Onko muilla tällaista miestä, täysin kyllästynyt

KyllästynytNainen

Tänään taas paloi hermot, kun mies ei tee kotona yhtään mitään ja tuntuu että vain pahemmaksi muuttuu. Silloin kun alettiin seurusteleen ja kävin miehen luona, ajattelin että aika sotkuinen miehen koti, olisi pitänyt silloin hälytyskellojen soida. No rakkaus saa ihmisen sokeaksi. Mä olen taas aina ollut toinen ääripää, tykkään siististä ja puhtaasta kodista ja muutenkin olen kiinnostunut kodin laittamisesta. Mies ei taas ole yhtään. Tästä on vuosia riidelty ja oltu riitelemättä ja mä oon vaan aina tehnyt kaiken. Nyt vaan tuntuu, että mitta on ihan täynnä. Meillä on muitakin ongelmia kuin kotihommat, mutta tuntuu että ei jaksa enää olla se joka tekee aina kaiken ja siivoaa miehen sotkuja päivästä toiseen.
Onko muilla tällaisia miehiä. Ei siivoa koskaan oma aloitteisesti, tekee jos pyydän/käsken mutta tosi harvoin. Voisi elää paskan keskellä ilman että huomaa mitään häiritsevää. Ei pyyhi pölyjä, ei imuroi, jättää aina murut ja jäljet kun on syönyt, ei tyhjennät roskiksia, ei käytä wc harjaa koskaan, eikä siivoa vessaa ellei sano 100x ( onneksi on omat vessat) , on tosi sotkuinen, eikä siivoa mitään jälkiään. Tällaiselle ihmisille kuin mä, niin tuntuu vaan että nyt ei kestä enää ja oon asiasta sanonut 1000x ja se vaan hokee että sä naputat kaikesta. Ei kai tarvis naputtaa jos mies joskus tekisi jotain itse ja siivoaisi jälkensä. Sen lisäksi, mä vaihdan meillä lamput, teen pienet remppahommat, huomaan jos joku on vialla niin korjaan sen heti enkä vuoden päästä. Miestä ei häiritse mikään, eikä se tee yhtään mitään. Mä varmaan pyörtyisin jos olisi sellainen mies joka tekee ja remppaa ja olisi kiinnostunut kodista. Sori tämä avautuminen, mutta onko olemassa siistejä ja kodista kiinnostuneita miehiä, jotka olisi muutenkin ihania miehiä. Ei onneksi ole lapsia, enkä haluakkaan kun mies on tollanen. Pitäisi varmaan jättää koko mies ja olla mieluummin vaikka sitten yksin. Sen lisäksi tuntuu että mies ei edes arvosta sitä, pitää vaan itsestään selvänä että mä teen, kun on aina tehnyt. Jos asiasta sanon, menee kuin kuuroille korville. Istuu vaan koneen edessä melkein kaiken vapaa- ajan tai nukkuu.

26

3189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinkkumies40-

      Olen mies 40 v ja minulla on siisti koti. Siivoon pari kertaa viikossa, moppaan ja imuroin. Teen myös remppaa, kaksi viikkoa sitten laitin uudet tapetit seinälle ja maalasin eteisen vaikka asun vuokra-asunnossa niin tein itse rempan. Toki olen tehnyt työkseni remppahommia 20 vuotta..
      Keittiöni on siisti , tiskaan kun olen ruokaillut, pesen omat pyykit. Ei vaan tälläinen mies kelpaa naisille, olen ollut sinkkuna 8 vuotta. Tykkään siisteydestä enkä kaaoksesta ja uskoisin että nainen kehtaisi tulla kylään. Eipä vaan naisia kiinnosta mies joka huolehti kodista.

      • KyllästynytNainen

        No sitten on naisissa vikaa, jos et kelpaa. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, joku vika sussa sitten on pakko olla, jos oot vielä sinkku ;)


      • dölkdölerkol

        Sinussa on jokin muu vika kuin siisteys. Eli siis se asia on kunnossa, mutta jos et naisille kelpaa, niin ongelma on muualla. Oletko erityisen ruma? Miten pukeudut? Onko sinulla huumorintajua? Haisetko pahalle? Onko sinulla ystäviä vai oletko pelottavan erakko? Miten suhtaudut lapsiin ja eläimiin? Oletko kovin jääräpäinen? Oletko väkivaltainen? Kuinka paljon käytät alkoholia?.... Syy voi olla vaikka ja mikä. Se että yksi asia elämässä on kunnossa, ei tarkoita että on kokonaisuutena mahtava mies.


    • sottapyttyjanalkuttaja

      Mä olen sotkuinen nainen. Kannattaa istua miehen kanssa saman pöydän ääreen ja miettiä, mikä on se siisteystaso, jota tavoittelette. Siistimpi osapuoli usein asettaa oman tasonsa siksi, mihin pitäisi toisenkin pystyä, mutta kannattaa muistaa, että sotkuiselle siisti kumppani on rasite myös. Toisen siivoamista ei arvosta, kun siisti koti ei ole se, mitä itse pitää hyvänä. Keskustelujen kautta parhaimmillaan päästään kompromissiin, jossa siisti sietää aiempaa enemmän sotkuja ja sottapytty osallistuu enemmän kotitöihin. Hyvä konsti voi olla vaikka listata työt, jotka ovat välttämättömiä ja rasti ruutuun, kun tehtävä on suoritettu.

    • Oppinutoili

      Minulla oli sellainen mies. Kun lapset syntyivät, tilanne vain paheni. Ei osallistunut niiden hoitoon, vaan makasi sovalla ja katseli telkkaa. Lapsia oli vaikea opettaa siisteiksi, kun vetosivat isompina, ettei isikään.
      Kolmekymmentä vuotta tuli täyteen ja kun sitten jäi muutaman kerran kiinni uskottomuudesta siirsin vanhaan lastenhuoneeseen nukkumaan. Siellä se sitten makasi lian keskellä ja puhtaat vaatteetkin loppuivat. Puoli vuotta sitä katselin ja sitten laitoin eron vireille. Nyt on ollut uusi mies jo useita vuosia ja tämä kyllä vie roskat omatoimisesti, tiskaa, silittää paitansa, pesee pyykkiäkin ja osallistuu viikkosiivoukseen, kun ohjelmoin häntä. Tuntuu niin helpolta, että välillä tunnen oikein huonoa omaatuntoa, jos istun, kun hän tekee jotain kotitöitä. Tekee mieli heti pompata jelppimään.

      • KyllästynytNainen

        Kyllä se vaan pakko on itsekin hyväksyä, että toista ei pysty muuttamaan ja äitihahmoksi en miehelle halua ruveta. Joten joko hyväksyä tai lähteä.


      • tyytyväinenmies

        Miehissä on eroa kuten naisissakin...Aikoinaan seurustelin naisen kanssa jota ei juuri kodin siisteys kiinnostanut sitten lopetin suhteen. Tauon jälkeen aloin uuteen suhteeseen, nainen oli tavoiltaan samanlainen kuin minä eli koti pidetään siistinä ja järjestyksessä ja minä teen myös kotityöt osaltani kuten kumppanikin ja homma toimii myös sängyssä kun puhtia riittää ja intoa.


    • sinkkumies40-

      Mielestäni olen ihan normaali, en varmaan mikään komea, hiukan ylipainoa on mutta normaali, kuntoilen. Tykkään siisteydestä, mulla on uusi mattokin jonka ostin viime lauantaina. En ole laiska. Ei tule kyllä baareissakaan käytyä etsimässä mitään kumppania joten en ymmärrä mistäs sellasen löytäisi, Netissä naiset ei vastaa.
      Olis kamalaa jos ei olis puhtaita vaatteita, en kehtais ulos lähteä , suihkussa käyn joka päivä, sukat vaihdan joka päivä, kalsarit vaihdan joka päivä.

      • itämainenmatto

        Häpykarvamatto?


    • uros38-

      Miksi naiset ei kelpuuta kunnollista miestä?? Jonkun laiskan paskan ne kelpuuttaa heti, varmana komea mies se on ja siksi otit sen.

    • mekkk

      Sanoppa seuraavan kerran miehllesi että kun et itse siivoa niin palkkaappa siivoja meille kun et naisena ole mikään yleikonen ja se siitä. Kun tuollalailla mies käyttäytyy niin kohta on entinen mies jos ei lompakko ole kunnossa. Laitappa mies maksamaan kaiken elämisen ja sinä säästät rahat ja jos tulee sanomista niin kerrot että tekeminen maksaa.

    • voivoivoipiolla

      Taitaa ukko olla muutenkin huono, hyppiikö vieraissa, maksattaako kaiken sulla.

    • yksinäinen-mies

      Tuhlaat elämääsi. Elämäsi olis paljon parempaa miehen kanssa joka ei juopottele joka viikonloppu. Voisit tehdä kaikenlaista mukavia juttuja jos sulla olisi toisenlainen mies joka tekee kotitöitä kuten minä eikä sinun tarttis katsoa juopon perään koko ajan

    • Jenniina1111

      Ongelma itsellesi olet aika pitkälle sinä itse. Mies ei näe sotkuisuudessa ongelmaa. Sinä näet. Ja nalkutat vaikka tietenkin se on turhaa, eikä jatkuva nalkutus paranna mitään, koskaan. Voitte yrittää keskustella, ja koittaa katsoa, jos löytyy kompromissia. Ja huom, riitely ja nalkutus tuosta asiasta on aivan turhaa.

      Hyvä ettei ole vielä lapsia. Nyt on aika katsoa, onko hänestä sinulle mieheksi vai ei. Vakava keskustelunne voi vielä jotakin tuoda, mutta eipä sekään usein ihmeitä tee. Jos valitset jatkaa hänen kanssaan, on sinun hyväksyttävä erilaiset siisteystasot.

    • 74553

      Keskustelua. Kun olette päättäneet miten etenette niin sitten toimitte niin. Muista toista et voi muuttaa. Vain omaa suhtautumistasi voit. Jos toinen ei halua siivota niin et pysty sitä pakottamaan.

    • Oppeliini1

      Tuskinpa keskustelu enää auttaa ta hyödyttää mitää. Kerrot saman jatkuneen jo vuosikausia. Sinä et yksinkertaisesti pysty enää keksimään mitään sanottavaa mitä mies ei olisi jo kuullut miljoona kertaa. Kauniisti sanottuna, jankuttamalla veistettynä, suuttuneena ääntä korottamalla jne..

      Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:
      1) pitää suusi kiinni ja tehdä kaikki itse. Tarjota puhdas koti itsesi porsaalle hopealautasella. TAI
      2) poistua omaan tupaan, omaan lupaan ja säilyttää mielenterveytesi

      Tuon pitäisi olla itsestään selvää.

    • Kilttis

      Jos mies ei itse osaa siivota ilman eri käskyä niin sellaine mies on turha. Ei paskasessa asunnossa voi asua. Meitsi ainakin siivoo usein koska tykkään ettei pölyä ole joka paikassa. Miksi naiset kelpuuttaa sellaisia miehiä jotka ei tee mitään kodin eteen?

      • oweifowefowoe

        Edelleen, ihan sama asia naisen kohdalla. Joillakin nyt on vaan elämisen perusedellytykset hukassa.


      • siivoushullut

        Vaikea sanoa, onko. On myös niitä ylinipoja siivousintoilijoita, joiden käsitys siististä menee överiksi ja pakkomielteen puolelle.


    • yhtään_mitään

      Mistä se tulee, että nainen valitsee itselleen miehen joka on hänen mielestään täysin vääränlainen ja kelvoton kumppani ja keksii valinnalleen selityksen (rakkaus tms). Jos vika on päässä niin korjaantuuko se sillä, että siivoaa? Kannattaako siivousfriikin valita itselleen mies joka ei ole siivousfriikki?

    • Kotihommamies

      Jaa, minä pesin tänään ikkunat ja pyykit, sekä uunin ja lieden. Ihan oma-aloitteisesti ja mielellään ne tein. Minusta on mukava, kun pysyy paikat ja kodinkoneet kunnossa :)

      Tiedätkö, että asiat ovat yleensä sitä miltä ne näyttävät, vaikka rakkaus sokaisisikin välillä, eipä sulla ole muuta vaihtoehtoa, kuin elää asian kanssa tai sitten tehdä joku muu ratkaisu.

    • Aito-sinkkumies40

      Hyvää joulua vaan, joudut varmaan tekemään kaikki joulu valmistelut itse kun miehesi ryyppää ja haukkuu sinua.

    • Rusinat123456

      Itsellä nainen samanlainen. Mitään ei saa aikaiseksi. Löhöää kotona ja valittaa, kun oma elämä on niin tylsää. Mitään ei oman elämänsä eteen tee, kun on tottunut kaiken saamaan tarjottimella.

    • Hoideltavanaoon

      Teen kaikki kotityöt, hultotyöt jne...Ruuat laitan hoidan lapset ja käyn töissä.
      Ei haittaa ollenkaan...kaiken teen, jotta miehellä energiaa harrastaa kanssani seksiä.
      Ei riitä tämäkään....saan kyllä seksiä mutten päivittäin...3 pv välein vain.
      Töihin en hänen puolestaan voi mennä ettei menisi siellä kaikki energia....
      Yrittää tehdä koti hommia....estelen jotta säästäisi isteään mun hoitelemiseen----muuhun kun en miestä tarvii

    • Pihtaajaneukko

      Mullakin on samanlainen mies. Ja kyllä, sekin on niin väsynyt kaikesta ettei jaksa edes petihommia. Mä käyn töissä, hoidan lapset, siivoan jne teen kotityöt ja kyllä mulle maistuisi seksi iltaisin. Vaan ei kun ei. Toista miellyttää tietokone enemmän...mulla on jo katse alkanut harhailla muualla. Moraali vaan sanoo että ensin tämä ukko ulos asunnosta, sit vasta seuraava kehiin.

    • Kannattaakopihdata

      Miehet ovat näköjään alkaneet pihtaamaan :¤.

      Puutteessa kyllä katseet alkaa kulkemaan kielletyissä hedelmissä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe