Suomen kohtalo-Käänny-Rukoile!

HakekaaNetistTietoaEnemp

Koska olen itsekin langennut kristitystä keskiolut-tyhjänhorisija-ei täällä mitään tapahdu- filosofiksi ja siitä täyskäännöksen päättänyt tehä, niin aattelinpa kertoo mitä itse uskon tapahtuvan vielä tässä maassa:

Talous ei kasva. Monista väitteistä ja ennusteista huolimatta niin ei tule käymään. Hyvä usko ei tässä auta. Asunnot menettää arvonsa, tuskin pankitkaan pian toimii. Töitä ei ole.

Venäjä tulee. Miehittää osan Suomea. Vastarinta turhaa. Tavoittelevat muuta kuin henkeämme, paitsi niiden jotka tyhmyyksissään menevät vastarintaa tekemään. Ryöstänevät osan tosin maallisista romuistamme. Ethän ole liian kiintynyt helyihisi?

Leivästä tullaan tappelemaan. Ruuan hinta nousee sellaiseksi, ettei keskiluokkalaisella sitä ole varaa ostaa. Asuminen ilman sähköjä tulee olemaan haastavaa.

Kaikki tämä siksi että olimme joskus kristitty maa ja Jumalasta elimme. Sitten vapaaehtoisesti luovuimme hänestä. Sinäkin ateisti joka tätä luet. Sinullakin on vastuu kaikesta tästä.

Ei ole valinnanvaraa. Käänny ja usko. Muuten ei ole turvaa. Ei missään! Haluatko voittaa osaksesi iankaikkisen elämän?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvuutellavoi

      Mun mielestä oli tosi siistii lukee tota sun viestii :) Ehkä oot oikeessa kaiffa

    • besserwisseröintiäkö

      Mikä on oikeaoppista kristillisyyttä? Onko se sitä että syntiset kaljasiepot neuvovat toisia ihmisiä miten kunnon kristityn tulisi toimia? Onko se sitä että alkaa profetoimaan omia unia? Vai onko se sitä että alkaa ihan vain puhtaasti kuvittelemaan asioita ilman sen kummempia unien näkemisiä? Kuuluuko ihmisten pelottelu kristinuskoon? Tulisiko sitä Jumalaa pelätä vai rakastaa? Onko Jumala väijymässä lähestulkoon jokaisella pimeällä kujalla ja on valmis nappaamaan viattomia uhreja jotka Hän kuristaa kuoliaaksi sen vuoksi ettei kyseinen henkilö ole uskonut tähän Jumalaan?

      Minkälainen tämä sinun Jumalasi on? Poikkeaako se toisten ihmisten Jumalasta? Entä poikkeaako se raamatun Jumalasta?

      "Haluatko voittaa osaksesi iankaikkisen elämän?"

      Haluan! Mihin arpajaisiin minun tulee osallistua? Ai siis pitää vain toimia annettujen ohjeiden mukaan? Ai siis minkä ohjeiden? Ai raamatun vai? No hieno homma. Saitko sinä sen ikuisen elämän tällä tavoin? Mistä tiedät saavasi sen ikuisen elämän tällä tavoin? Ai et tiedä? Ai siis toi on sun osalta puhtaasti arvaus kun kuvittelet saavasi ikuisen elämän tällä tavoin? Haluat siis päästä Jumalan asemaan kusettaen muita ihmisiä että tällä tavoin saa ikuisen elämän? Mistä tiedät mikä on Jumalan tahto? Pyhä Henki sanoo sen sinulle? No eikö se Pyhä Henki sano sulle mitään siitä että ihmisten huijaaminen on väärin?

      Oletko muuten lukenut Tuomaan evankeliumin. Vain sillä voi saada ikuisen elämän. Ja jos seuraat Paavalin oppeja niin et saa ikuista elämää. Et tietenkään halua luottaa pelkästään minun näkemyksiin koska miljoonat uskovat Paavalin oppeihin ja hylkäävät Tuomaan evankeliumin. Seuraat mieluummin massoja kuin Jeesusta. Eikä sinua kiinnosta se Jumala tai ikuinen elämä vaan se että nämä massat seuraavat jotain mielikuvitusJeesusta mitä ei oo olemassa. Vaikka se Jeesus ois olemassa niin sä haluat mieluummin johdatella ihmisiä seuraamaan mielikuvitusJeesusta.

      Kumman uskotte luovan enemmän ongelmia tälle planeetalle, teidän suorittama pelottelu, vai se mielikuvitusolio mihin te uskotte? Jos mielikuvitusoliota ei ole olemassa, ei siitä ole haittaa kenellekään. Jos se löytyy ainoastaan kirjasta, tuskin tämä kirja on kenenkään kimppuun hyökännyt. Jos se on hyökännyt teidän psyykkeen kimppuun, voitaisiin nämä kirjat polttaa pois aivan kuten joskus aikoinaan on yritetty tehdä. Mutta ei tästä voida ainakaan niitä ihmisiä syyttää jotka eivät ole tähän kirjaan tutustuneet ja jotka eivät ole tätä sanomaa levittäneet. Oletko sinä tutustunut tähän kirjaan? Minua hieman epäilyttää se oletko tutustunut jos uskallat kertoa tulevaisuudesta pelkäämättä Jumalan kostoa.

      Ei kai kyse ole siitä että haluat kilpailla toisen ihmisen kanssa siitä kumpi pelkää Jumalaa enemmän? Kristinuskon tärkein kohta on: "rakasta Jumalaasi koko sydämestäsi". Et taida rakastaa jos haluat tehdä tästä jumal-touhusta jonkinlaisen ihmistenvälisen kilpailun.

      Tuolla toisilla palstoilla monet ihmiset pelkäävät enemmän saunakauhoja tai sitä että Kalervo viiltää heiltä kurkun auki. Ehkä voisit liittyä heihin?

      https://www.youtube.com/watch?v=GltaC1PZWj8
      https://www.youtube.com/watch?v=rkELgi6EkNo
      https://www.youtube.com/watch?v=RW4FKRfWXA0

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Itsensä_toteuttava_ennuste
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_maailmanlopun_päivämääristä

      Uskon saaneeni herätyksen ja valaistuksen ainakin sen osalta että useat ihmiset huijaavat täällä kristinuskon nimissä. Paljon vakavampaa on esimerkiksi Islam. Siellä viilletään kurkku auki jos et toimi luotettavan ihmisen tavoin. Eikä täällä kukaan tule arvostamaan kristittyjä jotka suvaitsevat itselleen sen että he tulevat poljetuksi ja johdetuksi harhaan. Se kirja kun antaa selkeän ohjeen siitä että harhaanjohtajat voidaan aivan hyvin tappaa. Ateistit mieluummin tarjoavat sitä leipää muslimeille jotka tappavat psykopaatit pois, kuin kristityille jotka kääntävät vain toisenkin posken. Eikä tämä ole sitä vihapuhetta mitä tulisi välttää netissä. Tämä on ilosanoma! Jokainen psykopaatti pääsee tämän jälkeen moikkaamaan sitä Jeesusta mille naureskeli. Jos sitä ei ole olemassa niin mitä väliä. Eihän nämä psykopaatit muutenkaan välittäneet järjenkäytöstä. Mutta jos kristitty toimisi samoin, laitettaisiin kristitty vankilaan psykopaattina. Jos muslimi tekee näin, kuuluu se hänen uskontoon ja perinteisiin. Eikä yksikään psykopaatti ole täällä vastustanut uskonnonvapautta niin kauan kun meillä on ollut kristinusko sallittua. Psykopaatithan nauttivat toisten ihmisten alistamisesta. Homma saattaa kääntyä kuitenkin tulevaisuudessa heitä vastaan.

      Taidat sinäkin pelätä enemmän kuolemaa kuin Jumalaa. Sen vuoksi pelottelet leivän loppumisella. Osaat kyllä siteerata Matteus 6:19, mutta et huomio Matteus 6:25. Alkaisit sinäkin vihdoin uskomaan Jumalaan, joohan?

    • jari-pekka--65

      Aamen. Kaikki tämä vain siksi, koska Jumala rakastaa meitä. Hän tahtoo, että tarvitsemme häntä, koska hän tietää, että hänellä on meille paras ja meillä itsellä on huonoin.

      Ajatella, että vaikka kaikki inhimillisesti katsoen menee huonompaan koko ajan, niin kuitenkin vanhurskaan polku kirkastuu kirkastumistaan. Se ei ole mitenkään sidoksissa tämän maailman ajan tukirakennelmiin, jotka sortuu.

      Kunnia Herralle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe