kertokaapas mitenkä mailma voi loppua

skinnybob

jos uskoo tieteeseen että avaruus on niin laaja ja tähtiä lukemattomia jokin yhtäkkiä kadottaa kaiken eikö se kerro huijjauksesta

38

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      "Ja hän rakensi pyhäkkönsä korkeuksien tasalle, rakensi sen kuin maan, jonka hän on perustanut ikiajoiksi." (Ps. 78:69)

      "Sinun uskollisuutesi kestää polvesta polveen, sinä perustit maan, ja se pysyy." (Ps 119:90)

      Riippuu täysin käännöksestä kuinka tulkitaan: Maa pysyy ***horjumattomilla*** paikoillaan iäti.

      Se voi tarkoittaa, että on tiettyjä aikakausia, jotka ovat elämälle soveltuvia ja maa pysyy iäti niissä. Mutta on puolestaan aikakausia, jotka ovat elämälle kelvottomia esim. jääkaudet yms. Noissa kelvottomissa kausissa maa ei ole materiaalisessa muodossaan, vaan eräänlaisessa henkisessä muodossa tai aaltomuodossa.

      Koraanin eräs englannikielinen käännös mainitsee, että : The matter lasts only an "silmänräpäyksen" of a hour. Eli toisin sanoen kuin ajatellaan sähkömagneettista aaltoa ja elektronin liikkumista; niin elektroni on materiaa vain 1/13703 osan tunnista, ja lopun ajan tunnista aaltoa eli 13702/13703 osan.

      Eli Tulee jääkausi tai aaltona olemisen aika, joka kestää 13 702 000 vuotta ja sitä vastaava pysyvän materian kausi on tietenkin 1000 vuotta. Maa alkoi olla materiamuodossa noin 6000 vuotta sitten ja sitä edelsi noin 82,2 miljoonaa vuotta kestänyt kausi, jolloin maa oli henkisessä, aalto, magnetismimuodossa???

      Tämä on vain yksi vaihtoehtoinen hypoteesi. On maan horjumattomia paikkoja, joissa se tavalla tai toisella on "iäti" pysyvä ja on horjuvia paikoja, joissa maa ei ole yhtä pysyvää???

      Yksi tunti on Jumalan silmissä ehkä noin 83 vuotta. Tuosta 83 vuodesta maa on ikuinen ehkä noin 2,2 päivää. Mutta suurimman osan ajasta elämme eräänlaisessa aaltomuodossa eli vain siinä mikä on varjo tulevasta?

      Tämä ei ehkä ole paras hypoteesi, mutta kertoo sen, että Jehova on suurin tiedemies myös, jos niin tahdotaan ajatella. Tämän ajan tiedemiehet tietävät tähtien lukumäärän ja kokonaismassan, mutta Jehova tuntee jokaisen tähden tarkan nimen ja kutsuu niitä nimeltä.

      • voisinua2015

        Sinäkin käänsit selkäsi jumalille ja korotit vain yhden palvonnan kohteesi. Olet hengellisesti laiska ja palkkasi tulet saamaan.


    • Ruuttana

      Se onkin yks hujjaus, tuo ihimisen elämä. Tul ja män. Pitikö olla hoppu, nyt se on leikin loppu.

    • Sydänkohtaus

      Kuolema

    • Kun luet Uuden ilmestyskijran Jonka nimi on Johanneksen ilmestus kirja käiy täysin selville miten tämä aika on kerran päättyvä.Ensin lähtevät Jeesusken opetus lapset eli seurakunta alkaa karitsan häät täällä on täysi sekaroto silloin.

    • Lue.toinen

      aloitus "maailmanlopusta" Raamatussa ja Jeesuksen sanoina.

    • ttkkl

      "Tämä maailma on talletettu tulelle!" Raamattu
      Kaduilla hiekotuskivet räjähtellevät pyörien alla! Joku nähnyt unen, jossa asfaltit lensivät taivaan tuuliin!'
      Suomalainen nuori oli nähnyt näyn, jossa ilmoittaneet:"Atomivoima tuhoaa ihmiskunnan 45 vuodessa!" Ja erikoista on, että tuollainen trendi näkyy tilastoissa, jossa "Kaiken loppu" näkyisi olevan 2017 , eli 45 vuotta atomivoimaloiden käyttöönotosta. "Kaiken loppu!" ilmoitettu apostoli Pietarin kirjeessä.

      • MeAgain

        Anna potkut sille selvänäkijäryhmällesi:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/10480930/maailmanloppu-21-12-2012!

        - ttkk 25.2.2012 16:28

        "Joku oli saanut käydä näkemässä tulevaisuutta, mutta ei ollut ssaanut nähdä, mitä oli menossa v. 2012. Sensijaan oli saanut nähdä vuoteen 2013, jolloin oli nähnyt kaiken tuhoutuneena maapallolla!"


      • igen

        Kyllä Raamattu sanoo, että tulee vielä tuhatvuotinen rauhanvaltakunta, ennen maailman loppua. On siihen siis vielä aikaa.


    • ttkkl

      v.2012 oli paljon säteilyjä ympäristössä, ja monia kertoja ei asteikot riittäneet geigermittarissa. Mitä tuollaiset maapallon ketjureaktot aikaansaavat, kun nuo mittarissa näkyvät säteilyt ovat ionisoivia säteilyjä ja ketjureaktiiot kestävät tuntejakin. Fukusimassa kuoli työntekijöitä sätelyjen takia. Mikä oli sitten maapalon asukkaiden tila tuon jälkeen. Elivät uskon varassa Jeeesukseen.
      "Mutta "Jumalan sormi voi kaken muutttaa!"Raaamattu
      Jumala luvannut rajoittaa säteilyjä alle 200 kpl/min/(4^3).

      • MeAgain

        "v.2012 oli paljon säteilyjä ympäristössä, ja monia kertoja ei asteikot riittäneet geigermittarissa."

        Ja siltikin olet vielä spämmäämässä palstaa höpöjutuillasi ;)

        "Mitä tuollaiset maapallon ketjureaktot aikaansaavat, kun nuo mittarissa näkyvät säteilyt ovat ionisoivia säteilyjä ja ketjureaktiiot kestävät tuntejakin."

        Sinun kannattaisi vähän tutustua fysiikkaan niin "ketjureaktiot" päättyisivät nopeammin...

        "Fukusimassa kuoli työntekijöitä sätelyjen takia."

        Sikäli kun tiedän, yhtään ei ole varmasti kuollut säteilymyrkytyksen takia tähän asti. Eri asia ovat pitkän aikavälin vauriot...


    • ttkkl

      Joskus oli toinen mttari, josta tuli nuo säteilyt kuuluviin yhtä aikaa, niin oli se sellainen rätinö, ettei voinit laskea yksittäiisiä säteitä, vaikka ei ollut menneillåån maapallon ketjureaktiota!

    • Ajatusvaras

      Väärä tyhjiö laukeaa, se lienee totaalisin maailmanloppu, vähän kuin Jumala lopettaisi maailman ylläpidon.

      • PaluuHenkeen

        Todellinen Universumin loppu.


    • ttkkö

      Vikaise sivuja: Mass death of animals!

    • SeAvarakatseinen

      Eipä vastausta löydy ymmärtämättömiltä!

      Näyttää Siltä, että tätä palstaa seuraavat vain täydelliset pösilöt, jotka eivät vielä tiedä avaruudesta, saati universumista edes sen vertaa, että maa (Tellus) kiertää aurinkoa. Purukka edelleen keskiajalla?
      PItäisi sen verran opettaa SUOMEN peruskoulussa uskonnon sijaan tähtitiedettä, että olis jonkinlaiset perustiedot tästä meidän aurinkokunnasta, lähimmistä kiintotähdistä, Linnunradasta, ja muutamasta paljain silmin näkyvästä lähigalaksista.

      Turha noita Mooseksen juttuja ja Jaakobin poikien nimiä ja ISÄN nimeä on opetella vuosikausia, tuntitolkulla pyhäkoulussa, peruskouulussa, ja jatkeeksi vielä rippikoulussa.
      (Helvetillistä aivokapasiteetin tuhlausta)

      • attetyhmyyksiä

        Ei se uskovaisten älystä mitään kerro, jos ateistit tuubaavat false-flag-viestejä keskustelun täyteen.


      • Joulupukkieioleolemassa

        Juuri näin @seavarakatseinen . Ihmiset ei tiedä eikä ole tiennyt avaruudesta mitään esim. joskus jotkut roomalaiset jeesussustelijat luulivat Maailman olevan pannukakun muotoinen ja että Maailma on koko universumin keskipiste XD XD XD. Ja että maapallolaiset ovat ainoat asukkaat avaruudessa.
        Peruskoulun fysiikassa voisi perehtyä enemmän avaruus aiheisiin asioihin, koska siitä voi olla hyötyä tietää mistä puhutaan jos puhutaan avaruuscaiheisista asioista ja jos avaruudessa tapahtuu jotain maapalloon vaikuttavaa.
        Muutenkin peruskoulun oppiaineista turhimmat eli:
        -uskonto
        -historia
        -ruotsin kieli
        voitaisiin korvata fysiikalla ja Y-valloista tutuilla "hyvienkäytöstapojen-tunneilla".

        Uskon että olette kanssani edes osittain samaa mielta.
        (PS: oon 15-v)


      • MeAgain

        "Ihmiset ei tiedä eikä ole tiennyt avaruudesta mitään..."

        Oikeastaan muutamilla avarakatseisimmilla antiikin ajattelijoilla oli fantastisia ideoita maailmankaikkeudesta ja mitä siihen kätkeytyy, mutta hyvin vähän keinoja edes auttavasti vakuuttaa ketään ajatustensa paikkaansapitävyydestä.

        "joskus jotkut roomalaiset jeesussustelijat luulivat Maailman olevan pannukakun muotoinen... "

        Rooman suuruuden aikana sikäläisistä jessustelijoista tuskin monikaan haaveili pannukakuista. Rooman ajattelijat olivat hyväksyneet kreikkalaisten edeltäjiensä väittämät maan pallomuotoisuudesta ja kirkko yleensä ottaen ei enää ryhtynyt haastamaan vakiintunutta käsitystä.

        "...ja että Maailma on koko universumin keskipiste"

        Tosin, tunnettu maailmankaikkeus sen ajan havaintojen pohjalta ei ollut hirveän paljon maapalloa ja lähimpiä taivaankappaleita suurempi...

        "Peruskoulun fysiikassa voisi perehtyä enemmän avaruus aiheisiin asioihin, koska siitä voi olla hyötyä tietää mistä puhutaan jos puhutaan avaruuscaiheisista asioista ja jos avaruudessa tapahtuu jotain maapalloon vaikuttavaa."

        Vielä suurempi oivallus olisi auttaa ymmärtämään samojen voimien vaikuttavan yhtälailla avaruudessa kuin planeetallakin. Useampi saattaisi kiinnostua asiasta, mikäli tulisi ajatelleeksi näennäisen jokapäiväisten ilmiöiden olevan seurausta tietyistä lajin selviytymiselle välttämättömistä tapahtumaketjuista.


