isäpuoli ei pidä minusta koska olen muslimi

AsiatEiRullaa

Eli oon 15v ja kääntymässä muslimiksi oon jo jonkin aikaa harkinnut että menisin jonnekkin puhuun mun tilanteesta isäpuoli jopa myöntää että ei voi sietää muslimeita(haukkuu,solvaa yms.)Oon miettiny et menisin jollekin kaverille vaik pariks yöks sit ku oon kääntyny ja äite sais puhuu isäpuolelle.Tosin en oo varma mite äitiki sen ottas.Kertokaa mulle joku chatti mis voi puhuu jonku luotettavan aikuisen kanssa!Ja puhelin ei käy ku äite maksaa laskun nii se näkis et oon soitellu

PS. en si haluu kuulla solvauksii mun uskontoa kohtaan.

42

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsiatEiRullaa

      Enkä ole kokenut väkivaltaa.Tää vaan tuntu parhaalta paikalta sanoo tää

      • ansionmukaan

        Sori, ei heru kunnioitusta uskontoasi kohtaan. Kunnioitus pitää ansaita. Tekstissäsi ei ollut mitään kunnioitusta herättävää sinua kohtaan. Suunnittelet käyttäytyväsi raukkamaisesti. Saat sen mukaista kohtelua. Ja sitä saa, mitä tilaa.

        Nyt voit heittäytyä uhriksi, ja valittaa....


    • kaikkiuskontoonhapatusta

      Aika harva pitää nuoresta harhaanjohdetusta.Nuorille herkkäuskoisille on tarjolla tämänpäivän maailmassa kaikenlaista valhetta ja humpuukia. Nuorilla on tapana kokeilla kaikenlaista mätää mitä kykenevät vaan löytämään, tupakoinnista lähtien. Sitten, aikaa myöten se kyllä menee ohi. Maineesi vaan ei palaudu. (eikä perheenne maine) (Itsekkään en islamistisen perheen mainetta suin surminkaan huolisi, joten ymmärrän isäpuoltasi)

      • AsiatEiRullaa

        Ne rasistit...


      • evelin_opo
        AsiatEiRullaa kirjoitti:

        Ne rasistit...

        Aiotko liittyä isisiin?


    • Ite liityin ääri islamiks ja heti on kytät peräs. Noh allah kyllä suojaa mua.

      • daah

        ääri-islami on yhdyssana


    • Anime404

      Anime rulez

      • Kyllä. Mulla on 12v tytön kokoinen anime nukke jota tykkään halata joka hetki


    • Hei, sisko, tai salam aleikom!
      mikäs tilanne siellä nyt on? Onko äitisi tukenut sinua/puhunut asiasta isäpuolesi kanssa?

      Tuolla on chat ja kirjepalvelu, jossa voit puhua asiasta jonkun luotettavan aikuisen kanssa
      http://www.mll.fi/nuortennetti/

      Sinne voi myös soittaa tiettyinä kellonaikoina, eikä maksa mitään, eikä näy puhelinlaskussa!

      Vaikka isäpuolesi on nyt ollut hyvinkin kielteinen, hänen silmänsä saattavat avartua vielä ja hän voi oppia suvaitsemaan asiaa. Aika monelle vanhemmalle tai puolivanhemmalle lapsen kääntyminen on järkytys/sietämättömäksi koettu asia, mutta ajan kanssa he näkevät, että se ei ole mikään vaarallinen asia tai uhka.

      • Vaikka isäpuolen negatiivisuus ja aggressiivisuus jatkuisi, niin sinä kestät kyllä. Älä luovu toivosta. Sinulla on oikeus pitää kiinni siitä, minkä uskot oikeaksi ja todeksi ja toteuttaa sitä elämässäsi! Muslimia ei kohtaa mikään kärsimys, eikä vastoinkäyminen, eikä edes oka pistä, ilman, että syntejä poistetaan siitä häneltä hyvitykseksi. Luoja suojelee kyllä omiaan.

        Valitettavasti siltä et nyt oikein voi välttyä, että solvauksia ja ikäviä puheita joudut kuuntelemaan, mutta mitä lujemmin pidät kiinni uskosta, sitä helpompi sinun on olla tässä tilanteessa. Mitään fyysistä päällekäymistä ei kuitenkaan pidä hyväksyä, eikä sietää.


      • AsiatEiRullaa

        Hyvin pärjäilen tilanne osittain rauhoittunut :)


      • Ylistys Jumalalle siitä. :) Jumala onkin niiden kanssa, jotka ovat pitkämielisiä vastoinkäymisten kohdatessa.
        "Te jotka uskotte, olkaa kärsivällisiä, kilvoitelkaa keskenänne kärsivällisyydessä, olkaa lujia ja pelätkää Jumalaa, jotta tulisitte onnellisiksi!"
        (Koraani 3:200)

        Älä jää yksin jatkossakaan hautomaan eteen mahdollisesti tulevia vaikeuksia. Ehkäpä omalla paikkakunnallasi on moskeija, niissä saattaa olla jotain toimintaakin tytöille ja luentoja. Netissä on suomeksikin tietoa ja keskusteluryhmiä muslimeille. Toki pitää olla vähän varovainen lähteiden luotettavuuden suhteen. Muslimiksi kääntyessä on lähdettävä peruspilareista ja perususkomuksista, että sisäistetään, ettei muulla ole oikeutta tulla palvotuksi kuin yksin Jumalalla ja Muhammad on esimerkki hyvän teossa ja käytöstavoissa.


      • Haltijakummi

        joulupukki ja metsänhaltijakin on niiden kanssa jotka heihin uskoo. Eivätkä ole ainoankaan sodan aiheena olleet, nuo rauhanomaiset hyväntahdon tuojat. Suosittelen lämpimästi.


    • eieieieieieieieieieieiei

      Ei hyvää päivää taas! Kannattaa todella liittyä tuohon lahkoon, siellä sitä vasta naisella on "oma paikkansa". Se isäpuolesi kiukuttelu on kuule pientä siihen verrattuna kun joskus itelles ukon otat tosta lahkosta ja kestät sen komentelua. Nyt tyttö järki päähän!!! Sairas ja sotaisa uskonto.

      Ja turha puolustella islamin uskoa, muslimit ovat itse todella suvaitsematonta porukkaa. On kyllä TODELLA omakohtaisesti koettu ja nähty, useampaan otteeseen. Kuvittelevat olevansa jotenkin ylivertaista porukka sitä pedofiiliä palvoessaan.

      Jos sinun äitisi olis viisas, niin se kyllä lopettaisi tollasen höpötykset, olet 15 vuotias, joten et silloin kyllä itse asiasta yksin päätä.

      Ei kyllä jos oma tytär tommosta PAS-KAA edes harkitsisi, niin olis sellanen maanpinnalle että morjens.
      Meillä naisilla on täällä suomessa tasa-arvo, joten en kyllä ymmärrä, miten joku tieten tahtoen haluaa palata keskiajalle?

    • MustatSimät

      Vedä burka päähäsi, lähde talsimaan sohjoon ja pelotteleman lapsia, se on mukavaa elämää. Surullisia tapauksia nuo teinit, jotka sekoilevat uskonsa kanssa, huono ennuste moneksi vuodeksi, monille jopa loppuelämäksi.

      Yksi asia on varma, helposti löydät itsellesi tyylikkäästi pukeutuvan islamilaismiehen, joka roikkuu kavereidensa kanssa kaupungilla, kun sinä yrität sevitä yhdeksän kakaran kanssa kotona. Elämä on ihanaa.

    • on_tää

      Hyvä tsoukki. Olet ajan hermolla, heh.

    • Tyttöraasu

      Mistä sä käännyt? Tuskin tajuat mistään mitään. Tarvitset holhousta. Perheen kannan ymmärtää sillä jos joskus tai ilmeisimmin heti muslimi nai sinut, saa hän kaiken omaisuutesi ja määräysvallan kaikkeen. Et tavoita itsenäisyyttä, oppia tai toimeentuloa milloinkaan, olet sitten lapsen asemassa enemmän kuin olet nyt koskaan. Ja pukkaat itsekin lapsia. Sinua saa pahoinpidellä. Ikäsi vuoksi isän määräysvallassa ollen voit jo kuvitella olevasi muslimi. Ei se siitä parane. Tämä on mielipiteeni.

    • mietimieti

      En ole varma, saako 15-vuotias virallisesti vielä edes muuttaa uskontoaan ilman vanhempien lupaa. Ota selvää.

      Ei kai vaan ole taustalla muslimipoikaystävä? Huom, jos näin on, niin sinun ei ole pakko uskontoasi vaihtaa. Jos sinä huolit ja hyväksyt muslimin kumppaniksesi, niin hänen on hyväksyttävä kumppanikseen kristitty. Silloin olette tasaveroisessa asemassa. Jos pystytte elämään yhdessä näin, silloin olette vahvoilla. Mutta jos toinen alkaa vaatia toista muuttumaan, silloin tilanne ei ole hyvä vaan se voi johtaa jopa katastrofiin. Tiedän, että inhottavinta mitä silloin voi vaikkapa omilta vanhemmiltaan kuulla, on se "mitäs minä sanoin." Mutta mitä muutakaan siinä voi sanoa?

      Älä projisoi tätä asiaa nyt liiaksi isäpuoleesi. Käy pian niin, että omaa uhmakkuuttasi teet vain tahallasi jotain väärää itsellesi. Isät ja isäpuolet ovat näissä asioissa yleensä aika jyrkkiä, suomalaiset miehet siis varmasti suurin osa. Enkä usko äitisikään asiasta riemastuvan. Monet nuoret tekee vaan ihan tahallaan itselleen hallaa sen takia, että on tarve vastustaa vanhempiaan ja tehdä juuri erilailla kuin mitä he neuvovat tai tahtoisivat. Mieti tarkkaan, onko tästä kyse.

      Olet liian nuori, ihan suoraan sanottuna. En millään usko, että olet täysin tarkkaan perehtynyt asiaan, johon nyt mielit ryhtyä. Sinun täytyisi olla vähintään kymmenen vuotta vanhempi ja kauan tutkinut näitä asioita. On oltava myös syvä sisäinen vakaumus ja siis pitkäaikainen perehtyminen. Minkä verran tiedät edes oman uskontosi sisällöstä ja siitä, mitä se voi sinulle antaa?

      • Kriitikko99

        Suosittelisin kirjoittajalle perinpohjaista islamiin tutustumista ennen siihen kääntymistä. Islamiin kääntyminen ja islamilaiseen yhteisöön liittyminen on peruuttamatonta. Islamilaisen lain mukaan yhteisön velvollisuus on tappaa islamista luopuja. Suomessa niin toimivat vain harvinaiset fanaatikot, koska Suomessa ei ole islamin laki virallisesti voimassa ja Suomessa asuvat muslimit ovat sen verran kuuliaisia Suomen laille, että aniharvat ryhtyvät heistä ketään tappamaan. Silti sekin mahdollisuus on otettava huomioon.

        Islam on sotaisa valloittajauskonto. Islamissa on yksityiskohtaiset ja suorasanaiset käskyt miten pyhää sotaa käydään ja miten vääräuskoisia voitettuja kohdellaan. Islamilaisen lain mukaan kristityt ja juutalaiset alistetut saavat pitää uskontonsa mutta heidän on maksettava henkivero, jonka periminen on tehtävä nöyryyttävästi. Jos he eivät maksa tai käänny islamiin, heidät on sharia lain mukaan tapettava. Uusia kirkkoja tai synagogia he eivät saa rakentaa eikä vanhoja saa korjata. Kaikki muut vääräuskoiset on tapettava, elleivät he käänny islamiin. Islamilaisen valtion pyhä velvollisuus on käydä jatkuvasti sotaa ei-islamilaisia kansoja vastaan alistaakseen ne alaisuuteensa. Yksittäisen vihollisen kanssa saa solmia rauhan korkeintaan kymmeneksi vuodeksi. Jos kalifi eli islamilaisen valtion johtaja laiminlyö velvollisuutensa käydä pyhää sotaa tai muutoin laiminlyö uskonnollisia velvollisuuksia, hänet on tapettava.

        Islamilaisessa avioliitossa miehellä on oikeus pitää vaimonsa kurissa kuritusväkivaltaa käyttäen. Myöskään seksistä miehensä kanssa vaimolla ei ole oikeutta kieltäytyä. Miehellä on tietenkin myös paljon velvollisuuksia vaimoaan ja perhettään kohtaan. Vääräuskoisiin naisiin islam suhtautuu kuin saastaan. Pyhässä sodassa uskonsoturit saavat ottaa heitä mielin määrin seksiorjikseen tai myydä heitä. Ns. suojaikäraja islamissa on yhdeksän vuotta. Pikkutyttö voidaan naittaa jo kuusivuotiaana mutta avioliitto voidaan nk. panna täytäntöön "vasta" yhdeksänvuotiaana. Ainakin Iranin islamilaisessa tasavallassa jopa 10 vuotiaita tyttöjä on naitettu.

        Muidenkin uskontojen nimissä on käyty sotaa mutta esimerkiksi kristinuskosta ei löydy selkeää ja yksikäsitteistä lakikokonaisuutta, jossa määrätään käymään sotaa ketään vastaan. Vanhassa testamentissa on kuvauksia israelilaisten käymistä sodista ja tekemistä kansanmurhista mutta ne eivät ole millään tavoin kristittyjä tai juutalaisia laillisesti sitovia velvollisuuksia. Kristinusko ei ole lakiuskonto samalla tavalla kuin islam.

        Rauhanomaiset muslimit, jotka harjoittavat uskontoaan epätäydellisesti, muodostavat aluskasvillisuuden, josta jihadismin puut kasvavat. Ilman rauhanomaista islamin harjoittamista ei olisi myöskään sotaisaa islamia, joka on sitä islamia, joka jäi voimaan profeetta Muhammadin kuollessa. Islamilaisessa teologiassa profeetta Muhammadin ilmoitukset muodostavat eheän ja ristiriidattoman kokonaisuuden, koska ns. abrogaatio-opissa, joka luotiin 800-1000 -luvulla noin 200-400 vuotta Muhammadin kuoleman jälkeen, islamilaiset teologit päättivät, että kaikki sellaiset ilmoitukset ovat voimassa, jotka eivät ole ristiriidassa minkään ajallisesti myöhäisemmän kanssa. Nämä muutokset Muhammadin linjauksissa johtuvat siitä, että Muhammadin poliittis-uskonnollisella uralla hän kokeili ensin rauhanomaisia keinoja mutta jouduttuaan karkotetuksi Mekasta, hän siirtyi Medinaan, jossa kokosi armeijan ja ryhtyi saattamaan islamilaista laki voimaan väkivaltaisin keinoin.

        Ihmisoikeusnäkökulmasta islamilainen laki on erittäin ongelmallinen, koska se betonoi 1400 vuotta vanhat käytännöt ja ajattelutavat sivistyksellisesti raakalaismaisella tasolla olleesta yhteiskunnasta.


    • Alaikäisen mahdollisuus vaihtaa uskontoaan virallisesti on rajallinen, mutta sillä ei ole tässä väliä. Islamiin kääntymisessä on kyse vain sydämen uskosta ja siitä ei voi toisen sydämeen laittaa, eikä pois ottaa kukaan ulkopuolinen.

      Ymmärrettävää, että hämmennystä ja pelkoakin herättää tässä sekulaarissa yhteiskunnassa ajatus nuoresta, joka löytää vieraan uskon, jonka kokee omakseen. Mutta muslimiksi kääntyminen (tai islamiin palaaminen, niin kuin muslimit asian ilmaisevat) ei tarkoita, että siitä hetkestä lähtien pitäisi tehdä sitä tai tätä tai muuttaa jokin asia elämässään. Se ei tarkoita esimerkiksi sitä, että pitäisi mennä naimisiin koskaan tai käyttää huivia. (Jälkimmäinen on uskonnollinen velvollisuus, jota toiset alkavat noudattaa heti kääntyessään, toiset vasta myöhemmin, toiset eivät koskaan ja kaikki ovat muslimeita.)

      Kaikkea ei tarvitse tietää siinä vaiheessa kun kääntyy, ymmärrys ja tieto peruspilareista ja -uskomuksista ja niiden hyväksyminen riittää aika pitkälti. Eivätkä muslimikäännynnäiset osaa vielä rukoilla tai noudattaa muita peruspilareita vielä siinä vaiheessa kun kääntyvät, toisilla saattaa mennä pitkäänkin, ennen kuin edes suurin piirtein oppivat, ja sekin on ok.

    • huolestunut_kansalainen

      Täytynee tehdä varmuuden vuoksi ilmoitus poliisille tästä ennen kuin alkaa isiksen pommit tämänkin henkilön toimesta räjähdellä täällä.

      Nuoria on helppo houkutella ääriliikkeisiin ja aivopestä tekemään terrori-iskuja. Kukaan järkevä ihminen ei käänny muslimiksi. Turha tulla sitten itkemään kun isis on kaapannut sinut ja pakottanut vaimoksi jollekin jihadistille.

      • Suomessa on uskonnonvapaus, joten poliisia lienee turha vaivata!

        Itselläni alkoi myös 15 ikäisenä itää ajatus muslimiksi kääntymisestä ja vuosi jälkeenpäin toteutin ajatuksen käytännössä.
        Sikäli kun kiinnosta, en siinä vaiheessa tuntenut ketään muslimia, enkä ollut puhunut kenenkään muslimin kanssa kääntymisestäni. Ja siinä ei ole mitään poikkeuksellista tai harvinaista, että kääntyy tuntematta ketään muslimia.

        Kun ihminen, nuori tai vanhempi, kääntyy muslimiksi, kukaan ihminen ei tule sanelemaan hänelle, mitä hänen pitää tehdä tai mitä hän ei saa tehdä. Sen sijaan Jumala on kertonut, mitä Hän meiltä haluaa ja se jää ihmisen oman harkinnan varaan, toteuttaako hän sitä elämässään vai ei.

        Suomessa ei realistisesti ajatellen edes ole terrorismin uhkaa muslimien taholta, eikä varsinkaan pelkoa siitä, että Isis tulisi pakottamaan ketään kenenkään vaimoksi. Ihmiten kaappaminen sen sijaan olisi rikos, josta pitää ilmoittaa poliisille. On paljon musliminaisia, jotka eivät ole naimisissa kenenkään kanssa, eivätkä hanki lapsiakaan.


      • Yksi pointtini oli siis, että tässä sitä ollaan 5 vuoden jälkeen ja edelleen eletään erittäin mielekästä elämää, kaikkine elämän iloineen ja Suomen lakejakin noudattaen. ;) Ilman, että se "mysteerinen musta mies" olisi tullut tekemään mitään elämänvalintojani puolestani - koska sellaista ei ole muualla kuin ennakkoluuloisten ihmisten mielikuvituksessa.


      • Eisuvakki

        Miksei buddhalaisuus? Se ei halua valloittaa ja hallita ja alistaa, ja palata kivikaudelle.


    • mussukkaki

      Ei ole ihmekkään kun ei pidä

    • JeesusPelastaaa

      Jeesus sanoo, ettei Isän Jumalan tykö ole muuta tietä kuin Hän. Jeesus on ovi Isän luo. Joka menee muuta tietä on varas ja ryöväri.
      Jeeus kuoli meidän puolestamme ristillä-syntiemme vuoksi, että me saamme Armosta ottaa Jumalan pelastuksen vastaan.
      Kun vastaanotamme Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajana ja syntiemme sovittajana, saamme kokea Uudestisyntymisen Pyhässä Hengessä.
      Siinä ei tarvita enää minkäänlaista lakia jolla meidän pitäisi yrittää kelvata Jumalalle.
      Monet uskonnot, niin islam, kristinuskokin, katolisuus-perustuvat usein harhaisesti siihen käsitykseen, että meidän pitäisi suorittaa jotain rituaaleja, puhdistusoppeja tms. mantrojen hokemisia, että näillä teoillamme tulisimme jotenkin Jumalalle kelpaaviksi.
      Mutta tämä on saatanallista petosta.
      Me pelastumme yksin Jumalan Armosta. Hyvät teot seuraavat sitten uudestisyntynyttä ihmistä, joka vaeltaa Pyhän Hengen johdatuksessa. Ja tekojen tekijä ei ole enää ihminen itse, vaan Jumala.
      Oikein islamistit puhuvatkin "kääntymisestä" kun tulevat islamisteiksi.
      Kristityt jotka ovat uudestisyntyneet Pyhästä Hengestä, kutsuvat sitä siis oikein syntymäksi. Se on JUmalan armoteko.
      Mieti siis vielä pieni tyttönen tuota mitä olet tekemässä.
      Islamin takana on Perkele. Sama langennut enkeliruhtinas Lusifer, joka Paratiisissa käärmeen muodossa sai Aadamin ja Eevan syömään kielletyn puun hedelmää. Sama eksyttäjä koittaa langettaa ihmisiä jos minkälaisiin uskomuksiin, joogaan, Ihmistekoisiin uskonnonharjoituksiin (islam).
      Raamatussa Jumala kehoittaa meitä koettelemaan Häntä, onko Hän todellinen. Minä haastoin hänet v.1980, ja Hän totisesti ilmestyi minulle. Sitä en tässä kerro miten, mutta siitä asti olen uskonut Elävään Jumalaan, Häneen joka on kolmiyhteinen; Isä, Poika ja Pyhä Henki, Hän joka loi taivaan ja maan ja meren ja kaikki elävät olennot-myös meidät.
      Siunausta elämäsi polulle. Ja rukoilen sinulle viisasta valintaa.

    • Ortodoksi

      Olin itse 23-vuotias ortodoksi kristitty. Voitko kertoa milloin Sinulla heräsi ajatus kääntyä islam-uskoon?

      Vaikka syy olisikin poikaystävä (jota minäkin pidän mahdollisena) miksi sitä ei sanoa suoraan ääneen, vaan jättää tämän ehkä kertomatta häpeän pelon varjossa?

      Tämä on arka-aihe ja tän kaltaisista aiheista tulee myös näitä provoja. Älä huoli niistä.

      Vaikka Sinusta muulta tuntuukin, niin 15v on kovin nuori ikä... varsinkin nuori ikä jäämään kahden eri uskonnon kuiluun tai kääntyä.

      Kunnioita itsesi ja anna itsellesin aikaa vielä 12kk aiotko oikeasti tehdä tämän. Saattaa mieli hyvinkin muuttua paljonkin, jolloin vielä kiität itseäsi ettet tehnyt hätiköityä ratkaisua.

      Suomen muslimit ovat kenties maailman rauhallisempia muslimeita. Rauhallisempia muslimeita "vääräuskoisessa" maassa.

      Mitä tämä voisi kertoa?

      Rauhallisuuden johdosta silti Suomen rikostilastoissa muslimi(taustaiset) suhteutettuna väkimäärään, ovat ylivoimaisesti ykkösporukka rikoksissa. Toki suurin osa muslimeista ovat kunnollista porukkaa, mutta monet heidän rikolliset suorittavat jopa törkeitäkin rikoksia islam-uskonnon nimeen.

      Mitä tämä(kin) voisi kertoa?

      Sinulla on loppupeleissä oikeus lähteä Kristinuskosta eksyneelle (älä hämmenny että käytän tätä sanaa) tielle. Toivon kuitenkin, että voittaisit sisäisen taistelusi.

      Yusraaa tiedoksi ja kysymykseksi, Jumala ja Jeesus Kristus rakastaa kaikkia, jopa uskonottomia tai vääräuskoisia. Kaikki saa mahdollisuuden, mutta mahdollisuuden tarttujille avautuu tie pyhään henkeen. Meillä ei (niinkuin jossainpäin muualla) palkita maallisia. Palkitseminen on loppupeleissä saatanan toimia. Ansaitseminen on oikea ja Jumala voi suoda jos on suotadakseen. Hyväksyä jos on hyväksyäkseen. Mutta palkitsemista Jumala ei tee. Pyhä tie on jotain paljon suurempaa kuin vain palkitseminen.

      Yusraa, olettaen että olet muslimi, en missään nimessä halua loukata Sinua ja kyseenalaistaa. Olemme kaikki Jumalan lapsia.

      Kuitenkin, Kristinuskossamme vihalle ei ole sijaa. Jumala ei vihaa edes vääräuskoisia, vaan auttaa ja rakastaa joka ikistä, mutta suojelee aina uskovaista. Vääräuskoinen ei tosin pelastu, mutta jokaikinen voi löytää Kristuksen, jos osaa etsiä.

      Käsi sydämelle, eikö ole totta että Islam-uskontoanne johdatetaan pelon avulla? Korostatte hyvin usein Jumalan (tai teidän mukaan Allahin) vihasta vääräuskoisia kohtaan sekä sen rangaistuksista.

      Tämän vuoksi, enemmän pakanoita kääntyyn islamiin kuin Kristinuskoon. Syitä on monia, mutta pelko on petollinen ja saatanan asia, jolla saa ihmisen hallitua ja tekemään sen mukaisia päätöksiä. Siinä tullaan kysymykseen kääntyykö joku uskoon uskon vai pelon vuoksi.

      Onko tosiaan niin, että Allahilla on sijaa vihalle? Korostatte hyvin usein Allahin vihasta vääräuskoisia kohtaan, sekä rangaistuksista. Islamin uskonto nojautuu pitkälti pelkoon Allahin vihasta. Häntä ei saa ärsyttää.

      Miten Jumala voi vihata? Viha juontuu aina loppupeleissä pelosta. Pelko taas on heikkoutta.

      Voiko Jumala olla heikko? Ei ikinä voi.

      Jumalan ja Jeesus Kristuksen voima perustuu rakkauteen ja empatian voimaan. Hyväksymiseen, ilonsanomaa sekä mielenrauhaan. Pyhälle sodalle ja ihmisten halveksunalle sen sijaa ei ole tilaa.

      Älkäämme sortuko saatanan ehdotuksille joka kylvää tuhoa ja kannustaa muita ihmisiä siihen, johon heikkomieliset ehkä sortuukin palkitsemisen toivossa.

      Yrittäisitte edes kuvitella vaihtavanne pyhää sotaanne rakkauteen sekä myös Jumalan pelosta Jumalan rakkauteen. Ettekö tosiaa huomaisi sitä puhtainta tietä, joka olisi ihan edessänne?

      Voittakaa pelko. Korvatkaa se rakkaudella. Tulette ansaitsemaan Pyhän tien.

      Alkuperäiselle kirjoittajalle toivoisin että vielä harkitsisi tietä. Vaikka tosin kukaan meistä ei voi estääkään. Rukoilen kuitenkin puolestasi.

      Siunausta.

    • NeuvovaKirkko

      Onko homoksi kääntyminen siis jo out? Mitäs ensi vuonna?

    • isäpuolesihuolehtii

      Ole iloinen, että isäpuolesi on tarttunut asiaan ja sanoo suoraan, että islam on mätä!

      Hän tosiaan pitää sinun puoliasi, sinä et vain ymmärrä itse asiaa vielä.
      Kuka sinut on aivopessyt?
      Ota asioista selvää; lue vaikka tämä saitti:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022521172821_uu.shtml

      käy googelilla ja lue mitä kauheuksia islam aiheuttaa.
      Se Muhammed oli pedofiili ja täysin sairas, meni 9-vuotiaan lapsen kanssa nimisiin ja nai myös ketä sattui.
      Ja sitten muitten pitäisi tätä pedofiilia ja sairasta miestä "kunnioittaa".
      Lue, lue ja lue.

      Mikä ihmeen hinku sinulla on kääntyä "muslimiksi" (sorry, olet nuori ja et ymmärrä vain, olisko kapinaa).

      Niin hyvä, että isäpuolesi vastustaa ajatusta, - se on HUOLENPITOA.
      Hän yrittää sinun parasta.
      Googlaa muslimien hirveyksistä.

      Vai onko tämä Provo?

    • Liisa1970

      Allahu akbar

    • ThinkItAgain

      Voisiko aloittaja selventää, että mikä sai hänet tajuamaan, että kristinuskon opit ovat silkkaa palturia? Vielä enemmän haluaisin tietää, että mikä on se kiistaton todiste, että kaikista maailman uskonnoista juuri islamin opit ovat niitä aitoja ja oikeita jumalallisia totuuksia?

      Jos kyseessä taasen on muslimipoitsu, joka on saanut mielenkiintosi islamiin päin, niin älä missään nimessä tee sitä virhettä, että lähdet hänen leikkiinsä mukaan. Ensinnäkin jo se, että jos hän vaatii sinua kääntymään, tarkoittaa sitä, että hän menee islamilaisten sääntöjen mukaan, eikä ole valmis joustamaan. Tämä ei ole hyvä merkki. Se tarkoittaa sitä, että muslimina myös sinun täytyy noudattaa islamilaisia sääntöjä, eikä niistä jousteta. Jos erehdyt vielä joskus matkaamaan islamilaiseen maahan, olet jumissa. Ulospääsy voi olla täysin mahdotonta. Täytyy vielä muistaa se, että muslimille langetetaan uskonsa luopumisesta kuolemantuomio.

      Tiedätkö, miksi joudut pitämään huivia muslimina? Tekstitys loppuu kuuden minuutin jälkeen, mutta eiköhän tuo tule selväksi.
      https://www.youtube.com/watch?v=C0ZXuQF0bGo

      Jos ymmärrät Ruotsia, Juutuubista löytyy tuon Mona Walterin infopitoisia videoita islamista, sekä netistä tekstejä. Kannattaa kuunnella niitä, jotka islamia oikeasti tuntevat, ja jotka ovat siitä syystäkin halunnut eroon.

    • kannattaalukea
    • infoaitse

      Tuohon ekaan viestiin kommentoisin vain, että niin sinä et sitä kyllä tee, että "menisit jonnekin piiloon kaverisi luo ja äiti saisi sitten kertoa isälle" (eli isäpuolelle).

      Jos sulla on kanttia alkaa esittää jotain muslimia, niin ensimmäinen koetinkivesi on oma perheesi, eli sinä itse ilmoitat heille, mitä olet päättänyt tehdä. Äitiäsi et siihen ilmoitusvastuuseen valjasta, onko selvä?

      Sitten otat vastaan, mitä tulossa on. Kas kun ihminen noin niin kuin yleisestikin on itse vastuussa tekemisistään.

      Tiedät nimittäin aivan hyvin, että jos kerran isäpuolesi ei asiaa hyväksyisi, niin äitisihän se sitten olisi, joka sen ensimmäisen ryöpyn niskaansa asiasta saa, ja kysyn vain sinulta, onko se oikein? Äitisikö tästä pitäisi kärsiä?

      Ei siis muuta kuin rohkeasti nyt vaan ottamaan vastuu elämästään ja muuttumaan muslimiksi. Miten olet ajatellut sen tehdä, sitähän emme tiedä.

      Olen aika varma, että joku muslimimaasta tullut poikakaveri tässä on kuvioissa.

    • Virsut

      En epäile vakaumustasi. Mutta suosittelen kääntymyksen siirtämistä aikuisikäraja l. 18 ikävuoden taakse. Voit toki elää suuntatumisesi mukaan ilman sen suurempaa haloota, koska tuossa iässä se vaikuttaisi vain perheen aikuisten ärsyttämiseltä. Allah ja Muhammed jaksavat odottaa kääntymistäsi aikuisikääsi saakka.

      • Virsut

        Myös muhamettilaisuus sosittelee kunnioittamaan vanhempiaan, eikö?


    • Uppistavaan

      Miksi muuten tämä aloitus on perheväkivalta -osiossa?

      Muslimikulttuurissa perheväkivalta on - jos nyt ei suoranaisesti luvallista - niin ainakin käytännössä erittäin yleistä ja sallittua ja varsinkin perheen naispuolisia jäseniä kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe