toivottavasti teillä on ollut mukavampi joulu

ahdistaa

Keskiviikkona mieheni oli yhden ystävänsä kanssa käymässä toisella paikkakunnalla ja tuli kotiin vasta myöhään illalla. Itse menin likkakaverini kanssa baariin ja join siellä pari pullollista olutta. Tulin kotiin noin kymmenen aikoihin ja mieheni oli meillä sen vieraansa kanssa.. tulin juttelemaan heidän kanssaan ja sanoin vissiin jotain väärää kun mieheni tiuskasi mulle että painu takas sinne mistä tulitkin. No- pistin kengät jalkaan ja kävelin takasin baariin. Siellä onneksi oli pari hyvää tuttua (veljekset) istuin heidän kanssaan ja kerroin heille tilanteestamme. Join siellä yhden pullollisen olutta ja valomerkki tuli. En siis ollut humalassa! Tulin kotiin ja olisin halunnut jutella mieheni kanssa että olenko tehnyt jotain väärin kun hän kohtelee minua tylysti.. hän vain käveli kokoajan pois.. seurasin häntä keittiöön ja puhuin mielestäni aivan rauhallisesti hänelle. Seisoin keittiön ovella ja pidin tiskialtaan raunasta kiinni kun hän käveli minua päin. Sanoi että siirry! Pidin niin pitkään tiukasti tiskialtaan reunasta kiinni kuin pystyin ja tarrasin sitten häneen etten kaatuisi. Hän kaatoi mut lattialle selälleen ja painoi kaulasta niin etten saanut enää kunnolla henkeä rimpuilin tietysti henkeni edestä vastaan ja lopulta hän raahasi tukasta ja vaatteista repien ja heitti mut selälleen ulos, (matkalla on kahdet rappuset) ja laitto oven kiinni. Asumme omakotitalossa joten hän todellakin heitti minut kirjaimellisesti ulos. Päälläni oli pelkät sisävaatteet, olin sukkasillani eikä minulla ollut avainta eikä puhelinta eikä mitään muutakaan. Pelkäsin että hän aikoo tosissaan tappaa mut ja heti kun pääsin jaloilleni lähdin juoksemaan pakoon. Juoksin sukkasillani sellasen puolikilometriä läheiselle rivitalolle yritin likkakaverini luokse mutta hän ei avannut ovea, pääsin sitten sen aijemmin illalla tapaamani toisen veljeksen luokse. Lämmittelin siellä varpaitani jonkun aikaa ja sitten tuli hätä että mitä kotona tapahtuu.. jäihän lapsemme sinne nukkumaan. Sain kengät ja takin lainaksi ja tulin kotiovelle. Oven ulkopuolella riippui mun takkini ja laitoin sen päälleni ja samassa mieheni avasi oven.. hänellä oli toppatakki päällä ja kengät jalassa ja hän ojensi mulle reppua ja sanoi että tossa on sulle vaatteita. Seisoin hetken tyrmistyneenä ja kysyi että eikö sulla ole muuta sanottavaa mulle niin lopulta hän sanoi että hän toivoo että nukun yöni mieluummin kotona kuin jossain vieraissa. Lopulta tulin sitten sisään.
Popsin kasan lääkkeitä jotta pystyin nukkumaan tajuamatta mistään mitään!

Koko hommasta sain fyysisinä ruhjeina onneksi vain mustelmia kaulaan, käteen, rintaan ja selkään, ja selästä yhden nikaman väli turposi tosi kipeäksi ja päähän tuli pitkä kuhmu. Mutta henkinen nöyryytys on valtava.. en tiedä pääseekö siitä ylitse, itsetunto on ainakin miinuksella ja rajusti


Joulu onkin nyt sitten mennyt ruhjeita parannellessa hiljaiselossa..

5

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en sääli..mutta??

      Ei voi olla totta! Voiko olla HYI tuollaisiakin miehiä. Olen itse kerran joutunut nyrkin ja hellan väliin ja se oli VARMASTI ensi ja vika kerta, täytyy nostaa hattua jos pystyt antamaan anteeksi. Edes lasten takia, ei hemmetti kun alkoi etomaan. Ajattelen kohdalleni samaa tilannetta ja mulla ei oikeesti riitä sanat. Toivon sulle todella jaksamista. En kyllä toivo edes anteeksiantoa tuommoiselle "miehelle"

    • Kerrassaan

      Surullinen tapaus, ihan tässä alkoi kyyneleet valua Sinun puolestasi. En osaa muuta sanoa että koita kaikista huolimatta kestää.

      Vaikka olen mies puolinen en voi hyväksyä että joku voi kohdella toista tuolla tavalla mitä Sinua on nyt kohdeltu.

      Minua on elämä kohdellut aikanaan ankarasti jopa niin ankarasti että tänä päivänä saattaa vain ihmetellä miten kaikesta on hengissä selvinnyt.

      Näin jälkikäteen olen kuitenkin kiitollinen niistä kokemuksista koska olen niiden kokemusten kautta oppinut ymmärtämään itseäni ja sitä kautta muita tavalla mikä ei olisi mahdollista ilman noita kokemuksia.

      PS. Tällä jutulla en puolustele miestäsi enkä vähättele Sinun kokemusta Vaan toivon sydämessäni että aurinko paistaisi joskus Sinulle tavalla joka moninkertaisesti korvaisi pahan olosi jonka edessä nyt olet.

    • Pahoittelen tapahtunutta , mutta kun muuta kuin kertomaasi en tiedä niin siihen enempää osaasanoa.

      Kuitenkin asiassa voi olla sellainen tausta, että miehellesi on uskoteltu sinun tehneen sellaista , mikä ei pidä paikkaansa.

      Jos miehesi ystävä on jotenkin häiriinynyt , hänen tarkoituksenaan on tuhota teidän yhdessäolo.

      Ilmeisintä on , väärät tiedot.

      • asiantuntija x

        Lähde pois, kun vielä ehdit! Et voi miettiä tosissasi, onko itsetunnossasi vikaa, kun koit henkisen nöyryytyksen! Tai että miehesi nakkelee niskojaan ja joudut pähkäilemään mitä olet tehnyt väärin!
        Ei sinussa ole mitään vikaa ja vaikka olisikin, ei asioita hoideta tuolla tavalla! Vaikka olisit nussinut niiden veljesten kanssa läpi joulun, miehelläsi ei ole mitään oikeutta kaataa sinua kumoon ja heittää sukkasiltaan ulos! Opi ihminen kunnioittamaan itseäsi ja lähde pois vaikka olisi 10 yhteistä lasta. Olen nähnyt samanlaisia tapauksia useita ja ne ei valitettavasti koskaan ratkea hyvin eikä ainakaan itsekseen. Ainoa pelastus on, että miehesi itse oivaltaisi oman toimintansa karmeuden (ei pelkkä hetken katumus ja anteeksipyyntö), ja hakeutuisi vakavissaan hoitoon.
        Voimia sinulle!


    • olen pahoillani

      Voi hyvä ystävä. Toivottavasti et luule tuota rakkaudeksi. On niin helppo sanoa että ota lapsesi ja lähde, vaikeampi toteuttaa, mutta tuntuu ainoalta järkevältä liikkeeltä. Teidän taustoja tietämättäkin tapahtunut ei välttämättä jää viimeiseksi kerraksi. Katumus ja hyvittelyt saattavat olla jo kuvassa, mutta ne ei estä etteikö pahoinpitely uusiutuisi. Tiedän kokemuksesta, että monasti ne ketkä sanovat, ettei heitä lyödä kuin kerran, ovat niitä joita ei kertaankaan ole lyöty; nainen rakkauksineen on ihmeellinen otus; sille riittää lupaus paremmasta, vaikka totuus ja tulevaisuus olisikin jotain muuta. Nainen jotenkin on sisäistäny raamatun antaman kuvan rakkaudesta:kaiken se kärsii. Ihan kaikkea ei tarvitse loputtomiin kärsiä, raja tulee vastaan. Ikävä vaan, jos rajana on taivas, sattuu jollekulle niin pahasti, ettei siitä enää hyvittelemällä selviä.Mene näyttämään mustelmasi lääkärille, jos suinkin mahdolista, niistä on hyvä olla dokumenttia. Tee rikosilmoitus pahoinpitelystä, sinulla on siihen oikeus. Noista toimenpiteistä saattaa nousta uusi myrsky, mutta miehesi on saatava tajuamaan, että hän on kajonnut sinuun siten, että rikoslaki tulee eteen, jos sinä et hänelle mitään mahtaisikaan. Jos tilanne äityy uudelleen hurjaksi, niin hakeudu jonnekin lapsinesi: heidän silmilleen ja korville aikuisten tappelut eivät sovi, ja voivat olla hyvin traumaattisia. Eivät he käsitä asioita senkään vertaa. Ja tosihan on, ettei väkivaltaa tarvitse käsittää aikuisenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3499
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2919
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2544
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2065
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2059
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1816
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1692
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1630
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      268
      1320
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1316
    Aihe