Uskottomuus opiskelijapiireissä

tiinaj95

Mä aloitin opiskelun Helsingissä ja mun poikaystävä on nyt ihan varma et mä aion pettää sitä eikä haluu ollenkaan et mä kävisin missään opiskelijabileissä tai muualla.

Onks muilla tällaisia ongelmia?

Mä oon ajatellut liittyä osakuntaan kun siellä tapais paljon uusia kiinnostavia ihmisiä mut mun poikakaveri on ihan varma et ne on vaan jotain iskupaikkoja.

Voiks osakunnalla olla ja samaan aikaan seurustella kundin kans joka ei mitenkään kuulu tähän akateemiseen ympyrään?

Eihän ne mitään seksibileitä ole vaan ihan tavallista nuorten yhteistä bilettämistä? Se tuntuu luulevan et mä olisin juoksemassa jossain saunabileissä tai jotain vaikka mä oon ajatellut siis ihan tavallista osakuntaelämää ja siihen kuuluvia juttuja.

Miten mä saisin tehtyy et se ei olis noin mustasukkainen?

Eihän se että opiskelee jonkun pojan kanssa tai et menee vaikka vuosijuhliin sen kanssa sitä tarkoita et olis heti sänkyyn hyppäämässä. Eihän kunditkaan kai niin luule vai mitä?

Mitä tehdä?

15

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poikaystäväsi on ihan oikeassa. Minä olen kuullut noista opiskelijapiireistä aika paljon juttuja viime aikoina. Mutta älä siitä välitä jos poikaystävä valittaa! Huolehdi itsestäsi äläkä siitä, ole rohkea ja hanki uusia kokemuksia!

      Anna mennä vaan. Kyllä ne pojat siellä sinusta huolehtivat.

      Kunnon opiskelijatyttö antaa palaa ja vaihtaa vapaalle heti kun Helsinkiin pääsee. Siellä jossain maalla voit sitten esittää siveää neitsyttä poikaystävällesi jos haluat.


      • Onko toi totta? En usko että se on tuollaista.


      • Et usko? No se on sitten oma ongelmasi. Minä olen hiljattain jutellut tytön kanssa joka kertoi joutuneensa ottamaan suuhun viideltä eri mieheltä kun halusi mukaan osakuntaan. Se oli kyllä virolainen osakunta mutta sama peli Suomessakin on.

        Odota vaan tyttö niin ne tekevät sinustakin huoransa ja sitähän sinä varmaan haluatkin?


      • jloiyt

        Pidä sinä pekkavirt myrkylliset mielipiteesi itselläsi! Mene vaikka lenkille tai nyrkkeilemään että saat purettua vihasi ulos. Onko tyttöystäväsi jättänyt sinut?
        Vai juttelit jonkun tytön kanssa. Kauanko kesti kun kehittelit ''tosia valheita''?


    • mekkk

      Vaihda miestä jos tossavaiheessa rupeaa noin kontrolloivaksi ja iän myötä se vain pahenee ja sanoppa hänelle että kun opiskellaan niin vietetään myös opskelijaelämää ja se siitä. Vaikka niihin opiskelijabielisiin menee niin ei niissä ole pakko sekstailla kenenkään kanssa jos ei ole kiinnostusta ja se siitä.

      • lyhoi

        Tämä onkin hyvä kommentti. Nöin rakennetaan hyvää parisuhdetta. Jos kommunikointi parisuhteessa on tällä tasolla, niin sitten voi suoraan erota. Nämä minä minä-ihmiset ovat parisuhteessakin hankalia. Yleensähän parisuhteessa neuvotellaan asioista, onko sinulle ihan vieras toimintatapa?


      • mekkk

        Jos asuu toisella paikkakunnalla yksin ja opiskelee niin ei paljon tartte neuvotella jos johonkin menee mutta jos toinen sanoo heti kättelyssä ettei saa mennä opiskelijarietoihin niin luottamus on aika heikkoa eikä aprisuhteessa toisen elämää voi rajoittaa ja se siitä.


    • näin-se-menee

      Oikeassa on kaveri, koko opiskelu systeemi perustuu panokokemusten lisäämiseen, opiskelu on sivuseikka. Sitten voi vanhana muistella korkattujen määrää.

      • nertti

        Selvästikään et tiedä opiskelusta mitään. Älä siis puhu mitään.


    • pop908

      "Mä oon ajatellut liittyä osakuntaan kun siellä tapais paljon uusia kiinnostavia ihmisiä "

      Niimpä, melkein vahingossa luin ensiksi: "Mä oon ajatellut liittyä osakuntaan kun siellä tapais paljon uusia kiinnostavia miehiä ja seksikokemuksia"
      Luulempa että poikaystäväsi on täysin oikeilla jäljillä.

      Itse juttu ei ole opiskelu, vaan se että opiskellessasi sinä muutut toisenlaiseksi ihmiseksi, itsetuntosi nousee ja poikaystävä alkaa tuntua tylsältä menneeltä, mielenkiintoisten hauskojen ja hauskanäköisten opiskelijapoikein kanssa aikaa viettäessä. Ei kiinnosta paluu korpeen vaan Helsingin älylliset, ja vähemmän älylliset puolet alkaa vetämään puoleensa.

      Käynnit poikaystävän luona alkaa alkuvuodesta 2016 vähenemään, soitot harvenee, maailman eriytyy, ja opiskelija piirit vetämään yhä enemmän puoleensa.
      Hormonien hyrrätessä helmi-maaliskuussa kevätauringon pilkistäessä, jopa flirttiä ja ehkä pieni lipsahdus sängyn puolelle sitten huhti-toukokuussa keväthuumassa opiskelijabileiden jälkeen shampanjahuuruissa.

      Mikäli pystyt vastustamaan viettelyksiä, olet vain yksi tuhannesta tyyppi, oletko varmasti niin vahva?

      Väittäisin että ette ole yhdessä vuoden kuluttua em. syistä.

      • noiot

        No voi, niinkö sinulle sitten kävi!
        Tyttösi lähti opiskelemaan ja sinä jäit lehdelle soittelemaan. Nyt et osaa muuta kuin katkeruuttasi täällä purkaa!


    • kassuliini

      Muista että olet vielä kovin nuori . Ei tuossa iässä pidä sitoa itseään kovin tiukasti.
      Miehillä on taipumus suhtautua naisiin määräilevästi ja joillain se menee liiallisuuksiin. Ja etäsuhteet eivät useinkaan ikävä kyllä toimi vaan hiipuvat pikku hiljaa. Itse asiassa kyse on ''luonnollisesta kuolemasta'', nuoruudenrakkaus on ihana mutta ei aina kestä.
      Elä sinä elämääsi! Äläkä tunne syyllisyyttä siitä että tutustut opiskelijaelämään, se on hieno vaihe nuoren ihmisen elämässä. Ei sinun pidä jumittua entiseen elämään. Jos poikaystäväsi ei luota sinuun, se on hänen häviönsä. Ei kai hän ole liialliseen mustasukkaisuuteen taipuvainen kun epäilee kaikkea mitä aiot tehdä? Varo sellaista, nyt ja tulevaisuudessa!!
      Nuo yllä olevien seksistiset kommentit tietenkin jätät omaan arvoonsa. Kirjoittajat ovat katkeroituneita luusereita joista on - syystä ta toisesta - kuoriutunut naisvihaajia.
      He eivät voi hyväksyä tai ymmärtää sitä että tytöillä on oikeus elää omaa elämää.
      Kaikkea hyvää sinulle, ja onnea opiskeluun!!

    • tiiullinen

      Vai että Helsinkiin asti pitää lähteä, jotta pääsee kokeilemaan "eksoottisia olentoja"? Hohhoi näitä kirjoittajia täällä.
      Noh, olet saanut kaikenlaisia vastauksia, mutta tärkeintä tässä hetkessä on se, että mitä vastaat itse itsellesi? Miltä se sinusta tuntuisi, että jätät haluamasi asiat tekemättä, koska poikaystävä sanoo niin? Kaduttaisiko myöhemmin? Toisaalta, eihän kukaan kumppaniaan tahallaan halua loukatakaan.
      Jutelkaa. Ottakaa esille luottamus, molempien pelot ja halut sekä toiveet. Olkaa järkeviä.
      Onhan ymmärrettävää, että poikaystävääsi pelottaa. Olette toisistanne kaukana, kumpikaan ei voi varmuudella tietää toisen tekemisiä, pitää vain pystyä luottamaan. Se ei välttämättä ole helppoa. Ei alussa, eikä matkan varrella. Suhteen eteen pitää tehdä töitä, ja myös kompromisseja.
      Henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin se, että lähtökohtaisesti kumppani ei saisi estää toista elämästä. Ei ketään voi omistaa, eikä kahlita.

    • niin, eihän tytöt petä, vain pojat. siitä on paljon tutkimuksia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe