Maailmanloppu 21.12.2012!?

ttkk

Joku oli saanut käydä näkemässä tulevaisuutta, mutta ei ollut ssaanut nähdä, mitä oli menossa v. 2012. Sensijaan oli saanut nähdä vuoteen 2013, jolloin oli nähnyt kaiken tuhoutuneena maapallolla!
Selityksenä voisi olla, että maapallolla sattuu atomic holocaust ilmiö, jossa alkuaineet muuttuvat toisiksi ja palavat sitten kemiallisesti.
Ja kaikki tuo aiheutuu atomivoimaloista ulsovuotavien säteilyjen vaikutuksesta. Ja tuo voi olla totta, sillä syksyllä 2011 pakkasten saavuttua kivet posahtelivat pyörän kumien alla, Ja tuota sattui noin joka kymmenen metrin välillä useimmissa paikoissa. Ja joku oli nähnyt Helsingin tuhoutuvat atomitulessa aivan lyhyessä ajassa näyssä, jonka kaksi ensimmäistä osaa on jo toteutunut.
Heenokin kirjassa on mainittu, että 'meranrannat palavat tuomion liekissä noin 500 metrin matkalta'. Ja tuo voi olla syynä esimerkiksi Englannin rantojen jyrkkyyteen, jossa edellisellä kerralla oli palanut rantaa ja jäänyt tuollaiset jyrkät rantavallit, siis tuhansia vuosia aikaisemmin. Nyt tuo tuho voi tuhota maanpintaakin laajoilta alueilta.
Lohtuna tietenkin voi arvailla, että tuo sattuisi niin nopeasti, ettei sitä ennätä huomatakkaan! Eli tuo olisi lähes supernovaan verrattava ilmiö! Tosin pllaneetan mittakaavassa. Ja tuloksena voi olla viimeisn maapallon muuttuminen laavaplaneetaksi, joka mainittuna Raamatun Esran Ilmestyksessä.
Pelastustoivoa kuitenkin on, sillä Jeesus ilmoitti:"Joka uskoo Jeesukseen, elää vaikka olisi kuollut!" Ja voi pohtia olisiko tuo atomic holocaust-ilmiö taivaaseen muutto. Tuo atomic holocaust on mainittu useaan kertaan Bible code tutkimuksissa ja sijoittuu nykyisin kuluvalle ajalle! Ja jos tuo on totta, niin ainoa, joka siirtäisi tuota on atomivoimaloiden sulkeminen ja atomimateriaaliongelmien hoito. Tuo voisi ilmeisesti vielä siirtää tuhoa ja mahdollisesti tuhoutuisi sitten ajankuluessa vähinerin eri paikoissa alueet.
Eli Jeesukseen uskomalla voi pelastua!

4

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • propagandaa

      Miten Jeesukseen uskomalla voisi pelastua maailmanloputa?

      Haluan perustellun vastauksen, kiitos.

    • burbb

      Taas jeesus pelastaa,ihmeellisesti maailmalla nähdään nälkää ja kulkutauteja jotka tappaa viattomia lapsia jatkuvasti.Vai mitähän se jeesus tähän sanoisi?

    • ttkk

      Esimerkiksi Intiassa on Jeesus parantanut lukuisia rampoja, sokeita, kuuroja ja kaikenlaisia tauteja Evankeliumin kautta! 'Mutta kuinka voi parabtua, jos ei kukaan julista Evankeliumia!? Ja kuinka kukaan voi julistaa Evankeliumia, ellei joku lähetä!?'Uuden Testamentin mukaan.

    • olen minä

      Ei ole mitään pelättävää. Rakkaus on mikä muuttaa maailman paremmaksi paikaksi elää. Rakkaus on jo ilmassa ja sen merkkejä jo nähtävillä. Ne näkevät ketkä haluavat. Ne ketkä elävät pelosta näkevät lisää pelkoa, myös mielikuvissaan, unissaan ja tämän tyylisissä maailmanlopun tarinoissa. Tämä on hyvin tyypillistä tässä ajassa. Katso vaikka tätäkin palstaa ja sen maailmanlopun profetioita ja sitä pelkoa missä ihmiset elävät. Tämä tulee ehkä vielä lisääntymään kun pimeys tulee pintaan ihmisissä, mutta silläkin on oma tarpeellinen tarkoituksensa. Tarkoitus on että jokainen joutuu kohtaamaan omat pelkonsa, jotta niistä voidaan parantua ja vapautua. Vain tiedostamalla jotakin, voimme parantaa sen. Joten ei ole tarvetta syyttelyille, sillä niin on maailma ollut jo pitkään pimeyden orjana ja pelko ottaa helposti otteen ihmisestä, joka ei muista sitä kuka todella on. Mutta nyt jos koskaan meillä on toivoa. Meillä on uusi aika syntymässä. Astumme siihen aikaan pian. Olemme jo siinä itse vielä sitä täysin ymmärtämättä. Ovi on jo auki, meidän ei tarvitse kuin astua ovesta sisään. Olemme matkalla upeaan uuteen kokemukseen ihmisinä ja ihmiskuntana. Henkinen osamme on vihdoinkin heräämässä. Olemme nyt kaikki muistamassa sitä keitä todella olemme. Tämä vapauttaa meidät lopullisesti pimeistä ja matalista energioista (jotka eivät alunperinkään ole olleet meidän, mutta ovat pelanneet oman tärkeän pelinsä meissä) jotka ovat pitäneet meidät vankeina vuosisatoja.

      Älä mene siis mukaan näihin pelkoihin, joita yritetään syöttää sinulle mistä päin milloinkin ja mitä erikoisimmilla tarinoilla ja uskomuksilla ja joilla pyritään pitämään ihmiskunta edelleen pimeydessä ja erillisyyden harhassa. Pelko syö sinun energiasi, vie sinun voimasi (oman totuutesi ja oman rakkautesi) toimia itsesi ja toisten parhaaksi. Peloista ei ole luotu mitään onnistunutta. Voit valita ottamatta tätä tarjottua pelkoa mukaasi tässäkin hetkessä. Tiedä että olet turvassa aina ja ikuisesti. Jumala rakastaa sinua enemmän kuin osaat edes kuvitella. Olet rakastettu juuri sellaisena kuin olet. Voit valintasi mukaan lähettää siunauksen kaikille niille, jotka elävät pelosta ja lähettää valoa heille, jotta hekin muistaisivat rakkauden pelon sijasta.

      Tämä ei tarkoita sitä etteikö meidän tulisi ottaa oppia jo tapahtuneista onnettomuuksista ja muista katastrofeista. Ydinvoimalat eivät ole turvallisia ja niiden riskit ovat suuret maapallolle ja sen ihmisille. Olisi aika astua uusiutuviin energiamuotoihin ja kehittää ne sille tasolle, että kaikki energia voitaisiin tuottaa turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      898
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe