Tuli päästötakaisinkutsu -10 Octavialle

harmi_kun_osti_skodan

2.0 bensakoneella ja kuuluu VWn huijauskoneisiin. Merkkihuollossa ohjelmoivat uusiksi ja tehot ja vääntö pienenivät noin 20%. Kuulemma ei mene enää katsastuksesta läpi jos on takaisinkutsu tullut eikä ole käynyt uudelleenohjelmoinnissa.

10

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinä_taas

      Huono provo. Ja ajoituskin meni pieleen, koska vielä mitään takaisinkutsukampanjaa ei ole edes aloitettu. Malta nyt vain odotella, kunnes bensojenkin osalta edes saadaan tietää mitä tarkkaan ottaen on huijattu ja mitä moottoreita se koskee. Ainoa mikä lienee on varmaa, että kusetusta on harrastettu.

      Teit saman provon dieselinkin osalta ja siinä sama ajoitusvirhe. Dieseleidenkään osalta takaisinkutsukampanjaa ei vieläkään ole aloitettu, vaan aikaisintaan ensi vuoden alkupuolella alkaa tapahtua.

      Kummassakaan kusetuskorjauksessa ei vielä ole tositietoa niiden vaikutuksesta auton ominaisuuksiin. Spekulointeja sitäkin enemmän ja sitten tietysti näitä sinunkin harrastamia provoiluja.

    • rolleilletehtäväjotain

      Kuten itsekin varsin hyvin ymmärrät, siis jollet ole täysin järjetön ja maailmanmenosta tietämätön luuseri, -10 Octavia ei tietystikään ole mikään itäauto.
      Mikset mennyt kertomaan valheitasi vaikkapa automerkit-palstalle vai kuvittelitko pienessä mielessäsi olevasi fiksu kun ehdit ensimäisenä tuon typeryyden täällä esiin tuomaan?
      Ai niin, ethän ole edes oikea ihminen vaan typerä, halveksittava trolli.
      Tuolla olikin tuo sinun provosi jo todistettu huonoksi js valheelliseksi, miksi moisia edes pitää kirjoittaa, eihän niihin usko kukaa, sinä itse kaikkein vähiten

    • 3526234

      Mullekin tuli eilen päästötakaisinkutsu 2011 octavialle. Kirjeessä vielä huomautettiin että riskinä on jälkivero paljastuneen CO2 huijauksen takia, joten pakko kai sitä on mennä ohjelmoimaan kone uudelleen. Harmittaa vaan kun muutenkin suht tehoton Octavia todennäköisesti tulee vielä laiskemmaksi.

      • rölleille-kuria

        Kuten jo aloittajan kohdalla sanottiin, mitään takaisinkutsukampanjaa ei ole, muutoinkin trollauksesi oli niin typerä, ettei siihen kukaan uskosi.


    • eesrdjt

      veromätkyt tai mooottorinohjelmointi pienempitehoiseksi, siinä vaihtoehdot

      • koha_kommentoin

        Etkö enää typerämpää trollausta keksinyt?


    • jenkku463

      Itselle tuli vasta nyt kirje asiasta. Suosittelivat että seuraavan huollon yhteydessä ladattaisiin uusi ohjelma moottorinohjaukselle. Ainakin 2.0 TDI koneessa huipputeho ja huippuvääntö kuulemma vähän kärsii mutta ei pitäisi olla ajettavuudessa suuria eroja.

      • jenkku43534

        Ja mainittiin myös että muutaman vuoden jälkeen näitä voidaan alkaa vaatia katsastuksessakin mutta siitä ei ollut vielä mitään virallista päätöstä. Nyt on ilmeisesti siirtymäaika käynnissä jolloin yritetään saada mahdolisimman moni auto päivitettyä lailliseksi.


    • skodistixf

      Kyselin huollosta tällä viikolla ja sanoivat että ainaki joissakin malleissa teho ja vääntö kärsii kun tulee kutsu uudelleenohjelmointiin.

    • trollithemmettiin

      Etkö idiootti enää sairaampaa trollausta keksinyt??????????????????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe