Miten erota.. :c

Mitätehdä

Hei olen 17 vuotias ja parisuhteessa 20 vuotiaan miehen kanssa. En ole ollut viimeaikoina yhtään onnellinen parisuhteessamme, mutta mies näyttää rakastavan mua vielä ihan samalla tavalla kuin ennen.. En haluaisi pahoittaa hänen mieltään mutta tuntuu etten jaksa tuota ihmistä enään, pienetkin asiat hänessä ärsyttävät.. Olemme siis olleet kohta 3 vuotta yhdessä. Mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä, olen odottanut että menisikö tää fiilis ohi mutta ei.. Tuntuu etten ole yhtään kiinnostunut hänestä samalla tavalla kun hän minusta, en rakasta häntä enään.. Pidän häntä kyllä tärkeänä mutta vain ystävätasolla, olen koittanut vihjailla tätä miehelle mutta hän vain sanoo että se on vaan ohimenevä fiilis, jo vuoden kestänyt sellainen D: en haluaisi valehdella hänelle, en vaan halua pahoittaa kenenkään mieltä.

10

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasf

      ADSfsg

    • lapsivielä

      Lakkaa jakamasta seksiä jäbikälle systemaattisesti, toteat joka kerta että nyt/enää ei vain yhtään huvita. Ystävätasolla nääs olette konkreettisesti, ja muutamassa kuukaudessa mieskin näkee asianne oikein.
      Ihan tampio olet jos ainoastaan mielistelläksesi kolme vuotta vanhempaa äijää jatkat jatkat jotakin mikä on vastenmielistä. Puhu vaikka vanhemmillesi ahdistuksestasi, heille ei tuota vaikeutta pahoittaa miehen mieli sopivasti.

      • väärättavat

        Ei noin. Tuo on vallan väärinkäyttöä.


      • huoranako

        Mutta toimii.


      • mitävittua777

        Puhuminen ja keskustelukin toimii, oletko ikinä kokeillut? Vai vaan hautonut pilluasi, tai pahemmassa tapauksessa antanut jonkun muun jo sorkkia sitä reikää, kuin olet edes entisestä kullin kantajasta päässyt eroon.

        Opetelkaa nyt helvetti edes kommunikoinnin alkeet.

        Vai oletko joku miesten vihaaja, joka katsoo oikeudekseen aiheuttaa toiselle pahaa mieltä ja jätät asiat arvailujen varaan. Tajuatko yhtään miten vittumaista ja lapsellista käyttäytymistä tuo on?


      • otto-boy

        sanot karjulle: tos on latu, ala hiihtää!


    • artikuloi

      lopeta se vihjailu, opettele kommunikoimaan.

    • Hei mitätehdä,

      Ensimmäiseksi sinun pitää päättää, voiko suhdetta vielä pelastaa ja haluatko yrittää pelastaa suhdetta. Mitkä asiat suhteessa eivät esimerkiksi tällä hetkellä toimi? Voiko niille tehdä jotain?

      Olisi myös hyvä puhua asiasta miehesi kanssa. Miten kumpikin teistä kokee suhteen?

      Jos päätät erota, miehesi mielen pahoittamista tuskin voi välttää. Eroaminen sattuu lähes aina. Silloinkin, kun se on paras ratkaisu. Vaikka se on raskas tilanne, on hyvä vain ottaa asia puheeksi ja kertoa suoraan että haluaa erota. Toinen todennäköisesti myös haluaa kuulla miksi haluat erota.

      Eroa ajatellen on hyvä pitää mielessä, että olet ehtinyt valmistautua eroon paljon perusteellisemmin kuin miehesi. Jättäjän roolissa usein joutuu kohtaamaan toisen pettymyksen ja suuttumuksen, joka nousee jätetyksi tulemisesta.

      Myöhemmin, kun tilanne on tasaantunut, on myös hyvä pohtia mikä suhteessa meni vikaan. Mikä ei toiminut? Oliko omassa toiminnassa jotain, mitä olisi voinut tehdä paremmin? Se, että käy suhteen ja eron lävitse, auttaa sitten tulevissa suhteissa.

      Vilppu H.
      pappi

    • xldhgfa

      Sano et et mitta tuli täyteen nyt ? suksi vittuun täältä senkin paska... otan isompi kikkelisen mamu ukon tilalle ... et hajoo sii´hen ....

    • parisuhdepalikka

      No voihan se olla, että se mielenkiinnon lopahtaminen on ohimenevää.... mutta toisaalta sitä ei saa selville siten, että jää suhteeseen odottamaan, että tuleeko kiinnostus toiseen takaisin.
      Olet niin nuori ja todennäköisesti sinulla on suhteista hyvin vähän kokemusta. Itselleni kävi niin, että elin suhteessa 7 vuotta vanhempaan mieheen. Ja tuli se tilanne, että tunteet lopahtivat ja toinen alkoi vaan ärsyttää. Olimme asuneet yhdessä jo 5 vuotta ja tunteneet 6 vuotta. Lopulta mulle tuli niin tukala olo, etten keksinyt enää muuta kuin eron. Oikeastaan en tiennyt miksi halusin erota tai miksi tunteet lopahtivat, niin vain kävi. Joten sinänsä, vaikka toinen loukkaantuikin erosta, niin en kuitenkaan tehnyt mielestäni mitään väärää. Halusin vain erota ja asua ja elää yksin.
      Elin ja asuin vuoden yksin. Sitten kävin muutamien miesten kanssa treffeillä. Vasta noiden kuvioiden jälkeen tajusin kuinka ihana entinen kumppanini oli ja kuinka hän oli ollut oikeassa, että ohimenevää se tunteiden väljähtyminen on. Ja että itse asiassa tunteet eivät olleet väljähtyneet. Alun hullaatunut ihastuminen oli jäänyt pois ja tilalle oli tullut kunnioitusta ja rakkautta.
      Minulla ei ollut kauheasti muista suhteista kokemusta ennen häntä, joten en vaan osannut jotenkin arvostaa sitä mitä meillä oli, enkä osannut tunnistaa tunteitani oikein ja jotenkin olin vaan ajautunut hänen voimakkaasta aloitteesta yhteen ja jäänyt hieman alakynteen suhteessamme: hän oli tehnyt aloitteen suhteelle, tuntenut voimakkaasti ja vaikka itselläkin oli ollut voimakkaat tunteet, kuitenkin se, että hän valitsi minut, oli korostunut ja tukehduin siinä... tai menin jotenkin hukkaan.

      Ehdottaisin eroa, mikäli kyse on tällaista tukahtumisen tunteesta, "tunteiden lopahtamisesta". Täyttä irrottautumista toisesta, mutta ei mitenkään ovet paukkuen, vaan ihan rakentavassa hengessä.
      Jos taas kyse on siitä, että oletkin jollain tasolla ihastunut jo johonkin toiseen ja olet jo jonkun aikaa pitänyt yllä viattomaksi kutsumaasi flirttailusuhdetta, niin ei erosta mitään hyötyä ole. Se, että ihminen kyllästyy elämäänsä ja itseensä, se näkyy usein sellaisena, että oma puoliso ei enää sytytä, mutta joku muu sytyttää, ja sitten haetaan oikeutusta erolle,....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe