miehen kaverit

kohtatuleeero

Surkeankuuluisaa valitusta seuraa.
Miehellä, jonka kanssa olen seurustellut vasta vähän aikaa, on aivan järjetön liuta naisia ystävinä. Ei siinä mitään, mutta ko.mies menee heidän luokseen viettämään iltaa, kokkailemaan, lähtee baariin yms.
Minulla itselläni ei ole ainuttakaan miestä ystävänä, olen huomannut ettei se vain toimi, aina yleensä selvinnyt että mies haluaa kuitenkin muutakin, ehkä siksi olen vähän epäileväinen tämän mieheni johdosta.

Olen kysynyt häneltä hänen naisystävistään, mutta sanoo vain ettei ole kuin kavereita niiden naisten kanssa, silti en ole ainuttakaan hänen naispuolista kaveriaan päässyt tapaamaan.

Onko muilla kokemuksia tällaisesta asiasta? En koe itseäni mustasukkaiseksi, mutten tosiaan halua että minua vedätettäisiin oikein olan takaa. Käytännössä olen sitä mieltä että niin ikävää kuin se onkin, ero on kohta edessä sillä en itse pysty elämään asian kanssa, joka häiritsee minua niin paljon.

Onko kellään antaa neuvoja tällaiseen tilanteeseen?

6

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • relaisti

      Älä ole epäluuloinen. Jos teidän välillänne vallitsee luottamus, kaverina voi olla vaikka itse pääministeri eikä sen pitäisi sinua hetkauttaa paskan vertaa.

    • kggf

      Mun mielestä sun miehen pitäisi viedä sut tapaamaan näitä kavereitaan edes kerran. Jos kerran ei ole mitään salattavaa ja seurustelee onnellisesti kanssasi, niin miksi ei? Ymmärrän täysin tunteesi. Mulla on yks kaveripoika (bi), ollaan oltu kavereita kauan, ja se on todella platoninen ystävyys. Kun aloin seurustelemaan nykyiseni kanssa, vein tapaamaan tätä kaverimiestä. Kun he tapasivat niin mieheni suhtautui asiaan erittäin sallivasti. Kaveruutemme ei ole mikään ongelma. Toisin on esim. yhden työkaverin kanssa, jolla koira. Rakastan koiria, ja hän meinasi tuoda koiran hoitooni (tai hoitoomme, koska asumme yhdessä). Mieheni ei pidä hänestä pätkääkään koska on todella flirtti luonne ja tavoitteena on kellistää naisia.

    • oppeliini1

      Miksi et vain yksinkertaisesti mene hänen mukaansa tapaamaan ystäviään????!!!!!! Miehen mielestä sinä olet yhtä arvokas kuin hänen muutkin ystävänsä!
      Tosin jos sinä haet miehestä vain intiimin seuran harrastajaa, taidat olla väärillä jäljillä. Siihen mies ei ole valmis sinun kuten ei ehkä kenenkään muunkaan kanssa vielä pitkään aikaan.
      nuo hänen ystävänsä ilmeisesti ovat rehellisesti kunnon hyviä ystäviä joiden kanssa tehdään asioita yhdessä ja parannetaan maailmaa. Siis täysin normaalia nuorten ( ei välttämättä kovin nuorten) puuhaa muualla maailmassa!

    • Tramal

      Mun ex-miehellä oli aina naispuoleisia kavereita liuta...koskaan hän ei ystävystynyt kenenkään miehen kanssa vaan aina naisen...kun tuli uusi naistyökaveri, siitä tuli hänen erittäin läheinen ja tärkeä ystävävänsä...joka kerta..ja mua haukuttiin mustasukkaiseksi hulluksi, vainoharhaiseksi...Mutta kerta toisensa jälkeen "ystäväviestit" näiltä naisilta hänelle muuttuivat sävyyn "ikävä sua..." "olen suihkussa, ajattelen sua..." "koska käydään taas kahvilla...lääh.." Ja minulla on itsellänikin miespuolisia kavereita!

      Tuo toistu niin monta kertaa suhteen aikana, että päästin ukon takaisin luontoon kasvamaan :) Nykyisellä miehelläni on myös naispuoleisia kavereita, mutta meininki on ihan eri..ei hän niiden kanssa tekstaile keskellä yötä tai koko päivää aamusta iltaan, kun ei tee niin kenenkään miespuolisenkaan kaverin kanssa. Jos naiskavereiden kohtelu ei poikkea mieskavereiden kohtelusta, niin tuskin on hätää.

      Jotenkin sen vaan vaisto kertoo milloin on kyse vain kaveruudesta ja milloin ehkä muunkinlaista jännitettä.

    • annikasisko

      Jos mies ei jaa näitä naisystäviä ja aikaa sun ja naisten kanssa kyseessä on muukin kuin platoninen ystävyys. päivänselvää jos pitää erossa sinut ja heidät. Etiäiset yleensä kertoo totuuden huijataanko sua vai ei.

    • foiyu

      Joo kyllä miehen pitäisi esitellä ystävänsä sinulle. Sehän kuuluu yleensä asiaan.
      Kun hän menee tapaamaan häntä / heitä, onko paikalla muita ystäviä, myös mespuolisia? Jos hän salailee asioita, välttelee, on syytä epäillä jotain.
      Vaikket ole mustasukkainen, on kuitenkin syytä katsoa eteensä ettei tule petetyksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2398
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1912
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1373
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1260
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1235
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1171
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1101
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe