Kyllästynyt valheisiin

tiedoton

Moikka!

Olen todella sekaisin parisuhteeni kannalta tällä hetkellä. En tiedä mitä pitäisi tehdä.
Tutustuin yli 2 vuotta sitten ihanaan mieheen. Hän tuntui vilpittömältä, rehelliseltä ja hyvältä mieheltä. Myös ystävät ja kaverit sanoivat, että hän vaikuttaa rehdiltä nuorelta mieheltä.

Aloimme seurustella kaikki oli ihanaa ja en huomannut että mies olisi minulle valehdellu. Olemme nyt seurustelleet 1,5 v. En muista tarkkaan mistä kaikki valheet alkoivat edes. Muistan kun hänellä oli kiire aina kummilapsen yh äitinsä luo. En tiedä, mutta silloin tulin mustasukkaiseksi tästä naisesta. Hän meni aina minun edelleni. Ymmärrän kyllä että hänellä varmasti oli askaria muuton osalta ym missä tarvitsi miestä avukseen.

Asia vaivasi kauan ja kysyin mieheltäni onko hänellä jotain säpinää kyseisen kummilapsen äidin kanssa, tai onko ollut. Mieheni nauroi ja sanoi, että ei todellakaan. Eihän tietenkään kukaan sano suoraa että "joo oon pettäny sua". :D Puhuimme asiasta, mutta hän silti ramppasi naisella koko ajan. Kysyin toisen kerran asiaa koska minusta tuntui, että hän salaa jotain Ajan myötä hän vastasi kysymyksiini erilailla ja tajusin että hän valehtelee ja paljon. Ensimmäisen kerran kun kysyin naisesta, hän ei ollut ikinä tehnyt tai tuntenu häntä kohtaan mitään, seuraavan kerran kun kysyin hän oli pussannut kerran, seuraavalla kerralla oltiinki jo pussattu pari kertaa... ymym ja loppu tulos oli että on seurustellut ja suhde loppunu juuri ennen kun mieheni suostui kummiksi naisen lapselle. Tämä ei niin sinänsä minua haittaa tai kiinnosta, vaan se miten paljon valhetta.. En ole varma voiko mieheni olla tämän lapsen biologinen isä.

Sain juuri selville kuinka paljon pahaa mieheni on puhunut minusta kummilapsen äidille ja muille naisille. Olemme olleet eroomassa useampaan kertaan. Melkein viikottain. Minä en muista edes, että meistä jompikumpi olisi sanonu ikinä riidan aikana haluavansa erota. Onko teillä kokemusta tälläisestä, että kumppani vähättelee sinua ja suhdettasi toisille? Minulle ilmeni nyt, että mieheni on pettänyt minua tämän kummilapsen äidin kanssa, tosin jo yli vuosi sitten. He ovat edelleenkin tänä päivänä yhteyksissä.

Vainoharhaisena ämmänä katsoin kerran mieheni sivuhistoriaa. Huomasin siellä että hän on käyttänyt treffi palvelu sivustoa ja jotakin seksi chattiä. Huomasin myös että hän oli useita minua nuorempia, pienempiä ja nätimpiä naisia katsellut mm. kuvakkeesta jne. Järkytyin sivuhistoriasta paljon. En olisi uskonut hänen tekevän sellaista minun selkäni takana. Luulin että lukuisat "nyt alan puhumaan rakas totta mulla ei oo mitää salattavaa" lauseet olisi edes vähän totta, mutta eipä näin ollut.

Kun kysyn häneltä jotakin asiaa mistä luulen/tiedän hänen valehtelevan hän aina vastaa minulle hirveän ilkeäski ja ihan kun asia olisi minun vikani. Hän ei ikinä puhu ilkeästi minulle tai ole vihainen, mutta hän tiuskii kamalasti jos on jäämässä kiinni valheesta.

Hän on valehdellut minulle raha asioista, menneistä asioista jopa siittä mitä on tehnyt ruuaksi, oikeastaan en ala niitä tähä listaamaan koska hän on valehdellut melkein kaikesta. Outoa tässä on se, että hän pyysi minua kihloihin hetki sitten. Suostuin ja luulin sen merkitsevän jotain hänelle. Olimme olleet kihloissa 2 viikkoa niin heti hänestä ilmeni uusia valheita. Tällä viikolla heräsin siihen kun hän oli soittamassa apua itselleen, tosin kyllä minä hänet siihen melkein pakotin ja ehdotin. Hän ilmeisesti soitti johonkin kriisi keskuskeen kumminkin missä saadaan akuuttia apua. Kuitenkin hän kertoi minulle että hän voi sinne mennä koska vain kun haluaa.

Olen koittanut kypsytellä ajatusta päässäni erosta, mutta en ole vielä tarpeeksi vahva tekemään sitä. Olen miettinyt onko tämä kaikki omaa vikaani? Kaikki miehet joiden kanssa olen ennen ollut parisuhteessa ovat valehdelleet minulle todella paljon. Onkohan vaan syy minussa. Onko teillä minkälaisia kokemuksia valehtelijoista? Onko toivoa parantua?

7

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      sinä ilmeisesti toistat samaa kaavaa miesystävä miesystävän jälkeen. Miksi?
      Olet jo melko aikaisessa vaiheessa (et edes muista) huomioinut miehen valehtelijaksi. Siitä huolimatta sinä vain roikut hänessä. Koko ajan (kertomasi mukaan) valheet senkun paisuvat ja sinä vain ripustaudut tuohon valehtelijaan entistä tiukemmin! Miksi?

      Oletko todella niin miehenkipeä että kaikenlaiset miehet kelpaavat: mitä ala-arvoisempi, sitä parempi.

      Miksi sinä kierrät rehelliset ja suorat miehet kaukaa? Mikä sinua viehättää noissa pummeissa? Kuten tämäkin mies: tiedät aivan tarkkaan että hän ei ole kummi vaan isä pienokaiselle.

      Sinunlaisia naisia ei yksinkertaisesti VOI tajuta!

    • kassuliini

      Suhteenne alkuvaiheessa et voinut tietää millainen mies on. Mutta nyt tiedät. Kyllä jossain vaiheessa sinun on tehtävä päätös. Tuskaiselta tuo näyttää. Ja mies valehtelee aina vain lisää, se on varma. Miksi? Koska hän ei kykene olemaan toisenlainen. Miksi hän soitti itselleen apua? Onko hänellä psyykkisiä ongelmia? Jotain on vialla koska hänellä on pakonomainen tarve valehdella.
      Vaikka itse olen nainen, täytyy myöntää että joskus ihmettelen naisia jotka eivät kykene seisomaan omilla jaloillaan vaan heillä täytyy olla edes jonkinlainen miehenkuvatus johon nojata. Ja useimmiten tuo mies on sellainen joka ei kykene itsekään pysymään jaloillaan vaan todellisuudessa se on se nainen joka kannattelee koko elämää, ja tekee vaikeat päätökset yhteisessä elämässä. Mutta silti nainen uhraa elämänsä koska ''jos lähtisin, sittenhän mulla ei olisi ketään!''
      Näyttäisi siltä että jotkut naiset ovat kuin apinoita, he eivät päästä oksasta irti ennenkuin ovat tarttuneet seuraavaan oksaan. Pääasia että on ote jostain oksasta.
      Mies on kehitellyt itselleen hovin. Hänellä on toisaalla nainen ja lapsi - olen Oppeliinin kanssa samaa mieltä, lapsi on hänen ja itsekin sen tiedät - ja nyt hän sitoo sinutkin siihen. Voi sinua, jos luulet että kihlat tuovat onnen ja mies muuttuu!
      Miehen käytös on nakertanut itsetuntoasi pahasti. Luulet että kaikki vika on sinussa. Ei ole. Olet normaali nainen. Epäilysi ovat oikeutettuja ja ne ovatkin osoittautuneet aiheellisiksi. Älä enää syyllistä itseäsi! Jos annat tuon jatkua, tulet yhä onnettomammaksi.
      Luulenpa, että mies on hyvin ahdistunut. Hän ei hallitse elämäänsä. Se on sirpaleina siellä täällä ja hän sinkoilee sinne tänne, olet sinä, nainen ja lapsi toisaalla.... Missään ei taida olla seesteistä elämää, ja sinulle täytyyy keksiä valheita toisen perään. Kihlausjuttu oli ehkä yritys jotenkin paikkailla risaista elämää ja tuoda siihen edes jotain normaalin näköistä sävyä.
      Kunpa löytäisit itsellesi jonkun kunnon miehen joka ei olisi niin hajalla kuin tämä! Ansaitsisit hänet.

    • itsekinsenkokenut

      hienot vastaukset ja selkeäät, opi siitä, valheet toistu aina uudelleen

    • Makke51

      Valheet on suhteen syöpä, siitä ei parane koskaan. Ei valehtelijasta koskaan tule avointa ja rehellustä.
      Suhde pakettiin ja eteenpäin

    • skipper-00

      Olin samanlaisessa suhteessa 10 vuotta. Aina vaan annoin anteeksi kun toinen lupasi muuttua. Välillä vuoden verran oli ihan seesteistäkin, mutta aina homma alkoi alusta. Viimeinen kerta katkaisi kamelin selän. Vielä eron jälkeenkin sain vuoden verran kuunnella itkua rutinaa kuinka hän olisi muuttunut jos vain olisin antanut vielä mahdollisuuden ja että oli ero oli minun vikani kun en antanut hänelle enää mahdollisuutta.

      Ei tuollainen tyyppi vaan ikinä muutu. Eron jälkeinen vuosi on ollut onnelisin vuosikausiin, koska itseeni voin luottaa.

      Anna sinäkin mokoman mennä. Tuo ei tule koskaan hyväksi muuttumaan.

    • ValheAvioliitonVaimo

      Kuulostaa aivan minun mieheltäni. Valitettavasti se on vaan niin että rakkaus on sokea ja kun on niitä hyviä hetkiä niin sitä haluais uskoa ja luottaa. Minulla sama tilanne että 1,5 vuotta takana hyvin samaa. Ja olen kyllä vahva nainen ja pärjään oikein hyvin yksinkin ja kovasti ihmettelen myös itse miksi aina annan uuden mahdollisuuden paremman toivossa. Noh nyt niitä "uusia alkuja" on päättynyt pettymykseen niin paljon että sitä ei nyt enää tule, toinen ei vaan muutu vaikka hetkittäin kovasti yrittääkin. Tsemppiä kaikille kanssasisarille, minä jatkan nyt elämääni ilman hänen valheellista elämäänsä. Valitettavasti tämä suhde rikkonut luottamuksen niin etten tiedä pystynkö enää koskaan luottamaan kehenkään mieheen ja anteeksi teille kunnollisille ja rehellisille miehille tuollaisten miesten takia, jotka tekevät luottamuksen vaan mahdottomaksi kun tarpeeksi paljon joutuu kestämään.

    • vanhavaihtoon

      Jokainen 50 mies haluaa vaihtaa vanhan kurpan nuorempaan, rahamieheltä se onnistuu. Työtön joutuu jatkamaan riippatissin kanssa.
      Ankiaa on. Vanha akka on yhtä kiinnostava kuin puoliksi syöty omena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe