Kielikoru vanhemmalla naisella

Vanhempi

Olen keski-iän tienoilla oleva nainen ja olen jo pidempään miettinyt kielikorun ottamista. Minulla on jo muutama lävistys ollut pidemmän aikaa, ensimmäinen jo yli kymmenen vuotta. Eli mistään hetken mielijohteesta ei ole kyse.
Minua kiinnostaisi tietää onko muillakin vanhemilla naisilla kielikoruja? Vaikuttaako ikä jotenkin parantumiseen?

62

2008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Danu

      Olen keski-ikäinen mies ja pidän lävistyksistä! Todella ihanaa, jos useammat keski-Ikäisetkin alkavat elää ilman mielipidepelkoja,, siis rouva, siitä vaan, jos törmätään tarjoan lasin viiniä!

      • zurkia

        Aijä haluu pukille.


      • voieitaas

        Lävistykset kuvottavat ikään katsomatta, saatikka keski-ikään ehtineellä kurpalla :D
        Uskoisi jo keski-ikään ehtinyt rouva omaavan ihan oman mielipiteen ilman naapurilta kyselemisiä. Taidat joutua nauttimaan viiniä ihan omaan piikkiin itsesi seurassa ja luuletko että lävärinaiselle yksi lasillinen riittää.


    • äläota

      Ei ole, näyttävät ällöttäviltä. Kuulemma ruoka tarttuu niihin kiinni.

      • luluO

        Eikä tartu.


      • LävistettyJa40v

        Ja minua kuvottaa ahdasmieliset ihmiset. Itse pidän lävistyksistä sekä tatuoinneista ja ikää on 40v.
        Ja viimeksi otin lävistyksiä pari viikkoa sitten.
        Oma keho ja se mitä sille tekee on jokaisen ihan oma asia. Jos tahdot ottaa kielikorun, ota se! :)


      • 1-10
        LävistettyJa40v kirjoitti:

        Ja minua kuvottaa ahdasmieliset ihmiset. Itse pidän lävistyksistä sekä tatuoinneista ja ikää on 40v.
        Ja viimeksi otin lävistyksiä pari viikkoa sitten.
        Oma keho ja se mitä sille tekee on jokaisen ihan oma asia. Jos tahdot ottaa kielikorun, ota se! :)

        Mitä vapaamielisyyttä on lävistyksissä ja tatuoinneissa? Erottautumisen halua korkeintaan eikä enää sitäkään, koska niin monella on jo niitä. Venhemmiten vielä rumia.


      • VOISAATANASENTÄÄN
        LävistettyJa40v kirjoitti:

        Ja minua kuvottaa ahdasmieliset ihmiset. Itse pidän lävistyksistä sekä tatuoinneista ja ikää on 40v.
        Ja viimeksi otin lävistyksiä pari viikkoa sitten.
        Oma keho ja se mitä sille tekee on jokaisen ihan oma asia. Jos tahdot ottaa kielikorun, ota se! :)

        "kuvottaa ahdasmieliset".. Niin tapahan tuokin on puolustella, mutta voisitko oikeasti katsoa totuutta silmiin?? Ikääntyvä ihminen, jollainen jo 40 v on (mies tai nainen). Ihan yksinkertaisesti -olematta ahdasmielinen- ainakin minun silmissäni tatuoinnit ja lävistykset ovat kamalan näköisiä, ei seksikkäitä, ei kauniita ei sitten niin mitään, kulahtaneessa nahassa. Minulle tosin ihan yksi ja sama, jos joku haluaa näyttää Raatteen tieltä, mutta rumia ne on ryppyisellä iholla, ja jos nyt alat inttämään "ettei minun ihoni rypisty.." niin se on vääjäämättä edessä viimeistään viiden vuoden päästä, et sinäkään voi aikaa muuttaa, Kyllähän tämä maa on sinun mielestäsi ahdasmielisiä täynnä, mutta joku vika sinussakin on, kun et pysty katsomaan totuutta silmiin, ehkä et hyväksy vanhenemistasi vaan yrität epätoivoisesti olla parikymppinen ja se jos mikä on vanhenevan naisen suurin munaus ja naurettavuuden aihe. Hyväksy itsesi ja ikääntymisesti ja jos et siihen kykene, tilaa aika psykiatrille, koska tuo ikääntymisen kieltäminen on helkkarin vaikea juttu, koska sitä et voi estää.


    • Karkkitammi

      Miksi ihmeessä, ruma nuorella ja vanhalla, mitä iloa tai hyötyä siitä on!

    • kaikkivapaaksi

      Omapahan on asiasi. Itse pieren ratikassa ihan vapaasti. Se on minun oikeuteni.

    • AlBundy

      Älä oikeasti ota sillä ne eivät sovi kyllä kenellekään!!!

    • wilhovm62

      ota ihmeessä on kuulemma hyvä lisä BJ:ssa

    • Ota vaan, minäkin keski-ikäinen äijä tarjoan drinkin. Kielikoru vihjaisee, että sinulla voisi olla myös tatuointeja?

    • lävistetty94

      En ymmärrä miksi lävistyksiä halveksuvat vaivautuvat kommenttoimaan palstalla..... keskittyisivät itseään kiinnostaviin aihealueisiin.

      Mitä kielikoruun keski-ikäisillä tulee, en näe siinä ongelmaa :) sen saa aina pois jos ei olekkaan mieluinen eikä kielessä olevaa arpea huomaa kuin tarkasti tutkiessa. Kerran sitä vaan eletään!

      • dfgdfshdfhsjgf

        Yleinen linja suomi24:ssä. Eli kullakin palstalla mieluiten kirjoittelevat ne, jotka ovat henkeen ja vereen kyseistä asiaa vastaan.


      • hullumaailma

        Miksei vapaassa maassa saa esittää toistakin mielipidettä? Jos joku kysyy otanko lävistyksen?, voi sitä myös kritisoida eikä vain yllyttää.


      • VOISAATNASENTÄÄN
        dfgdfshdfhsjgf kirjoitti:

        Yleinen linja suomi24:ssä. Eli kullakin palstalla mieluiten kirjoittelevat ne, jotka ovat henkeen ja vereen kyseistä asiaa vastaan.

        Onko mielipiteen esittäminen kielletty jo täällä mutiaismaassa?? Käsittääkseni jokainen saa vielä sanoa mielipiteensä vaikka hyvää vauhtia ollaankin Pohjois-Korean malliin menossa. Sitähän sanotaan, että se koira älähtäää mihin kalikka kalahtaa, ja taisi ottaa pattiin jotain vanhaa lävistettyä ja tatuoitua kurppaa, kun joku uskaltaa antaa tosipalautetta siitä, että mikään ei ole niin kamalan näköistä kun ruttunen kurppa tatskoineen ja lävistyksineen


    • dfgjhdfgjdhkjhgkh

      Joillain naisilla tulee vaihdevuosi-iässä suun kuivumista. En tiedä, miten sitten vaikuttaa koruun, jos on suuongelmia. Mutta kai sen korun saa pois, jos ongelmia tulee. En ole itsekään poistanut nenäkoruani, vaikka olen keski-iässä. Nännilävistykset vanhenivat jo nuorempana, itselläni korut alkoivat kasvaa niistä ulos, eli eivät vain soveltuneet.

      Lähinnä olen tyytyväinen, etten mennyt nuorena silmälaserleikkaukseen päästäkseni laseista eroon. Siitä vasta ongelmaa nyt olisi, kun silmät kuivuvat. Lävistyksen sentään saa aina pois, jos on iho- tai limakalvo-ongelmaa.

    • hullumaailma

      Kielikoru on omituinen jo sanana, eihän mikään metallihärpäke kieltä "korista" Jos suu on kiinni, sitä ei kukaan näe, jos se taas joskus vilahtaa, se näyttää vain ällöttävältä.
      Ota ihmeessä kieli"korusi", itsepähän siitä eniten kärsit.

      • luluO

        Ei siitä mitenkään kärsi.


    • Kielikoru

      Laita vain kielikoru, on erittäin seksikäs

    • aatetq

      kaikk lävistykset korviksia lukuunottamatta on erittäin törkeän näköisiä iästä riippumatta.

      • jojop

        Aivan samaa mielta en kylla pussais sellaista naista


      • sukkelinkirkastuminen

        Entäpä jos jää kaksi kielikorun omaavaa naakeliin eli nalkkiin koruistaan kielisuudelman seurauksena! Onko liitto silloin ikuinen?


    • VOISAATANASENTÄÄN

      Makunsa kullakin. Itse en tiedä kamalampaa näkyä, kun lävistetty, tatuoitu vanhempi nainen tai mies. Yksinkertaisesti ne ovat kamalan näköisiä kurttuisella iholla. Mitähän jos kasvaisit aikuiseksi ja eläisit ikäisesi lailla, etkä yrittäisi roikkua epätoivoisesti parikymppisenä.

      • luluO

        Älä selosta noita sun luulojas!


      • VOISAATANASENTÄÄN
        luluO kirjoitti:

        Älä selosta noita sun luulojas!

        Joo, tuohan kuvaa vain ihmisen epävarmuutta. Luulisi, että sinunkin laisesi kasvaisi jossain vaiheessa aikuiseksi ja eläisi ja olisi aikuisen tavoin, ettei tarvitsisi keski-ikäisenä epätoivoisesti yrittää olla parikymppinen. Sinunlaisia epätoivoisia näkee nimenomaan ekapakoissa epätoivoisina yrittämässä iskeä vastakkaista sukupuolta ja olette suorastaan säälittäviä tatskoinne ja lävistyksinenne ympäripäissään. Surullista katsottavaa, surullista katsottavaa ihan tuolla kaduillakin, kun ryppysillä kurpilla on naamat täynnä rautaa kun Raatteen tiellä. Koittakaa nyt parantaa sitä huonoa itsetuntoanne joillain muilla keinoin kun lävistyksillä, koska ne ei kertakaikkiaan sovi vanhoille ihmisille, ja vanhoiksi minä luen jo 35 , joilla pitäisi korvien välissä olla muutakin kuin kusta


    • Lävärikö

      Yes yes, ota vain kieliläväri, on tosi sexy, oli sitten kyseessä nuori tai hiukka iäkkäämpi naishenkilö

    • zuzunen

      Ei haittaa kunhan pidät kielen suussasi etkä roikota sitä ulkona yleisillä paikoilla. Sama sääntö pätee jos ottaa korun munanpäähän.

    • nainenminäkin

      Miks et voisi ottaa? Eihän ikä siihen vaikuta. Mulla on ollu kielikoru jo 7v ja oon 50v. Juu tatskojakin löytyy...

    • ccr28

      mikä siinä kiehtoo? sivulliselta se näyttää rumalta ja turhalta! ja varmasti vielä epämukavakin. ja tiellä syödessä! yks nainen otti kerran suihin sellaisella ja käytti nimenomaan sitä rautaa, luuli varmaan kokemattomuuttaan että se tuntuu jotenkin hyvälle! otti aivan saatanan kipeää. loppu hommat kesken kyllä silloin. eli tässä sama juttu kuin tatuointipellejen kohdalla että sanotaan että en ota sitä muitten takia vaan itseni! joo joo niin varmaan se sanonta on vain tarkoitettu niille jotka siitä eivät pidä muut kattokaa ku mulla on hieno tatuointi!

      • nainenminäkin

        Ja höpö höpö. Eipä ole kukaan valittanut suuseksistä päinvastoin on kokenut miellyttävänä lisänä. Älä tuomitse muita vaan anna jokaisen olla sellainen kun itse tahtoo ja tuntuu oikealta. Minun tatuoinnit on ainakin osa minua ja jos ei ketä miellytä niin ei niitä tarvitse katsella.


      • gkhgkgjj

        ei varmaan valitakkaan päin naamaa. siinähän jäis naimatta silloin! tietäisitpä vain mitä ne puhuu miesten kesken. ja kuinka luulet että rauta kullin päähän tuntuisi jotenkin hyvälle?? sama kuin laittaisi uistimen pilluun ja vetäisi!


    • miksiollatyhmä

      Älä ihmeessä ota kielikorua tai nenärengasta yms. korvakorut ja nekin maltilliset ovat sopivia.
      Naiset ja miehetkin joilla on näitä "koruja" huulissa kielessä, nenässä jne antavat itsestään yksinkertaisen ja epävarman vaikutelman ulospäin, ikäänkuin olisivat alaluokan kansalaisia.
      Niin sanotut fiksummat pitävät heitä typerinä- Miksi haluat antaa tyhmän kuvan itsestäsi.

    • Sinulle "vanhempi" sanon rehellisesti ja suoraa :
      ÄLÄ MISSÄÄN VAIHEESSA EDES AJATTELE KIELIKORUN OTTAMISTA ! !
      SE HEIKENTÄÄ SUUSI LIMAKALVOJEN TERVEYTTÄ JA AIHEUTTAA IKÄVÄÄ SUUSYÖPÄÄ JOTEN ÄLÄ OTA ETTÄ PYSYT TERVEENÄ ! ! !
      Minulle on "sattunut" muutama nuori nainen rakastelukaveriksieni joilla oli kielikoru ja sellaista "naista" on todella ikävä suudella kun koru on tiellä jokaisessa suudelmassa ja on muutenkin tympeän tuntuinen varsinkin silloin kun nainen imee penistäni ;(((

      • luluO

        Eikä heikennä ja kuka sunkin nakkias haluais edes imeä!


      • IQ160

        Tyhmä kommentti


    • Karkkitammi

      Miksi haluat kieleesi lävistyksen?

    • kaksisanaa

      Hyi helvetti!

    • Clic.rengas

      Oma on asiasi, kysy myös lekurilta

    • suutelo

      miten (kielari)suuteleminen onnistuu kielikorulla?

      • luluO

        No ihan helposti, älä mieti, se ei sovi sulle.


    • for_professional_BJ

      Ilman muuta. Sehän vain viestittää, että käyttäjä haluaa panostaa suuseksiin. Duunista riippuen saattaa tietysti olla hivenen kyseenalaista, haluaako viestittää tätä asiakkaille, kollegoille jne.

    • Luovu_kieli-

      koruajatuksesta ja loikkaa suoraan klitoriskoruun. Se sävähdyttää sitten kun joku uros pääsee niille main...

      • Keski-ikänen

        Ei sävähdytä miehiä.. Mulla oli joitakin vuosia ja voin sanoa että ihan pelimiehetkin pelästy, kun alapää oli koristeltu.


    • eikielikoruakiitos

      Miksi pitää olla kielikoru...? Eipä kiinnostaisi, on jotenkin ällöttävä siellä ruuan seassa..

    • kurkkuun

      Kunnon lumpuilla on kielikoru ;) ei sillä muuta tarkoitusta ole kuin tehdä terskalle hyvää... ja hyvä niin

      • jjjjjjjjhgjh

        niin mutta kun se ei tee hyvää vaan saatanan kipeää. kyllähä siihen kulliin saa sitä rautaa koputeltua ilman suutakin! miksi se pitää suun kautta tulla


    • Mies40v

      Lävistykset ovat jokaisen oma asia, sama asia kuin vaatteetkin.. Itse ainakin puen sellaiset vaatteet päälle joissa viihdyn ja jotka ovat osa minua. Itse olen 40-vuotias mies joka ei saa mitään kiksejä jos naisen naama on täynnä niittejä mutta ns. piilossa olevat lävistykset ovat erittäin kiihoittavia. Nänni- ja genitaalilävistykset ovat kauniita, normaalissa elämässä niitä ei kukaan näe mutta oikealle ja asian ymmärtävälle ihmiselle ne näkyvät kun vaatteet vähenevät. Tuskin sinä kuljet kadulla kieli pitkällä niin että kaikki näkisivät kielikorusi? Kun kulkee terveellä itsetunnolla, niin onko sillä väliä onko päällä farkut, verkkarit tai suurimman osan aikaa piilossa oleva kielikoru? Lävistykset saa aina pois jos alkaa kaduttamaan, tatuoinnit eivät lähde niin helposti jos mieli muuttuu matkalla. Itse ainakin olisin otettu jos joskus löytäisin naisen elämään rinnalleni jolla olisi ns. piilossa olevia lävistyksiä..

    • namman

      Enpä antaisi kulliani sellaiselle lutkutettavaksi.

    • sluppis

      Oraalissa ykkönen, ota mummo vaan koru.

    • Fellatio0korurules

      Vanhat naiset parhaita oraaliosastolla, joten korua peliin yes, alapää onkin ylleensä synnytyksien jälkeen vähemmän tiukka, oraaliseksi lisää stondista... joten tiukkuus on hoidettu sillä

      • Superi

        Koru kielessä on vanhemmalla naisella juuri "se" juttu. Eli seksuaalisen estottomuuden symboli.
        Kannatan


    • jallu472

      Ei minua haittaa kunhan pidät kielesi suussasi etkä roikota sitä ulkona yleisiä paikoilla.. Sama sääntöpätee myös jos otta "korun" kullin päähän.. ei muuta..

    • Hammashoitaja

      Olen ollut irrottamassa kielikorua nuoren odottavan äidin kielestä, kun kieli oli turvonnut niin paksuksi ettei henki meinannut kulkea. Hommassa tarvittiin hammaslääkärin turbiiniporaa ja kaikenlaisia pihtejä, ennen kuin turvonneen kielen sisältä koru saatiin ongittua näkyville. Sitten vaan pora esiin ja koru poikki. Nuori äiti paniikissa ja varmaan ei sen jälkeen kielikorua hankkinut.
      En suosittele kokemusta nuoremmille , enkä vanhemmille.

    • tositosi

      Kielikorut, yms. lävistykset, tatskat kertoo koulutuksen puutteesta, älyn puutteesta, siitä mihin luokkaan yhteiskunnassa kuuluu. Mutta eihän siinä mitään kun varmaan kuulut tähän ryhmään.

      • IQ160

        Juuri näin. Pervot, psykot, nymfot ja muu pohjasakka noita harrastaa. Ns terävämmät kynät penaalissa ei noihin sorru, mutta pitäähän tyhmällä ja rumallakin joku huomion herättämiskeino olla. Että näin :)


    • Suu_hygienia

      Olen keski-ikäinen mies. Vuosia sitten kun kielikorut tulivat muotiin. Työpaikalla ihmettelin, että mikä kumma pastilli työkaverin (nainen) suussa oikein pyörii ja soutaa. Oltiin kokouksessa. Näytti niin perin etovalta. Ajattelin mielessäni , että niele hyvä ihminen se klimppi, että voit puhua selkeästi sanottavasi. Sitten myöhemmin selvisi, että jonkinlainen kielikoru! Itse näkisin, että hanki näyttävät korvikset ja unohda kielikorut. Suun hygienia, syöminen ja puhuminen ovat silloin kunnossa.

    • wöhötiwöh

      Täällä kannata kysellä keneltäkään mitään. Ota jos haluat.

    • Piercing86

      Jokaisen oma asiahan nuo lävistykset ja muut kehonmuokkaukset ovat. Itselläni oli kielilävistys sellaiset 8 v., teininä otin. Aiheutti mulle torukset suuhun sekä eroosiota hampaisiin. Lopuksi sitten meni vielä jonkun pöpön nappaamaan jostakin ja tulehtui todella kivuliaasti, silloi sai lähteä antibioottikuurin saattelemana. Itse pidän lävistyksiä enemmän ja vähemmän teinitouhuna, niitä on itsellänikin ollut lähes joka paikassa ja kun ikää on tullut enemmän, niin suurimman osan olen ottanut pois, koska ne eivät enää ole osa minua. Mutta kukin tyylillään!

    • KivaPena

      Sinänsä lävistykset ym. käyvät mielestäni yhtä huonosti kaikenikäisille. Karmean kuuloista, kun joku yrittää puhua joku outo metallimöykky huulessa tai kielessä. Yhtä vähän nenäkorut käyvät. Korvikset ok. mulla itsellänikin on sellainen toisessa korvassa. Lienee jotain erikoista erikoisuuden tavoittelua, kun näin yritetään "samastua" muihin samanlaisiin. On tuhat muuta tapaa, jolla voi ehostaa itseään halutessaan rohkeamman, kauniimman, ennakkoluulottoman tms. oloiseksi. Huulikillistimet tekee sinusta pelkästään hölmön näköisen. Usko pois!

    • korukerääpöpöjä

      Epähygieninen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2464
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      284
      2118
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2050
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1259
    Aihe