nahkatakkeja tampereelta

leatherman

olen ajatellut ostavani itselleni nahkatakin tampereelta, mutten tiedä sikäläisiä kauppoja kovinkaan hyvin, joten onko kellään manselaisella tietoa, missä ovat parhaat nahkatakit? tai missä kaupoissa niitä ylipäätään myydään.

11

4278

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pende

      Itse olen ostanut moniakin sieltä. Mettinen, lähellä Anttilaa, on sellainen, jossa voi saada teettettyä omien mittojen mukaan, ja hinta ihan siedettävä.

      Koskikeskuksessa on Nahka-Albert, siellä tarjouksia. Juunappa vastapäätä Koskikeskusta Hatanpään valtatiellä. Sieltä ostin viimeksi. Ja hyvää palvelua saa. Kannattaa ainakin noi tsekata.

    • Lady 40

      Mettiseltä Puutarhakadulta löytää ehkä parhaat takit. Heillä on valikoimissaan muidenkin valmistajien valmistakkeja, sekä myös heidän omaa tuotantoaan.

      Heidän oman mallistonsa takkeja voidaan muokata asiakkaan mitoille paremmin sopiviksi, samaan hintaan kuin valmiin takin.

      Olen itse kierrellyt lähiaikoina nuo kaikki edellämainitut muutkin liikkeet, ja suosittelen kyllä Mettistä. Nahka-Albert esimerkiksi on ketjun myymälä, mikä on keskittynyt halpaan- ei niin laadukkaaseen kamaan. Samat rytkyt on tarjolla kaikissa kaupungeissa ketjun myymälöissä.

      • Green

        Teetetty nahkatakki kuulostaa kyllä todella hyvältä. Mihin hintaan tuollaisen voisi olettaa saavansa?


      • Lady 40
        Green kirjoitti:

        Teetetty nahkatakki kuulostaa kyllä todella hyvältä. Mihin hintaan tuollaisen voisi olettaa saavansa?

        Oma takkini on juuri takapuolen alle ylettyvä bleiserimallinen, ja sen hinta oli 336€. Teetetyt takit eivät maksa sen enempää kuin liikkeen itse valmistamat omat mallit. Omaa takinmalliani muunneltiin vain sen verran, että vyötärölinjaa laskettiin pari senttiä ja hihoja pidennettiin. Takkini on punainen, eikä sen väristä ollut siellä edes myynnissä, teettämällä saa minkä värisen itse haluaa.


    • Nahkaalberttiin_pettynyt

      En ostaisi ainakaan Nahka Albertista mitään! Nahkatakit joita myyvät on tehty todella ohuesta nahasta! Ei kestä kulutusta yhtään ja reikiä ja repeytymiä tulee itsestään. En ymmärrä miten voivat myydä niin huonolaatuisia takkeja. En osta enää itse tuolta mitään.

    • Nahka_Albert_boikottiin

      Nahka Albertin nahkatakkien laatu on ala-arvoista. Eivät kestä käyttöä. Saumat ratkeavat helposti ja nahka on todella ohutta.

    • lennartnilken

      Nahka-Alberttia ja Juunappaa oon käyttänyt.

    • Anonyymi

      Mettinen on poissa RIP.

    • Anonyymi

      Ostin hyvässä uskossa Nahka Albertilta nahkatakin ja takkiin tuli heti takuuajan jälkeen reikiä. Kieltäytyivät korjaamasta ja palauttamasta rahoja. Aivan ala arvoinen palvelu kaikkiaan.

    • Anonyymi

      Sama homma mulla. Ostin Nahka Albertilta rotsin, joka kesti kevyttä käyttöä n.2vko. Takki oli ohutta nahkaa, joka repeytyi laittaessani käsiä taskuun. Vaihdossa olisivat hyvittäneet hinnan kalliimpaan takkiin, mutta tähän en suostunut. Kuluttajariitalautakunnan päätöksellä korvausvelvollisuus oli Nahka Albertilla, mutta liike ei tähän suostunut. EN TODELLAKAAN VOI SUOSITELLA KYSEISTÄ PULJUA. Kaikin keinoin yrittivät vielä keinotella rupuisen laatuisen tuotteen vauriot minun syykseni.

      • Anonyymi

        2004 kysyin vinkkiä mistä ostaa nahkatakki ja nyt ainakin tiedän mistä ei mahdollisesti kannata ostaa, ihanaa ja kiitos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe