ymmärrän sen, että varattuna etsii suoraan itselle esim. seksiseuraa, jos vaikkapa olemassa olevassa suhteessa ei ole seksiä saatavilla.
      Olen ollut joskus suhteessa, jossa en ollut aivan varma omista tunteistani. Silloin tuollainen markkina-arvon testailu tuntui sopivalta, koska siinä samalla silmäillä, että jos sittenkin ois joku suurempi rakkaus.

      Ymmärrän myös aloittajan kuvaaman toiminnan tuoman jännityksen tunteen, kun tuntemattomat osoittavat huomiota. Onhan se pettämistä, lähinnä itsensä. Heikon itsetunnon omaava ihminen kerjää hyväksyntää, uskottelee itselle sitä tarvitsevansa ja pönkittää näin itseään. Ja jos tuolla tasolla toimii, pettäen itseään, ei voi kyllä olla rehellinen ja läsnä parisuhteessakaan. Mutta niinkin voi elää.

      Rakkaus on läsnäoloa ja kaikki läsnäolottomuus on ensisijaisesti itsensä ja siten myös toisen pettämistä.

    • LähesPettämistä

      Aloittajalle, ongelmia sitoutua ja sen takia kurkitaan kuitenkin että pitäisikö kuitenkin vaihtaa jos sattumalta tulee suurempia tunteita jonkun profiilista? Eli sitoutumiskammoa jostain syystä oikeasti?

      Mitä muuten itse ajattelet jos vahingossa törmäisit omaan puolisoosi "mä vähän vain markkina-arvoa testailin" selitysten kera?

    • Noin30vMies

      No kai se on niin, että jokainen rakentaa itsetuntonsa kukin mistäkin. Jos se auttaa erektion saantiin niin mikä ettei.

    • Ihanvaanvahingossanusasi

      Minäkin juon viinaa vain maun takia ja kirjauduin seksitreffeille ihan vain saadakseni hyviä kirjallisuusvinkkejä naisilta...

      • Riiiiiiiiiiiii

        Hahhahhaaa:)


    • parisuhdeparkkipirkko

      Hmm. no ei se flirttailu treffi-ilmoituksen tai muussa muodossa pettämistä ole, mutta jos ajattelen noin niin kuin ihmisenä ihmistä, joka elää parisuhteessa, mutta haluaa testata treffi-ilmoituksen muodossa markkina-arvoaan, niin kuulostaa se aika sympaattisen huonolta itsetunnolta.
      Toki puolisoni esim., saisi toimia näin, laittaa deitti-ilmoituksen ja flirttailla menemään, mutta toisaalta niin huonon itsetunnon omaava ulkoisia pönkityksiä tarvitseva ihminen tuskin kiinnostaisi minua sen enempää, vaan toivoisin, että hän löytäisi jonkun oman tasoisensa noista flirttikohteistaan...

    • Riiiiiiiii

      "Ei aina kannata pelätä pahinta". "Voi olla eri motiiveja esiintyä Tinderissä....". Tinderissä olon motiiveja on tasan yksi.
      Voi hyvänen aika, mihin tämä maailma on menossa. Jumankauta, jos näkisin poikaystävän profiilin netissä eikä kyse olisi varmasti ollut siitä, että on unohtanut sen sinne joskus vuosia sitten, niin lopettaisin suhteen välittömästi. Luottamus meni ja sen mukana kaikki.
      Testata markkina-arvoaan? Miksi ihmeessä? Et ole enää markkinoilla. Flirttaile vähän kaupan kanssan tai jonkun kadulla kulkijan kanssa tai pikkujouluissa niin päivä piristyy - jos sitä haluat.
      Enkä muuten ymmärrä sitäkään, että ollaan "suhteessa jossa ei olla ihan varma tunteistaan". Miksi tällöin pitää olla suhteessa, paitsi jos on lapsia eikä halua hajoittaa perhettään. Paljon rehellisempää hankkia vanha kunnon vakipano.
      Kun tämän palstan seurustelijoiden juttuja lukee, niin en ymmärrä miksi tuohon tulisi pyrkiä. Tosin jos kaikki olisivat moralisteja niin ihmissuku sammuisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe