Valehteleva rahanahne scammer-nainen??

vainharhoissauskoin

Sain sähköpostin tuntemattomalta muutamia viikkoja sitten jossa nuori nainen Aasiasta etsi ystävyyttä, kuvan kera. Päätin vastata, että miksi ei.
Parin päivän kuluttua sähköpostiin ilmestyi ensimmäinen kirje jossa hän kertoi taustoistaan englannniksi(rankka lapsuus. vanhempien kuolemineen yms.) Hän kertoi kuinka oli opiskellut ja mukavassa työssä jota rakastaa. Kertoi siinä, kuinka on kyllästynyt paikallisiin miehiin jotka käyttää naisia hyväkseen ja juo vain viinaa. Halusi nyt etsiä kumppania ulkomailta ja netistä, koska oli kuullut internettideittailuista.
Hän lähetti kuviaa ja oli kauniskasvoinen n. 30v. treenattu. Kuintenkin kertoi syntymäpäivänsä, mutta heti perään väärän iän(koska ei ilmeisesti koulutuksesta huolimatta osannut laskea...Heräsi ensimmäinen epäilys tai oikeastaan jo heti ensimmäisessä viestissä joka tuli eri osoitteesta, kuin tämä ensimmäinen varsinainen kirje. Teksti vaikutti erittäin mukavalle ja luotevalle hän halusi niin löytää rakkauden ja miehen jonka kanssa olla onnellinen.
Vastaisin oman viestin jossa kerroin englannin kielen taidon olevan heikkoa ja mitä nyt osasin kirjoittaa(Oman etunimen). Tein tämän ajakuluksi ja kuitenkin pienessä uskossa, että hän olisi oikesti aito. Jokaisessa viestissä oli mukana kuvia ja muutamissa lyhyitä videoita. Kyseinen henkilö vaikutti aidoille eikä vain jostain kopiodulle henkilölle. Kuvissa pisti silmään outo kuvien ja videoiden heikkolaatuisuus. Nainen alkoi heti nimen tiedettyä kirjoittamaan kirjeitään nimellä ns. minulle osoittuna. Siellä oli asiaa uskosta jumalaan, vanhasta poikaystävästä, lempi jalkapallojoukkueeseen.
Hän pyysi myös lähettämään oman kuvan jotta tietäisi kenen kanssa viestittelee. Sanoin etten lähetä kuvaa, koska en tiedä varmaksi kuka on..Seuraavan muutaman viestin aikana hän jo halusi kuulla ääneni ja pyysi puhelin nroa. Sanoin siihenkin etten voi tätä tehdä näin aikaisin olimme viestitelleet n. 4-6 päivää. Hän kertoi kuinka hän ei omista matkapuhelinta ja maksut ovat kalliit hänen maassaan. Joten hän menisi puhelinkoppiin soittamaan minulle..outoa.(tarkistin että maassa lähes kaikki omistaa matkapuhelimen, eikä hinnatkaa olleet, kuin 0,03snt minuutille.(Olisin joutunut vastaamaan puheluunsa ja maksamaan ties kuinka kalliin puhelun.)

Edelleen kirjoittelin ajatuksia itsestä ja hän oli kiinnostunut syventämään kommunikaatiota. Hän jopa yhden ystävällisen viestin jälkeen alkoi kutsua "dear". Yksi videoistaan oli sellainen jossa esiintyi sana( Hello my dear). Hän jatkoi kuvien lähettämistä jotka oli huomattavasti ammattimaisesti otettuja jotkut myös hänen itsensä ottamia. Epäilin edelleen hänen moraaliaan ja muuta, mutta vannoin haluavansa vain rakkaus-suhdetta ja olevansa rehellinen ja aito, eikä pelaa pelejä.
Luottoa häneen peräänkuulutti ja sitä, että on aidolla asialla...
Asia tuntui kokoajan vitsille ja sen ilmoitin. Seuraavissa kirjeissä hän alkoi käyttämään jo sanaa I love ********(you). Rakkautta vannoi kovasti ja ihanaa, kuinka lempeän ja kiinnostavan miehen on löytänyt. Kuinka kohtalo ja Jumala on meidät näin antaneet yhteen. Sormuksia ei kuvissa ja videoissa näyttänyt olevan. Erittäin elehtivä ja nättikasvoinen, treenattu vartalo. Seuraavat kuvat alkoi olemaan jo todella rohkeita. jotka sanoi olevan otettu juuri minulle..työpäivän jälkeen.
Parin viikon jälkeen hän olikin jo valmiina matkustamaan(matka meno-paluu)hinta 700-1600e. Ei kutenkaa omistanut kännykkää.;) Kirjoitti nettikahvilasta, eikä ilmeisemmin tietokonettakaan, vain jonkun kameran yms.(usein jonkun toisen kädessä pitämä kamera.) otetut kuvat.
Pyysi lähettämään koko nimen ja osoitteen jota tarvisi tulevaisuudessa(en lähettänyt) Kertoi kuinka rakastunut ja unelmoi nähdäkseen minut ruusujen kanssa vastassa...Kysyin, että miten hän voi rakastaa tuntematonta ja sellaista kenen kasvoja ei ole edes nähnyt. Kirjoitti myös minun olevan kiireinen bussness person with a lot of work. Jota en ole, koska ilmoitin olevani köyhä, vuoralainen, jolla on varaa vain pariin ruusuun. Hän vakuutti ettei ole rahan perässä, vaikka monet naiset näin ovat..vaan aidosti rakastunut 2viikossa. Viestit olivat todellista hunajaa, mutta kuitenkin jollain tavalla uskottavia. Kyllähän sitä ajatus harhaili tumma hiuksisessa aasialais kaunottaressa.
Lähetin hänelle tulen katkuisen viestin löydettyäni netistä 12 vinkkiä kopiotuna viestiin, miten huomata nettirakkaushujauksen josta muutamat kohdat sopivat hyvin.
Sanoin häntä jopa nartuksi ja huijariksi.

Tähän sittemmin hänen loputon ja elämää kestänyt rakkaus loppui...EI ole viikkoon lähettänyt vastauksia kysymyksiin. *<=-))
Olihan se tälläiselle tylsälle yksinäiselle miehelle edes muutaman viikon piristys, vaikka tiedä olisiko hölmömmältä rahat lähtenyt( kun auttavaa kättä olisi pitänyt tarjota). Vaikka tiesin tämä päättyvän näin, kyllä se rakkaushuijaus aina satuttaa, mutta lopulta päädyin asissa voittajana menettämättä rahoja, vai olisiko ollut aidoilla asialla ;)) !

Varokaa petollisia NAISIA !

2

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainharhoissauskoin

      Kyllä jotenkin alkaa harmittamaan, jos nämä kohtalot ovat esim. parituksen uhreja ja vaikka prostituoituja. Siellä ne seksistä saavat huumeita, rahaa. Ovat vankilassa kylmässä maailmassa.
      Tämä edellämainittu käytti ainkain kannabista, silmien olemuksen ja värin mukaan.

      Toivottavasti joku heidätkin pelastaa.

    • varokaavaan

      Jos tälläisen kusestuksen tekee ulkomaalaiselle jonka englanti on heikko ja on hyvä uskoinen. Tälläisiä tekee 100 vuodessa saattaa muutama onnistua. Tämä kyseinen kuvissa esiintynyt henkilö on useita petosyrityksiä kymmenillä nimillä ja sähköpostiosoitteilla. Nämä on vain niin heikosti tehtyjä copy/paste tarinoita ettei maalaisjärkeä omaavan pitäisi tälläiseen langeta. Jättääkää nämä huomiottaa, kivoja kuvia heiltä tosin saattaa saada.

      Hän on paidansakkkin mukaan häpeämätön. Tähän varmasti usein liittyy jotain rikollisliigojen taustatoimintaa tai nämä tehdään yksin tai pienessä porukassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      942
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      731
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      667
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      645
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      624
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      588
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe