Aihe

Kempeleessä raiskattiin eilisiltana14-vuotiasTYTTÖ

CULTUREBOYS

14:44 - Päivitetty: 15:08 STT UUTISET
Sipilä kutsui koolle kriisikokouksen Kempeleen raiskaustapauksen johdosta
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo kutsuneensa sisäministeri Petteri Orvon (kok.) ja oikeusministeri Jari Lindströmin (ps.) kriisikokoukseen Kempeleen raiskaustapauksen johdosta. Sipilän mukaan tapaus on vakava, tuomittava, inhottava ja raukkamainen, jos julkisuudessa olleet tiedot pitävät paikkansa.
Sipilän mukaan Suomessa on pohdittava lainsäädännön muuttamista sen suhteen, miten turvapaikan hakemisen aikana tehdyt rikokset vaikuttavat turvapaikkapäätökseen.
Teini-ikäisen tytön raiskauksesta epäillyt kaksi ulkomaalaistaustaista nuorta ovat MTV:n tietojen mukaan Afganistanista tulleita turvapaikanhakijoita.
Poliisi otti 15-17-vuotiaat epäillyt kiinni Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevassa Kempeleen vastaanottokeskuksessa myöhään eilen. Poliisi ei ota kantaa siihen, pitääkö MTV:n tieto paikkansa.
Poliisin mukaan Kempeleessä raiskattiin eilisiltana 14-vuotias tyttö. Tapaus sattui puoli yhdentoista aikaan.
Poliisin mukaan tyttöön kävi käsiksi kaksi ulkomaalaistaustaista miestä ja ainakin toinen heistä raiskasi tytön Kempeleen Asemantiellä ulkona.
Paikalle osuneet kaksi paikkakuntalaista miestä soittivat apua.
Poliisin koirapartio seurasi epäiltyjen tekijöiden jälkiä asuntoon. Poliisi otti kiinni kaksi 15-17-vuotiasta nuorta miestä epäiltyinä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi ei anna epäillyistä tarkempia tietoja kuin sen, että he ovat ulkomaalaistaustaisia.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyselen89

   Asuuko Nurmijärvellä muslimeja?

   • jussuf67

    Arvaa missä


  • Mikäkuntamikävaluutta

   Onko kempele liitetty nurmijärveen?

  • lisäälisöötulee

   Iltalehti kertoo Pietarsaaressa tapahtuneesta 14-vuotiaan tytön raiskauksesta.

   Poliisi kertoo lehdelle, että sillä on tutkittavanaan kolmisen viikkoa sitten tapahtunut nuoren tytön raiskaustapaus.

   Raiskauksen epäillään tapahtuneen illalla metsikössä lähellä kerrostaloaluetta. Teolle ei ole silminnäkijöitä.

   Tutkinnanjohtaja ei ole kertonut teosta epäillystä henkilöstä mitään. Tekoa tutkitaan törkeänä raiskauksena.

   Eilen uutisoitiin Kempeleessä sattuneesta 14-vuotiaan tytön raiskauksesta, jonka tekijöiksi epäillään kahta ulkomaalaistaustaista poikaa.

   • Lupaa_kysymättä

    Onko pietarsaarikin liitetty nurmijärveen?


   • RAISIOKIN

    Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäillyn teon uhri on 14-vuotias tyttö.

    19-vuotiaan miehen epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tytön Raisiossa. Epäilty törkeä lapseen kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus tapahtuivat poliisin mukaan 24. marraskuuta. Teko tapahtui yksityisasunnossa. Asianomistajana on 14-vuotias tyttö.

    Poliisi otti tapahtumaa seuraavana päivänä kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäilty vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeuden perjantaina tekemällä päätöksellä todennäköisin syin epäiltynä edellä mainituista teoista.

    Poliisi tutkii asiaa, mutta on kieltäytynyt tiedottamasta siitä enempää.

    Yle Turku


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   253
   19567
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7268
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2409