Miehet on paskoja 1 illan hoitoja!!

sandra__

Pettymystä pettymyksen perään, lopetan yhden illan jutut tähän vaikka sinkkuna sitten selibaatissa joudun kärsiäkin.
Miehet nyt vaan tuppaa olemaan niiin huonoja yhden illan seksissä!!
Ei anneta suuseksiä vaikka nainen antaa, ei kiihkeää suutelua, käytetä sormia, hyväillä yms, vain pelkkä mun pilluun ja lauetaan niin nopeasti ettei mukaan ehdi ollenkaan. Sen jälkeen housut jalkaan ja selän kääntö.
Yleensä se olen myös itse joka ehdottaa jotain toista asentoa, yleensä vaan koskaan ei ehdi kahta asentoa enempää ennenkuin laukeaa.
Mistä johtuu että miesten pitää olla niin itsekkäitä seksissä? Kyllä se toinenkin osapuoli pitää huomioida, ja jos nainen tekee teille kaikenlaista, niinkuin itse teen, niin luulisi sitä olevan sen verran sosiaalisia taitoja että vastaisi kehollaan takaisin.
Ettekö siis välitä yhtään siitä, nauttiiko nainen vai ei?

Parisuhde on yhtäkuin hyvää seksiä, kokemusteni mukaan. Turha enää toivoa minulta yhden illan juttuja. Ilmeisesti miehet saavat näistä jotain mutta en usko että paljoakaan naiset.

33

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynytmyös

      En tiedä mistä oot pokaillut miehiä mutta itse olen kokeillut baarista näitä juttuja ja viidestä miehestä vain yksi on toiminut siitä huolimatta että on juonut. Kaikki muut neljä olivat melkein toimintakyvyttömiä sängyssä koska heillä ei seisonut tarpeeksi tai ei ollenkaan. Mitään känniläisiä en ole tapaillut, vaikuttaneet baarissa melkein selviltä mutta en sitten tiedä miksei homma luista. Mä kanssa oon tehnyt paljon töitä jokaisen kohdalla paitsi sen yhden kanssa ei tarvinnut kun oli niin innokas . Ja jokainen mies näistä on itse iskenyt minut eli ei toisinpäin.

    • Tosikone

      Älä yleistä. Tule käymään Oulussa. Ei tarvitse pyytää kielihoitoa, sormeilua tai asentoja. Kaikki tulee pyytämättä ja vieläpä useaan kertaan. Sua odottaa 38 V urheilullinen mies.

    • näionasia

      Minkähän takia pitäs nuolla jonkun tuntemattoman pillua?! Mistä tietää mitä tauteja sä kannat..että ihan viisasta ollu miehiltä :) ainakin itselleni pillun nuolenta on sen verta intiimiä et en sitä tee ihan kenelke hyvänsä. Ja onko se nyt ihmekään ettei humalaisen kanssa seksi toimi :D

    • HeteroMies

      Mää oon samaa mieltä. Naiset on parempia.
      Pääasia on kuitenkin että molemmat nauttii, sekä mies että muna.

    • sinkkumies40-

      Mitä puliukkoja aloittaja harrastaa. Kyllä minä aina tyydytän naisen käsillä tai suullakin eikä nainen varmana jää ilman. Yksipuolinen seksi ei sovi mulle että kyllä minä huomioin naista.

    • votyu

      Totta!
      Sääittävintä on se, että miehet itse pitävät itseään hyvinä rakastajina. Kehuvat itseään mutta sitten sängyssä ei edes seiso. Sitten selitellään että voi voi, koskaan aikaisemmin ei ole näin käynyt!
      Täytyy kyllä sanoa että yhden illan jutuissa on paljon huonoja puolia. Aikomus ei olekaan tavata enää, joten ei tarvitse miellyttää toista.
      Usein kuullaan sanottavan että naiset eivät tarvitse maksullisia miehiä koska me voimme mennä baariin ja valita sieltä ilmaisen. Mutta millaisen saamme!? Ei ole mitään takeita hyvästä seksistä, päinvastoin. Hyvä jos pääsee edes vauhtiin!
      Siksi ymmärrän miehiä jotka ostavat seksiä. Maksu takaa sen että nainen edes yrittää ja takaahan ammattilaisuus paljon.
      Ap, oletko kokeillut nuoria miehiä? Kyllä he ovat innokkaita lähtemään mukaasi, he ovat innokkaita, söpöjä, eikä impotenssi vaivaa. Älä ota enää yli kolmekymppisiä!
      Et kai ole erehtynyt humalaisiin kolmevitosiin? Ja täytyy myöntää että ajatus suuseksin antamisesta miehelle josta tietää vain etunimen, yököttää. Ei ikinä! Ja kyllä miehelle voi antaa neuvoja ja vaatimuksia, miksi ei?

    • AloittajaTakapenkillä

      Aloittaja aivan selvästi on keskittynyt puliukkoihin. Sen saa, mitä tilaa! Minä ainakin odotan, että tasokas nainen osaa soittaa tasitavasti huilua ja minä osaan soittaa vielä paremmin viulua. Sekä miehen, että nainen osaa soittaa instrumenttejä, elleivät nyt ole totaalisesti takametsissä kasvatteja, kuten useimmat tämän palstan kirjoittajat. Ja tämä aloittajanainen ei todellakaan tiedä yhtään mitään sensuaalisesta elämästä. Korkeintaan (entinen) poikaystävä on pannut juovuspäissään penkit natissen Ladan takapenkillä.

    • piffe

      Mulla on sekä huonoja että hyviä kokemuksia yhdenillanjutuista. Viimeisin kokemus oli aivan mahtava. Mies oli mua ainakin 15-vuotta vanhempi ja tiesi, mitä piti tehdä. Suuseksiä en saanut, mutta en sitä halunnutkaan. En pidä yhtään siitä, että mua nuollaan.. Käytiin läpi monta asentoa, oli käsillä hyväilemistä, suutelua, juttelua, naureskelua, suihinottamista, halimista yms. Hellää ja rajua meininkiä yhtä aikaa. Mulla oli tosi kivaa ja nautin täysin siemauksin koko yöstä.

    • pettynytmyös

      Taisi olla nyt tällä erää viimeinen yhdenillanjuttu. Aina sama homma. Nuorehkoja miehiä puumalle baarista. Ei känniläisiä mutta eivät selviäkään. Hommista vaan ei tule mitään kun ei seiso tai seisoo puolittain. Vain kerran oli mies jolta homma kävi kuin selväpäiseltä. Pakko siirtyä etsimään seuraa jostain muualta kuin baareista. En kestä nähdä enää yhtään lerppa****a ! Toinen juttu kaikilla on se että pyritään kovasti nuolemaan kun muu homma ei toimi. En mä sitä halua vaan kunnon p******sta ! Miehet yrittää luikerrella tilanteesta pois vaan tolla suuseksillä.

    • baariruusut

      Vieläkö pitäs jonkun läskin baariruusun kusista karvahattua nuolla..? Tuommoinen käy pikaseen pussien tyhjentämiseen jos ei huvita runkata, vaikka poikkeuksetta se käteenveto on nautinnollisempaa.

    • mekkk

      Jos et ensimmäisellä varmilla saa niin ei muuta kun uusinta nainti ja nuorena kun sai neisen barista mukaan niin sitähän naitiin kauan ja hartaasti ja montakertaa että voi toisenkin kerran saada ja monesti tapailtiin mone kanssa useastikkin mutta seksin merkeissä. Rouvahenkilöt olivat parhaita kun sellaisen sai sänkyyn niin oksat pois.

    • Yhhyh

      Ihan eka kerta että yhden illan hoito. Mies oli klähmivä, kovakourainen ja tunki polveaan kipeästi haaroväliin niin että sattui ihan stanasti.
      Puri rintoja, sattui.
      Kun en antanut loppuun asti, ( ei kortsua mainittu, ei varmaan ollut patulla edes matkassa ), ja sanoin että ok, kyllä sä mut saat tyydyttää, mutta sisään en sua päästä, teki sellaista ihme hyökkäysliikettä, niin että mua, vanhaa naista alkoi naurattaa ihan kunnolla.

      Miten otat vakavasti toisen, kun tappi oli lerppu suurimman osan ajasta eikä hän kuulemma muuten saakaan kuin laukeamalla sisään.
      Hassuinta oli että vannotti ja sovittiin tapaaminen tälle illalle. Olin jo aivan varma että soitan hänelle että älä helvatassa tuu. mutta taisi tajuta itse, että ei on ei, myös tänään.
      Omahyväinen , omalla älykkyydellään kehuskeleva, itsestään ja ajatuksistaan loputtoman kiinnostunut yli-innokas yli-ikäinen yrittäjä.

      Hirvee tyrkky. Korosti sekä voimakasta seksuaalisuuttaan että sitä, miten on herrasmies.. juu, kukkuu, varmasti ja lehmät lentää...
      Huvitti, miten ne jututkin muuttuivat illan myötä: ensin oli kolme venettä, lopulta enää yksi, rikkaasta perheestä, mutta taksikuski, joka eläkkeellä.. että kun mutsi kuolee sitten on rahaa... ja että tarvitsee parisuhdetta, mutta silleen kivasti, avoimesti. Kun kyselin että miksi aiemmat kaatuivat, mietin mahdollisuutta että jos se on samalla tavoin muijiaan reidella haaroväliin potkinut , eihän tuota kukaan kestä.
      Pappaparka.

      Miehet hei, ei noin.
      Etenkin jos haluatte seksiä, sanokaa se selkeästi, että voin kieltäytyä yhtä selkeästi.
      Parisuhdettahan tämä oli rakentamassa. Kornin kuuloista että toinen kutsuu kullaksi, kun on tunnettu tunti.
      Minähän kun en sun kullittelustasi perusta.

    • Niin.sanoisin

      No eihän tuo kovin hyvältä kuulosta, mutta yksi kohta vähän huvitti:

      "yleensä vaan koskaan ei ehdi kahta asentoa enempää ennenkuin laukeaa."

      Miksi ihmeessä sitä asentoa pitäisikään kokoajan vaihtaa? Minä en ainakaan yritä seksiä harrastasseni matkia mitään pornoelokuvaa jossa asentoa vaihdetaan jatkuvasti, vaan löytää sellaiset asennot joista molemmat nauttivat. Vähän koomista kun joidenkin mielestä seksin hyvyys mitataan jossain asentojen määrässä :D

      Minusta se vain latistaisi tunnelmaa jos pitäisi koko ajan miettiä että onkos nyt vaihdettu tarpeeksi asentoja. Yrittäkää nyt ottaa vähän rennommin sen seksin suhteen, älkääkä ottako mallia jostain pokeleffoista. Niissä näytellään.

    • eienäälerppuja

      Mulla ollut kanssa noita lerpputappeja baarista ihan tarpeeksi monta kertaa ! Enkä puhu nyt känniläisistä miehistä vaan sellaisista jotka on ottaneet sen verran että humalaa ei edes huomaa. Tunkevat baarissa seuraani, joillain jopa seisoo jo tanssiessa, sitten ihan alussa kun hommia aloitetaan, sitten alkaa lerpatus ja joudun tekeen hirveästi hommia että mies olisi valmis hommaan mutta ei ole mikään auttanut. Vain yksi mies noista oli ihan huippu, hän joka oli mielestäni jo ottanut sen verran että jopa pikkukänni oli. Kun tuon näkisin uudelleen niin heti menisin ehdottamaan uutta kertaa :P

      • entinendemari

        miehiä ei pohjimmiltaan panohuorat kiinnosta. puute on vaan niin kova että langetaan. ainoa oikea tapa olisi saada vaimo 16 vuotiaana. mutta tämä taantunut feministinen kapitalismi ei mahdollista hyvää elämää.


    • Ei tajua. Suuseksin antaminen naisellehan on mitä parhainta!

    • ulkomaalainen1

      Kyllä niistä naisistakin löytyy paskoja yhen illan juttuja... ja lihavia ? miks eivät edes kropastaan pidä huolta ? ei edes nuoremmat ? ja juovat liikaa... ei se seksi silloin ole mun mielestä niin hyvää kuin selvin päin ..tai 1-2 kaljaa ,,,tai muuta otettuna... oppimista on suomi naisilla ! ulkomaan eläviin verrattuna ....

      • RankkaRinkka

        Totta. Mutta itsehän en edes kelpuuta yli 65 kiloista naista sänkyyni. Siinä kulkee raja ja siinä pysytään. Jos itsekin olen taipuisassa ja hyvässä kondiksessa kroppani kanssa niin miksi tyytyisin johonkin muuhun vastapuolenakaan?


    • Teinitohtori

      Nainen puhuu yhden illan jutuista ja vuodatuksensa lopussa rinnastaa ne parisuhteeseen.

    • eienäälerppuja

      Ja äijät on kaljamahoja, missähän ne timmit miehet käy baarissa....siis ne vapaat. Vai onko ne aina salilla ?

    • Sirpakkaa

      Yök, miksi yhden illan juttujen kanssa suuseksi on kuvassa mukana? Yök, yök ja yök. No, jos kortsu on välissä, niin ok mutta mitä sekin sitten on. Taudit leviävät vauhdilla. Jos miehet yleensäkin ovat tuollaisia jokaisen tussun nuolijoita, niin taidan ottaa tosissani yhden ikisinkun lähestymisyritykset. Mieluummin opetan puhtoista (kypsästä iästään huolimatta) kokematonta kuin olen tekniikkataiturin kanssa.

    • pelkkää

      voi voi mitä tekstiä. Naiset ei ees halua mitään yhdenillan juttuja. Tässä taidetaan jauhaa parhaat päivänsä nähneen parisuhteen viikonlopuista.

    • 0306

      Sandralle esittäisin kysymyksen siitä mitä hän parisuhteessa etsii? Miksi hän päätyy valitsemaan juuri nämä miehet, mikä heissä viehättää? Ja miksi hän käyttää yhden illan juttuja parisuhteen sijaan?

      Kun katsoo peiliin ja kysyy itseltään miksi valitsee kyseisen miestyypin niin pääsee jo pitkälle. Sitten kysyy itseltään miksi pitää saada seksiä heti ensimmäisenä yönä, niin ollaan jo pitkällä. Ja jos uskaltaa vielä kysyä itseltään että onko tuttavapiirissä sellaista vapaata miestä jonka kanssa voisi elää loppuikänsä niin ollaan jo melkein voittajana maalissa.

      Nämä yhden yön jutut kun eivät koskaan tue sinua jos sinä joudut ahdinkoon. He eivät halua sinusta taakkaa itselleen ja siksi ainoa funktiosi on heidän oman halunsa tyydyttäminen. Ja kun se on tehty, he voivatkin jatkaa omaa elämäänsä. Naiset saattaisivat yllättyä jos tietäisivät että nämä eivtä edes rehentele tekemistään valloituksista. Toteavat työkavereilleenkin usein:"No se nyt oli yks muija vaan...".

      Kun tämän ymmärtää, niin sen jälkeen omaa elämäänsä katsoo ihan uusin silmin. Ja se unelmien prinssi joka tarjoaa monta orgasmia yössä, se löytyy lähempää kuin olisi arvannutkaan.

    • härde

      kukaan ei ole valittanu....... ennemmin ,,,,,, koska saa lisää,,,,,,,, jää nähtäväksi

    • härde

      ennemmin vähän kokenutta kuin sitä kaikkea haluavaa........... ei kaikkee tarvi opettaa ihan kädestä pitäen...... jois vaikka ihan rakastella...... EI NUSSIA, NAIDA, PANNA,,,, mitä muuta?? siis vaan rakastella....... kyllähän kaikki käy...... mutta.......

    • baarissa

      Ihmeellistä on se että näitä huoria ei oo koskaan ollut minun näköympäristössä. Kaikki on siirinpiortein itseään kunnioittavia ollut :Dd

    • miesilmanmenneisyyttä

      Onhan aloittaja tavallaan ookeassa tuossa mutta ei taida luulojensa takaa ymmrtää että tuo on kaksisuuntainen ovi.
      tosiasiassa se kuvan toinen puoli on ihan samanlainen, ne naiset ovat juuri kuin aloittaja, luulevat että ovat itse seksipetoja mitkä täydellisesti tyydyttävät miehen kuin miehen mutta todellisuudessa miehen näkökannasta katsoen ovat passiivisia, aloitekyvyttämiä lahnoja.

      Naiset hei, kyrpä ei ole perunanuija, älkää rusikoiko sitä perunanuija otteilla, kyrpä ei myöskään ole porkkana, sitä ei pidä hampailla järsiä, seksissä myös nainen saa liikkua, mies ei ole tyydytysväline vaan tasavertainen seksistä nauttija......

    • Ottoveikko

      Itseä harmittaa yhdenyönjutuissa eniten se, että jos oli kivaa, miksi ei nähdä uudestaan? Muutaman kerran naiset kehuneet kullia ja seuraa maasta taivaisiin, mutta sitten se oli siinä. Jotenkin turhauttavaa ravata baareissa etsimässä ja näkemässä vaihvaa yhden yön vuoksi.

      Yhdenkin kanssa paneskeltiin ainakin viidessä eri asennossa monta tuntia ja vielä aamulla ja juteltiin ja muutenkin mukavaa. Sen jälkeen ei naisesta kuulu mitään.

      Ei ymmärrä

    • miesyli30

      Onko näiden kirjoitusten takana yksikään nainen hoikka, timmissä kunnossa ja seksikäs? Veikkaisin että EI.
      Miksi kuntosalilla syyttää kuntopyörää jos ei pysty istumaan satulalla.
      Kannattaa miettiä ennen kuin ihan kaikesta alkaa valitella...

      • Minä olen. :)

        Kuka hullu nyt kuntosalille tai muualle menee polkemaan jotain kuntopyörää? Paitsi nyt miehet, mutta heidän ajatusmaailmansa nyt on vähän sitä sun tätä kuten sinullakin on. MOT.
        Ja niillä kuntopyörää polkevilla miehillä persus on melkein leveämpi kuin hartiat. Sellaisen sitä saa kun hinkkaa sitä persustaan satulaa vasten. Yäk.

        Että kannattaa miettiä ennenkuin alkaa arvostelemaan muita.


    • tyytyväinen.nainen

      Itselläni oli aivan mahtava yhden illan kokemus. Pitkä suhde päättyi hiljattain ja tapasin minua 2v nuoremman miehen joka oli työmatkalla toisesta maasta.
      Mies oli erittäin hyvä suutelija, hän antoi valehtelematta parasta käsityötä mitä olen ikinä saanut & puhui rivoja mitä harva mies osaa onnistuneesti tehdä, hän olisi myös antanut suuseksiä mutta sitä en tuntemattomalta halunnut. seksin jälkeisestä halailusta ei tullut mitään kun päädyttiin heti uudestaan panemaan. lopputulos minulle oli 3 orgasmia!
      Seuraavana päivänä mies laittoi pitkin päivää miten mukavaa oli ja kuinka mahtava olin kuinka häntä harmitti lähteä & kyseli minun mielipidettä hänen seksitaidoistaan. Miehestä huomasi että hänelle oli tärkeintä että minä nautin :)
      Seksi oli niin hyvää että vakavasti harkitsen viikonloppureissua hänen luokseen vaikka lennot maksavat noin 200 euroa :D

    • Eihuonojakaikki

      Minusta yhdenillanjutussakin on toisen huomiointi ja iloinen mieli tärkeää. Kummallisiin miehiin olet törmännyt. Seksi on hyvänolon tuottamista, siis todella molemmille, eikä miehelle ja munalle. Hauska vitsi kyllä! Olen ratkennut yhden illan juttuun joskus mukavan juttelun jälkeen. Se lisää tunnelmaa, jotta toiselle haluaa antaa kaikkensa. Ehkä kannattaa kiinnittää tähän huomiota ja iloisuuteen. Lerpahtamisjuttu on aivan outo. Itsekin on kaduttanut, ettei ole pyytänyt yhteystietoja ja uusintaa.

    • hyvää-seksiä

      On tosi huonoja naisia yhden illan jutuissa...kännissä ..eivät ota suihin .. sammuvat aikaisin ... Monet huorat paljon parempii seksissä ... ja eihän baareista välttämättä saa edes pillua... rahaa menee ja yksin kotiin ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      110
      2227
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      121
      1659
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      120
      1162
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1090
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      48
      998
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      167
      918
    7. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      193
      887
    8. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      834
    9. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      32
      826
    10. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      53
      793
    Aihe