      • SeAvarakatseinen
        Joulupukkieioleolemassa kirjoitti:

        Juuri näin @seavarakatseinen . Ihmiset ei tiedä eikä ole tiennyt avaruudesta mitään esim. joskus jotkut roomalaiset jeesussustelijat luulivat Maailman olevan pannukakun muotoinen ja että Maailma on koko universumin keskipiste XD XD XD. Ja että maapallolaiset ovat ainoat asukkaat avaruudessa.
        Peruskoulun fysiikassa voisi perehtyä enemmän avaruus aiheisiin asioihin, koska siitä voi olla hyötyä tietää mistä puhutaan jos puhutaan avaruuscaiheisista asioista ja jos avaruudessa tapahtuu jotain maapalloon vaikuttavaa.
        Muutenkin peruskoulun oppiaineista turhimmat eli:
        -uskonto
        -historia
        -ruotsin kieli
        voitaisiin korvata fysiikalla ja Y-valloista tutuilla "hyvienkäytöstapojen-tunneilla".

        Uskon että olette kanssani edes osittain samaa mielta.
        (PS: oon 15-v)

        "Uskon että olette kanssani edes osittain samaa mielta."

        Peruskoulun oppiaineista tuon uskonnon voi jättää tosiaan pois ja korvata hisoriaan littyvällä jaksolla: "Eri uskontojen historia"

        Historia taas kuuluu ýleissivistykseen, eli vahvoilla pakolliseksi, mutta opetus voisi alkaa eilispäivästä ja siitä edetä taaksepäin, jolloin asia olisi kiinnostavampaa.

        Ruotsin kielen oppimista helpottaa kun älyää katsella ruotsinkielistä TV-kanavaa, englanninkielellähän ohjelmaa tuleekin tuutin täydeltä.
        15-16 -vuotiaana ovat ja fysiikan ja kemian perusasiat näpeissä. Voi jatkaa mielenkiintosta ja helposti ymmärrettävää tekstiä lukemalla Eskovaltaojan " Kaiken Käsikirjan" ja jatkeeksi Marcus Chown kirjan: "MAAILMA PÄHKINÄNKUORESSA".
        (kaiken ymmärtämisen käsikirja)
        Saattaa sinä lukionkin opettaja hieman nikotella jos kyselee "typeriä", nuo luettuaan ....

        Erinomainen "jatkoromaani" ym. teoksille on Simon Singh`in "Big Bang".
        Ja tietysti myös historiaa sisältävä : "Einstein: elämä, kuolema, kuolemattomuus"

        (Suomentajana Kalevalaisen Karjalan kirjallisuusnero Robert Kolomainen!)

        Nuo kun lukaiset, niin eipä jaksa "hömppä" kiinostaa ja et ikinä höynähdä senkaltaisten kelkkaaan jotka "uskovat" ... mihin tahansa.
        https://www.youtube.com/watch?v=uQqctEaSuYY


    • ttkkl

      Maapallon ketjureaktion nopeudesta, onkä takia kestävät tuntikausia, eli syynä on toiset neutraaleis jäneet aineet, jotka HIDASTAVAT TUOTA REAKTUOTA. JA NYKYISIN,KUN JUMALA ON RAJOITTANUT SÄTEILYT ALLE 200 KPL/MIN(4 CM^3), ketjureaktiot ovat vyöryneet aallon tapaisesti, kuin kiven heittää järveen, eli ei kaikki yhdellä kertaa.

      • MeAgain

        Voi, kunpa lopettaisi tämän palstan ketjuspämmäämisen ;)


    • ElämääMaapallolla

      Liikakansoitus ja saastuminen.

      • kellohankäy

        Tässä maailmankaikkeudessamme on kaikella alku ja loppu. Siitäkin voi päätellä, että tämä maailmankaikkeus itsessäänkin kokee siinä lopun kuin on alunkin kokenut.

        Raamattu toteaa useasti, että täällä ei ole mitään pysyvää. Eipä niin.


    • täällä_ja_tuolla

      Se loppuu sitten kun kuolet.

    • nerokas

      n. 1,5 miljardia vuotta telluksella ihmisten elämää jäljellä, sitten loppuu auringosta vety ja sen myötä elämälle oleelliset valo ja lämpö telluksella (ennen telluksen varsinaista elämän loppua aurinko kaappaa telluksen elinmahdollisuudet laajentumalla jättiläiseksi , jolloin etäisyys maahan käy liian pieneksi ja kuumuus polttaa maan alkuperäiseksi massaksi), tästä eteenpäin, aurinkotähden tuhouduttua, voi jonkinlaista elämää taas vähitellen muodostua, riippuen alkuräjähdyksen aiheuttamista planeettojen etääntymisistä ja törmäämisistä asteroihin ja toisiinsa ja tämä kestää ajantajulle käsittämättömät ikuisuudet, jos silloinkaan, toki on mahdollista, että jossain toisen toimivan tähden vaikutuspiirissä on jonkinlaista elämää.

    • aikakaudesta.kyse

      maailmanloppu tarkoittaa aikakauden loppumista.

      • tietysti.syynä

        huono raamatun käännös tässä yhteydessä, mutta hengellinen ihminen tutkii asiat eikä usko huonoihin raamatun käännöksiinkään suoralta kädeltä.


      • hengellinen.ihminen

        hengellinen ihminen anoo vettä ja Pyhän Hengen armolahjaa ja pyhittyy totuudessa, eikä pyri vai epäkohtia esilläpitämään huonoista käännöksistä.


    • Hyvä.ihminen

      Hyvä ihminen rakastaa Jumalaa ja lähimmäisiään.

    • Huonot.ihmiset

      Huonot ihmiset etsivät omaansa ahneudessaan.

    • höponlöpöäjaetaanpaljon

      uskotko oikeasti sellaiseen avaruuteen, mitä meille on opetettu NASAn nimissä? Itse olen jopa aikoinaan käynyt John F Kennedyn Space centerissä. Olihan siellä kaikenlaista romua pitkin krokotiileja kuhisevaa suota ja ns prototyyppikin kuuluisasta Apollo 11 modulista. Juu.

      Käy heidän sivuilla katsomassa "todisteet", lue muualta , mitä tietoja annettu lämpötiloista kuusta ja ilmanpaineesta ilmakehän eriosissa ja avaruudesta,"planeettojen" pyörimisnopeuksista ym, katso itse taivaalle tähtiä, auringon laskua ym ja katso kauas eteesi horisonttiin ja lopulta käytä omaa järkeä.

      Tulet yllättymään, mutta varoitan, aikaa tulee kulumaan sillä tiellä.

    • Tuulah1

      kyllä. Jeesukseen uskovat lähtevät ensin. nyt olen alkanut miettimään, kuinka Jumala tämän roskan sen jälkeen hävittää. Hänhän sanoo, että hän perustaa uudet taivaat ja uuden maan. oletteko muuten laittaneet merkille, kuinka musta-aukko on alkanut elämään avaruudessa!!!. taitaapi olla siten, että maapallo syöksyy sinne Jumalan tahdosta taikka se imasee syntisen maailman sinne ja thats it.

    • Muri

      Ainoastaan nimimerkki Nerokas puhuu faktoja, kaikki muut ovat pöllöjä uskossaan.

    • Anonyymi

      "Oikeastaan muutamilla avarakatseisimmilla antiikin ajattelijoilla oli fantastisia ideoita maailmankaikkeudesta ja mitä siihen kätkeytyy, mutta hyvin vähän keinoja edes auttavasti vakuuttaa ketään ajatustensa paikkaansapitävyydestä."

      Osaisiko kukaan antaa nimiä?

    • Anonyymi

      Ei lopu ei

    • Anonyymi

      Raamatussa maailmanloppu on kuvattu kahdella tavalla. Toisessa puhutaan aikakauden loppumisesta, Jeesuksen tulosta toisessa puhutaan maan palamisesta. Arvelen, että nykyinen lopun ajan odotus viittaa kalojen ajan päättymiseen, joka siis vaihtuu vesimiehen ajaksi n. 2160 tienoilla.
      Erään tiedon mukaan maan palo tapahtuisi lähempänä vuotta 4000.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe