Minulle ei vastata

xxxmike71

Mikä on kun ei vastata?

Laitan ihan kunnollisia viestejä ja olen kunnon mies, mutta naiset eivät vastaa viesteihini, kuten:

"Moi, mitä kuuluu? Kauniilta vaikutat ;)
Kiinnostaisko sua ottaa musta selvää?
Olen tällainen kunnollinen, rehellinen ja huumorintajuinen mies ;D
Olisi hienoa tavata, jos vaikka lämpimälle kupposelle? ;P"

21

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thatswhy

      Niitä ei kiinnosta ottaa susta selvää.

    • Elämänkurppasii

      Provohan olet varmaan mutta.. jos joku miesparka nyt tosissaan tuollaisen aloituksen jälkeen ihmettelisi oikeasti miksi joku nainen ei siihen vastaa niin annas kun täti kertoo ;)

      Tuo kuulostaa selvästi seksiseuran haulta. Näin kaksimielisesti ajateltuna. Viittaat ensin pantavuuteen kehumalla kauneutta ja sitten pyytelet "kupposelle". Mikäs siinä mutta harvempi nainen hakee netistä seksiä ja jos hakee niin se on lie selvästi ilmaistu profiilissa silloin. :)
      Toki jokainen nainen haluaa luulla edes olevansa kaunis miehen(SÄ) silmissä mutta jos antaa ymmärtää ettei mikään muu profiilissa herättänyt kuin ulkonäkö niin heikoilla mennään. Ehkä jokin yhteinen juttu mikä pisti silmään olisi parempi aloitusviestiin mainita. ;)

      Normaalit naiset saa niin tuhottomasti viestejä ettei ilman Plussahommeleita pysty edes vastaamaan jokaiselle. Eli tuskimpa miehessä/viestissä mitään vikaa edes tarvitsee olla mutta luultavimmin olet sattunut kiinnostumaan juuri siitä naisesta, jota suurin osa muistakin miehistä piirittää. Yksinkertaista.

      Tätä palstaa jonkin aikaa luettuaan myös tuo "kunnollinen" kuvaus itsestään on hiukan pelottava muuten. Ja "kiltti".
      Onneksi olen niin kurppaantunut jo ettei ole pelkoa, että joku palstan hulluista minuun yhteyttä ottaisi. :P Sääli käy niitä nuoria naisia.

    • Edellinen kurppa jo antoi osuvan vastauksen, mutta siltä varalta, että jäi vielä epäselväksi:

      "Moi, mitä kuuluu? Kauniilta vaikutat ;)"

      Arvaan, että naiset joita lähestyt, saavat tuon tasoisia avauksia paljon enemmän kuin viisi päivässä, plus sen päälle viestejä, jotka herättävät mielenkiinnon. Ymmärräthän mitä silmäniskuhymiö kauneuskommentin perässä vihjaa? Se vihjaa seksistä. Pidät naista riittävän kauniina sekstaamaan kanssasi.

      "Kiinnostaisko sua ottaa musta selvää?"

      Puhekieli ei kuulu nettiprofiiliin, ei ainakaan jos olet yli 15-vuotias. Ja mitä tuohon kysymykseesi tulee, niin vastaamattomuus kertoo aika selvästi, että eipä naisia kiinnosta. Mitä ylipäänsä tarkoittaa "ottaa musta selvää"?

      "Olen tällainen kunnollinen, rehellinen ja huumorintajuinen mies ;D"

      Tähän lauseeseen kiteytyvät kaikki mahdolliset virheet. Sanoilla kunnollinen ja rehellinen ei ole minkäänlaista merkitystä, ne eivät kerro ihmisestä yhtään mitään, koska kukaan ei taatusti kirjoittaisi olevansa epärehellinen hulttio. Jos sinussa ei ole yhtään mitään muuta kiinnostavaa, niin älä kuvaile itseäsi ollenkaan. Ylipäänsä adjektiivit ovat ihan turhia, koska ihminen voi väittää olevansa ihan mitä tahansa. Kerro mieluummin mitä teet kuin millainen mielestäsi olet.

      Jos sinulla olisi huumorintajua, se näkyisi tekstissäsi. Nyt ei näy merkkiäkään.

      Ja sitten tuon lauseen perässä nauru ja silmänisku. Tajuat kai mitä se tässä yhteydessä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että edellä kerrottu oli pelkkä vitsi. Eli on vitsi, että olisit kunnollinen, rehellinen ja huumorintajuinen.

      "Olisi hienoa tavata, jos vaikka lämpimälle kupposelle? ;P"

      Joo, sinusta varmaan olisi, mutta tytöllä ei ole tähän mennessä yhtään ainutta syytä miksi hän olisi kiinnostunut tapaamaan sinut. Ja lämmin kupponen silmäniskun ja kielen lipomisen kera viittaa kyllä nimenomaan "päiväkahveihin" eikä siihen, että haluaisit tavata oikeasti kahvilassa.

      Niille, jotka nyt aikovat vastata, että naisissa on vikaa kun ei saa edes hymiöitä käyttää ja puhekieltä kirjoittaa, tai että saavathan naisetkin viestejä vaikka kirjoittavat huonosti, muistutukseksi: Saatte kirjoittaa ihan miten haluatte ja mitä haluatte, mutta JOS pyydätte kommentteja niin kannattaa myös hyödyntää niitä.

      • Kuinonasiat

        "Jos sinulla olisi huumorintajua, se näkyisi tekstissäsi. Nyt ei näy merkkiäkään."

        Ei se huumorintaju välttämättä tekstissä esiin tule, eikä sitä missään tapauksessa pidä alkaa väkisin vääntämään. Kyllä ihmiseltä yleensä huumorintajua löytyy (paljonkin), vaikka ei tekstissä ilmi tulisikaan.

        Ja millaista huumoria edes tarkoitat? Miehelle ei kannata vastata jos huumoria ei näy tekstissä? Eli mies on silloin automaattisesti tosikko tai yrmy?


    • natural_22

      Naisena vastaisin, että ei kannata heijastaa naisiin suuria odotuksia, koska se antaa epärealistisen kuvan miehestä. Minusta kaikkein parasta olisi asiallinen yhteydenotto, aivan kuin kenelle tahansa, niin se ei ikään kuin aseta naista varuilleen. Ei ole kivaa aiheuttaa pettymystä miehelle, jonka odotukset ovat jo ennen tapaamista korkealla (epärealistisia).

      Asiallinen kanssakäyminen vakuuttaa naista siitä, että molemmat ymmärtävät, että jos natsaa, niin natsaa, eikä asiaa voi auttaa pakottamalla tai yrittämällä liikaa.

      Ulkonäön kommentoiminen ei herätä naisessa kiinnostusta.
      Ei kannata kysyä "haluatko ottaa musta selvää". Olisi sopivaa itse kertoa itsestään. Alussa vain lyhyesti, asiallisesti. asiallisessa vastavuoroisessa keskustelussa molemmat kertovat toisistaan. On kohteliasta olla kiinnostunut ja esittää tarkentavia kysymyksiä.

      Esimerkki:

      Terve! Sinulla on mukava profiili. Olet ilmeisesti eläinrakas. Sisarellanikin on villakoira ja ovat mukavia otuksia. itselläni ei ole koiraa. Harrastan ajoittain lenkkeilyä. Mikäli sinua kiinnostaa profiilini luettuasi, niin laita mielellään muutama rivi.

      Keskeisin ydin juttu on se, että jos synkkaa, niin sen kyllä molemmat osapuolet huomaavat jutustellessaan ensin sähköpstien välityksellä muutaman kerran ja sitten mahdollisesti tapaamisessa. Ei synkkaamista voi pakottaa. Se tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Kaikkein eniten autat ja edistät asiaasi, on olemalla luonnollinen ja keskustelemalla asiallisesti, ilman kommentteja ulkonäöstä ja ilman pakotusta.

    • natural_22

      Ei ole innostavaa, jos mies heti naisen kuvan perusteella ehdottaa välitöntä tapaamista. Vähemmän upeiden kuvien takana saattaa olla helmi. Eli asiallisuus kaikkia kohtaan maksimoi mahdollisuutesi kohdata nainen, jonka kanssa sinulla synkkaa. Ole lähtökohtaisesti avoin kaikille naisille, näin maksimoit mahdollisuutesi. Jos jo lähtökohtana rajoitat kiinnostuksesi kolmeen naiseen profiilikuvan perusteella, niin oma on vikasi, ettet tapaa ketään.

    • TuuliTuule

      Samaa mieltä muitten naisten kanssa. Tuollainen viesti ei minullekaan kerro kunnollisuudesta ja huumorintajusta.

      Kerto enemmän siitä että kannattaisi harjoitella sosiaalisia taitoja.
      Se että viittaa ulkonäköön antaa sen kuvan että olet tyhjää täynnä: vain ulkonäkö kiinnostaa. Pääasia että on hyvin näköinen nainen, muulla ei merkistystä. Miten sille rakennetaan yhteinen elämä????

      Toinen mikä tökkäsi pahasti on tuo ota selvää. Jos mies ei ole valmis näkemään niin paljon vaivaa että esittelisi itsensä, niin ei taida olla valmis tekemään työtä sen eteen että suhde pysyy kasassa (tälläinen heitto siis antaa minulle tällaisen kuvan).

      Kannattaa tosiaan opetella esittelemään itsensä. Tuossa yllä oli hyvä esimerkki.

      Esim yksi kaveri otti yhteyttä, koska meillä oli yhteistä juttuna luonnossa liikkuminen. Hän kertoi metsästysharrastuksesta ja kysyi tarkemmin minkälaisesta tykkään.

      Ihan arkisilla asioilla lähden tutustumaan. Päivän kuulumiset: tykkään ruuanlsitosta. Tuli paistettua lettuja. Kysyy toisen keittotaidosta ja lempiruuasta.
      Yhden kanssa vaihdettiin YouTube musavideoita ja kerrottiin mitä fiiliksiä niistä syntyy ...

      Mutta opettele tosiaan esittelemään itsesi esim harrastuksen kautta - ja esitä naiselle nämä kohteliaisuudet muusta kuin kauneudesta.
      Treffeille ei heti kättelyssä minusta kannata pyytää.
      Itse haluan hieman tutustua ennen kun puhutaan treffeistä. Varmistaa että ns Muumit on laaksossa (et usko minkälaisia sekopäitä täällä liikkuu).

    • NöinMinustaTuntuu

      Miten tuollaiseen viestiin voi vastata? Naisena en edes tiedä mitä tuohon voisi vastata. Ihan jo siitä syystä jäisi minulta vastaamatta....

      Tuossahan ei ole mitään sisältöä. Et kerro itsestäsi mitään ja annat itsestäsi kuvan että olet hyvin pinnallinen tai täysin keskustelutaidoton.

      Et myöskään kysy daamilta mitään. Ainoa viittaus on ulkonäköön.

      Sinuna ottaisin nuo ylläolevat vinkit vakavasti... Minun silmääni ovat hyviä ja asiallisia :-)
      Ei muuta kun tsemppiä :-)

    • pitäkööttuulipukunsa

      Onneksi satuin törmäämään ketjuun. Harmittanut, kun YKSIKÄÄN nainen ei vastaa erittäin asiallisiin viesteihin. Ilmeisesti tämä on ihan pelin henki.
      Jos parinmuodostus on nykypäivänä tätä niin taidanpa keskittyä opiskeluihin. Mutta pyytäisin, että pitäkää naiset pienempää suuta siitä ettei suomalainen mies osaa puhua tai olla romanttinen. Kyllä taitaa olla kovasti peiliin katsomisen paikka.
      Venäläiset naiset pitävät sentään itsestään huolta ja aasialaiset ne vasta paikkansa tietävätkin!

    • tavis1910

      Joissakin profiileissa haetaan ihan rehellisesti pelkästään sitä" komeaa miestä. Muut älkööt vaivautuko". Miksei kaikki naiset laita sitä samaa tekstiä, koska se on kuitenkin se ainut kriteeri? Säästyisi 99% miehiltä turhaa vaivaa kirjoitella kenellekään... ?!
      Säälittää naisten puolesta...

      • KylmäTotuus

        Samaa mieltä tuosta.


      • 38vNaapurintyttöHukassa

        Palautuu yläasteajat 80-luvulta mieleen. 30/40 naisten käytös ei ole muuttunut siitä yhtään mihinkään.
        Koska Suomi24 treffit on henkisiltä tasoltaan teini-ikään jääneille tytöille, missähän aikuiset miehet ja naiset nettideittailevat? Ymmärtelin että Tinder olis myös teinien paikka (?)


      • Jos käyt lukemassa miesten profiileja, niin erittäin usein sielläkin haetaan kaunista naista. Minusta se on hyvä, että se lukee jo profiilissa, niin naiset jotka eivät koe olevansa kauniita tai eivät ole varmoja kauneudestaan tietävät olla ottamatta yhteyttä.


    • renttumies.turusta

      Pitää laittaa että olet rikas ja pitkä komea renttu joka pettää, saat heti vastauksia.

    • Huhuhuh

      Voin vaan vastata omasta puolestani...

      Valitettavasti jäisi minultakin vastaamatta tai ehkä toivottaisiin hyvää syksyä.

      Syy:
      - viittaat vain ulkonäköön. En ole ulkonäköpsinotteinen. Annat kuvan ettei sinua kiinnosta muuta kuin ulkonäkö. Minulle pitää olla muuta yhteistä: esim harrastus ja samanlainen arvomaailma.
      Koska sinulle ulkonäkö on SE ainoa kriteeri - tutustu vain kauniisiin naisiin. Muista myös että nämä kauniit naiset myös odottavat hyvin tyylikästä miestä, jolla on hyvän ulkonäön lisäksi sliipattu käytös ja varaa ylläpitää naisensa kauneutta.

      Tälläiset tavallisen näköiset naiset ei tarvitse ulkonäkö kehuja vaan enemmän ajatusta millainen on ihmisenä (harrastus, onko lapsia....)

      - kerrot että on naisen asian ottaa sinusta selvää. Et viitsi / osaa kertoa itsestäsi omatoimisesti mitään.
      Minulle tämä on totaalinen turn off.
      Kyllä nyt miehenkin pitää nähdä vähän vaivaa itsensä esittelyssä.
      Kerro harrastuksista... kerro ihan kokonaisilla lauseilla. Esim harrastan metstystä. Syksyisin tulee käytyä lintumetsällä. Viihdyn hyvin luonnossa, syksyisin tulee marjastettua.

      - huumorin taju ja kunniallisuus kyllä selviää ajan kanssa. Kaikilla on huumorintaju, kysymys on siitä kuinka hyvin ne natsaa. Jos välttämättä haluat kertoa huumorintajusta - avaa sitä hieman. Esim tykkäät sarkastista, Fingerpori huumorista, tykkäät käytännön piloista.

      - treffitarjous ennen kun edes tiedä naisesta mitään, ei välttämättä toimi. Antaa kuvan että etsit vain seksiseuraa.

      Minua on lähestytty myös sillä että kertoo päivän kuulumiset ja ehkä harrastuksista. Siihen pystyy näppärästi lisäämään kysymyksiä. Kysymyksillä osoitat kiinnostusta naista kohtaan ja helpotat hänen vastaamista.
      Esim kävin tuossa polkupyöräilemässä sellaisen tunnin. Oli oikein hyvä pöytäkeli kun ei ollut liian kuuma. Tykkäätkö sinä pyöräilystä tai ulkoilusta...
      Tai
      huomasin profiilistasi että tykkäät myös ulkoilla. Onko pyöräily sinun juttusi ?

      Jutun juoni on kumminkin se, että paremmin saat vastauksia kun mietit minkälainen nainen on sinun tyyppiäisi.
      - kaunis nainen etsii kaunista / tyylikästä miestä. Oletko sellainen
      - perus keskiverto nainen etsii tavallista miestä. Hän etsii sielunkumppania - keskity minkälainen ihminen hän on - ei ulkonäköön
      - opettele esittelemään itsesi ja harrastuksesi ihan oikeilla lauseilla. Kerro ihan oikeasti harrastuksistasi, vaikka mitä teet työksesi, onko sinulla lapsia
      - kerro mitä olet etsimässä (elämän kumppania, seksiseuraa, juttuseuraa....)

      Ai niin naisena olen tehnyt alotteita. Jos lähetän 10 viestiä- näistä vastaa 3 ja ehkä yhden kanssa tavataan.

      • eijohdamihinkään

        "Minua on lähestytty myös sillä että kertoo päivän kuulumiset ja ehkä harrastuksista. Siihen pystyy näppärästi lisäämään kysymyksiä. Kysymyksillä osoitat kiinnostusta naista kohtaan ja helpotat hänen vastaamista."

        Mutta jos mies ei ole komea JA jännä niin mitään vastausta ei tule!


    • Takarivin.Taavi.72v

      Tuosta ulkonäöstä vain jaksatte jankuttaa.
      Se ulkonäkö on kai se kaikkein helpoin poisraakaustekijä. Kaikilla meillä on jossakin se raja, että ei missään nimessä tuon näköistä. Jollakin yhdessä kohti, toisella toisessa. Sen rajan toisella puolella olevat eivät tule kysymykseen vaikka kaikin muin puolin olisivat kuinka sopivia tahansa. Se ulkonäkö on nopein ja helpoin kriteeri, muut ominaisuudet selviää myöhemmin. Ei tästä pidä kenenkään loukkaantua; tiedän hyvin etten minäkään kelpaa ulkonäöllisesti kaikille eikä siinä ole mielestäni yhtään mitään väärää.
      Jospa se jankutus riittäisi jo!

      • IhmeJuttuTaas

        Ihme touhua...
        Esitetään kysymys ja kun vastataan asiallisesti mistä saattaa kiikastaa, kaveri pillastuu ja loukkaantuu...


    • Okei tästä ketjusta saa hyvän kuvan mitä tarkoitetaan sillä että naiset ylianalysoi kaikkea.

    • tavallinenmies-

      Sellaset miehet kuten matti nykänen ja tauski saa naisia koska ovat jännämiehiä, kuuluisia ja naiset haluaa niitä statuksen ja komeuden takia.

      • toinentavallmies

        Niin se vain on melkein kaikkien naisten kohdalla, sitä ei vain haluta ääneen myöntää, jännämies vetää puoleensa, vaikka antaisikin toisinaan nyrkkiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1864
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      230
      1527
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      242
      1486
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      50
      1379
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1308
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1179
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1142
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1123
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1121
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe