Lopettakaa hyysäys!

sairastaelämää

Kamalaa seurata sivusta miten miniän vanhemmat sairaalla tavalla tunkeutuvat nuorenparin elämään,työnnytään siivoamaan ja sisustamaan mieleisekseen toisten kotiin omilla avaimilla,kun ovat pois kotoa!Pakotetaan joulun viettoon mökille,ettei vain jäädä yksin!Sairasta,niin sairasta!Jos mun äiti olis tuollanen,hakisin lähestymiskieltoa!

2

103

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piparminttuli

      Kuule älä kanna suotta murhetta toisten asioista. Jos joku itse antaa vanhempien toimia noin niin sou. On kai sinulla todellisiakin murheita omasta takaa murehdittavaksi. Jos ei ole niin ole toki onnellinen ja nauti elämästäsi.
      Sillä vanhempien käytöksen voi jotenkin ymmärtää vaikka ei hyväksykkään sitä. Mutta sinun murehtimistasi ei voi ymmärtää sen lisäksi hyväksyäkkään. Se on heidän oma asiansa.

    • Ihminenonsaastaa

      Jos ne ottavat valtaa rahoittamalla nuortaparia. Mitenkä niillä voi olla avaimet jos niitä ei ole annettu? Jokuhan jo älähti että jos joku antaa vanhempien toimia noin niin sou...

      Jos kelpaa taloudellinen avustus niin jotain on siedettäväkin sen eteen. Meillä on aloitettu tyhjästä ilman kummankaan vanhempien avustamista niin ei ole ollut kenelläkään avaimia eikä mitään määräysvaltaa, kukaan ei ole ostanut huonekaluja, kodinkoneita eikä kantanut säkillä rahaa huushollimme niin määräysvalta on vain meillä itsellämme eikä tarvitse ketään nuoleskella rahan takia eikä sitten takanapäin valittaa vallan vaihtumisesta itseltämme pois.

      Tiedä tapauksia joillekka kelpaa raha ja sitä ollaan kerjäämässä joka mutkassa mutta heidän asioihinsa ei saisi puuttua ollenkaan eikä edes ihmetellä mistä johtuu niin huono talouden hoitamisen kyky että koko ajan ollaan PA. Halutaan vain hyväksikäyttää tyhmiä ihmisiä...juu antakaa vain raha säkki tänne menkää tiehenne. Harva on valmis antamaan vastikkeetonta avustusta eikä sellaiseen pitäisi edes suostua. Avustajan pitää valvoa sijoitustaan minkä luulisi olevan ihan kaikkien ymmärrettävissä, ei voi vain ottaa jos ei anna jotain vastapalvelukseksi vaikkapa vain sitten aikaansa jos antaja haluaa aikaa tai tehdä sitten jotain muutakin kuten päästä vaikkapa huushollia järjestelemään niin siihen pitää suostua tai sitten ei pidä ottaa mitään vastaan jos halutaan pitää itsemääräämisoikeus. Harva varmaankaan haluaa joulupukiksi vaatimatta jotain vastinetta sijoitukselleen tai edes valvoa sitä.

      Tiedän että monien vanhempien ja muidenkien rahoja on mennyt kurkusta alas, pelikoneisiin ym. riippuvaisuuksiin ja pahaa tekee katsella kun jonkun säästeliään ihmisen joka on raskaalla työllä raatanut omaisuutensa tinkien kaikista huveista niin menee jonkun riippuvaisen harrastuksiin aivan hetkessä eikä se edes pode huonoa omaatuntoa mistä kaikesta sen omaisuuden kerääjä on tinkinyt ja raatanut sen eteen. Ihminen joka ei ole itse tehnyt sen rahan eteen yhtään mitään on helppo kurlata se kurkusta alas tai laittaa se mihin tahansa hyödyttömyyteen tyydyttääkseen itseään hetkellisesti antaen mennä riippuvaisuuksiin.

      Suurin osa parisuhteista päätyy eroon kunhan on ensin niin auvoista ja tehty pari kakaraa niin ennen kuin ne ovat koulu iässä niin on lusikat jo jaettu ja kaikki vanhempien avustukset menneet hukkaan. Entistä harvemmassa alkaa olemaan ydinperheitä ja tulevaisuudessa ne häviävät jo sukupuuttoon ihmisen heikennyttyä koko ajan ja mitä enemmän ihmisiä niin sitä tyhmempiä ne ovat ja mitä helpommaksi elämä tulee niin mitään vastoinkäymisiä ei tarvitse sietää sitä itsekkäämmiksi ihmiset tulevat mitä helpompi yhteiskunta jossa päästä pidellään joka ongelmissa mitä ei enää tarvitse itse selvittää ollenkaan vaan yhteiskunta auttaa ihan joka asiassa ihmisen sellaiseksi jossa ihmisen ei tarvitse tehdä enää yhtään mitään itsensä ja oman elämänsä eteen. Hekuma on tärkein ja sehän ei säily saman ihmisen kanssa kuin sen ajan kunnes ei tunneta vielä toisiaan tarpeeksi hyvin. Uusi sukupolvi on totutettu koko aikaiseen huumaan jossa ei saa tulla pettymyksiä kun pitää koko ajan saada ja saada, iloita, riemuita ja sitten kun se loppuu jossain vaiheessa niin tulee kamala masennus, avuttomuus että mitens nyt kun ei olla niitä tunteita koskaan koettu. Mitään ei osata tehdä oman itsensä auttamiseksi kun on kaikki tuotu aina eteen.

      Ärsyttää kamala lapsiperheiden avustamisvimma kun mitenkäs meistä ennen tuli paljon selviytyvimpiä ihmisiä kun ei ollut juurikaan mitään avustuksia. Nykyään on hyvät ehkäisyvälineet niin ei tarvitse lisääntyä jos ei ole järkeä päässä eikä varaa elättää niitä mutta se lapsiperheiden paapominen edesauttaa päinvastoin sellaisia lisääntymään joidenka ei pitäisi. Kauanko yhteiskunta kestää aina vain enemmän tukien varassa lisääntyvää joukkoa elättää kun tänne alkaa tulvia ilmastopakolaisiakin tulevaisuudessa ja nyt jo ollaan pulassa. Tämä koko yhteiskunta romahtaa ja ilotulitus kohta loppuu mistä olisin kyllä hyvilläni ettei moiseen saastuttamiseen ihmisillä olisi enää varaa ja öky elämään saastuttaen aivan jumalattomasti. Kaikki haluaa ihan kaiken ja hinnalla millä hyvänsä tai jos ei saa niin masentuu ja tarvitsee lääkkeet jotta saa viemäriverkostoa edes saastuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe