Ei todellakaan tavattu

Rupean_kohta_homoksi

Ollut (3kymppinen komea, pitkä mies) tässä vuosia profiili päällä ja tämän verran viisastuin:

99% hulluja, neuroottisia ongelmapesäkkeitä 24ssä, mitä naistarjontaan tulee.
Aivan uskomattoman säälittävää pohjasakkia.

Monen vuoden sinkkuilun jälkeen haluaisin aloittaa hiljaa, ja mulle kelpaisi ihan tavallinen ok näköinen mimmi jonka kanssa voisi tapailla.

Suurin osa kuitenkin on A) ylipainoisia, B) YH mutseja, C) naamaltaan sellaisia ettei panis edes pussi päässä pimeässä.

Toki niitä helmiäkin mahtuu joukkoon, eli reilut 4000 kävijän joukosta juttelin noin muutamalle sadalle. Vain viiden kanssa oli treffit, ja kaikki johtivat heti seksiin... en syytä heitä, omasta mielestäni olen ihan tavallinen tyyppi, mutta s24 miestarjontaan verrattuna olen ilmeisesti täysi kymppi, joten he eivät voineet vastustaa mua.

Pointtini on, mitä helvettiä on tapahtunut kun ei tavallisia tasapainoisia pantavia mimmejä löydy enää mistään?? Meni kyllä hermot nyt... tää on masentavaa ja surullista kuinka ala-arvoista tää tarjonta on. En ihmettele miksi niin suuri osa nuorista miehistä tyytyy elämään yksin kuin jonkun tarjolla olevan vikakappaleen kanssa, jota ei kestä edes katsella, saati harkita vakavaan suhteeseen.

Jeesus sentään, siis oikeasti naiset... pieni reality check kehiin;
Jos teillä on lapsi, näytätte 10v vanhemmalta kuin mitä olette, ja ylipainoa on muille jakaa, niin laskekaa se rimanne, ja laittakaa edes tavallisia kuvia itsestänne.
Ja ennen kaikkea, kertokaa etukäteen jo jos teillä on joku paska elämäntilanne, ettekä ole tasapainossa itsenne kanssa. Ei hirveästi kiinnosta miehenä purkaa sellaista pommia sen jälkeen kun on saanut välttävää seksiä...

16

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Löydäätvarmasti

      Uskon mitä kerroit kuin itsekiin olin joskus e- kontaktissa. Olen sinusta kyllä huomatavasti vanhempi, lopputulos sama - ettei mitään. Oli miehiä paljon, kuka kirjoitti, kuka katseli muuten profiilissä jne. Olen itsee kyllä nainen.
      Ei uskoo että mitään kultuuriero mun tapauksessa oli, kuin ei koskaan siihen mitään vetoo. Miehet olit sellaisiä, normaalivartaloinen- see olikin kuvassa 45 kilo ylipaino, nuorekas - see olikin juopon näköinen ja silmäpussit nenän asti, huomavainen- olikin seuraavalla viestillä narsisti, hyvänäköinen- olikin kuvassa harvahampainen.
      Ma ei saanut edees seksi kuin ei käynyt tapamassakin ketään. Mihin olisi nyt sellaisten kanssa mennytkään. Tää olikin mun ensimmälnen ja viimeinen treffipalsta. Tapaasinkin sen jälkeen mieheen livenä ja ollan seurusteltu yli vuoden.
      Sinä nuori ihminen ja löydäät varma toisella konstilla itselleen naisen
      Tsemppi sinulle ja onnea naisrintamalla!!!

    • Losanglesissa

      Tiedä tosta tasapainosta.Onko vähä tylsää?Pomminpurkaja nääs tuntee ELÄVÄNSÄ,ei vain OLEVANSA.No voishan sitä vähän vähempikin olla,jännitystä elämässä.

    • Hyvät eivät ole vapaina. Olemme jakojäännöksiä.

    • dsdfghjk

      samaa vikaa keskisuomessa, kun katselee näitä kuvallisia naisia niin viimesen vuoden samat akat on koko ajan aktiivisena. kuvattomissa olen oppinut että jos ei painoa ole ilmoitettu tai jos on normaali paino niin se on auttamatta ihan saatanan makkaraa koko akka ja huono painaa sekä edestä että takaa, munaa ei osata imeä ollenkaan tai sittten tosi huonosti, ne kenen kuva olen saanut 40 plus naisilta ei kyllä keulita mopoa.
      mutta onneksi on muutama vakiovuoro että en ole hampaat irvessä hakemassa huonoa lihavaa ja ongelmaista naista

    • ylväsnainen

      Voi, voi ukonreppanat. Kyllä teille vähänkin on ihan liikaa, joten tyytykääpä vain nykyiseen tarjontaan. Älyllä teitä ei ainakaan ole pilattu tai sitten se on valahtanut alapäähänne. Jos ihminen nimittää toista vikakappaleeksi, ei hänellä todellakaan ole kaikki kotona.

    • NettitreffitEiMinulle

      40 kymppinen, ei pitkä, tavallisen näköinen mies olen. Ei ole ollut profiilia, mutta naisseuraa löytyy jotenkin itsekseen. Joukossa on ollut kauniita ja älykkäitä naisia. En vain ole vielä kohdannut sitä tulevaa elämänkumppania, aina ovat elämäntilanteet olleet jotenkin sopimattomia.

      Hyvissä väleissä olen kaikken kanssa, ei tietenkään seurustelun aloittaneisiin kannata olla yhteydessä. Joidenkin kanssa ollut seksiä, toisten ei. Ei se niin tärkeää ole tutustumisvaiheessa. Itse uskon löytäväni sen rakkaani irl. Koen jotenkin helpompana tutustua ihmisiin kasvotusten, kuin profiilien kautta, vaikka olenkin ujo. Joskus vielä löydän...

    • oletturnoff

      Heh, löytyisikö omasta henkisestä tasostasi se, etteivät järkevämmät naiset ole sinusta kiinnostuneet. :)

      • missä ne järkevämmät naiset on?


      • trgyöb

        ei ainakaan deitti palstoilla.


    • av82ri

      Vanha sanonta pitää paikkansa ainakin itsetunnon kohdalla: " tyhmä se ei ole joka pyytää vaan se joka maksaa"

      Olen tavannut eräitä joiden mielestä juuri he täyttävät kaikissa täydellisen unelmakumppanin mitat mutta voin sanoa että ihmisluonteeseen kuuluu paljon muutakin kuin komea menestynyt ja hyvät tavat omaava.

      Joskus musta tuntu treffaillessa että "Ei oo kummakaan että tuo on vielä sinkku" joskus sen näkee selvemmin joskus huonommin. Minä itse en varmaan vastaisi monenkaan mielestä ihannekumppania... olin sinkku yh-äiti yhtäaikaa töissä ja koulussa, mutta miehen mielestä ei ole ketään toista kenen kanssa hän pystyisi olla

    • kaunisJaNuorekas39

      Oli mielenkiintoista kuulla aloittajan mielipide suomi24:n naisista.

      Olen itse nainen ja kerron oman kokemukseni nettitreffailusta, joka perustuu useammalle nettipalstalle. Tapasin miehiä yhteensä 110.. nuorempana jostain syystä pidin kirjaa asiasta. Tämä tapahtui kahdeksan vuoden aikana ja väliin mahtuu seurusteluvuosia.

      Kaikki miehet halusivat tavata uudestaan. Kertooko tämä sitten minun korkeasta tasostani? (hoikka, kaunis, pitkähiuksinen, avoin, puhelias, ystävällinen, liikunnallinen ja jne).

      Tästä määrästä 10%:n kanssa tapasin uudestaan kerran tai useamman. Seurustelusuhde kehkeytyi viiden kanssa. Neljä näistä suhteista kesti vuoden. Ja viides on nykyinen mies.

      Napakymppi elämääni löytyi siis minun ollessani 31 vuotias! Hän on minun viisi vuotta vanhempi ja edustaa minulle sellaista miestä, jota ihailen, kunnioitan ja arvostan. Ulkoisesti pitkä ja tumma. Henkisesti helmi.. vain yksi pitkä suhde takana. Hän on rakastava, aito, omaa hyvän itsetunnon, rehellinen ja arvot kaikin puolin kohdallaan.

      Olemme olleet yhdessä 8,5 vuotta ja edelleen onnellisia yhdessä :)

      Netissä tapaamista miehistä voisin kertoa tämmöistä..

      - lähes kaikki miehet kertoivat olevansa komeita ja liikunnallisia. Komeus on katsojan silmissä, mutta minusta heistä komeita tai miellyttävän näköisiä oli ehkä vain 10 prosenttia. Lievästi ylipainoisia oli jonkin verran, liian laihoja myös, taviksia suurin osa ja heitä edes vähän lihaksikkaita ehkä se kymmenen.

      - suurin osa miehistä oli huonon itsetunnon omaavia. Se ilmeni, että oli pukeuduttu huonosti, ei omattu kunnon käytöstapoja, epätoivoisena asenteena minua kohtaan, kerrottiin kuinka oli tullut loukatuksi aiemmissa suhteissa.

      Jos miehellä on hyvä itsetunto, niin se näkyy positiivisesti myös ulkonäössä eli tavallisenkin näköinen mies voi tällöin näyttää komealta. Täytyy sanoa, että on kyllä harvinaista tavata mies, jolla on hyvä itsetunto, rakentava ulosanti, huumorintajuinen, elämä kunnossa, terveet elämäntavat ja komea/miellyttävä ulkonäkö :)

    • minni16

      Ap:n kaltaiset eli naisia haukkuvat, heti sänkyyn -miehet ovat turn-off. Ja osa naisistakin edustaa samaa kastia.

    • Sinullaonaikaa5min

      Olen muutamilla treffeillä käynyt. Yhtä asiaa en voi ymmärtää miehissä. Useat alkavat haukkumaan minulle entisiä naissuhteitaan. Miksi? En minä halua olla mikää terapeutti eikä minua heidät menneet suhteensa kiinnosta. Olen kiinnostunut vain siitä ihmisestä joka minua vastapätä istuu..Aika surkeeta. Yksikin puhui tauotta niin että teki mieli nousta pöydästä ja lähteä ulos ovesta samantien.

    • hmm___

      ET ole komea mies ap. - inhottavaa msentavaa tyypi olet
      vain huora halua sinut

    • lihavataiteellinenyh

      Kuten joku jo aiemmin sanoi, tuollainen haukkuva ruma asenne naisia kohtaan ei auta. Sen kun usein näkee ja kuulee miehessä. Ei auta vaikka olisi millainen komistus jos on ruma sisältä. Mutta valitettavasti näitä epätoivoisia kanssasisaria löytyy. Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia miestarjonnassa lihavuudestani huolimatta, mutta minulle ei kelpaa ulkonäöltään komeat mutta sisältä rumat miehet. Onpa niitäkin ihastuneita ollut. Ja sitten tietysti niitä helpon piparin perässä juoksevia jotka tunnistan ällöttävästä imartelusta. Kyllä silloin on jotain pielessä kun sellainen suhteellisen urheilullinen ns. mallimies tulee vikittelemään ylipainoista naista baarissa missä on muitakin paljon hoikempia ja kauniimpia naisia. Ei kelpaa, pakit saavat. Minä en ole niin yksinkertainen etten ymmärtäisi asian todellista laitaa. Kylläpä he ovat sitten ihmeissään pakeista. Mutta yksi heikkous minulla on missä sorrun joskus rikkomaan omat periaatteeni, muusikoita ja taiteellisia ihmisiä minun on vaikea vastustaa ja usein he ovat narsistisia itsekeskeisiä p..skiaisia. Mutta tiedän kyllä sen.

    • MiksiEtsit

      oho

      Olen nainen ja voisin sanoa samaa deittipalstojen miehistä.
      Eronneita, karanneita ja osa-aikaisukkeja.
      -Esimerkki: mies tekstaa hotellihuoneesta, että mun on "pakko" ottaa se asumaan, koska sille tuli just asumisero. Kun kieltäydyn, hän huorittelee.
      -Esimerkki: mies laittaa deittisivustolle viestiä "ota poskeen, huora.."
      -80% miehistä haluaa heti näyttää vahuutensa: ja komentaa, ja käskee minua tekemään tai olemaan jotain.
      - saatan olla aika svinksi, mutta miten ihmeessä aikuinen mies jäätyy treffeillä?
      - rennoimmat treffit oli miehen kanssa....josta selvisi, että hän ei ole ollut selvinpäin viimeiseen kahteen vuoteen.
      - tietynlainen miestyyppi aloittaa esittäytymisen kertomalla paljonko hänellä on osakkeita, asunnon arvo, thaimaanhuvilan arvo jne. Sitten hän tivaa paljonko minulla on "pätäkkää"? Vastaan, että mä en tavitse elättiä.
      - naisia selvästi vihaavia on yllättävän paljon sivustoilla
      - miten yli 30v mies voi olla kuin tynnyrissä kasvanut ilman käytöstapoja ja itsehillintää? Sellainen totaali ihmissuhdekokemattomuus pitäisi ilmoittaa HETI.
      Sellainen mies on projekti - kuin kasvattaisi lasta. Jos taas kaipaa aikuisempaa juttuseuraa....? Ei mene toiveet yksiin.


      Osa-aikaisukki olisi ok, ellei koko treffiaika menisi siihen, että "isi" vastaa
      tärkeisiin perhepuheluihin. Olen siis - siinä arvojärjestyksessä viimeisenä.

      Ei naisillakaan ole helppoa, mutta hei....missä on terve keskitien itseluottamus?

      Ulkonäkö: miksi suomalainen mies päästää itsensä siihen kuntoon? En pyydä filmitähteä, liian pumpattu ja sliipattu mies on pelottava. Liian "huoleton" on myös pelottava.
      Ja se ylipaino: kyllä se kertoo ihmisen itsehillinnästä ja elintavoista.

      Sori vaan miehet/ naiset: mitä lihavempi, sitä mitä mieluummin tyyppi istuu ja katsoo vierestä miten toinen tekee.

      Miten sinne sivustolle sitten ilmoitetaan: keskipainoinen, melko puuhakas/laiska, haluaa/ ei halua - perhettä, etsii/ ei etsi - vakituista....jne.

      Ikä ei sinänsä ole rajaava, kunhan ihmisen sielun ikä, elämänkokemus, tavoitteet tästä eteenpäin jne olisivat edes suht samalla tasolla.

      Tämän tuloksena: mä en etsi enää. Olen jäänyt pohtimaan, miksi ihminen etsii ihmissuhdetta? Mitä te (tai kukaan) tahtoo vakituiselta ihmissuhteelta?

      Ja sori vaan miehet: miehen silmitön rahanahneus on täysin ulossulkeva ominaisuus.
      Siitä joko kasvaa yli tai sitten ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe