Miehen ajankäyttö ärsyttää

hoputtaja

Ollaan nuori pariskunta, asutaan yhdessä ja meillä on pari kissaa ja koira. Meille tulee usein riitoja siitä että mä hoputan miestäni. Oon tosi kärsimätön jos ollaan sovittu mennä kylään vaikka kello kahdeksi, mies herää 11-12 aikaan, lagaa tunnin puhelimella, puoli tuntia telkan ääressä ja silittää vaatteita yli puol tuntia ja laittaa hiuksiakin kauemminkin kun minä.. Ollaan aina myöhässä joka paikasta sen takia.. Tuntuu että sen aika menee vaan jumittamiseen ja luulee et se on meidän yhteistä aikaa jos se on koko ajan puhelimellaki netissä yms.. Mä haluaisin että me molemmat herättäisiin suht aikasin viimestää 10ltä ja ehdittäisiin harrastaakin yhdessä jotain muuta kuin nettisurffailua.. Mies ei yhtään myöskään suunnittele että milloin käydään esim kaupassa..sitkun mä hoputan et pitää ehtiä käymään kaupassa niin kauhea haloo et mä vaan hoputan..

4

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei nimimerkki, hoputtaja.

      Teillä n ongelma, johon mielestäni voi vaikuttaa, ainakin kannattaa yrittää. Jokaisessa parisuhteessa on omat juttunsa, ajattelen ettei tuo teidän suhdettanne hankaava asia olekovin suuri. Toki pienikin juttu voi tulla suureksi, kun se tarpeeksi ärsyttää. Me olemme erilaisia kaikki ja yksi erilaisuus on meidän "rytmimme"; jotkut ovat verkkaisia, toiset reippaita - teillä ehkä olette molemmat noiden kahden ääripäistä. Toinen asia on se, että sinä toivoisit teidän tekevän enemmän asioita yhdessä.

      Teidän kannattaisi puhua näistä asioista, mahdollisimman rauhallisessa ilmapiirissä ja avoimesti. Kertoisitte toiveistanne ja siitä mikä tuntuu mukavalle esim. viikonlopun vietossa. Kannattaa enemmän keskittyä hyvään. Kannattaa yrittää jutella syyttmättä ja kuunnella toista tarkasti. Jospa yrittäisitten molemmat tulla toista vastaan ja tekisitte jonkinlaisia kompromissi-sopimuksia asioista. Eikä kaikkea kerralla vaan pikkuhiljaa... On hyvä muistaa, ettei toista ihmistä voi muuttaa, ainoastaan itseään ja omiin asenteisiin voi vaikuttaa, ei toisen.

      Ystävällisesti,
      Pirkko-pappi

      • jenniina11111

        Pirkko. Mielestäni tuo on aika perustavaa laatua oleva ero noiden ihmisten välillä. Sinulla on usein hyviä ajatuksia, voit tietenkin kommentoida ja olla eri mieltä kanssani.

        Siis mielestäni tuossa mennään ihan perusluonteiden eroihin. Jos yhteinen aika toiselle tarkoittaa netissä yksin olemista jne., on todellakin keskustelun paikka. Aina myöhässä tyyppinen ihminen on todella ärsyttävä sellaisen mielestä, joka haluaa olla jämpti, olla ajoissa ja suunnitella asioita. Ja tietenkin toisin päin.

        Tuossa tosiaankin kannattaa nyt keskustella rauhallisesti. Kaksi ihan eri maailmasta olevaa ihmistä ovat yhdessä. Kannattaa miettiä myös mitä yhteistä teillä on, ja pystyttekö te kumpikin hyväksymään ja elämään toistenne erilaisuuden kanssa. Kumpikin pystyy kyllä omalla tahdolla muuttamaan käytöstään lähemmäksi toisen käytöstä, mutta oman elämänkokemukseni mukaan reipas ei rennoksi muutu, eikä toisinpäin.

        Kysymys onkin siinä, että pystyttekö te järjestämään yhdessäolon sellaiseksi, että kummankin tavalle toimia ja ajatella löytyy tilaa ilman painostusta.


    • mattimyöhänen

      Meillä on myös ystäviä jotka olivat AINA, AINA myohässä. Porukalla kun olimme matkalla, heitä sai jokainen aina odottaa.
      Kyllästyimme jatkuvaan odotteluun.
      Sovittuun lähtöaikaan vain lähdimme, olivat myöhästelijät paikalla tai ei.
      Muutaman kerran kun menettivät koko matkarahat oman myöhästelyn takia, .....kas kummaa!!! He oppivat tulemaan ajoissa!

      Tee sinäkin niin, lähde vain sovittuun aikaan yksin ja moikkaa että tavataan .... (määränpäässä). Salli miehellesi tilaisuus valita tuleeko ajallaan vai ei. Tuleeko lainkaan vai ei.

      muu yhteinen ajanvietto onkin eri asia. Haluatko sinä asuntoosi katsottavaksi liikkumatonta selkää ja monitorin kuvaruutua, on vain sinun päätettävissä. Ilman riitelyä ja vihamielisyyttä, VAIN sinä voit ratkaista tuon erittäin helposti, sitä ei tarvinne enää tavata.

      • hoit_su

        Hyvä neuvo☺


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3033
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2898
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2282
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      95
      2184
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1858
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      335
      1816
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1682
    Aihe