Mikä on vialla?

järkytyin1990

Olen tässä pari päivää huomannut että mun ja avomieheni suhteessa on nyt jotain vialla. Avomiestäni on alkanut kiinnostamaan hiusten laitto varsinkin töihin lähtiessään laittaa hyvän tuoksuista dödöä. Tänään kun oltiin kaupasta tulossa nii kysyin että mikä täällä autossa tuoksuu niin hyvältä se sanoi että sun hikes ja hörähti. Käy suihkussa tänää. Mä olin että okei? Sit se autossa sano mulle että varaa kampaaja aika ja ala meikata. Sit kotiin tultua mentiin tupakalle parvekkeelle ja sanoin että tekis mieli leikata hiukset lyhyeksi niin se sanoi sitten olen kuulema anarkisti rekkalesbon näköinen ja naurahti sitten kilahdin ja lähdin parvekkeelta ovi paukkuen ja kun hän tuli parvekkeelta niin kysyin että oliko pakko vittuilla? Sit mies rupes piipittää ettei vittuilut. Sit hän aikasemmin sanoi ettei hänen työpaikalla ole hänen ikäisiä naisia ja nyt hän sanoi että on mutta eivät juttele D: ja kumpikin on eri huoneissa melkein päivittäin ei tehdä yhdessä oikein mitään. Tänään en saanut iltapusua vaan kevyen halauksen ja sit kun menin nukkumaan nii herra oli valloittanut koko sängyn itselleen etten itse mahdu siihen ja sanoin kovalla äänellä että voitko vähän siirtyä sanoi vaan että saat? Mä olin vaa siis anteeksi mitä? Lopulta luovutin ja menin sohvalle itku kurkussa nukkumaan ja tuskin edes saan unta musta tuntuu että että nyt joku asia kusee ja pahasti

17

947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnistan

      kuulostaa ihan siltä että miehesi pettää sinua..valitan...

      • Kehity

        Jälleen ekaksi yksinkertaisuuden ylistys.


    • tututjutut

      Mun eksällä alkoi ilmetä tämän tyyppisiä tapoja, silloin kun alkoi tapailla toista naista. Tosin sain sen selville vasta aika pitkän ajan jälkeen siitä milloin nämä merkit alkoivat. Silloin ajattelin tuon kaltaisten merkkien olevan vain kliseitä, enkä yhdistänyt niitä toiseen naiseen.. mutta kuinkas sitten kävikään.. kyllä ne kilteimmänkin oloiset miehet vaan osaavat yllättää.
      Mutta siitä huolimatta.. sanon, että sun ei kannata olettaa mitään. Kyse voi olla täysin viattomasta flirttailustakin.. jos edes siitäkään. Kuinka hyvin uskot tuntevasi puolisosi? Voisitte vaikka kokeilla jotain parisuhdepeliä. Jos mies kieltäytyy tästä, niin omasta mielestäni se on aika huolestuttava merkki.

    • Merkitpaikkansapitää

      Saattaa olla myös lopun alkua, pelkkää kyllästymistä parisuhteeseen ilman mitään uutta ihastustakaan. Tylsällä tavalla sen näyttää reppana. Tsemppiä sinulle! Älä anna kohdella itseäsi alentuvasti, olet ihminen siinä missä hänkin.

    • vainoharhaiset

      Naisilla nyt tulee mieleen joka asiasta pettäminen.

    • uyutrutyu

      Tossun alle ahdistettu puudeli alkaa vihdoin miehistyä, jihaa!!!

    • kapperi3

      No eihän mekään avonaiseni kanssa juuri mitään tehdä yhdessä, molemmilla omat kiinnostuksen kohteet ja harrastukset. Muija tulee töistä syö, on koneella ja kattoo telkkua ja minä omissa puuhissa kiinni ja sit nukkuun. Vkl käydään kaupassa tehdään ruoka ja sit taas omat puuhat. Kyllä se pitkä parisuhde on vienyt mehut kummastakin, kumpikaan ei ole kiinnostunut toisesta enää intiimisti. Vaikka muija tulis saunasta viereeni alasti ei kyllä tule mut jos niin ei mikään värähtäis, näin se menee ainakin meillä. Seksiä ei ole olut vuosiin enkä ole edes yrittänyt, jos oikein pakottaa käyn vieraissa niin se hoituu.

      • mekkk

        Ei pidä paikkaansa ja itse olen naiseni kanssa ollut 28v ja miehenä tarvitsen seksiä 2-5 kertaa viikossa ja sen olen saanutkin ja hauskaa meillä on yhdessä tehdään kaikkea kivaa kun lapsikin jo aikuinen. Etsi se kipinä uudestaan tai eroa jos homma ei toimi.


    • kakkossmiess

      Hiusten leikkaminen lyhyeksi on todellakin lopun alkua

    • Le1la

      Huolehditko oikeasti ulkonäöstäsi, meikkaat ja käyt kampaajalla? Lyhyet hiukset on poikamaiset, kannattaa kasvattaa pidemmät muuta siisitit hiukset. En minäkään tykkää jos mies on epäsiisti tai ei huolehti ulkonäöstä. Tietty liika huolehtiminen voi olla merkki jostain...sillä voi olla kiikarissa tai meneillään jotain. Miten on hänen puhelinkäyttäytyminen? Oletko katsonut mitä viestejä hänelle tulee, vai salaako hän niitä? Miehen tulisi käyttäytyä kunnioiottavasti sinua kohtaan. Mitään alistamista tai vähättelyä ei atrvitse hyväksyä..

      • haloonyt

        Että ihan tosta vaan katellaan toisen viestejä vai?? Eihän siinä mitä nyt vähän viestintäsalaisuutta rikottais. Laissa määritelty rikos.


      • Tokivoivetää
        haloonyt kirjoitti:

        Että ihan tosta vaan katellaan toisen viestejä vai?? Eihän siinä mitä nyt vähän viestintäsalaisuutta rikottais. Laissa määritelty rikos.

        On se rikos mutta kumma juttu ei mies vienyt oikeuteen kun näin totuuden sain esille. Miten minun olisi pitänyt tehdä? Soittaa tuolle kakkoselle ja kysyä mitä epäilin? No enhän tiennyt edes kohdetta. Miten kuvittelet että se tapahtuu? Seuraamalla vaan sivussa ja kun kysyy toinen vaan vannoo ja jatkaa pettämistä niinkö? Typeriäkö te olette? Toki se rikos on mutta jos kiinni jäämisen jälkeen veisi vielä kumppaninsa oikeuteen olisi tuon farssin näytelmä täydellinen. Näin minäkin jouduin sen tekemään eikä minua se mitenkään haitannut koska muutoin olisin ollut varmaan pitempään naurunalaisena. Koska jos taas kumppanini lukisi tietämättäni viestit ei haittaisi koska mitään salattavaa mulla ei ollut eikä ole.


    • mustasugggainen

      En usko että pettää (ainakaan vielä) Kuulostaa kuin miehesi olisi ihastunut tähän uuteen työpaikalle tulleeseen naiseen ja koittaa kovasti tehdä vaikutusta.. mikä ei kyllä minusta ole kovin soveliasta varatulta,...oma jos olis niin lähtis ennen pitkää vaihtoon.. mieti minkä asian kanssa voit elää ja mitä et millään voi sulattaa tai edes halua..

    • Epäilinpitkään

      Niin pitkässä suhteessa ollessaan huomaa nuo merkit herkästi. Kysyin toki oliko jotain vialla? Ei ja aina näytti parastaan jotta pystyi epäilykseni saamaan pois. Kun sitten kiinni jäi kuvin jotka epäilen tuon toisen naisen laittaneen tai tuon naisen ex kuten kertoikin siitä oli sen tehtävä päätös kumman haluaa. Ja halusi jäädä kotiin. No mahdollisuuden annoin eikä ajan myötä ole uusia kuvia tullut tai edes että antaisi syytä epäillä. Itseään laittaa kuten ennenkin. Mutta kun salasuhde oli päällä korostui juuri tuo laittautuminen miehellä. Ikävä todellisuus on juuri kuinka rupeaa itseään ehdottamaan jne. Kun löytyy ihastus jota pitää miellyttää. Koska ei se minua varten koskaan laita partavettä. Tietysti kun viihteelle lähdetään laittaa kuten minäkin hajuvettä silloin. Monesti tuo kun toinen muuttaa tapojaan yhtä äkkisesti on hyvä epäillä sen syytä.

    • Asenteesi

      Aloitusta lukiessa tuli mieleen eräs tuttu nuori pariskunta. Kun parisuhteet ovat mitä ovat eikä niille kannata perustaa niin keskity omaan elämääsi ja tee sen parantamiseksi jotain. Jätä avomiehen asiat ja ajatukset hänen huolikseen ja hoitele omat juttusi niin että voit olla itseesi tyytyväinen ja pysyt 'kartalla' avo- tai mistään miehistä huolimatta.

    • kaikistakokemusta

      Näen kolme vaihtoehtoa...haluaa piristää itseään ja testata sua, voi olla myös kiinnostunut toisesta naisesta tai sitten ei vaan halua sua enää.

    • äikänmaikka

      Lintsasitteko yhdessä myös ylä-asteella äikän tunneilta! Meinaa tuo kirjoitus asu olla sangen heikko tasoista :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe