Lapsi tarvitsee sekä isän että äidin

Äiti33333

21

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isompiasia

      Käyttäisit mieluummin sinäkin energiasi pohtiaksesi sitä, että miksi niin moni isä hylkää lapsensa. Ja toisaalta ne tapaukset, kun isä haluaisi olla isä lapselleen, mutta äiti estää tämän. Molempia tapauksia on Suomessa kymmeniä tuhansia, ja moni varmasti kaipaisi puolestapuhujaa ja auttajaa.

      • Nähnytläheltä

        Ei ne äidit hyvistä iseistä eroa. Mutta sitten kun on paljastunut, että monista lupauksista huolimatta on joko alkoholismia, tai muuta hörhöilyä joka on lapsillekin haitallista nähdä, nainen viimein hakee eroa. Sitten isät nostavat sen isyys äläkän. Ollaan niin isää - niin- isää että. Alunperin peet välitettiin, mistään muusta kuin omasta navasta.


      • Hyvä_isä

        Olipahan kommentti!! Olenko huono isä, minusta haettiin eroa, kun minua ensin petettiin?? Ai niin, sekin varmaan petetyn vika, koska pettäjä oli nainen! Lapsistani olen aina huolehtinut ja huolehdin vieläkin, siinä missä lasten äiti ja enemmänkin.

        On totta, että on paljastunut asioita, mitä luettelit. Niin, olet vissiin nähnyt läheltä ja sen perusteella ja VAIN sen perusteella arvostelet. Et ole nähnyt sitä, miten mies huolehtii ja nainen ei. Pitäisikö minun "tuomita" naiset sinun kommenttisi perusteella? En sentään, hyviä on ja sellaisia tunnen. Kaikki äidit ei ole hyviä, valitettavasti. Eikä kaikki isät myöskään. Mieti!!


    • aamennn

      mikä sinä tai kukaan muukaan uskovainen olette sanomaan luojasta ja luojan tarkoitusperistä. Jos parrakas vanha ukko nimeltä jumala on niin mahtava ja meidät kaikki luonut tällaisiksi kuin olemme ja määrännyt meille kohtalotkin, niin miksi sitten on olemassa homoseksuaaleja, pedofiileja tai murhaajia? Tai miksi on sairauksia kuten syöpä tai alzheimer? ja terroristit saa vapaasti rellestää maan päällä ja ihminen ihan omaksi huvikseen tappaa eläimiä sukupuuttoon ja saastuttaa maat ja hengitysilman?

      • Että.silleen

        Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Mitä isä edellä, sitä lapset perässä.


      • tyuftuftu

        Maailmassa täytyy olla pahaa jotta ihmiskunta kehittyy. On sotia ja täten kehitämme aseteollisuutta, on tauteja ja täten kehitämme uusia parannuksia jne....Jossain vaiheessa ihmiskunta muuttaa pois täältä maapallolta ja silloin tarvitaan näitä kehitettyjä asioita. Ajat muuttuu kehitys menee eteenpäin ja kaikella on jokin tarkotus....mutta emme tiedä mikä.


    • Juudas_teki_oikein

      Ihminen rakensi luojan mieleensä. Luoja ei rakentanut ihmistä mielestään. Muistetaan tämä järjestys, niin vältytään hullunkurisilta ja samalla ihmisyyden vastaisilta teoilta kuten, aito avioliitto-hankkeelta.

    • Jumalapiiskaa

      Sinä tarvitset Jumalan piiskaa :(
      Varo omaa kohtaloasi.

    • LeskiJaneljäpoikaa

      Jep. Sitten vaan huostaanottamaan kaikki leskien lapset, niinkö?

      • Taikauskonnoton

        Kai ne – kuten kaikki katu- ja lastenkotilapsetkin maailmassa – pitäisi aitoavioliittolaisten mielestä "eliminoida" (eli deletoida), koska heillä ei ole mahdollisuutta omaan biologiseen äitiin ja isään.
        Ei jumprahuiti et noi on tyhmää jengiä.
        Musta oli hienoa se, kun noi rellesti Kampissa, niin kaikki Kampin liikkeet laittoivat ikkunaansa viestin, että irtisanoutuvat täysin aitoavioliittojengin typeristä ajatuksista.


    • haistakaapaksa

      Mulle ei saatana tulla jauhamaan tätä paskaa. Jumala tai joku muu pösilö otti äitini pois tästä maailmasta kun olin turhan pieni lapsi. Isälläni pyöri naisia, useitakin yhtäaikaa. Mieluummin olisi ottanut vaikka toisen isän minulle puolisokseen, kunhan olisi ollut pysyvä parisuhde siinä ja toinenkin vanhempi tyrannin sijaan.

    • Isintytöt

      Ite jouduin siskojeni kanssa äitini julmuuden uhriksi kun vanhemmat erosivat. Vuosi erosta ja äitiä alkoi häiritä kun hänen isin haukkumiset ja kaikki mustamaalaus eivät vaikuttaaneet minuun, vaan tulin isiltä hieman surullisena kun olisin halunnut olla hänen kanssaan enemmän. Äiti kun oli puhunut omasta osallistumisestaan minun ja siskojeni elämääni varsin yliampuvasti, ja toisaalta meidän kuullen kertoi isin olleen lähinnä elättinä perheessämme, vaikka lähes kaikki ulkonaolemiset ja retket teimme isin kanssa ja saimme kavereitakin mukaan ottaa. Rakastimme tietenkin äitiäkin. Tuo rakkaus vain pikku hiljaa hiipui kun hän alkoi keksiä mitä erikoisempia juttuja estääkseen meitä menemästä isille. Usein itkimme äidin sukulaisilla, jonne äidin kanssa jouduimme lähtemään vaikka oli isin vuoro pitää meitä, että pääsisimme ensi viikonloppuna isille. Ei päästy, eikä edes hänen äitinsä saanut äidin mieltä muutettua. Lopulta äidin toiminta johti siihen että saimme nähdä isiä vain silloin tällöin jonkun mulkoillessa vieressä. Vain muutama tunti kuukaudessa valvojan nähden mursi isimme.. Hän muutti monen sadan kilometrin päähän. Siskojen kanssa olimme sitä mieltä, että hän ei olisi kestänyt enää kauaa tuota touhua. Monta vuotta siinä meni äidin kiukun kohteena. Kun äiti ei ollut kotona, katselimme usein kuvia isistä ja meistä sekä suunnittelimme etsivämme hänet vielä joskus. Äiti haukkui isiä että nyt tämä hylkäsi meidät lopullisesti ja me aina huusimme että hän on väärässä ja että jätämme hänet kun saamme tietää missä isi on. Se oli kauheaa aikaa, onneksi me siskokset saimme tukea toisistamme.

      Olimme jo 16-19 vuotiaita kun isiltä tuli joulukortti, jossa oli yhteystiedot. Löysimme kortin roskiskaapista, jonne äiti oi sen ilmeisesti viskannut. Silloin ei ollut kännyköitä, mutta kun kävimme puhelinkopista soittelemassa ja isi vihdoin vastasi, niin siitä alkoi uusi elämä. Isi tuli muutaman päivän päästä hakemaan meitä. Äitille emme sanoneet mitään. Kaikesta näki että isi oli kärsinyt paljon äitimme takia. Hän oli niin surkea ja ikäistään vanhemman näköinen. Mutta rakkaus ja välittäminen olivat tallella. Itkimme autossa parkkipaikalla tuntikaupalla, kunnes lähdimme isin luokse. Äidille ilmoitimme, että emme ikinä halua häntä nähdä enää. Se tunne kun sai ilon ja tulevaisuuden takaisin... Isi puhui meille että pitää antaa äitille anteeksi, kaikkihan on nyt hyvin. Kyllä me sitten häntä tapaamassa kävimme tahoiltamme jo aikuisina. Mutta ne olivat väkinäisiä kertoja, ja koko ajan minäkin odotin anteeksipyyntöä. Ei tullut.

      Olen katkera etenkin siitä että isi oli silminnähden kärsinyt äidin takia, oli jo eläkkeellekin joutunut.

      • Sisäinenraivo

        Onpa surullinen tarina. Toivois että moni noin toimiva lukis.


    • Aboriginaali

      Valitettavasti lapset menettävät isän ja isä lapset avioerossa.
      Toivottavasti oikeustieteen tohtori Anja Hannuniemen tutkimus vaikuttaa lastensuojelusta vastaavien tahojen toimintaan.

      http://yle.fi/uutiset/lapsistaan_vieraannutettu_isa_elatusmaksut_ovat_ainoa_asia_joka_muistuttaa_lasten_olemassaolosta/8577685
      ------------------------------------------------------------------------------

    • neuvoja-aloitteleville

      Joo mutta erittäin tarkkana oltava siinä millaiset vanhemmat koska vanhempien geenit siirtyvät suoraan lapselle eli lapsi on geenienne yhteinen summa. Ja voi kurjuus jos sattuu lapsi saamaan vanhemmiltaan juuri ne huonoimmat geenit. Kannattaa siis miettiä minkä näköinen itse on ja minkä näköinen se kumppani jonaka kanssa aikoo yhteistä lasta. Jos molemmilla vanhemmilla esim. dominoivana kohteena esim. iso nenä, leuka tai isot luut niin lapsi ainakin tyttölapsi tulee kyllä kärsimään kaksin verroin kovemmin tuosta omianiasuudesta kuin vanhempansa koska se kaksinkertaisuu lapselle vielä voimakkaammin.

      Kannattaa myös miettiä rotuominaisuuksia jos aikoo tehdä lapsen alempi rotuisen kanssa niin lapsi tulee saamaan alempirotuisen geenejä ja lapsesta tulee todennäköisesti ruma ja alempirotuisilla geeneillä varustettu ehkäpä jopa epämuodostunut etenkin jos jompi kumpikaan vanhemmista tupakoi, käyttää alkoholia tai huumeita.

      Toisen vanhemmista kannattaa olla vastakohta ulkonäöllisesti tai ainakin melko neutraali jos molemmat vanhemmat ovat esim. voimakaspiirteisiä tai erittäin tummia niin tyttölapsi tulee kyllä kärsimään melkoisesti etenkin täällä suomessa.

    • Aboriginaali
      • ettäsilleen

        Viisi vuotta vanha juttu. Mitään ei ole tapahtunut tuossa ajassa. Ehkä parinkymmenen vuoden päästä päästään edes lähelle tasa-arvoista asemaa.


    • tänttis

      Lapsi tarvitsee rakastavan vanhemman/vanhemmat. Se onko niitä yksi vai useampi ja mitä sukupuolta on lapsen kannalta täysin mitätön seikka.

    • Luulenpa, että lapsi ei osaa vaatia sitä vanhempaa itselleen mitä ei ole koskaan ollutkaan. Eli jos ei ole isää ollut, sitä tuskin kaipaakaan. Toki jossain iässä varmasti tulee mietteitä, miksi muilla on isä vaikkapa kaveripiirissä ja itsellä ei ole.

      Se kaipuu voi tulla sitä kautta, mutta epäilen ettei se ole ihan sellaista kun lapsella jolla on jo muistikuvia isästä ja joka sitten katoaa eikä koskaan enää palaa. Vertaan tätä nyt ehkä ontuvasti, mutta vertaan silti että itse kaipasin lapsena kovasti sisaruksia. Koska muillakin oli, mutten koskaan niitä saanut vanhempieni yrityksistä huolimatta. Asia vaivasi hetken ja tuntui epikseltä, mutta hyvin lyhyen hetken. Minua kuitenkin rakastettiin ja loppujen lopuksi se oli tärkeintä, vaikkei kaikkea saanutkaan. Edes sitä haavetta todeksi eli sisarusta, jota nukkumaan menessä aina hartaasti toivoin.

      Ikäänkuin se olisi aamulla jo pinnasängyssä minua, isosiskoaan odottamassa.

      Noin muuten pidän tärkeämpänä että lapsi saa kaiken tarvittavan, rakkauden ja huolenpidon vaikka kahdelta äidiltä ja kahdelta isältä. Kun että on heitteillä ja huonoissa käsissä. Kyllä poika varmaan miehen mallia maailmalta osaa ammentaa, samoin tyttö naisen mallia. Ovathan lapset oppivaisia ja uteliaita luonnostaan. Osaavat ihmeesti imeä tietoa ympäristöstään.

      • 1säpappa

        Kyllä minäkin ihan mies olen vaikkei mulla koskaan ole isää ollutkaan. Sisaruksia riitti (molempia sukupuolia) ja olihan monilla kavereillani isät. En koskaan sen ihmeemmin kaivannut isääni.
        Tunsin han minä isäni kyllä, mutta hänet vain muutaman vuoden välein useimmiten todella pikaisesti, sillä hän asui ulkomailla (tai no.. Ruotsissa).

        Tietysti voi miettiä millaista isänmallia olisin muka kaivannut. Mielestäni isättömyys on paljon parempi kuin vaikkapa väkivaltainen isä kotona.
        Eihän musta mitään äijämiestä kasvanut, mutta oisko pitänyt?


    • elämäntotuus

      TOTTA!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2979
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      417
      2861
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      91
      2103
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      330
      1711
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1652
    Aihe