miten selviän erosta?

elämähukassa000

Menin ja petin. Olin täynnä vihaa. Kun toinen sitten muutti kämpästä, tajusin että olen yksin. Sekosin kaikesta. En pystynyt keskittymään työhön. Luulin tulevani hulluksi. Hain sairaslomaa. En pysty tekemään mitään hyödyllistä. Yritän pakata tavaroita. Kyyneleet tulevat silmiin. Pyysin, että tämä unohdetaan ja että hän ottaa takaisin. Rakastan niin häntä. Mulla oli vain paha olo, kun hän ei huomannut minua suhteen aikana. Nyt näen kaiken paremmin. Oman itsekkyyteni. Olen niin rikki. Yritän kätkeä ne. Ajatella jotain muuta, mutta olen rikki. En pysty elämään. En pysty miettimään mitä teen huomenna. Olen vain niin rikki ja haluaisin hänet takaisin. Näen, että kohta olen katuojassa ja tuijotan tyhjyyteen ja mietin, miksi pilasin elämäni. Miksi. Oman typeryyteni takia. En antaitse elää tätä elämää. Rakas ihminen ei ole enää luonani eikä minulla ole enää ketään. Eikä minulla ole ketään kelle puhua tästä, koska läheiset eivät ymmärrä mistä on kyse. Eivät tajua, että olen rikki.

17

477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppi

      Kliseistä mutta totta, että aika parantaa. Jos nyt opit päätä seinään takomalla vaikrimman kautta, miten toimia seuraavassa suhteessa. Älä sorru kuitenkaan laastareihin, vaan opettele olemaan itseksesi. Tutustut rauhassa itseesi ja annat ajan kulua, itse olen huomannut että kun vaan pitää ovia avoinna niin elämällä on tapana aina järjestyä.

    • kokemus-tuskasta

      Tuskasi on kaksinkertainen, teit mitä teit... Anna itsellesi anteeksi... Hyväksy ja etsi itsesi, jatka elämää, kyllä se jossain vaiheessa helpottaa... Kyyneleet on surun ulostulo, itke vain, se tekee hyvää. Käy kävelyllä, aivot toimii paremmin kun kävelet.
      Muista anteeksi anto itselle!!!

    • take-it-extra-easy

      Aika parantaa vuotavatkin haavat, usko huviksesi. Nyt sä olet vielä tunteen vietävänä ja paniikissa, mutta kyllä se siitä vielä selkiintyy ja toimintakyky palautuu. Tärkeintä on vaan elää, päivä kerrallaan, ja surra surunsa rauhassa, itkeä ja valittaa ja katua jne. Siitä se pikku hiljaa laantuu.
      Alun pahin tunnekuohu on sulla varmaankin jo ohi.

    • KokemustaOn

      Voit myös osallistua eroseminaariin ja oppia paljon parisuhteen toimivuudesta, voit käsitellä surun ja epätoivon tunteesi ja saada takaisin uskon itseesi, elämään ja toimivampaan parisuhteeseen. Nyt satsaa itseesi!

    • vaaleetukka

      moi

    • tenu11

      viru valge auttaa

      • OnElämää

        Tää auttaa pahimman yli. Sitten jo helpottaa.


    • IFeelUrPain

      Aika paska tilanne, ku ite oot noin selkeesti mokannu. Itellä levii pälli joka erosta, vaikka oon aina tsempannu täysillä, enkä mitään isoja mokaillu koskaan. Jokaisesta tyhmästä sanavalinnastakin ruoskin itseäni loputtomiin. En siis väitä, että täyd. olisin tai en osais olla ärsyttävä, loukata jne.. Koita vielä selitää toiselle avoimesti ja rehellisesti mitä tunnet, jos antaa mahkut ja ota ainakin nyt opiks ihan pysyvästi. Vaike mitään sen viisaampaa sanoo.

    • totuus1

      Jos nyt sanotaa suoraan, niin tuo on sinulle ihan oikein. Pettäminen tekee yhtä pahan olon toiselle osapuolelle nimittäin. Menee ohi ajan kanssa molemmilta

      • tsemppiäsilti

        Samaa mieltä. Ehkäpä aloittaja et enää toisessa suhteessasi mene pettämään. Joskus opimme läksymme vasta sitten, kun oikein kunnolla itseemme sattuu.


    • Oppeliini1

      Tietenkin pystyt elämään ilman toista! Teit idioottiteon ja nyt maksat siitä. Toinen luotti sinuun , kohotti sinut omalle tasolleen. Sinä tietoisesti ja hakiten heitit luottamuksen sioille ja katuojaan.

      No, tuo on tapahtunut ja jo historiaa.

      Pysyäksesi hengissä sinä tarvitset vain ilmaa( happea) ja ruokaa. Oletettavasti noita on tarpeeksi. Opi nyt olemaan yksin ja jos niin hyvin tapahtuu että löydät vielä sukulaissielun, tiedät aivan tarkkaan mitä luottamuksella ja kunnioituksella tarkoitetaan.
      Ellet opi teostasi mitään, pysy yksin ettet taas haavoita muita.

    • Aiheuttanutmyös

      Saman kokenut ja olen saanut maksaa. Aika parantaa. Shokista oppii ja toivottavasti oppii. Kaikesta on oppiraha maksettava. Ottaa vastaan ja HYVÄKSYÄ. Siitä lähtee paraneminen. Ole ihminen itsellesi ja myönnä erehtyväisyytesi, vajavaisuutesi. Ole inhimillinen itsellesi. Toivottavasti olet jo selvinnyt paremmille vesille jonkin verran tässä muutaman kuukauden aikana. Jäljelle jää suru, kaipaus, mutta toivottavasti osaat umpeuttaa haavojasi rauhassa..ne jättää arvet ja kyllä aurinko paistaa taas joskus. Onhan se kamalaa huomata että ITSE on aiheuttaja ja syntipukki. Aiheuttaja.

    • KÄRSI

      ihan oiken sulle!

    • miten selviät erosta... siihen on hyvin yksinkertainen vastaus. selviät siitä ennemmin tai myöhemmin koska sinulla ei ole vaihtoehtoja.

      kuullostaa ehkä "rajulta" mutta lopputulema on se että selviät..koska ei ole vaihtoehtoja.

      Trust me... been there done that

      • Ja lisäksi älä välitä näistä moralisoijista pettämisesi suhteen. Voin samaistua tilanteeseesi täysin kun olen ollut samassa tilanteessa, en tosin kerenny pettää mutta lähellä oli ja se olisi tapahtunut joka tapauksessa ennenmmin tai myöhemmin jos olisimme jatkaneet.

        Sinäkin olet vain ihminen ja ihminen on tarvitseva ja tietyt perusasiat on oltava suhteessa kunnossa muutoin herkästi sattuu näitä syrjähyppyjä ajan kuluessa. Sinähän sen käytännön pettämisen teit..mutta että mikä sinut ajoi siihen onkin eriasia..iso kokonaisuus joita me ulkopuoliset ei tarkalleen tiedetä joten älä koe siitä pahaa mieltä mitä muut täälä jorisee...

        Harmillista on se ettette ole kyenneet selvittämään asioita ja parantamaan välistänne suhdetta ennen kun tämä on tapahtunut, hän on vastuussa suhteestanne samoinkun sinäkin.


    • juurikiniinniin

      Sitä mitä tilaa kärsi vaan tai mee jojoksi

      • juurikkiik

        sitä saa jne


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2760
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      210
      1771
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1482
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1231
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      953
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      75
      851
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe