Hyvinkäälle 2 uutta vastaanottokeskusta

RaakaRipa

Toinen Rantasipiin ja toinen Niinistönkadulle. Yhteensä yli 1000 pakolaista aivan keskustaan.

42

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kypsäripa

      Unohtui tuo uutisen lähde. Se on hevosmiesten tietoimisto, hyvin perinteikäs tietäjä.

      • KohtaRaiskataan

        Näyttää olevan RaakaRipa sisäpiirin kavereita kun tiesi tämän täällä ensimmäisenä.
        Niinistökatu tulee joulukuussa. Tietääkö Ripa missä oikeesti mennään tuon Rantasipin kanssa?


      • RaakaRipa
        KohtaRaiskataan kirjoitti:

        Näyttää olevan RaakaRipa sisäpiirin kavereita kun tiesi tämän täällä ensimmäisenä.
        Niinistökatu tulee joulukuussa. Tietääkö Ripa missä oikeesti mennään tuon Rantasipin kanssa?

        Rantasipin suunnitelmat ja sopimukset valmiit. Tulee tammikuussa. Ei ole salaisuus, poliisipäällystö ja kaupungin johto mukana valmisteluissa.


      • Tulevat.seuraukset
        RaakaRipa kirjoitti:

        Rantasipin suunnitelmat ja sopimukset valmiit. Tulee tammikuussa. Ei ole salaisuus, poliisipäällystö ja kaupungin johto mukana valmisteluissa.

        Aapossakin aiheesta kertovat lausunnot, ei "ehkä" tule, "todennäköistä" ettei tule, "ei näillä näkymin tule", jota päättäjätahot asiasta kertovat pitkin syksyä. Miksei sanota suoraab että tulee tai ei tule. Silloin veronmaksajatkin tietäisivät missä mennään. Sveitsin alueen asukkaat joutuvat muuttamaan liikkumisiaan ja on aivan turhaa yrittää myydä asuntoaan. Vaaleihin on vielä liikaa aikaa, mutta muistiin laitetaan jos huijataan.


    • iski

      kas,kas.ihme etti majoita vielä kytäjälle rytkön leirikeskukseen.

    • insider

      Valitettavasti tieto ei pidä paikkansa. Todellisuudessa kauppakeskus Willasta ollaan tekemässä Suomen suurinta vastaanottokeskusta. Sen vuoksi liiketiloja on vähitellen jätetty tyhjilleen. Prisman puolta on jo alettu vähitellen remontoida tarkoitusta varten. Sveitsin huhuissa on sen verra perää, että uimalasta remontoidaan parhaillaan moskeijaa, torni tulee vanhan hyppyrimäen paikalle. Hämeensillalle ei tule bussiterminaalia vaan kameliparkki.

      • suvakki

        Willaan tulee huone suvakeille jotka voi jakaa rakkautta matuille.


    • OnnittelutHyvinkää
    • SianlihaPork

      Hyvinkään VOK riisuttiin sikahistoriasta.

      "Ihan sama keitä tänne olisi tullut, olisimme poistaneet ne joka tapauksessa." - Luona Oy:n palvelupäällikkö Mika Tolppola"

      Hyvinkään turvapaikan hakijoiden vastaanottokeskus on entinen sikala.
      Hyvinkää asylum seekers' reception center is a former pig farm.

      مركز استقبال هوفينكا طالبي اللجوء هو مزرعة للخنازير السابقة

      • taivaantalikynttilä

        Voi huokaus ja kyynel. Vaikka muslimit eivät syö sianlihaa (juutalaisetkaan eivät syö), heillä ei ole mitään ongelmia esim. katsoa sikaa tai kuvaa siasta. Eivät he jätä lukematta Nalle Puh-kirjaa, koska siinä seikkailee possu nimeltä Nasu. Tuskin heitä siis häiritsee sekään, että he asuvat entisen sikalan ALUEELLA. Hehän EIVÄT asu entisessä lätissä, vaan ihan asuinrakennuksessa.
        Näissä lillukan varsissa kompuroivat vain tyhmät natiivit, joiden aivokapasiteetti ei muuhun riitä.


      • haram
        taivaantalikynttilä kirjoitti:

        Voi huokaus ja kyynel. Vaikka muslimit eivät syö sianlihaa (juutalaisetkaan eivät syö), heillä ei ole mitään ongelmia esim. katsoa sikaa tai kuvaa siasta. Eivät he jätä lukematta Nalle Puh-kirjaa, koska siinä seikkailee possu nimeltä Nasu. Tuskin heitä siis häiritsee sekään, että he asuvat entisen sikalan ALUEELLA. Hehän EIVÄT asu entisessä lätissä, vaan ihan asuinrakennuksessa.
        Näissä lillukan varsissa kompuroivat vain tyhmät natiivit, joiden aivokapasiteetti ei muuhun riitä.

        Taidat olla mieleltäsi yksinkertainen ja hieman hyväuskoinen.


    • Kohta1500

      Tuo Sipijuttu pitää oikeesti paikkaansa. Vuoden alkuun tähdätään ja valmistelut lähes valmiit. REKAN tiloisra Niinistönkadulta vapautuu lisää.
      Kysykää vaikka kaupungin johdolta. Eivät myönnä eivätkä kiellä koska hommaa valmistellaan salassa.

    • tavallinenjörndonner

      Käykää joku laittamassa lappuja tutkimusaseman seiniin jossa kerrotaan mamuille englanniksi että olette majoittuneet entiseen sikalaan. Saadaan putousta parempaa komediaa kun muslimit pillastuu.

    • Islam_meininkiä

      Mitäköhän tälle pikkutytölle nykyään kuuluu? Vai kuuluuko enää yhtikäs mitään?

      https://m.youtube.com/watch?v=eJE3L7h57fU&itct=CAsQpDAYCCITCNS2hPrx2cgCFUtpHQodBpYAzTIHcmVsYXRlZEi0xKCh6dnkpkQ=

      Muslimisedät videossa riehakoi.

      • Sairaatislamit

        Liian vaalea tyttö paikalliseksi. Mitähän ihmettä siinä tapahtui? Tyttö oli tuskastunut, onko ihme kun lauma molottajia rääpii ympärillä.


    • SuvakkiOnYksitavuinen

      Muslimi "pakolaisilla" on kaikkea kivaa filmattuina i-phoneihinsa ja tubeen laitettu reteesti vielä.

      https://m.youtube.com/watch?v=3N57cYv-Jgw&itct=CA4QpDAYCCITCPWBjLfHgskCFYkOGAodG90P8jIHcmVsYXRlZEiB_Z-CyYbo9CY=

      Oikein Islam paska vingutusmusat vielä jälkikäsitelty videoihin.

      Hyysätkää näitä kukkahattutädit ja cuckoldsedät ja uskokaa silmät sinisinä kun he jallittavat teitä al-taqiyyaalla mennen tullen. Ammattisotilaiden, jihadistien hyysärit . Hyi helvetti!

      Ottakaa tampiot edes selvää termistä al-taqiyya, mitä se oikein tarkoittaa. Vinkkinä, älkää kysykö sitä muslimeilta, eiköhän tuo netistä löydy ja tieto rehellistä.

    • Islam_meininkiä_hieman
    • Surkeeta_on_Suomi

      Oppiipahan akka.

      T: Suvakki kukkahattutädit ja leninkiin puetut cuckoldsedät

      Ps."Pakolais"näytelmä on kiva laji.

    • ChicoChico

      Lehdessä oli juttua että pian avataan uusi VOK. Onko se nyt sitten tämä Niinistönkadu paikka? Rantasipi tulee sitten varmaan ensi vuoden alussa - sitähän kukaan ei ole vielä kieltänyt vaikka ympäripyöreitä vastaillaankin.

    • suvakit_hoitaa

      Tämä on painajainen josta ei voi herätä, tämä mitä nyt tapahtuu Suomessa ja Euroopassa. Kiitos suvakit!

    • v_tuttaa

      Eiköhän toi niinistönkadun ahne kiinteistönomistaja hankkinut äskettäin myös vanhan leipomon kiinteistön Tinakadulta matujen säilytykseen kun maksajat(veronmaksajat) on selvillä.
      Erittäin isänmaallista toimintaa.

      • Olen_14_uskokaa

        Asuuko tämä itse sitten jossain Kytäjän luxus-talossa? Tosin miksei Kytäjältäkin löytyisi tilaa, vaikka konttikylälle? Heeiiii, koulujen pelastus! Ai niin, näähän onkin jo setämiehiä, höh.


    • MsWayne

      Rantasipi onkin kiva paikka. Siinä on lukio, uimahalli ja lenkkeilypolut lähellä. On siinä ihmettelemistä pojilla jotka ovat kotimaissaan nähneet pelkkiä kaapuja. Mutta ei syytä huoleen, kyllä nuo varmasti osaavat täällä käyttäytyä.

      • fsdfsdfsf

        puskat on uimalan lähellä täynnä runkkareita... ei muuta kun illalla naiset yksin lenkille.


      • Lähempänä

        Härkävemas lähempänä ja siellä on niitä 14 v ja nuorempia tarjolla,,,


    • Voijee7

      Pelottavaa.. huolestuttavaa. Kohta ei kukaan uskalla iltaisin liikkua yksinään. Täytyy hankkia isompi koira.

    • fiv

      Vastaanottokeskus ei kuulu teollisuusalueelle

      Miksi näitä keskuksia nyt halutaan pikavauhtia ilman että ei edes ajatellaan turvallisuuskysymyksiä tai salliiko alueen kaava asumisen teollisuusalueella? Teollisuusalueella on vaarallista järjestää tällaista toimintaa kun on jo nähty näitä tuhopolttoja joita vastaanottokeskuksia kohtaan on tehty!Jos tällainen tuhotyö tapahtuu(mitä en todellakaan toivo)niin miten sitten jos tuli leviää naapuriin jossa on varastoitu esim myrkyllisiä kaasuja tai muita materiaaleja jotka syttyessään levittävät koko alueelle vaarallisia palokaasuja.Hyvinkään sika-talousasema on oiva paikka tällaisen toiminnan kannalta koska siellä ei ole vaarallsia varastoja ym jotka olisivat turvallisuuskysymys.Hyvinkään viranomaisten on torpattava tällaiset aikeet järjestää vastaanottokeskuksia teollisuusalueelle Hyvinkään kaupungissa ja muuallakin Suomessa turvallisuus syistä,

    • korttel

      Teollisuusalue ei ole sovi asumiseen.Mitäpä yleiskaava sanoo asiasta onko Sahanmäen alueen kaava sellainen että se kieltää asumisen?Kysykäähän Hyvinkään kaupungin tekninen virasto /kaavoitus!Saattaapi olla että sinne ei saa sijoittaa asukkaita olleskaan!

      • valitettavasti

        Ei näissä asioissa kaupunkia kuulla, kun diktatuurivirasto määrää, että määrätty nuppiluku on otettava. On tuo jo muualla nähty. Koskahan kansalta palaa pinna tässä ruletissa?


    • No sitten kun tämä menee niin sanotusti käteen niin ministerit kantavat vastuunsa ja sanovat -Sori. Toivoa pitää että Eu on kaatunut ennen sitä että eivät pääse pakolais virkoihin sinne kuten Katainen.

    • PuhunVaan

      Ette osaa aavistaakaan, mitä on vielä tulossa. Runsauden ja tasaisen elämän ajat ovat takana päin. Koska ihmiset eivät muutu, niin jälki on sen näköistä.
      Asioita tullaan hoitamaan kovalla kädellä. Ja asioiden hoitamista vastustetaan kovalla kädellä. Asioita hoidetaan pääosin vastuuttomasti, eli aina vain omaa etua tavoitellen. Suomen asiat hoituisivat paremmin, jos ministerit hyllytettäisiin ja vietäisiin ilman viestintaoikeutta/ilman kännykkää vaikka jollekin Kreikan saarelle täyshoitoon, ja asioita hoitaisivat vain ministeriöiden asiantuntijat, joilla on kokemusta ja tietoa ain enemmän kuin poliittisin perustein valituilla kokelailla.
      Katsokaa nyt itse! Tuollaisia kolleja ja tyrkkyjä.
      Turvapaikan hakijoita tulee riittämään:
      Esim. Afrikassa on yli miljardi asukasta. Tiedonvälitys paranee koko ajan, joten väki tietää länsimaiden sosiaaliturvan ja humaanin pakolaispolitiikan = leipää ja asunto terveydenhuolto= juuri se, mitä ruokaa tuottamattomasta, kalashnikovit kourassa hulluna riehuvia kouluttamattomia taistelijoita täynnä olevasta, kuivuuden riivaamasta hiekkahelvetistä puuttuu.
      Päiväntasaajan pohjoispuoleisesta Afrikasta on tulossa lähiaikoina vähintään 20 miljoonaa sotia ja nälkää pakenevaa ihmistä Eurooppaan. He eivät ole elintasopakolaisia.
      Kaiken tämän sotkun voi korjata vain väestön lisääntymisen rajoittaminen ja rauhan saaminen kriisialueille. Aiemmin syntyneiden vähentäminen (sota) ei auta mitään. Sota ja ankeat ajat näyttävät vaikuttavan väkeä lisäävästi. Diktaattoreiden tappaminen ei auta, niitä nousee kuin sieniä sateella. Ongelmaan ei ole helppoa ratkaisua, koska ihminen on paha ja haluaa kaiken itselleen.
      Summa summarum: Tämä nykyinen pakolaisongelma on vasta alkua.

    • Jotainrajaa

      Pari vuotta sitten kunnan virkamiehet tekivät "kommandoiskun" Niinistön kadulla Saulin Tori nimiselle kirpputorille. Virkamiesten mukaan liikkeen toiminta oli lopetettava välittömästi, koska kaavassa tila on merkitty teollisuuskäyttöön.

      Mikähän kiinteistö Niinstönkadulla on kaavoitettu täyshoitopotilaiden ylläpitotilaksi?

      • mummunmielipide

        Mitä välii, sinnehän johonkin saastuneeseen maaperään on hyvä asuttaa matut. Mutta ihmisiä ei sinne voi laittaa, terveyshän siinä menee.


    • kääsiinräjähti

      Kuka avoin raha kas voi perustaa pakolaiskeskuksen mihin vain .. kyselemättä ja välittämättä asukkaiden tai kaup./kunnan mielipiteistä välittämättä ! Näin ON MAAHANMUUTTOVIRASTO PÄÄTTÄNYT ..tämä on vasta pientä alkua kun Suomi uuskansoitetaan

    • aom

      Tilanne on helvetillinen.
      Osa päättäjistä kuten on mukana turvapaikkapisneksessä,
      aina vain vaikeammaksi menee tämä yhtälö.

    • saa_tana

      Nyt tuli korviin tietoa/huhu että myös vanhaan leipomoon (herkku-muro)olisi tulossa ahlämeitä.
      Voi vittu saatana sentään,tää on sairasta tuohua.

    • nettip.peli

      Nythän on pari sataa sikalassa ja pari sataa tulossa sahanmäkeen. On tää sairasta. Onneksi mull on kaihtimet kiinni eikä ulos ole pakko mennä, kun kaiken voi hoitaa netissä.

    • tienataan

      ensi vuonna saamme perheitä yhdistämällä (7-12 yhdestä) sen 200-300 tuhatta uutta työtön..läistä

    • saa_tana

      Taitaa olla toi Renton kiinteistöjen omistaja/mamuttaja myös itse veropakoloinen.

    • Kukaan ei takaa hyvinkääläisille mitään turvallista elämää ja liikkumista, poliisikin pelkää hoitaa näiden hoidokkien aiheuttamia mellakoita. Suurinosa tuosta sakista on täysin yhteiskuntakelvotonta, he tulevat vain lupauksien ja rahan perässä tänne sumuun ja paskasateeseen. Mikä täällä on näin kiinnostavaa kuin ilmainen ylläpito ja rahaa käteen??? miettikää kaikki ns 2500ekk työssäkävijät, mamut saa enemmän nettotuloa/etuisuuksia käteen ja tulevat raiskaamaan ja häiriköimään koko seutua ja te vielä maksatte sen!!
      Koko hyvinkää on pilattu jos niitä otetaan vielä upealla paikalla oleva hotellikin täyteen, uusi vuosia remontoitu uimahalli naapurissa, mikä paratiisi!!!! sitten uidaan ja zsillaillaan ennenkuin lähdetään saalistaa iltasella, porukalla ehkä. Nämä suomen pakolaistoivot tulevat asettumaan vahvana rintamana Hopiksen tiskille valitsee ja vinkkailee tanssilattialta sopivaa riistaa.
      Nyt jos koskaan on nuorisolla mahdollisuus heittää somet nurkkaan ja jalkautumaan oikeesti kaupungille ja puistoihin. Provosoida ei saa mutta jos kohtaa vierailta uhkailua tai edes selvää kukkoilua tai öykkäröintiä on näytettävä ketä täällä käskee ja ketä ei haluta tänne kulttuureineen!!
      Suomen ylipäällikkö Niinistö sanoi että maassa eletään maan tavalla. Kaikki ketä käynyt armeijan muistaa, yksi mokaa kaikki juoksee. Näin toimitaan, ei yksin ei ilman kättäpidempää, ei saa myöskään provosoida. Jos vieraat käyttäytyy asiallisesti on kaikki fine, mutta yksikin päällekäynti tai selkeä törkeä naisen lähestyminen tai huutelu aiheutettava toimintaa koska ei muuten selviä miten on. Karvatassut ei kunnioita eikä välitä mistään, ajatelkaa kun ne saa kielteisen päätöksen, ei penniikään kiinni aina tulee lämmin ruoka ja peti oli ehdoton tai ehdollinen tuomio....parta vaan nauraa kuinka tyhmiä suomalaiset on!! hänellä on pari vuotta aikaa valittaa ja häiriköidä jopa raiskaa jatai ryöstää. Tälläinen eläin saa vielä lopuksi kultaisena kädenpuristuksena ilmaisen lentomatkan kotimaahansa!!
      Suomi ja suurinosa päättäjistä pääministereineen sinisine silmineen täysin sairasta normaalielämästä irtautunutta sakkia. Tätä ympäristön pilaamista ja exponenttiaalista laska ei saa maksettua meidänkään lapset.
      Jokainen päättäjiä myöden on nyt jo nähnyt kuinka tässä kävi ja pahin vasta edessä. Mutta mamuilla tehdään pisnestä, pääministeri itse aloitti pelin aivan ala-arvoisella mediatempulla. Hänellä ei mitään käsitystä mitä on vastuu.
      Kukaan ei julkisuudessa edes tuo esille saatikk ahinnoittele että mamukeskus sinällään pilaa jo tulollaan ihmsten elämää ja vapaata liikkumista.
      Suorastaan toivon että jonkun mamut KYLLÄ päättäjän tyttären tai vaimon emättimessä uiskentelee karvatassun siittiöitä ja naama muistuttaa pandaa koska laittoi vastaan tämän partalapsen haluja suomessa.

    • ketähä

      peukut edelliselle , mutta lain säätäjämme ilmoittaa että rasismia on suun soitto myös suomalaisilta .. sitä vain ihmettelen että jos tulijat huutelevat uhkauk..ym suomalaisille HE EIVÄT syyllisty muka mihinkään TAI suomalaisia KOHTAAN rasismiin TÄSSÄ MAASSA ??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      315
      2918
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2223
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1561
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe