topatuista liiveistä, apuja..

neuvoton

Olen kuullut sellaista, että jos käyttää koko ajan balconette/push up- liivejä/muita topattuja liivejä, rinnat alkavat roikkua.
Syy tähän on se että rintakudos/lihas on koko ajan liian tuettu ja se menettää luonnollisen tukensa.
Rintaliivihyllyt kuitenkin on täynnä topattuja liivejä ja ne ovat yleensä sieviäkin. Niin miten tämä asia loppupeleissä on?? Kiitos jos jollakin on oikeaa tietoa asiasta :)

7

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukkispukkis

      Itse jostain luin, etta kaikki nama rintsikoiden kayttoon ja kayttamattomyyteen liittyvat uskomukset ovat huuhaata - rinnat alkavat roikkua joka tapauksessa vanhetessa joten ihan sama minkalaisia rintsikoita kaytat tai kaytatko ollenkaan... kunhan itse tykkaa :)

      • neuvoton

        okei, kyllähän se minun korvaan kuitenki kuulosta ihan loogiselta kun rinnat ovat tuettuna kauhean ylös tai yhteen niin rintakudos veltostuu, mutta tiedä häntä. :)


    • Mathilde-----

      Ei ole mitään todisteita. Rintojen roikkumiseen vaikuttaa rinnan paino ja ihon sekä kudosteen laatu. Joillakin roikkuu jo nuorena, mutta vanhemmiten viimeistään kaikilla iho ja ns. Cooperin ligamentit, jotka tukevat rintaa, alkavat löystyä. Lisäksi toisilla naisilla on rinnoissaan enemmän rasvaa jo nuorena, joten ne ovat riippuvamman näköiset kuin sellaisia, joilla on enemmän tiivistä rintakudosta. Vaihdevuosien aikaan rinnan koostumus muuttuu, ja rasvan osuus lisäntyy, joten rinnat alkavat kaikillä näyttää löysemmiltä. Lisäksi tupakointi ja auringonotto löysyyttävät kollageenia, joten lisäävät myös rintojen riippumista.

      Rintaliivien käyttö ei siis estä rintojen roikkumista sinänsä, mutta tietysti pitää rinnat kurissa kun liivit ovat päällä ja estää niskaa ja hartioita kipeytymästä, jos rinnat ovat painavat. Rintaliivit myös tukevat rinnan jännekudosta, ettei se kipeydy esim. liikunnassa. Siksi urheiluliivejä on ihan fiksu käyttää liikunnassa ja arjessa rintaliivejä esteettisistä syistä ja ehkäistäkseen niskakivut.

      Kaikkien rintaliivien ongelma on se, että ne voivat estää kainalon ja rinnan alueen nestekiertoa ja aiheuttaa kipua ja turvotusta. Siksi on hyvä viettää aikaa ilman liivejä esim. yöllä ja kotona ja välttää väärän kokoisia ja mallisia liivejä. Topatut liivit jotka ovat liian tiukat voivat myös aiheuttaa nestekierto-ongelmia.

      • neuvoton

        okei, eli voin ostaa huoletta balconette-liivt ja olla pelkäämättä että ne veltostavat rintakudokseni nostamalla ja tukemalla rintojani koko ajan ylöspäin


      • Mathilde-----

        Kyllä voit :)

        Muista vaan ostaa oikeankokoiset ja malliltaan sinulle istuvat liivit, jotka eivät purista, kiristä tai ahdista mitenkään.


    • fgdfhjghkflj

      Höpö höpö. Isorintaisella saattaa olla mummorinnat jo parikymppisenä ja kovin pienirintaisella rinnat saattavat olla kuosissaan vielä mummoiässä. Itse olen pienirintainen, ja nuorena en käyttänyt mitään liivejä. Vanhempana olen käyttänyt urheilutoppeja. Painovoima on vetänyt vähäistä edustaani alaspäin. Nyt kun aloitin lihaskuntoharjoittelun, niin rintalihasten lihaskunnon parantuminen on kohottanut rintoja luonnollisesti. Oli todella yllättävä ja positiivinen harjoittelun sivuvaikutus. Eli ainakin pienirintaisella lihasharjoittelullakin voi kohentaa povea jossain määräin.

    • suosittelen...topattuja

      Vaikka olen melko rehevä nainen 85D, olen aina käyttänyt topattuja liivejä. Vain topatut antavat mielestäni kunnon tuen, jota rintani kaipaavat.
      Työkaverit ihmettelevät, miksi käytän topattuja, haluanko, että rinnat näyttävät suuremmilta? No empä todellakaan halua, mutta haluan, että rinnat saavat kunnon tuen ja topatut antavat kunnollisen ryhdin ja vaatteet istuvat kaikinpuolin paremmin ja habitus ulospäin näyttää paljon paremmalta, kuin toppaamattomissa rintaliiveissä.
      Muutama työkaveri on siirtynyt käyttämään myös topattuja.
      Yhden kaverin mies oli epäillyt vaimonsa hankkineen silikoonit salaa, kun vaimo oli uusissa topatuissa liiveissään ja melko tiukassa puserossaan laittamassa perheelleen ruokaa ja pusero oli miehen mielestä saanut ylimääräistä pullotusta, jota ei ennen ollut.
      Mies ei aikaisemmin ollut koskaan kiinnittänyt mitään huomiota hänen vaatteisiinsa, tuskin olisi edes huomannut, onko hänellä mitään vaatetta päällään, mutta topatut rintaliivit saivat ihmeitä aikaan, jopa niin, että mies halusi hänen tulevan illalla viereensä uudet rintsikat päällään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe