pettäjän tunnistaminen etukäteen.

mistäköhän

Miten saisi parhaiten selville jo etukäteen, onko kysymyksessä pettämisen kautta tai muuten vaan ilman hyvää syytä liitosta karannut. Ei jaksais enää turhia treffejä, kun nuo asiat selviää kuitenki loppuviimein. Haen siis ihmistä, jolla on hyvät periaatteet ja selkärankaa. Valehtelu ja näyttely onnistuu hetken, mutta jossain vaiheessa kaikki kuitenkin paljastuu.

137

2682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikanäyttää

      Yhtä hyvin kuin tähänkin asti..
      Pessimisti ei pety ;).

      • onnistujatar

        Vinkkinä tsekkaa pettämissivustojen ilmoitukset esimerkiksi www.pettajat.com ja www.iskuri.net .Tietysti paikkakunnalla haet ja miehen iällä, niin helposti löydät miehen profiilin jos on pettäjä. Voin sanoa, että varsinkin pettajat.comissa on ollut paljon puolituttuja kuten naapureita. Hauska kattoa kun varatut naiset siellä etsivät seksiseuraa...


      • Bertta4

        Kiitos vinkistä! Pettajissa mun pomo etti gay seuraa


      • Avioliitonautuus678

        Ja löysi sinut...


      • varmamerkki

      • saajoshaluu

        On se kummaa jos ei älyä sivuhistoriaa poistaa jos on pettämisseuraa etsimässä.


    • Näyttäväaika

      Jos alkaa ekoilla treffeillä näprätä puhelinta = Vaihtoon heti!

      • ettasilleen

        Katso peiliin. Jos sieltä katselee takaisin idiootti, niin olet mahdollisesti pettäjän kanssa suhteessa.


    • Rikhardinbn

      EI MITENKÄÄN. Ennustaja Aino Kassinenkin on jo kait kuollut.

    • parisuhdeparkkipirkko

      No eipä sitä selville saa.
      Ainut hyvä keino on se, että ei suhtaudu niin kahelisti suhteen aloittamiseen. En voi käsittää sitä, että vaikka rakastuu ja hullaantuu toisesta, että sitä ollaan heti niin totaalisesti jonkun ihmisen ja suhteen vietävissä, että kaikki menee siinä.
      Olen rakastunut ja ihastunut voimakkaasti, mutta kun elämä ei pyöri ihmissuhteiden ympärillä pelkästään, vaan rakastan myös työtäni sekä harrastuksiani, on intohimoja sen verran tasapuolisesti, että suhde voimakkaasta hullaantumisesta huolimatta alkoi siten iisisti, että puolen vuoden aikana tapailtiin suhteellisen kevyesti eli ei mitään sitoutumista tuona aikana, vaan toisen kanssa ajan viettämistä silloin tällöin.

      Monilla on uusien suhteiden kanssa kiire. Ja sen tähden eivät tiedä itsekään missä ovat menossa. Saattavat itsekin uskoa siihen, että ovat eronneet ajat sitten eikä mitään keskeneräistä säätöä ole menossa, mutta kuitenkin on... eli aikaa eikä mitään totaaliratkaisuja eli oman sielun myymisiä toiselle....

    • EWl

      En usko, että kerran pettänyt ihminen välttämättä pettää uudestaan. Eihän se riipu pelkästään ihmisen luonteesta, pettääkö vai ei.

    • yhjfyjhgfjhyg

      pyytä kaveria tuttua tarkista, että se iskee sitä facebookissa, minä tein niin ja mies nappasi, mut sanoi mun kaverille että ei voi mitään tehdä kun on mun kanssa vielä. tai tee uusi sivu kuvat jostain ja kirjoita iste, mut vähän erilailla kun itse kirjoitaisit.... ;)

    • Polkkatukka007

      Pettäjällä on lättäjalat, kierot silmät, karvaiset kämmenet ja munkkikalju. Pettäjä haisee vastakkaisen sukupuolen hajuvedeltä. Pettäjältä puuttuu yleensä joku osa vaatetusta esim. alushousut, rintsikat tai sukat jaloista. Pettäjällä on mustelmia eripuolilla kehoa koska toisen osapuolen ukko on pistänyt pataan. Pettäjällä on myöskin uimahallin kausikortti että voi väijyä saaliitaan.

    • kikkeli1234

      penis

    • Olisipatuntomerkki

      Kaikesta epämääräisyydestä. Pitää puhelimen piilossa, vastaa valikoiden siihen, kiusaantuu, kun olet lähellä ja saatat nähdä soittajan. Räplää puhelintaan tai lopettaa puheluita heti, kun tulet huoneeseen. Hän pitää sinut pimennossa, ei kulje kanssasi reilusti julkisesti eikä esittele kavereilleen tai perheelleen. Tapaamiset hyvin lyhyellä varoitusajalla, mutta toisaalta hyvissä ajoin sovitut tapaamiset saattavat peruuntua jostain omituisesta syystä. Toisen naisen tuoksut ja hiukset vaatteissa. Tarpeeksi monen kanssa kun kulkee, ei muista mistä kenenkin kanssa on jutellut. Älä unohda kuitenkaan, että kaikelle saattaa löytyä hyvinkin luonnollinen selitys, joka ei ole pettäminen.

      • Ei kyllä kukaan minun uusi seuralaiseni ole tullut valittamaan minulle siitä, etten pidä kännykkää esillä. Jos se sattuu soimaan kesken treffien, katson kuka soittaa ja vastaan jos se on tarpeellista. En tietääkseni ole tilivelvollinen uudelle seuralaiselle minulle soittelevista henkilöistä? Todennäköisesti se ei häntä edes kiinnosta. Eivät ole ainakaan sitä udelleet. Olisin kyllä sanonut, jos olisivat kysyneet.
        Kun treffailen uutta seuralaista, niin en haluakaan, että hän alkaisi esittelemään minua kavereilleen ja perheelleen. En minäkään tee niin. Treffien alkuvaiheessa olisi sopivaa tutustua toisiinsa. Vasta ajan kanssa, jos siitä suhteesta jotain alkaa tulemaan, ehtii tavata niitä molempien muita lähituttuja.
        Yleensä aina, kun ollaan jo treffailulinjalla, niin kaikki toisen osapuolen perumien treffien syyt kuulostavat omaan korvaan keksityiltä tekosyiltä. Hetkisen ajateltuaan ne voivat olla ihan todellisiakin. Mutta jos toinen peruu niitä treffejä useamminkin, voi suurin syy siihen olla toisen kiinnostuksen puute. Tai ettei ole ihan se ykkösjuttu siinä kaaviossa.
        Yhden kerran olen treffaillut sellaista miestä, jolla oli "kierrossa" samalla kertaa useampi nainen. Siinä vaiheessa, kun minä olisin halunnut tavata hänen kanssaan useammin, hän alkoi "pakittaa" ja sanoi, että hänellä ei ollut aikaa sille vedoten ylityökiireisiin. Muutamien peruttujen treffien jälkeen ja taas uuden perumisen jälkeen soitin hänen töihinsä, muttei hän ollut töissä. Vaikka niin hän oli minulle sanonut. Soitinkin hänelle ja hän sanoi minulle, ettei nyt ehdi juttelemaan. Töissä oli tosi kiirettä. Kerroin soittaneeni juuri hänen töihinsä ja heidän sanoneen ettei hän ollut siellä. Ja sanoin sille miehelle, että mihin hänen kannattaisi tunkea "ylityönsä" ja ettei tarvitse enää soitella minulle tai muutakaan. Parempia miehiä löytyy aina.


    • kaikkealöytyy

      Petollisen miehen (miksei naisenkin) tunnistaa siitä, että tekee oharit jo alkutapaamisten yhteydessä, vilkuilee muualle, esittää olevansa kiinnostunut, vaikkei oikeasti olekaan, ja haluaa heti fyysiseen suhteeseen tai vaihtaa jatkuvasti kiinnostuksen kohdetta. Vihje: Ota jalat allesi ja lähde pois! Niin minäkin jätin tällaisen tyypin taakseni, turha vongata enää, enkä palaa takaisin irtosuhteeseen, kun vierellä on mies, joka sitoutuu ja välittää aidosti. Reilusti voisi aina sanoa, jos rakkaus on sammunut ja päättää suhde. Pettäminen on aina epärehellistä, eikä sellaista toimintaa pidä hyväksyä.

    • Milla-R

      Avaaja kuvittelee omistavansa toisen ihmisen. Petos on rikosnimike eikä mikään kahden aikuisen ystävyys tai seksisuhde. Keskity vain omaan suhteeseesi.

      • mistäköhän

        Tuossahan ei ollut mitään järkeä. Jos puhutaan pettämisestä, tarkoitetaan silloin tasan sitä, että kahden ihmisen välinen sopimus ja tahtotila ei ole pitänyt. Nykyään on paljon liikkeellä ihmisiä, jotka haluaa hiukan irrotella ja lipsua- siis pettää. Ja kun tällainen himo iskee, sitä perustellaan sillä, että "entisessä suhteessa on jotain vikaa", myös silloin kun vikaa ei juuri löydy muuta kuin pettäjän korvien välistä. Täytyy muistaa, että vieras mies tai nainen voi olla uutuudenviehätyksessään paljon mahtavampi, kuin se entinen, -vaikkei käytännössä olisikaan. Mitenkähän on? Tuleeko pettäminen kerrottua sille treffikumppanille, koska kyllähän se fiksu uusi tapaus ymmärtää ne mahdolliset hyvät syyt, mitkä taustalla on ollut.


      • VOISAATANASENTÄÄN
        mistäköhän kirjoitti:

        Tuossahan ei ollut mitään järkeä. Jos puhutaan pettämisestä, tarkoitetaan silloin tasan sitä, että kahden ihmisen välinen sopimus ja tahtotila ei ole pitänyt. Nykyään on paljon liikkeellä ihmisiä, jotka haluaa hiukan irrotella ja lipsua- siis pettää. Ja kun tällainen himo iskee, sitä perustellaan sillä, että "entisessä suhteessa on jotain vikaa", myös silloin kun vikaa ei juuri löydy muuta kuin pettäjän korvien välistä. Täytyy muistaa, että vieras mies tai nainen voi olla uutuudenviehätyksessään paljon mahtavampi, kuin se entinen, -vaikkei käytännössä olisikaan. Mitenkähän on? Tuleeko pettäminen kerrottua sille treffikumppanille, koska kyllähän se fiksu uusi tapaus ymmärtää ne mahdolliset hyvät syyt, mitkä taustalla on ollut.

        Pitää paikkansa, että "vikaa" löytyy vaikka todellisuudessa ei mitään vikaa olekaan. Tuo sama ja pääasiassa "muija on kuin korppu jne" on oikein klisee ja naiset uskovat jaavat haluamansa ja ovatkin sitten "korppuja", kun ukko lirkuttelee seuraavalle jne. Naiset uskoo kaiken mitä niille kertoo.
        Tosiasiassa siellä kotona onkin oikea "pakkaus", mutta vika onkin jossain muualla eli siinä miehessä. Mutta älkää huoliko, pettäjälle jää aina se luu käteen. Kyllä se uusikin (ja seuraava uusi jne) huomaa viimeistään viiden vuoden päästä, mitä tuli kaapattua.


    • KaSä

      Eiköhän kehonkieli kieli totuudenmukaisen vastauksen. Jos on sen verta silmää, tietty.

    • Jjgghhjbbgrejlöjffh

      Et tunnistanut, olit kumminkin hyvä pano, joskus uudestaan.

    • ennustajaroope

      Kannattaa käyttää Jasmin Mäntylää apuna. Eli jos olet jostakin kiinnostunut niin soita Jasminille ja pyydä häntä panemaan sitä kandidaattia ja tarkkaile miten tilanne etenee

      • Fghhhhjhdtkdvbkkhhh

        Pyydä sitä Jasminia soittaan mulle, siinä on vaan sitä jotain.


      • VOISAATANASENTÄÄÄN

        Tuohan oli hyvä vinkki. Neiti, rouva, uusiorouva, uusiorouva, uusiorouva tuskin ehtii ex-kotimaahansa vielä pitkään aikaan katselemaan paikallisia (niitä harvoja rahakkaita) 50 vuotiaita nähtävyyksiä. On ehkä vielä neljännes maailman 50 vuotiaista rahakkaista tsekkaamatta. Voi sitäkän raukkaa, jos kenellä, niin hänellä on paljon patoutumia ja kannattaisia käydä jossain hoidattamassa nuppiaan. Nuori nainen, jonka ulkoinen olemus on kuin kuusikymppisellä. Tavallaan käy säääliksi nyt tätä ex-miestä, jonka lapset varoittivat tästä kurpasta. Niin meni vanha mies halpaan ja lopputulos on tuo.


    • EiTunnista

      Millä tunnistaa? Ei millään. Eihän muuten sellaisia tarinoita olisi.
      Voit tietty koittaa laittaa houkutuksia, ja katsoa tarttuuko täkyyn.

      • dfsdfsdf

        Kyllä tuo houkutuksien laittokin on tietynlaista petosta!


      • VOISAATANASENTÄÄN

        Kuule, siihen ei tarvita kuin kännykkä, joka viedään joka paikkaan mukana, jopa vessaan. Se ei vahingossakaan unohdu edes pöydälle, jossa se on ennen saanut olla. No, kuinka moni teistä urkkii puolisonsa kännykkää? Muistakaa sitten, että se on viestintäsalaisuuden rikkomista ja rikos. Jos ette pysty puhumaan asioista suoraan, niin eipä kenenkään liitoilla ja yhdessäoloille löydy perustetta. Suhteessa pitää pystyä puhumaan, niistä vaikeistakin asioista, eikä urkkia salaa. Jos jompi kumpi pettää, niin kantapäät vastakkain ja menoksi. Hankkikaa uusi elämä ja pettäjä tehköön entisiä "hommiaan" vaikka todennäköisesti se ei olekaan enää niin kivaa ja jännää, kun ei voikaan enää tehdä "salassa". Pettäjäihmiset eivät ole vaivan arvoisia missään suhteessa, joten vahinko kiertämään vaikkapa sille toiselle, kolmannelle, neljännelle naiselle. Siinäpähän sitten saa maistaa omaa lääkettään, kun tulee seuraavaksi petetyksi. Ja miksi juuri nainen? Edelleen miehet pettävät eniten, vaikka tasa-arvo kukoistaa.


    • kaksususukussa

      mie ainaki petä koko ajan. joka päivä uudet tinder treffit.

    • tarkkaa_tietoa

      Pettäjän tunnistaa seuraavista asioista:

      Talvella:

      -Karvahattu
      -Pitkä manttelityylinen takki
      -Puuvillapaita
      -Reikäinen t-paita
      -Nahkahanskat
      -Liian tiukat mustat toppahousut
      -Reikäiset pitkät kalsarit
      -Pappa-alushousut
      -Ruskeat villasukat joiden kantapäissä on reiät
      -Kumarasta ryhdistä
      -Kyräilevästä katseesta
      -Pahanhajuisesta hengityksestä
      -Tissot rannekellosta (digitaalinen)

      Kesällä:

      -Vasemmalle kallistuva vanha nhl-lippis
      -Raybanin naarmuuntuneet aurinkolasit
      -Ruudullisesta lyhythihaisesta kauluspaidasta
      -Adidaksen vyölaukusta
      -Bermudashortseista
      -Pappa-alushousut edelleen jalassa
      -Kuluneista Niken sandaaleista
      -Karvaisista jaloista ja kainaloista
      -Banaanintuoksuisesta hengityksestä
      -Kieroista silmistä
      -Auringonpolttamasta nenästä
      -Virtsalle haisevista puutarhakäsineistä

      Valitettavasti syksyn ja kevään tiedot pettäjistä ovat liian puutteelliset mutta jotkin havainnot tukevat väitteitä että pettäjät piehtaroivat syksyisin lehtikasoissa ja ujeltavat. Keväisin he istuvat rantakivillä viheltäen Tapio Rautavaaran kappaleita.

      • ohmän

        Mulla oli kaikki noi, paitsi että viheltelen kivillä Kari Tapion biisejä.

        Pienestä oli kiinni että olisin ollut pettäjä.


    • Stadin-kundi

      Sukupuolesta - suomalaiset nuoret naiset ovat huoria. Muutama poikkeus löytyy.

      • Mikäsinäsittenolet

        Ai keskenään vai?


    • voisentäsettä

      Eiks papit ja politiikot ole sen jo kertoneet? PETTÄJÄN TUNNISTAA SIITÄ* ETTÄ sanat ja teot eivät vastaa toisiaan, ei isossa,eikä varsinkaan pienessä,koska sillä muka ei ole merkitystä. -Jos ei sillä sitte tosiaan ole merkitystä?

    • glndglldan

      :)) ei mitenkään...ellei ole yhteisiä tuttuja tms...ja sillonkin kannattaa suhtautua kuulemaansa tietyin varauksin,riippuen siitä,kumman puolelta tieto tulee...?
      Eikä kukaan normaalisti emotionaalisesti kehittynyt lähde "huvikseen hyvästä suhteesta"...
      Mitä taas tulee ns. uuteen tutustumissuhteeseen niin oman kokemukseni mukaan sellanen "yleinen levottomuus" on ollut kohdallani hyvä merkki poistua paikalta :))

      Summa summarum : normijärjellä huomaa helposti epäloogisuudet,joita pelurit/petturit tekee monien kumppaneiden kanssa seilatessaan...

      Kännykkä : treffeillä tai jopa "jatkotapaamisilla" kumppani ei malta olla erossa kännykästään,vaikka "sun" luulis olevan se Ihq :)) ...nopea seksin "vaatiminen" ja hirvee ihmettely ja suuttuminen josko maltat mielesi,etkä heti pane....

      Ei tänäpäivänä/aikana voi oikein luottaa kun nippa nappa itteensä....tzemppiä :))
      meille kaikille deittailijoille !!!!

    • mistäköhän

      Pallihikeni tuoksuu ihanalle, Kiitos Jeesus

    • koordinaattiPostia

      .pettäjä alkaa kiinnittämään huomiota ulkonäköönsä.
      - ostetaan uusia vaatteita
      - puhelimesta löytyy sydänten kuvia ja kysyttäessä mitä ne ovat, hän ei tiedä.
      - avattaarilla ja sydämmillä merkittyjä kansioita joista tietoja piilotettu eri tiedostoihin. Ts.niitä viestejä ei saa auki.
      - sähköpostin pystyy salaamaan, niille on viestin välittäjiä ja teksti koodattuna siansaksalle. Valokuvien ja kuvakkeiden takana on , ainakin meillä jotain erikoista, kuvia on klikattu ja takaa on paskaa löytyny...taaskaan ei mies tiedä mitä ne on. Newsletters..elämän eri alueilta on tullut myös tutuksi...meillä.
      - kohtelu puolisoa kohtaan muuttuu, välinpitämättömäksi. Yhtenä päivänä niin rakastetaan ja toisena ei silmissä siedetä.
      - tietokoneelle on ilmestynyt, jos vaikka ja mitä...se pisti ihmettelemään,miksi. Mies taas siihen että itse olen kaiken asentanut.. Sanotaan että jos tietsikan sähköposti olisi ollut ihan karvahattumalli, niin en toden näköisesti olis kiinnittänyt mitään huomiota. Vastapuolen mies ei uskokkaan mun juttuja, koska tän käärmeen sähköpostista ei mitään löydy. Tässä tullaan taas siihen, mitä nää mainokset ja uutiset ajaa siellä postissa, sanoilla saa avattua rakkautta ja ikävää.
      Tässä huushollissa sähköpostii löytyy herran puhelimesta, anteeksi ilmaisuni, joka perkeleen kuvakkeen ja mainoksentakaa,, ihan joka paikassa kun vaan klikkailee sivuja, niin mitäs sieltä paljastuu...arvaatte varmaan jo, s.posti!
      - youtubessa erikoisia videon pätkiä... Erikoisin oli 'you and me:disclosure' viimepelissä siinä se taitaa suhteen laatu olla. Musiikki itessään täs videossa on jotain ihan muuta kun mihin on mieltynyt. Taitaa tuoda video itessään muistoja mieleen, niin taas jaksaa.
      - yhteenvetona kännykkä, oma ja työ. Sähköposti. Kiinnostus omaan ulkonäköönsä. Uusia vaatteita. Käytös petettävää kohtaan.
      Täällä menkää jo toista kierrosta, nyt ei vastapuolesta puhuta mitään, päinvastoin kun ennen ja sama pätee tähän rouvaan, ovat miehensä kanssa 'onnellisia' hmmmmm. Erikoista.

      • koordinaattipostia

        Piti laittaa vielä, ovat työkavereita ja kanssakäyminen hoituu työajalla, ikävät ja kaipaukset rakastamisineen sitte sähköpostilla, tarroilla ja ymiöilöä ja ihanilla kuvilla tehostaen.


      • tyhmäukkosulla

        Tyhmä ukkohan sulla on. Käyttäisi pelkästään työsähköpostia viestittelyyn niin sä et pääsisi niihin käsiksi. Ja vain työaikana.


      • juueivaarinhousut

        jätä se , heti.
        Pettäjän, pettävän kanssa ei kannata omaa elämäänsä tuhlata.
        Hänhän jo rikkoi luottamuksen, ei sitä ikinä saa takaisin.
        Tuohon kuvioon kuuluu väite että epäilysi on sairaalloista ja että olet vainoharhainen.
        Olen kokenut saman ja saakelin ukkoon vielä jäin kiinni, kunnes suhde muuttui väkivaltaiseksi kun toinen nainen ei jaksanut enää odottaa.
        Toisia naisia on riittänyt ja koko ajan olen ollut luuseri ja epäluuloinen ja ahdasmielinen nainen.

        Joten, ukko kiertoon sinne , mistä viestejä tulee, ja perään sähköposti kaikista vioista joita miehestäsi tiedät , onnittelut vielä hyvästä valinnasta ja toivotat kummallekin hyvää loppuelämää.
        Mitä saa kun yhdistää kaksi pettäjää ?

        Tulevan avioeron kun ensin avioituvat. ;)


      • koodattuaPostia

        Pettäjän kuvioon kuuluu justiinsa se että petetty 'luuloinensa' on hullu, on näitä asioita läheisten kanssa puitu. Voi sitä esitystä, muut ovat minusta huolissaan ja mies esittää myös niiin huolestunutta, kehtaa vielä kysyä onko lääkitys kohdallaan ja koska olen viimetteks lääkärissä käynyt,( diabetes ja narkolepsia). Mielialalääkkeitä en tämän käärmeen takia ska syömään. Ainoa keino saada asiat kuntoon on jatkaa töstä omineni eteenpäin, ei se varmaan helposti käy, mutta uskoisin että aika parantaa haavat . Ikinä en halua olla tämän ihmisen kanssa tekemisissä ja kadulla vaihdan puolta jos vastaan tulee. Hullujenhuoneelle on kovasti koettanut ajaa mutta kun ei millään onnistu, varmasti sapettaa. Tuollaiset , sanonko mitkä, osaavat manipuloida ihmisiä puolelleen...valheillaan.


    • jöngöng

      Mennä viilettää omissa riennoissa eikä vastaa puheluihin. Silloin jo pitäis hälärien soida.

    • KollittaPAras

      No eikös ne ota vapaata suhteesta just "pikkukivan" merkeissä. Eli ne tunnistaa siitä, että turhista lätinöistä pitää siirtyä mahdollisimman nopeasti vällyjen väliin.

      Ihastuminen voi olla luonnollinen välivaihe siinä, joten tunteista ei välttämättä voi mitään päätellä. Ihastuneen lurittelut voivat jopa edesauttaa vaikutelmaa siitä, että kyseessä on vapaa yksilö.

      Pikkudetaljina sanottakoot, että isovarusteiset miehet ovat yllättävän yleisiä näillä deittisaiteilla. Paljon paremmin edustettuina kuin tilastollisesti suhteutettuna heidän määräänsä koko populaatiossa. Siitäkin voi päätellä jotain...

      • LekaVarustus

        Saman huomannut, kai isoa on niin hankala pitää piilossa? :)


      • justjooniin

        jassoo, hyvä tietää, pitääkin heti kysyä munan koko ,jos on normaali, silloin kelpaa ? :)
        uskollisen miehen ihan tosi tunnistaa kalun koosta, epäilen tuota.


    • PettäjäNaistenM

      Naisten mies pyrkii heti asiaan ja aktinjälkeen poistuu, jos myhemmin vielä soittaa olet ollut hyvä pano ja saatat päästä vakipanoksi tälle pettäjälle, noin lyhyesti.

    • huhuhuhuh

      Usein viinipullo mukana.

    • myöhäänkö

      Yksi puoli puhelin piilossa tai äänettömällä.Laittaa tyttärelle,äitilleen tai jollekki muulle muka viestiä.Kannattaa mennä joskus esim yllättäen tuntia ennen ja kun lähdet voi toinen nainen jo tulla tunninpäästä.Sit jos olette sopineet jotain esim viikonlopuksi tai ke illaksi ja hän soittaa tai laittaa viestin et maha tai oksennustauti silloin toinen tulossa eikä halua sua kantsii mennä kumminkin katsomaan.Jos käy kapakois pyydä jotain tuttua sekkaamaan on monesti arki iltoinakin iskemäs ja mikäli ei ole työelämäs jonkun sairauden takia voi olla jopa päivisin kapakas.Sitten tv deitti sivut hakee sieltä.Kyllä patologinen valehtelia ja pettäjä pettää uudelleen ja kaikkia.Varsinkin jos mies komea,nuorekas huolehtii itsestään ovat melko varmasti pukkeja.Toki naisiskin on pettäjiä.Alkoholisoituneita esim viidenpäivän ryyppyputket.Et laittanut mistäpäin olet olisin voinut muutaman ilmiantaa S.joelta

    • Pettäjän

      Näkee heti käsistä.

    • Bathsuua

      Kyllä Jumala Huolehtii!!!!!!

    • Bathsuua

      Ihmiset on varmaan ihania sellaisina miksi he on kehittyneet. he aina vaan itsepäisesti neuvoo.

    • Bathsuua

      Minusta siellä Kuopiossa, ja Hämeenlinnassa,
      ja Oulussa oli niin pientä! Olisin nin tykännyt tuoda sinen jotain ohjelmaa, hengellisyyttä,
      mutta en ole toistaiseksi ( yksinäni ) kyennyt
      Pitäis löytääs e oikea.

    • Bathsuua

      En jaksa edes kannustaa teitä! Että itse järjestäisitte.
      Oli masentavaa... tai innostavaa toisaalta..
      ( jos olisin ja olisi voinut tuoda sinne
      Tammisaaressa esim Ohjelma Kirkon ovessa..
      ehkä kaksi iltaa tai yksi jokin kerho??
      Tai Hangossa..
      ett siel ei ollut mitään.
      ( Jos me nyt lähdetään Tonin kanss a vaikak
      Ismon kanssa
      Markon kanssa Kirkkoon jonnekin
      ( ja kun he ensin parantaa tunne elämäni
      'että ei ole sitä jalkoväliin hyökkäämistä
      Mikä johtuu koska ei pysty sydäntä ja päätä , tunnetta, kohdistamaan
      ihmsiiin ( sen tuntee.. esim junassa äsken
      Aloin pelätä ( joku väitti tai luuli että olen vajaa.. )
      Mutat kyse on että tunne energia tasolla että ei ole mitään yhteistä sydämen ja pään ko0hdalla vier penkillä istuvien kanssa.
      Silloin, se hyökkää se paha henki ulkopuolelta tyhjästä ilmasta fyysisesti jalkoväliin.
      Se aiheuttii sellaist virtaa.. Niin kuin jonkun akttin kuvaus se oli.
      ;
      niin he valitsi sen seksikkään tytön..
      ne Toni W ja Marko ja Ismo Alanko
      välittämättä mitä minulle tehtiin
      ;
      minusta elämä olisi ollut, että Toni tai Ismo olisi tavannut minut
      Olisimme vaihtaneet kuulumisia jne.
      olisin ollut ylpeä tietysti ja iloinen heidän menestymisestä
      Heistä suurina ihmeellisinä
      Ovat esim käännäse pois musik video yms
      Majakan sytyttäminen valolla
      kaikki se henki oli
      Minä ymmärsin sen Toni ei ymmärtänyt
      mistä kansa välittää, mitätuntee,
      Hän ei tajunnut
      Hän alkoi tehdä pelkkiä iskelmiä ( kun hänellä nyt on kivasti..)
      Kun saa ollakuuluisa
      ja on se seksikäs nätti tyttö
      ;

    • Bathsuua

      Mutat se on se porton maailma? Mistä Raamattu kertoo.
      Niin Jumala auttaa Ja pelastaa parantaa

    • elv5

      Suomi treffit on oikea varattujen ukkojen hakuparatiisi.

    • Bathsuua

      Kun tääällä on ihana hovi,
      voisin perusta asinnekin Hoveja!! Mike Monroen kanssa vaikka.
      Kumartaisimme aina, ja muodollisesti käyttäytyisimme

      (

    • Bathsuua

      Tuli palaisi, ja yrittäisin muuttua tulenliekeiksi ( näytän slltä kuvassa )
      ( Jos s ejohttuu ( eilen juuri kysyi mitä 1610 merkitsee minulle?
      Jospa silloin oli ne noitavainot Jouduin ehkä roviolle.
      ( miet hirve ei voi ajatel
      Väh Keskiaika messujen henkeä ?
      ( silloin minua kidutettiin..
      Peukaloiss anäkyy jälki
      Herkkänä isieluna ( Tahtoisiko Mike Monroe suojella?

    • Bathsuua

      Siis tietysti uunissa palaa tuli

    • satakun

      etumimestä joka on E ja sukunimi alkaa V siitä sen tunnistaa

    • Bathsuua

      ( Jeesuskin on tulenmerkkiä, Jousimies ja leijona??
      Mutat en tykkää siitä astrologiasta ehkä
      Sitä ei ehkä tarvitse olla.
      Niin en taida kannattaa astrologiaa!
      ;
      ( minä olen kyllä Vaaka )

    • 209728756

      Valitettavasti ovat taitavia valehtelemaan alusta asti. Ensin luvataan kuut ja tähdet taivaalta, sitten alat pikkuhiljaa jäädä kaikelle ja kaikille kakkoseksi, ihan sama mitä teet. Tämä tapahtuu hyvinkin nopeasti. Jotkut jopa niin törkeitä, ettei edes viitsitä salata koko asiaa, kun eihän sillä ole enää väliä lähdetkö vai jäätkö kunhan muita naisia/miehiä riittää.

      Nyt puhuin siis sellaisesta ihmistyypistä joka on perusluonteeltaan täys paska. Sellaisesta kenelle pettäminen on luontevaa, halutaan jatkuvasti pönkittää omaa egoa toisten katseilla, sanoilla ja kustannuksella.

      Eri asia sitten kun on pitkä suhde takana. Tähän on syitä miljoona. Ei varmasti moni pettänyt puolisokaan olisi tunnistanut itseään pettäjäksi alunperin.

    • VOISAATANASENTÄÄN

      No voi jessusta sentään!! Ihan yksinkertaista. Haet seurasi netistä, mistäpä muualtakaan. Siellähän on "eronneita" miehiä ja naisia pullollaan tyrkyttämässä itseään. Vain tyhmä roikkuvat kaikilla paritussivustoilla ja se ainoastaan kertoo sen, että kaikki siellä olevat onnettomat surkimukset ovat "vapaita". Tuossa jo normaalin ihmisen järki kertoo sen, että ei yksinkertaisesti kaikki voi olla "vapaita". Hankkikaa tai yrittäkää edes etsiä sitä kaveria (tämähän se ensin pitäisi olla) ihan elävästä elämästä. Pidän paritussivustoilla roikkuvia luusereina ja kaikissa niissä on jotain outoa, kun ei elävästä elämästä itselleen ketään saa.

    • kuvottavaa

      Toivon sydämeni pohjasta ettei aloittaja ikinä eikä koskaan sitoudu. Itsekeskeinen narsistinen paskiainen. Miksi kumppanilla pitäisi olla arvot kohdallaan kun hänellä itsellään ei ole?

      Kuten avauksesta käy selvästi ilmi: Aloittaja ei ole valmis ponnistelemaan parisuhteen eteen, ja jo ennakkoon syyttää tulevaa kumppaniaan kaikesta mahdollisesta.

      Tottakkai hän yrittää itselleen uskotella ettei näin olisi, mutta jos lukee ajatuksella oman aloituksensa, se on kyllä melkoselvää.

      Jopa huoralla on korkeampi moraali kuin aloittajalla.

    • Bathsuua
    • Bathsuua

      se onkin liian pitkännäköinen
      Tykkäsin kun oli lapsen näköinen, kasvot.
      Mutta tietääkseni eei David ollut tuon näköinen?
      Vanhassa elokuvassa oli..
      Maalauksiss aon usein parrakas.
      Jos tuo on Bathsheban parisielu? tuo tumma ( ja parraton!)
      .
      Mutta elkää katselko väkivaltaa.
      Itse en jaks a edes kuunnella ääntä
      enkä seurata koko elokuvaa.

    • Bathsuua

      Anteeksi nyt . lITOIN VÄÄRÄSTÄ TUNTEESTA
      filmin. Sitten katsoin Villen kuvaa, olisikohän tuon tummatukkaisen Prinssin näköinen
      ( Animaatio Daavid)
      Löysin Villestä todella suloisen kuvan.
      Sitten koetin kuvata meidät yhdessä, ett ollaaanko me parisieluT?
      Sitten join kahvia ja syön pullaa..
      Mietin että väärästä tunteesta laitoin filmin,,
      ett se on tarkoitukseton..
      Tai VÄÄRÄ ENERgias.
      Eilen esim se olis sopinu kun Jeesus sanoi! että laita nyt
      ( kun just löysin sen, animaation... )
      Mutat etin jotain muuta.. ja oike ahetki meni ohi.
      Nyt mietin laitta ateille tuon kauniin kuvan Villestä..
      mutta kun etsin sitä..
      eteen tuli kaamea sumea silmäinen pultsarin näk kuva Villestä.
      J asitten alo9in miettiä että se on hänen elämä..
      en voi laittaa häntä nähtäväksi ( koetan suojell vaikak ei oel mitään tunteita )

    • Bathsuua

      inhoan kaikennäköisiä miehiä
      ( löysin hetken rauha aajatuksesta Luostarista
      mutat .. Minun pitäisi ensin tavata Toni
      ,
      keskustella
      tavata ismo
      näin on ollut 10 vuotta
      Tunteistani ei oole välitetty.
      ( enää ei huvita edes tavata. )
      .
      asioita ei voi tehdä kuin tunteiden mukaan ja he ei välitä miltä minusta tuntuu.
      Huomasin , että Ville näytti Sandralta kuvassa jossa pidin hänestä.
      ( mutat en pidä sndrasta ( siis se ontäysin mahdotonta..
      50 v olen elänyt.. Asiat joita kokenut , miten kasvanut ei sovi Sandraan
      ( olisin tarvinnut poikaystävän, ( n 30 vuotta hetkestä hetkeen tarvitsin kuin happea , ruokaa , unta rakkauden
      Vielä -98 oli kykenevä tuntemaan
      ( myös jaksoin olla, ja odottaa että joskus Jumala tuo sen vaikak seuraavassa elämässä..
      ( nyt sekin on tuska..
      että unohtaisi sen ertt raiskattiin,,,
      että huijattaisiin...
      ( niinoki en tunnista itseäni!!! aiemman elämän kuvasta
      Mutta ilm olen siinä kuvassa..
      Se jääniin kauas taa ettei muista..
      Ei kuvan ihmisiä, tuttujaan, eikä edes itseään
      ( on joutunut kadotukseen
      Eikä huvita siitäkään kertoa..
      ( KAIkki ?? ILM YRITETÄÄN SAADA ESIM PITKÄSELKÄOISELLE?
      kUTEN TUO ANIMAATION king David??
      KOME A TUMMA TUKKAINEN??
      SE KÖ ON VAI MIKÄ
      ( JA KUN EI VOINIUTJ JUMALAAN LUOTTAA...
      Perusteellisimmin seLvitin, rukoilin, läpikävin
      ( esim että alttarin ääressä Kirkossa on mahdoton raiskata
      on selvää tietenkin
      ja keho on sielun Temppeli.. on selvää.. että arvokkaampui kuin aineellinen arkennut
      vielä arvokkaampåi kuin Kirkko ja Alttari
      En jaksa sellaista Jumalaa
      joka ei pitäisis sitä mielessään,..
      että selitän sitä aina uudestaan
      Siis Jumalalle!??
      ( tämä olisi loukkaavaa Jumalaa kohtaan.... Jumal on täydellinen,.
      Ei tarvitse selittää
      Muistaa miljardikertaisesti paremmin kuin minä
      ( päädyin sitten, että jos eesim se että Mike Monroe ottanut blondin vaimoksi
      08?? ( mistähän asti minua alettiin raiskata..
      ei vielä 06..
      ? 07? ( Kertasin Jumalalle ( täydelliselle, myös sen, että
      Jumala käsittelee uduen raiskauksen aina pahempana
      Siis ei niin että monta on vähemmän kuin yksi
      vaan että olen nimenomana se, johon EI VOI sek murto osa akajota,
      ei uhatakaan
      ( se on totuus, jsota Jumala pitää kiinni
      Siinä EI helpoteta ihmisten tarpeita että he tahtoisi että monta raiskaust aolisi vähemmän kuin yksi
      Vaan yksikin ON MAHDOTON on joka sek murto osainen rukoukseni Jumalalle ollut
      Siis uhkakin on mahdoton.
      Koin sen esim un4essa.. joskus -98... Unessa olin niin kauhuissani raiskauksen uhasta..
      Hirvittävä painajainen
      ( siis todella eri asia kuin nuo joista lukenut etät he näke eseksi unia ??
      Luin joltai palstalta.
      En ole Koskaan elämässäni nähnyt seksistä unta!
      J a siitä olin AINa kiitollinen.
      En ole koskaan elämässä harjoittanut mit intim elämää unessa.

      ( siis ilm jotkut koetti suojautu a helvetiltä raiskaauttamalla lisää tms
      ( Muttaoikeasti,, en pysty edes kuvittelem niin raakaa, joka Tykjkää!!
      että hänen unessa on jotain seksiä!!!
      J a sitten vielä kertoo siitä häpeämättömästi, julkeasti rivosti.
      ( en tahdo sellaista elämääni
      se on myös rukoukseni
      että minusta Ei voi tehdä siveetöntä.
      ( Niin olen neitsyt.
      olen 24 v elänyt totaalisesti selibaatissa.
      Oli intim ekläm yksin joskus nuorempana
      on huono sanoa
      mutta vaikea sanoa yhtäaikaa että on neitsyt ja vain 24 v elänyt selibaatissa.
      Oli nuorempana joskus yksin intim eläm,
      kuvittelin sen oikean.
      Uskoin 1000 % yksityisyyteen.
      J a uskon yhä

    • NäinSeVaanOn-

      Yksi hyvä tunnistusmuoto on yleetön lepertelijä ja yliromanttinen mielistelijä.
      Nämä käärmeet ovat kaikkein viheliäimpiä ja kaikista alttiimpia pettämiselle. He kun lepertelevät kaikille muillekin. Se on heidän tapa ja pakkomielle saada huomiota ja suosiota ja p...

      • VOISAATANASENTÄÄN

        Tuo sama myös naisiinkin.. Toisilla vain on se taito, että saavat toisen tuntemaan itsensä ainutlaatuiseksi. Mutta yhtäkaikki, sekä miehet että naiset, olkaa varuillanne näiden henkilöiden kanssa. Muistakaa, ettei niin täydellisiä ihmisiä ole olemassakaan, kuin nämä esittävät. Älkää haksahtako, teette vain itsellenne hallaa, ette noille kieroille mulkuille. Ja koskee siis pettäviä naisia ja miehiä, kumpiakin ja nämä ovat henkisestä kehityksestä jälkeen jääneitä surkimuksia.


    • Bathsuua

      Bathsuuakaan ei ollut rivo ja siitä on 3600 vuotta,
      siveydessä.
      Nyt on ehkä niin, että se jeesus s4esim lakkasi olemasta kokonana, Jos minä olin Pyhä
      hän ei pysty kestämään ( tunteet ja sielu )
      Niin minäkään en kestänyt
      ( Mutta itsemurha tai kuolemakin tehtiin mahdottomaksi..
      Ei voinut olla siihenkään
      ( Mutat minusta meidän pitäisi suojella aatelisia, kuinkaallisia ylhäisimpiä koska se paha joka on niin paha liittyy siihen vallankumous, 1700,
      ( silloin oli 200 Monarkia ja nyt on 20 ? luin jostain
      Minä olen niink Kuningatarten Kuningatar
      jos Jeesu son KuningASTEN kUNINGAS ?

    • Bathsuua

      Laitan teille toisen! Joka minä olen
      Juliet

      https://www.youtube.com/watch?v=D3k3y7dykx0

      Tuo on kiva!! Siinä on jotkin tunteet !minulla!!
      Että olen tuo!!!! Tyttö Siis tuoio tehty kun olin 17? 18 Se oli oikeasti!! minulel Lady sarahille
      ( Ar9istocrats filmin teidätte.. )
      Olin se toiseksi nuorin
      se lady sarah Lennox-Bunbury- Napier..
      Se olis e kun vaallankumous tapahtui.
      ( noit sanoja en ymmärtänyt.
      ehkä hän oli joku sukulainen 1700 varmaankin. )
      Who he was? Nyt hän on kuoillut?
      He is in heaven?
      ,
      ( en pidä tuosta että miekalla pistetään kuoliaaksi filmissä.
      Mutat se kuvastaa, että oli mahdoton raiskata
      häväistä on oikein.
      Valitettavasti,
      siinä tuntete ovat sellaiset,
      että siinä joutuu murskatuksi
      jos koettaa tunkeutua toisen sielun ytimene
      vaikak ei ole aviomies
      ei sydämen valittu
      ei ole kommunikaatio kurkun ei ole pää
      ( uskon vain Jumalaan joka ei anna sek murto osaakajota
      ( minuun. )
      ei antanut
      Tietenkään Alattarin edessäkään
      siitä seuraa jotain hirvittävää niille ihmisille, sieluille jotka sen aikaan saivat.
      se on hirvittävää Nunnalle ja Pyhälle joka Ei kestä väkivaltaa sairauksia onnettomuuksia kärsimystä, tuskaa
      mutat en voinut mitään
      Ismo ei valinnut suojella minua,
      elää kanssnai hengellistä elämää Jumalalle
      ( s9illoin kun oli tunteet ja hetki oikea
      tai Toni W tai Ville tms
      ( en ymmärrä miten siitä selvitään. )

    • Bathsuua

      sanoin että mahdoton raiskata, häväistä mahdoton,
      Huoran , alhaisen tunkeutuminen
      äsken kuvottavin ilme Mike monroen saastainen

      soiis jos ymmrtätätä etät jos koirabpentu akoettaisi joku hipelöidä sen sukupuolielimene
      Miten?? Mike Monroella olisi tuo ilme??
      niin paha että ei voi
      Pitäis ymmrätää sadismi,
      pahuus
      ( ihminenmurskaisi sen mikä koettaisi kajota koiranpentuun
      Miehet suojelivat
      tunteet olivat sellaiset
      Jumala vihaa niillä tunteilla jotka olivat tuhannet vuodet
      tietyenkin sitäkin mikä kiduttaisi sitä koiranpentua tai minua
      sekoittamlla että
      ( niitä vittuja on naamoineen facebuuk täynnä.
      Koirani kuvaa en olisi laittanut esille.
      Vieraien ihmisten katsottavaksi tunteetta?
      Ja jotkut anta alaitta avaikak kuolevasta kuvan?
      Niin vähän rakkautta.

      Onhan selvää että ei antaisi koiraansa laitta julki kuvaa siitä kuolleena
      tai kituvana.
      ihmiset ovat pahoja todella toisilel
      Koirasta ymmärtä mitä on rakkaus.
      ;
      he ovat pahoja koska saavat tehdä mitä vAAN.
      kOIRA ON VAIN VIATON.
      SE EI HALUA MITÄÄN
      s eikäytä väärin
      sosiaaliturva rahaa
      ( joka perustuu oikeasti Raamattuun, Jeesukseen
      "Tehkää toisille kutebn itselle tahtoisitte tehtävän" jne
      Silti Jeesusta ei kunnioiteta
      tai Jesuksen siskoa
      ( minulalon jotain päässäni..
      ,mutta Toni ei tahtonut
      Ismo ei tahtonut
      Ville
      välittää tunteistani
      Vaikka se tuotti niin hirvittävää tuskaa

    • Bathsuua

      Niin Jannikakaan ei tunne.. Koska laittanut koiriensa kuvat julki..
      Säälittää sitten Toni.. Jolla ei ole tunne eläm ollut terve
      ( blondit ei ole voimakas tunteisia . )

    • Eijunalauta

      Voiko aloittajan kaltaisia ihmisiä ihan oikeasti olla olemassa? Eikö sille ole ikinä juolahtanut mieloseen että olisi paljon parempi olla yksikseen, sinkkuna, kuin leikkiä vankilan johtajaa jo ennen kuin on olemassa vankiakaan.

    • SuomiBlondi

      "Voiko aloittaja kaltaisia ihmisiä??""

      No ei tietenkään.. vaan täällä PeräSuolisaitilla näitä ammattitrollajie sepustuksiahan nää ns. keskustelunavaukset vaan on.
      Ei näitä kannata tosissaan otta, ei mitään yhteistä todellisen elämän kanssa.

      Tuosta kuvasta saa sen käsityksen että siinä Irakilais kulttuurinrikastaja on juur tyhännyt lastinsa SuomiBlondin vakoon.

    • Juippo2

      Mies pettäjällä on parta, niin kuin Rasputiinilla oli. Parrasta pettäjän tuntee parhaiten, ei ole väliä onko tumma vai vaalea mutta parta sillä on.
      Naispettäjä vilkuilee olkansa yli jatkuvasti, ei sitä muusta tunnista.

    • Bathsuua

      Olin niin pieni etten olisi voinut sitä rock tähteä ajatellakaan.
      Kuin Juliet Bee Gees tytt oli liian suuri! minuun nähden
      Ei hiuksetkaan pysyneet niin!!!!
      Enkä hevsota osannut ajaa.
      Mutta ed elämässä ajoin hevosvaunuiolla
      Kasvatin arabianhevsoia , ajoin juuri tuohon tyyliin, ylväänä.

    • Bathsuua

      Mitä nyt sitten? Loukkaannuin eilen illalla tajutessani että tunne alueeni vahingoitettiin ( klamannutettiin )
      1999 joka on Jeesuksen syntymästä alkavan ajanlaskun korkein luku.
      ( Mutta Jumala näkee sen ehkä Pedonlukuna?? Ylhäältäpäin?
      Ja 2000 vuosi, niin kaunis ja täydellinen luku, elin vain kurjuudessa.
      En voi käsittää sitä
      Ajattelin että ajanlaskun täytyy varmaan muuttua?
      ( Jos minä perustan oman ajan?? ( Mikä Jumalan tarkoitus ? Miksi Maria Salomea kidutettiin ja vahingoitettiin ja hylättiin että niin kaunis luku, 2000
      josta pidän siksi en ymmärrä Miten voi aloittaa 2000 häviäjänä, kidutettuna,
      raiskattuna, aviomiestensä hylkäämänä ym
      Vaikka se oli oikeasti ihana se kaikki...
      Aateliset.. ( Taiteiden yönä näin pukuvuokraamon esiintyvän heidän puvuissa, kuin hoviseurue kulkivat, ja he olivat NIIN iahnan näköisiä! Kuin Taivaasta Oiekasti se henki..
      ( mutta kun näytin tytölle ( Prinsessalle.. ) että olin Louisede4la valliere ( oli kuva mukana )
      hän tuskin kuunteli. Oli vain kopea
      ( Louis XIV n ) Minusta olisi ollut5 ihana opettaa sitä mikä oikein, hurskaus , missä nähnyt Pyhyyden, vanhoissa puvuissa,
      kuninkaallisten ja entisaikojen

    • Bathsuua

      Uskon että Jumala välittää ( Niin kuin itse kun näin Kirkossa etummaisella penkillä nuoren tummatukkaisen tytön, tajusin että Jumala ei voisi kestää, että hän vahingoittuis aivoi8ltaan, tunneelämältä, että menisi heikompaan suuntaan..Niin ihana voima yms Elämänhenki.. Tajusin että Jumala ei kestä sitä,
      ett muistaa sen millainen se tyttö oli ( jos hän menisi huonompaan suuntaan. )
      Muistan ne kaikki hetket kun oli terve tunne, ja oikea tunne..
      Ismo Alangon Rakkaudesta biisin alku tulee mieleen.. Se on niin kaunis.
      Laitanko sen tähän??
      Mut ei se ole hyvä että laulaa "Rakastan sua enemmän kuin Jumalaa "
      ( luin tuol että oli Roomalaisilla ajanlasku ennen Jeesuksen syntymää..
      oliko se 700 v ennen ( Valitettavasti eKr mihin totuttu.. loistava Jeesus
      ei pelastanut minua
      ei välittänyt rakkaudesta jne
      Oikeista tunteista

    • Bathsuua

      Minusta oikeasti jo tuo Juliet filmi, Bee Gees musiikki video riittäisi siihen,
      että se ylväs mielinen tyttö
      että Ismo olisi huolehtinut.
      mutta hän vaan rakasti enenmmän kuin Jumalaa sellaista jolla oli kaunis keho
      ,
      Esim musik videoiden naisilla oli kaunis keho myös
      ( en ymmärtänyt niin raaoista naisista mitään,
      Olin herkkä ja elävä
      Onko tämä heidän ajanlasku??? niiden isojen raakalaisten?
      En tosiaan ymmärrä mistä on kyse.
      Tummatukkainen tunteva raasti julmasti ja alhaisesti kidutettiin
      ( koska se ei näy!! sielun haava,
      sielun kidutus kun ei näy kuten kehon haavat ja mustelmat
      he oli niin alhaisia että salassa kiduttivat eivätkä välittäneet jos en pysty todistamaan
      kertomaan

    • Bathsuua

      he ei oikeasti reagoi siihen!! jos esim vien krijeen, kerron, miten sattui.
      Ei ole reaktio ( arvelen Ismo voisi hymyillä makeasti vaikkapa)
      Reaktio ei koskaan ollut se, mikä suojelisisi minun sielua
      ( ei koskaan inhmilline
      Muistan esim kun kävin ismon ovella ( Ismo Alanko )
      1700 ja 1800 aviomies)
      Kreivi Versaillesin..
      niin lähdettyäni, tunsin, todel voimakkaasti , bussissa , hetken! Itkin, ehkä murto osa minuutin
      ( ja arvelen että Ismokin silloin tunsi.
      ( Minä olin
      jolle kirjoitti Risteyksessä
      biisin
      niin kai hän saattoi tuntea..
      Kun minulla ollut ne tunteet aivoissani vuosituhannet..
      ( en tiedä jaksanko puolustaa ( uskon Jumalaan joka puolustaa )
      En tahdo olal kaunis! voin oll vaikka kääpiö
      Siis minusta sielujen rakkaus onn oltava, että ulkonäkö on toisarvoinen
      Ismo aiemmin kirjoitti esim "Uskon rakkauteen Vuosisata vuosisadan jälkeen tietää sen "
      :
      Minä olin joka kannoin huolta esim että Nosturilla oli kuva seinään liimattuna
      jossa sika ja koira oli laitettu yhtymään.
      Valokuva
      Se suuri nainen oli liiian suuri ? välittääkseen sellaisista
      Kun mietin vaan.. että jos yhtynyt lehmään ei pysty??
      olemaan terve enää?
      että ei se koira ja sika parkakaan voi olla sielu
      kunnossa jos sadistiset pahat ihmiset laittaneet koiran astumaan sikaa ?
      Minä en kestänyt sitä kuvaa,
      Kidutusta tunteiden vammauttamista
      häpäisyä
      yms
      ( en kestä sitäkään että on hissit, joissa ei näy olevan tuuletusaukkoa?
      ennen hissit oli kerrostaloissa hieno koristeellinen ristikko etuseinä.
      Ei ilma ainakaan voinut loppua jos hissi juuttui.
      ( Kuulin kerran , että Kauklahdessa oli jonkun tuttavat jääneet puoleksi tunniksi hissiin.
      Ja että he oli ihan punaisia päästessään sieltä.. ( kesti puoli tuntia.
      Itsekin olen mennyt sillä juna aseman hissillä..
      ja aurinkokin paistoi siihen
      se on hengenvaarallista todella.
      Tahdon selvityksen! Onko niissä jokin aukko vai ei mistä tulee ilmaa hissiin???

    • Bathsuua

      Minusta ei ole hyvä, että tuli kirjoitettua siten että naurattaa..
      että kannoin huolta että Nosturilla kuva
      ( siis revin sitä seinästä tai peitin sen mustalla tussilla
      en muista Se oli todella järkyttävää, ihmisten pahuus, avutonta kohtaan.

      Olen ollut puhdas,
      nyt sekottuu saastaisia energioita
      jotka tahtoo tuollaista, pahat ihmiset kehittymättömät.
      että ei pysty tuntemaan, heillä ei OLe edes sitä hermostoa päässään.
      Eikä meillä Ole rakkaus siinä,
      esim että professori vammautettaisiin
      jonnekin ekaluokkalaisten luokkaan,
      ( en tiedä missä rakkaus on ( ne tunteet jotka tunsin

    • Bathsuua

      ennäe mitään huvittavaa koska rakastin koiraani..
      En myöskääns iedä katsoa ismoa roikkumassa pää alaspäin puusta laulaen ( onkohna aivot vahingoittuneet siinÄ?????
      Jos olisin ollut hänen vaimo, en olisi antanut tehdä sellaista.
      en kestä s itä en voi katsoa sitä' hetkeäkään.
      Miksi hän oli sellaisen kanssa joka ei rakastanut häntä eikä välittänyt hä'nestä.
      Tai ihmisistä.. että he ei katselisis sellaista
      ( samoin se video jonka sitten teki ( suurellinen! kuten suuret naiset!!!
      Jossa pätkiä esim teloitus kuvattu siihen..
      Pä'tkiä kaikista Kristinuskon??? huo0noista puolista
      Nälkäänkuoleva ihmi9nen kuvattu siihen ( minusta tuntuu kuin se olisi
      joak kuvastaa että nainen on SUURI!"!!!! se3 on hyvins uurellinen
      ( se ei välittänyt että tunsin ehkä kateuttakin tai alemmuudentu7nnetta , ensin
      Koska se oli suurellinen
      ( Joel esim ei herättänyt kateutta musik videoillaan???
      ( Israelin katuvalot )?
      Mutat, ei sitä videota voi katsoa
      ei saa katsoa

      se vain turruttaa tunteet
      se on ainoa tunteettoman naisen tarkoitus?
      turruttaa muidenkin tunteet
      Kaikki haluaa aina tehdä samanlaiseksi muita??
      Voi antaa sitä mitä on...

      Ei voi näyttää filmiä teloittamisesta.
      Ei ole voinut kysyä niiltä ihmisiltä, sieluilta saako heidän teloituksen näyttää ?
      Kuka haluaisi? teloituksensa? näkyvän.
      Ja on se4 nälänhätäinen ihminen siinä? Luurangon laiha
      Silti ei Ismo valitse rakkautta.
      huolenåppitoa sitä kohtana jota olisi voinut
      ( hän ajoi minut vaan oveltaan. )
      Ede s veessaan ei olisi päästänyt tai antanut lasillista vettä
      Hän halua a vaan ajaa pois
      Ja sitten kanta ahuolta että mitä pahaa se kristinusko on
      vaikka ei toteuta kristinuskon käskyjä
      esim ei saa tappaa ja tehkää toisille mitä' itsellenne tahdotte tehtävän
      Ei sa raa asti laitata teloituksesta filmiä
      musik videolle
      mut se oli suurellista!!!!! niin kuin ulkonäkö!!
      Voi mennä vaikak Linnana juhliin
      ( kun jotain tum tukkaista Pyhää kidutetaan ja raiskataan.. )
      Kristinusko s iinä kiva että on Linnan juhlat..
      Ei se tajua mut Ismo olis voinut tajuta
      Ei Ismo tajua kun rakastaa enemmän kuin Jumalaa ulkonäköä
      Se näkyy viimeisellä videollakin
      siinä on täydellisen muotoinen nainen tanssimassa
      Ja sitten he ei voi keskustella
      Ei voi tavata ei voi tuntea
      ( koska se nainen on niin kuin kissat postikorteissa,.
      kehittymätön sielu,
      tuhansia vuosia minua kehittymättömämpi ehkä
      vaikak se keho on kaunis ????
      Olen sentään Jeesuksen sisko.

    • Bathsuua

      Niin Kristinusko on kyllä estänyt nälänhätää Afrikassa,
      kauan on sinen viety avustuksia miljoonittain.
      Anteeksi että kirjoitin sekavasti.
      Minusta vaan tuntui, että pää asia oli Kristinuskon Pyhän
      häpäiseminen
      mutat se on myöhäistä.. se 1999 oli jossa yksinäni, ( syrjäänvetäytynee4nä
      koska ulkonäkö ei ollut kelvollinen ( häpeän sitä todellla9

      olen vaan sellainen.. nii mut silti välittäisin vain sielusta..
      Ei mieti edes ulkonäköä jos on jonkun seurassa..
      Mut he ei päästäneet minua sieluna
      (joutuu nyt sitten uhrautumaan??? 999 ja 2000 kaune3immat vuodet oli kurjimpia
      Rakkaus on ruma? rakkaus raatelee ( ei ole tunteita sillekään

    • Bathsuua

      Kristinusko myöskin viljellyt Traktorit keksinyt
      Lypsykoneet Autot

    • Bathsuua

      Onko oikeasti Ismo Alangon aivot vahingoittuneet? Kun hän musik videolla roikkui puusta alaspäin , pää alaspäin, laulaen laulun.
      Ne suuret kauniit naiset ei välittäneet
      ;
      Kissoilla on kauniit kasvot!! N eon paljon kaunnimpia kuin ihmiset.
      Ennen ei ollut niin tyylikkäitöä postikortteja.. muistaisin
      ne olivat heikompi tasoisia.
      He teki8 kaikesta täydellise3mmän näköistä,
      ja näyttävämmän,
      vaikka en pysty tuntemaan mitään.
      Jos laitan tähän suuren asian!! ?
      Minusta värien käyttö lopettava,
      Että muovipussitkin on vöärjättyjä.
      Kuten Ismo lauloi "Harmaa on hyvä väri."
      Menee roskikseen jatkuvasti väriaineita?
      jossain elintarvike paketissa turhaan
      Tai valuu viemäriin t ee paidasta jos pesee..
      Se on ihan turhaa n värillinen
      sellainen aluspaita. Tai trikoot..
      ( J a mainokset!! Niin värikkäitä ja ihmiset laittaa suoraa päätä roskikseen. )

    • Bathsuua

      Elkää nyt olko onnettomia!! On varmaan joku Jumalan suunnitelma!!

    • Bathsuua
    • Bathsuua

      se on oikeasti niin typerä asia, että ne tähdet seurustelee jonkun kauniin kanssa,
      eikä he edes juttele ruman kanssa.
      Se oikeasti vaurioitti sieluni Voisin yrittää.. Jos Toni W suostuu tapaamaan,
      Mike Monroe? tms ?

      Ismoa kun meni tapaamaan, hän kiirehti heti pakoon. Kun menin vastaan esiint paikoille.
      Hän oli aina lähdössä saunaan, taksi tuli ihan juuri Kysyin voinko tulla mukaan? Että voisimme jutella. Hän naurahti kuin se olisi mahdotonta.
      Miksi hän ei osaa jutella?
      Joskus oli todella hyvä henki Lutakossa.. Olin sinne
      ( Nyt siis joku koetta a olla nenmmä’n kuin Ismo, meidän Pyhämme
      se vittu, lukiossa lukenut ei voita
      Ne onkorkeimpia ne alas painetuimmat. ??
      Inhoan kaikkia naisia ja olen oikeassa siinä.
      Tarvitsen miehen seuran.
      Jos laitan tähän Ismon videon tämä palsta laiteena påois?
      Koska Ismo yritet’än painaa alas?
      Ette voi käyttää Kristinuskon rikkautta
      halventaen Pyhiä’.
      Juur katselin Ismon viimeisimmän videon
      Ja pidin! sitten siitäkin. vaik se musiik oli mennyt huonommaksi,
      Hän oli kiltti! Hän on yksi Pyhiä.

    • Bathsuua

      Minusta voisi olal kiva viettää aikaa
      Jannikan cokkerspanieli olisi kanssani
      ( kuin aurinkokuninkaan malice.. )
      Lempi!!!!
      Lähtisin kävelylle lempin kanssa.
      ;
      sillä on vauvva!!! ( mikä se on?? )
      lihamötkläle matkalla ekalle luokalle
      ( Ismo edes lauloi " Taas koulupäivän kärsimykset saa..
      Olen 10.. Koulukärsimykset
      Olen kahdenkymmenen... Timanntteja ja jalöokiviä vaan..
      ( Kuin Amerikassa meillä!!!! 1800..
      ( "Kullankaivajat... "

    • Bathsuua

      "Mä liisteröidyn valheisiin
      Mä liisteröidyn valheisiin
      Mä liisteröidyn valheisiin
      Olen tavallinen ihminen, kolmikulmainen.
      ;
      Mä olen siinä kymmenen, valheita kotiin kuskailen
      Taas koulupäivän kidutukset jää
      Mä olen kahdenkymmenen, roinaa kotiin kuskailen
      Taas joulupäivän kidutukset saa
      Mä olen kolmenkymmenen, aseita ja timantteja vaan
      ;
      Kun sähkö kitarasta viedään, silloin vasta
      Saadaan lyijyvapaa-aikakin
      Kauniin, katalan valheen majaan matalaan.
      ;
      Perkele, onnenpekkoja, voi meitä onnenpekkoja
      Oikeita onnenpekkoja, voi meitä onnenpekkoja
      Pulleita onnenpekkoja
      Olen tavallinen ihminen, kolmikulmainen "
      ;
      ;
      Valheita ja Onnenpekkoja laulu Ismo Alanko

    • Bathsuua

      No niin , Ismo muutti senkin, Loppuu se meteli!
      Sähkökitaroiden Vahvistimet Kaiuttimet
      ( Temppeliaukion Kirkossakin
      hevi Jumalanapalvelus kun oli
      ( olin kyvytön.. Siellä TARVITSI korvatulpat.. Se oli kuin helvetti!!
      Ne Papit ei tajua sen vertaa.
      ( Osaa he tehdä!! Jumalanpalvelukset jne
      ( en minäkään pystynyt siihen) Puuttumaan siihen.. Millainen se HeviJumalanpalvelus..
      Hirveä meteli.. Helvetti tehtiin Kirkosta.

    • Bathsuua

      Laulussa ilmeni,
      että minä en kelvannurt. Vuonan 91
      Pullea, olin.
      ( lyhyt selkäinene...oiekasti
      Mutta minulla oli tunteet
      ja herkkyys.
      Ja järkikin, että en tuollaista hevi Jumalanpalvelusta missä ihmisten korvat
      ei sellaista helvettiä
      ;
      Toine missä mibnua loukattiin temppeliaukion Kirkolal , muistan,. eräs siveetön tyttö pyysi minut sinen häihin
      sen joka Villen mus videolla esiintyi siveettömästi..
      Ninjan..
      Siellä luki auton perässä , kun ne purkit..
      Luki kyljessä " Kauan naineet " !
      Minusta niin raakoja ei vihitä! Temppeliaukion Kirkossa..
      ;
      Pitää kunnioittaa Kirkkoa ja Pyhyyttä
      ( enkä tietenkään päässyt sinne..
      siellä oli ovet suljetut. Ainoa mitä sain oli tuo minkä näin
      että he oli kauan naineita.
      ;
      Miten he sellaisena menee Papin eteen.
      He ei ketkään ymmärrä rakkaudesta..
      Ei sitä voisi halventaa, jos se olisi Pyhä
      ( Mutta he ei voi sille mitään? että heistä tehty kauniita, vaikak heidän mieli ei oel kaunis,
      sielu ei ole pyhä.
      Niin no ei hän niin kauniskaan ollut... kerran kun näin.. Kuljin Hallista ja huomasin edessäni Ninjan.. Hän oli li9honut..
      Hän oli todella ylipainoinen!
      Hän ehkä ollut aiem elämän tuttuja.
      ( hän piti ! Ismon musiikista..
      ( mUtat hän koettaisi VAin suhtautua ylimielisesti minuun,
      koska on julkkis jne Nainen
      Tarvitsen miehen seuraa!!!

    • kuuseenkurkkottaja

      Petäjällä on voimakkaat juuret, jotka pureutuvat syvälle. Isolla petäjällä on paksu, suoraan alaspäin työntyvä pääjuuri. Petäjä, toiselta nimeltään Mänty tai Honka, kasvaa yleensä noin 15-30 metriseksi ja on ikivihreä.
      Petäjällä on pitemmät havut kuin kuusella ja se kasvattaa joka vuosi uudet sivuoksat pääverson ympärille, jolloin sen ikä voidaan päätellä oksakohdista.
      Petäjä on on karujen olosuhteiden puu, joka kestää kylmää, kuivuutta ja ravinteiden niukkuutta.

    • Bathsuua

      Todellisuus on kyllä olemassa..
      Noissa lauluissa on se todellisuus..
      Että esim tuo Onnenenpekkoja oli vielä ehjä..
      ja että seuraavista, koska en päässyt Ismon luo ja elämään kanssaan, että olisi ollut elämä yhdessä,
      rikkoutui tunnelma laulujen. Seuraavassa ON vielä se henki, joka
      on missä Jumalan kanssa ( vaik pidin tuota jo pinnallisena )

      ;;
      Ismo lauloi kun vielä välitti minusta;;;;;
      ;
      ”Mä olen cowboy
      Olen villi ratsastaja
      Olen avaruuden ikkunassa
      Kasvot vasten lasia
      Kaipaan hyvää haltijaa
      Tai maailmanparantajaa
      Mä olen pilvenpiirtäjässä
      jäänyt hissin oven taa
      ;
      Maailman kautta me kuljemme taas
      Soitellen, laulellen kohti taivasta

      Rakasta mua nyt Maa halkeaa Rakasta mua nyt
      Vielä on aikaa Rakasta mua nyt
      Kaupunki soi Rakasta mua nyt
      Pallo salamoi

      Maa vie unelmaan Maailmaa julmempaa Maailmanparantajaa
      Paranna maailmani Parannan maailmasi Maailmanparantaja
      x2 Me kuljemme yhdessä yön siimekseen
      ;
      ;

      Siinä kävi noin;;; Vuonna 2006? Ismo selitti
      hän tiesi sieluna että vammauduin hetkestä hetkeen tunteessa;;
      ( Ja hän itse muuttui pinnalliseksi tunteettomaksi
      iskelmämusiikin taitajaksi ? Loppui se ekstaasi..
      se mikä oli tuosssa ed biisis vielä.. Rikkoutui..
      ;
      ”Kun juoksin, juoksin niin kuin rakkikoira
      Kun itkin, itkin tulvan kellarin nurkkaan
      Kun nauroin, nauroin niin et tärisi vuoret
      Kun paloin loppuun, sammuin sateeseen yksin
      ;
      Sain liian monta kertaa syksyn kevääseen
      Sain liian monta kertaa syksyn
      Sain liian monta kertaa syksyn kesäksein
      ;
      Mä olin hiljaa, kun ois pitänyt huutaa
      pitänyt huutaa

      Siten pienen itsemurhan tein
      Ihan pienen itsemurhan tein
      Omaksi iloksein
      ;
      Kun sade täytti koko lämpimän huoneen
      Mä uin ja kelluin niin kuin kuningas
      Kun myrsky raivosi ja repi mun juuret
      Tein siitä laulun, olin hilpeä
      ;
      Tein liian monta kertaa myrskyn tyveneen
      Tein liian monta kertaa myrskyn
      Tein liian monta kertaa reiän totuuteen
      Livahdin siitä sateeseen”
      ;
      se itsemurhan tapahtuminen oli niin hirveää ja hirveämpää,.
      koska kiduin vain, en tehnyt itsemurhaa
      kiduin sekunnista toiseen
      ;
      Kuka ymmärtää että mitä voi tehdä.
      Onko henkilöä jota kohtaan pystyisin tuntemaan?
      Mitä Jumala tahtoo?

    • Bathsuua

      Ismo lauloi minulle sitten tuon 2002 Hallanvaara levyllä
      ( Me olimme uudisraivaajia.. 1800 Amerikassa.
      ;
      ;
      ;
      Sait avaruudesta viestin isältäsi
      mä hain sinut tanssiin ja tuhosin elämäsi
      Kuinka voit tänä yönä kun rakkaus kukoistaa
      varjot hiipivät päällesi, ottavat sut kokonaan
      ;
      Kuulen että tahtoisit turvaan
      kuulen että tahtoisit'suojaan
      kuulen että tahtoisit kauas pois
      ;
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kuumaan rakkauteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kylmään totuuteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      arjen pyhyyteen
      Kuumeimisimmatkin luulosairaat
      nousee jaloilleen
      ;
      Koska sä tuut mun luo
      Ja mä tuun sun luo
      Mutta sä leijut taas
      Mua vetää puoleensa maa
      ;
      Sait'sateliitista tiedon tilastani
      ja hait osoitteeni ja saavut taas luokseni
      Mä luen sua kuin lukisin raamattua
      Varjot roikkuvat seinillä, odottavat vuoroaan
      ;
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kuumaan rakkauteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kylmään totuuteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      arjen pyhyyteen
      Kuumeimisimmatkin luulosairaat
      nousee jaloilleen
      ;
      Koska sä tuut mun luo
      Ja mä tuun sun luo
      Ja mä jään tähän yön hämärään
      ;
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kuumaan rakkauteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      kylmään totuuteen
      Suurenmoisesta ruumissaatosta
      arjen pyhyyteen
      Kuumeimisimmatkin luulosairaat
      nousee jaloilleen
      x3

      Hän oli niin paha että noista varjoista lauloi . Niitä oli
      ja ne oli kauhu todella. mutta ne ovat menneet.
      Minä vaadin! Että Ismo vastaa sanoistaan!!
      Tuut mun luo , tuun sun luo !Kuumaan rakkauteen
      ( olisi se k8iva rakkautta tuntea.
      Ja arjen pyhyys.

    • Bathsuua

      https://www.youtube.com/watch?v=UwE_uPP1mEY

      ei löytynyt sitä Suurenmoinen ruumissaatto biisiä...
      You tubesta
      laitan tämän
      https://www.youtube.com/watch?v=UwE_uPP1mEY
      ;
      ( ei varmaan löytynyt sitä Suur moinen ruumissaatto laulua koska se oli minulle..
      Tuo löytyy koska siinä on sanat En voi enää odottaa..
      ;
      Suurenmoinen Ruumissaatto johtuu siitä
      että Louise dela valliere vietiin Pariisin halki hevosavunuilla Luostariin kerran
      1600..
      36 vuotat Luostarissa lopun elämän eli..
      ( Louis XiV n neljän lapsen äiti..
      Virallistettujen lasten!
      Ei minua ole koskaan kohdeltu niin huonosti kuin täällä.
      Tuhansina vuosina
      ;
      Miksi meillä ei ole tunteita?
      ei ole mitään tunteita.
      Tuo oli kaunis tuo laulu.
      Minulla oli tunteet hetkestä toiseen
      tuhannet vuodet ?
      ;
      Mutat täsäs on jotakin totuudesta kuitenkin

    • Bathsuua

      odotan että heidät rangaistaan oikean tunteen mukaan
      tuo mätä paljon jotain Jallu vai minkä niminen se
      insestin harjoittja kuuluisa OLI
      ( minä olisin lopettanut sen pornon nopeasti
      jso minul olis ollut aviomies
      Olisin jaksanut ne naiset kauniit ja miljoonat naiset ja tytöt
      ksoka minun Kristinusko ja minun
      aviomies Pyhä oli heitä ylhäisempi
      kaikissa ajatuksissaan nero
      ;
      siis se nainen ilmeni äsken suu supussa kuin joku kuuluisa insesti Jallu oli
      joskus 20 sitten
      Ei tunne älyä, ei sopivaisuuden tajua
      ei sääli8ä ei ylevyyttä
      Minulal oli kKAIKIKI PRinsessan kja Kuningattaren ja pYHÄN TUNTEET
      ( olin joka kuljin messuun Kuningatar Marie Theresen rinnalla.
      kertoi Historian kirjoitus.
      ( Louise de la valliere , Louis XIV; n
      ;
      Kuningatar ojensi nunnan kaavun seremoniassa joss a Louise viimein lähti
      1672..
      ( Kuningas haki hänet ( Aurinkokuningas ) Luostarista kahdesti takaisin Kuninkaanlinnaan 70-71

    • Bathsuua

      niin miten voi olal niin, että kun on tunne ja henki,
      oikea,
      että silloinkin voittaa
      niinkuin Tonin idiootti ilme Silmälasinlinnssien takana
      ja hänen typerä musiik video.
      missä hän lääppii, sairas naurava ilme naamalla tummatukkaista naista
      ;
      Lääppiii, ällöttävästi, ja sitten hän esittää
      että se tumamtukkainen vuoteessa riisuu vaatteita yltään.
      ;
      Ne kehittymättömät ei tienneet, että ei me tehty sellaista.
      ei rakastava Tonikin halusi valehdella ihmisille
      että olisimme siveettömiä muka
      että he pysyisi alhaalla, se rahvas kehittymtättömät
      Eikö parempi ollut että tämä tunteva jolla oikea henki
      ;
      se olis ollut oikein
      mutat en sille idiootille joka näke e vain ulkonäköjä
      ja toista a sitä videoilla
      ( Zombiet kauniita naisia ompa tärkeää
      N eviel lyö Tonia
      ( Hän sitten otti tyttö ystäväksi itse kasvattamansa nuoren
      Minun olisi pitänyt päästä
      kun olin oppinut mutta he ei huolehtineet
      ( en tahdo toimia suurelli8sesti "
      Ismokaan ei ole sitä..
      ;
      Ismo voi oikeasti olla seurassani..
      ( Ismo on alaspainettuja Pyhiä..
      ;
      Toni on liian huora. Toni on blondi
      Jos on niin raaka, että laittaa tummatukkaisen muka riisumaan vuoteessa
      Oliko siinä muutamakin tyttö
      eihän sen jälkeen ole elämää sellaisel raakalaisella
      ei hän ole pyhä, ei ole rakkautta todelliista
      ;
      Ismo hylättän se meidän 1800 luvun pentu
      joak on hirviö
      ja kaikki blondit
      Sinulal on tummat hiukset
      Hylkää viimeisin video
      minen muodokas kehoinen narttu
      joak on vain kaikkien arvojen tujnteiden
      häpäisy
      ei sellaista laiteta kun joku on raiskattu heiluttelemaan reiän lihaansa
      ;
      ai hän ei tajua että olen Pyhä
      koska ei voi elää
      ne tunteet Rakkaudesta biisin alun
      jotka minun tunteet
      että hän vaan lakka avaikak olemasta
      ( minulallakkasi olemasta tunne alueet tunteet

      on ihan heikko tunne

      ;;

    • Bathsuua

      Tarvitsen avun Ismolta tai joltakulta, Villeltä? joka voi olla kanssani kahden pitkiä aikoja tai toistuvasti
      koska sydämen tunteeni ja pään, putosi jalkovälin tasalle.
      Esim Porissa , kun ovelle tuli joku soittaja Ismon,
      ;
      minulla paha olla, koska tavatessa kenet tahansa pelkään,
      aina pelkään että jos nyt se ulkopuolelta hyökkäävä
      jalkoväliin hyökkäävä henki taas hyökkää.
      ( tarviin siinä apua!! Tarvitsen, että voihn kohdistaa sydämen tunteet Ismoa kohti
      ( Luottamuksen sydämen. ) Että on pitoa päässä,
      Tarvitsen vain sen.
      Kun olen menettänyt tunteen päästäni
      kun en voinut kohdistaa sitä Ismoon, Toniin,
      kun en nähnyt enkä kuullut heitä
      ( yksi levy vuodessa ei riittänyt... )
      ;
      tahdoneroon siitä ilmiöstä( heti! ) että jalkoväliin hyökkää henki
      joka fyysisen tuntemuksen aiheuttaa.
      Todella tukala olo vaikka tavatessa se nuori soittaja ( en tahtonut olla hänelle epäluotettava jne
      En pystynyt puhumaan kanssaan.
      ( Muistan sen nimenomaan Porista oven edessä )
      Ja sama ollut joka ikisessä kohtaamisessa
      Olen pelännyt vanhusta 90 vuotiasta ei väliä nainen vai mies.
      olen vauvaa pelännyt, koiraa ja hevosta, isääni , veljeäni
      ( siis aina jos ajatuksiini tuli j0kin seksuaalinen ajatus,
      siis ei kiihottava tai kiihottunut vaan ylipäänsä vain seksuaalisuutta sivuavakaan ajatus
      heti se hyökkäsi jalkobäliin
      ( kai silloin alkaa pelätä! Pelkä'än jatkuvasti että mieleeni tulee jokin seksuaalisuutta
      käsittelevä ajatus, koska silloin se hyökkää.
      ;
      Tarvitsen siinä apua! Tonin, tai Ismon tai Villen
      että on seurassani,
      Että voin katseen kohdistaa hänen
      kuulon kohdistaa hänene
      ( että ei tarvitse satojen kilometrien päähän
      ;
      Tarvitsen, oikeasti älyllisen järjellisen jne ihmisen.
      Jostain syystä tiedän paljon yksinkertaisia miehiä
      ( ehkä Ismokin on..
      mutta hän ollut aviomies 1700 ja 1800.
      ja minulla olikin luonteva olo seurassaan. Kuin olisi aina tunnettu.
      Mutta Ville voisi olla parempi???
      että toistuvasti tavataan ( niinkuin terapiana )
      ja uskoa voida että mies pelastaa! ja suojelee!
      Tahdoin että Ismo tai Toni W suojelee ja pelastaa. Ville valo !!
      ;

    • Bathsuua

      Niin tiedän jostain syystä paljon yksinkertaisia
      on varmaanse hyökkäys vallankumouksen jatkoa
      meitä kehittymättömimmistä kansoista sieluista johtuvaa

      :
      mutta Ismo kiltti Ville kiltti teillä on joku Itsetunto!!
      tavalliset tavikset ovat aivan mahdottomia
      Me ymmärrämme taiteilijoina toisiamme.
      ;
      te osaatte keskustella kuten haastatteluissa näkee

      ;
      Siis ne tavikset vahingottavat minua lisää!
      on se asia ja syy.
      TARVITSEN sellaisen joka osa a olla älykkö.
      Niinkuin olette haaSTATTELUISSA.
      Joilla on kokemus julkisuudesta ym
      ne energiat läpikäynyt kuten itsekin olen.
      ;
      Tarvitsen! teidän rakkauden, luotettavuuden, huolenpidon
      ymmärryksen ( ei tavitse jatkuvasti olla yhdessä
      mutta toistuvasti
      ja tarvittaessa voida saada yhteys
      ( että sydämeni parantuu

    • Bathsuua

      Minusta tuntui pahalta etä laitoin tuonne jonkin tunteellisen laulun..
      Mutat en nyt vaan ehdi fiilistelemään siitä
      Olen 50 kohta ei oel aikaa
      Mutat oli äsken profetia että me ollaan vielä juhlissa Ismon kanssa, jossian juhlissa.
      ( sekö sopiiIsmolel?
      Sitä kyllä pitääedeltää että ollaAN KAHDEN

      • wonderingwhy

        Bathsuua, mitä sulle on oikeen tapahtunut kun oot noin sekaisin?


      • Bathsuua

        Kulti, minä en ole yhtään sekaisin.
        Minusta tuntui että teille pitää sanoa kulti ??
        Dear, se on ollut Amerikassa
        OLin siellä 1928-33


    • Bathsuua

      Sehän oli kiva että laitoin Tonin Pettämis musiikki videon!
      Mutat sitä ei vaan voi katsoa! sitä pettämis osiota.. Missä näkyy puolipukeisena kolme ? tyttöä ? En ole ikina ktsonut sitä kohtaa. ( en tosiaan olisi toivonut hänen tekevän sellaista. se oli pettymys. Pahempi Toistaan ko se on ?
      ( Mutat kivojahan ne kaikki Apulannan "Kirjeet" ja kaikkien muiden (Musiikkivideot
      Ja taidetta.. Joka kertoo mitä on meneillään ihmiselämässä. ?
      Kivoja.. Ihmeelisiä! Rakastinniitä!!

    • Bathsuua

      Minä tahdon elää! on 50 kriisi
      Tuttu, tyttö on sairaalassa sädehoidossa,
      ja nuoruudenystävä menehtyi heroiiniin?
      Jäi ulkomailel. Minun pitää saada Ismo lähtem Kirkkoon esim kanssani,
      18 000 eronnut Kirkosta! Heitä kaikkia uhkaa sairaudet!
      meidän pitäis pystyä uskomaan JEesukseen.
      Jeesus on rakkaus ??

    • Bathsuua

      Kuulen että uskovainen on nukkuessaankin kielteinen. Hänestä kuuluu kokoajan
      "se on paha..."" ei se osaa mitään" tms Se voi olla kuten nainen joka kirjoitti eilen batsuuua miks sä oot noin sekaisin!? joka ei tajua edes mitä sanotaan,
      ( he eipysty koska heillä ei ole mitään suurta ? jostain syystä annettu..
      eikä rakkautta Heille ei ole annettu koska he ei halunneet antaa?

      Minä olin tähti.. tai tähtien kanssa.. Annoin menestyä en kadehtinut
      Toni esim nyt saattaa tehdä karmaa että hän ei saa tulevaisuudessa apua koska ei sitä anna Minä en tahtoisi kirota itseäni.. Jumalaa..
      Valaistunut on sellainenn että antaa vaan!! Valaisee vaan
      On niinkuin aurinko Nin se oli minun ihanne
      Oikeasti me opetetllaan täällä olemaan Jumalallisia
      Jumala on nioin kirkas rakkaus Jumala vain antaa kuten aurinko valonsa hyville ja pahoille ( Vialla on??? Mike Monroen kohdalla ? Ismon että he luuli kaunista naista ( jok aon paha joksikin
      se nainen oli vain kaunis kuin kissat postikortissa paha minulle koska olen Pyhä, neitsyt Kristinuskon
      he oli vain vallanhaluisia yms
      Jos joku tahtoo olla hengellienn oikeasti jen Voi olla että minä pystyn jos joku
      Mutta he haluavat vain olla ylimielisiä ylleensä
      Heille on kärsimys että' pitäisi kunnioitta jotakin
      Ne julkkikset ovat röyhkeitä , ilmeni äsken
      ei osaa kunnioittaa!
      siksi olen 3 huone
      julki päästetty oikeasti jotenkin heikkoja Moraalittom,ia
      tämä on porton aika! Mike Monroe vaadin sinun apua!!! Tämä on oikeasti se jonka kuuluu olla jossain korkealla tämä Pyhä'ja hengellinen
      ( Voimem keskustella siitä,
      esim Janikakin kirjoitti hengellisyydestä ( mutat pitää pewrustella olla kriittinen,
      Hän on nuori, minua olsi pitämnyt ensin auttaa. olewn vanhempi
      On törkeää ( tunne eläm,ällemme,
      että nuori pimu saa kaiken ( Toni ei edes tiedä olenko rappukäytävässä yön,
      On selvää, kun olen valaistunut, olin äiti QAmmaakin ylhäisempi,
      on loukkaavaa, vahingoittavaa että minusta ei välitetä, että Toni hyysää vaan sitä nuorta
      ja pyrkii olem,aan epäkohtelias , ylimielinen , tääysin pois sulkeva koska häenenitsetunto ei kestä,
      koska olen häntä ylhäisempi, olen häntä henghellisempi, olen vanhempikin ja hän on vain pieni poju mutta hän ei halua kunnioittaa
      ikun laitatTonin polvilleen k8unnioittamaan,
      olemaan kohtelias
      Pitää kokoajan puhua kohteliaasti
      eikä silmät paksujen linssien takana huidella röyhkeästi mikä tyylinsä oli
      Mike MOnrtoe nuo rock tähdet pitää laittaa kuriin ahaisine kauniine naisineen
      Jannika on todelllas röyhkeä ja loukkaava
      ( minä EN menisi kävelisi yli pyhän,
      Olisin jo kutsunut sen henkilön luo,l
      mutta narttu ei pysty!! tajuatko Mike ei hänellä ole sydäntä eikä aivoja
      Hän koettaa vaan painaa alle jalkovälin tasonsa

    • Bathsuua

      en ollut täydellinen.. Olin sumea silmäinen ne sai alas minut 1800
      Meistä tehtiin maalaisia köyhiä korpeen Scandinaaviaan
      Mutta menevätkö asiat sitten aina huonommiksi kunnes he tahtovat apua niiltä jotka ylhäisiä
      Sitä alkoi jo ilmetä luonnon tilan vuoksi
      Jumala meistä huolen pitää uskon niin Koska olen kokenut korkeinta autuutta yms
      ei Jumala hylkää.. Minun pitää kehittyä aina vain korkeammalle
      Ajatteluni on kehittynyt, tunne elämäni kehittynyt,
      ei Jumala edes kestä!!! että menisi huonompaan suuntaan
      eikö rakkaus ole sellainen?? jos rakastaa että ei kestä että sille kävisi huonosti
      ( muistan niitä hetkitt muistoja
      alta jonkun kaunis kehoisen ja kasvoisen vallanhalun
      ( hän ei saa olla se jalkoväli? eilen aloin löytää sellaistakin henlkeä
      että ajattelin autta ne "korkeammmal olevat
      ( jos astrologai jotenk pitää paikkaansa oleman vahvempia
      Nyt minul ei ole mit henkeä
      Mutta muistan, esim sen rakkauden hetken
      niin se on se johtotähti
      Ymmärrän ett Jumala rakentaa niin että selvviän
      Minusta on ihanaa menäs eurakuntaan syömä'än voileipiä

    • Bathsuua

      ai Ismon joku nainen oli sellainen? Jostain syystä erityisesti?
      ja aikaa meni että en saanut apua Rakkaus halua auttaa
      Minä kyllä tahtoisin auttaa sellaisessa että joku ahdistunut kun pelkää jalkoväli tuntemuksia..
      Pahan hengen hyökkäystä
      Minulla on myötättunto siinä
      Mut ihmiset ( näin yhden!! tuskaa kokevan näköisen tytön! ja valaistuin että tuollaistakin on! että joku on ihmeellisesti ihminen
      ( Myös vammainen kehitysvammainen poioka sai itkemään..
      Tuntemaannormaalisti..
      tääl on joku porton aika missä ihmiset ei tunne..
      Myös kun oli ollut se ydinvoimala onnettomuus..
      Silloin itkin hetken sen ilman haalaria korjaamaan voimala menneen miehen takia
      Hän oli ehkä jollaoli tunteet ymmärrys että se nainen on paha
      ( joka laittoi pop musiiikkai van iloisesti soimaan seuraavana päivänä onnettomuudesta )
      Mut se itku, loppui kuin seinään..
      se mies ei voinut!? itkeä? ei ollut enää aaltopituutta missä tuntea tuskaa
      koska hän halusi vaan naida seksikästä kehoa?
      Se nainen teki jotain?? ett hän ei enä tuntenut?
      ei ole kuulunut mitään Japanista
      Nyt kuulin Jeesuksen ääntä itsessäni..
      Jeesus on tunteva..
      ( se nainen tunkeutui väkisin minuun äsken
      Se on loukkaus ja väkivalta josta uskon Jumala ei kestä sitä
      ( Ville? Ville oli se mitä se Ismon nainen e8i minulle tahtonut koska VIllellä oli voimakkaammat tunteet kuin hänellä vallanhaluisella hirviöllä
      Mut Vilel näyttää heikenneen kun sen muslimi Sndramn kanssa oli
      Heill halutaan aina muskllimi nainen?

      ( hän luulee ett hän on jotain kun on synkän näköinen
      aha anyt äitni! aslkoi ilmetä
      Äiti on se nuori tyttö Israelissa nykyään
      Hänelle tehty se Batsheba Emeralda elokuva
      he halöuaisi nyt ettäse äitini oliasi minua voimakkaampi hänolis ieksikin tissit näkyvillä
      niin se vois olal vallanhaluinen tätåä Pyhää Kristinuskon perustajaa
      jolal rakkaus ja tunteet oiekat oiekasti olivat ed elämäsääkin
      ei Jumala kestä että ne huonompaan suuntan menisi
      mut se vallanhaluinen nainen tahtois tuhota kokonaan
      jotain sellaista ymmärsin
      ( hänelle ei kärsimys että eika kuluu hukkaan.
      Minun tunteet ei ole hänelle.
      Hän ei välitä pienistä, on ehkä' niin
      MInä pidän juuri pienistä Varpusista vaikka
      Jos joku olisi suuri oikeasti ei kestäisi! että en tunen sitä rakkautta jota tunsin
      Tunteita ?? eihän voi kestää sitäkään että Ismoon vaikka ei saa yhteyttä
      Näkeehän sen vaikka elokuvista
      nyt hän sitten oli kunnioittava..
      nii meidän pitäis vaan olla kunnioittavia toisiamme kohtaan,
      ja pitäisi tunteista vä'littää
      Huomioida tunteet
      ( ei voi, jos ei sa a yhteyttä.) Ai Stubb on suuri hänen pitäis olal suuri..
      Bowie oli suuri.. Aurinko ja venus ja merkurius 12 huoneessa! en tiennyt!!
      ( ei hän olis edes kuollut jos ei olisi tahtonut ??

    • Bathsuua

      Minulla on ollut paha olla koko aamun siitä että en saa yhteyttä.
      ( Olen kirjoittanut ja kertonut sen asiallisimmin)
      laitan sen kirjeenä menemään Mikelle Tonille
      ( Jumala näytti eilenettä voin mennä juhliin Ismon kanssa! Profetia.
      ( Olisin tahtonut vääntää Tonin nenän ( fyysisesti rullalle ettätuntisi sen kivun mitä aiheuttaa )

    • Bathsuua

      Oikeasti, se on oikea tunne Tarttua siihen nenään ja vääntää se
      niin monelle kiemuralle kuin menee
      Olen tuntenut tuska ahänen takia koko aamun hetkestä hetkeen

    • Bathsuua

      Jasmin Mäntylän pettämisestä ajattelin ( kun luin bloginsa eilen.. )
      En ole lukenut blogeja mut päätinnyt lukea
      ja hän kertoi miten hyvibn voi
      Se tuli mieleen sillä opilla minkä saanut, että ne pahat henget,. paholainen voi antaa tuntea iloa! ja onnea, kun tekee jotain minkä paholainen arvelee pahaksi. Mutta ei minulla tietoa voiko heidän onnellisuus jatkuakin
      Paholainen piti pahana tietysti eroamista, ja miehen hylkäämistä?
      Ja yhtymistä toiseen mieheen.. Ja ties mitä siihen liittyy.
      J anautti siitä kaikesta!! Että nyt se jasmin mikä esiintyi häissä hurskaana morsiamena nussii tossa viersta miestä! Loistavaa!
      Se luulee ett sillä on mageeta! se luulee ett se on voittanu!!
      ( ties mitä pahaa paholainen tietää ?? )
      He ei ole naimisissa?
      Onko avioerkaan vielä voimassa?
      Vai oliko he naimisissa?
      Sen vanhan herrasmiehen kuva näkyy yhä suurena Blogin alussa ( mietin jaksaako hän?
      Vaimon onnea.. ? Se voisi olla paholaisen mielestä kiva, että se vanha mies on sellaisessa asemassa, hyljätty.

    • Bathsuua

      LOouise de la valliere oli sellainen.. Joka sai kokea suurta rakkautta
      Louisen kohdalla, koska paholainen piti häntä huorana.
      ;
      Mutta sitten joutui oppimaan, rakkaus ei ollut todellinen.
      Kun kaksi poikaa kuoli samanvuoden aikana , tai -65 ja 66,
      1 j a 2 vuotiaat voimakastunteinen Louise itki lapsiaan
      Ei voinut enää tulla raskaaksi, ei olla rakastettu Louisin
      koska olisi voinut syntyä lapsi joka olisi voinut kuolla..
      Siksi Louis XIV sai alkaa seurustella Louisen "parhaan ystävän" AthenaisMontespanin kanssa
      mutta Louise ei siis kai tajunnut että se rakkaus voi siirtyä toiseen ihmiseen ( miehen rakkaus ett se ei ollutkaan totta
      ikuista ja kaikenkestävää yms

    • Bathsuua

      Suiis Louise sai kokea suurta rakkautta Louis n kohdalla.
      Louisedela valliere, Louis XIV ( mahdollisesti.. En muista!!!
      Mutat he antoi heidän olal yhdessä, koska he piti huorana
      :
      ( Voi olla että se Pompadour kin oli Kuninkaan parisielu?
      he oli niin samannäköisiä
      ( myöhempien kuninkaallisten..
      Minäkin olisin pitäny häntä vana lutkana koska inhoan naisia
      mutta katselin muotokuvaa että he oli niin samannäköisiä että ehkä he oli parisielut.
      Tiesin että olin Louis XIV n Louise niin jaksoin heidänkin tarinaa.
      ; Taidan olla tutustunut tuohon Kuninkaaseen.. elävänä, täällä..
      Minun pitäis siksi olla onnellinen ja vahva
      Tunnen niin monia
      ( hän ehkä sieti minua ( erakko... ) koska olin Neitsyt ja Nunna, enkä kiinnostunut oikeasti millään tasolla
      Ranskan Kuninkaastakaan ( kuuluin heidän säätyyn. )
      ( Siis hän oli ongelmissa niin monien naistensa kanssa .. kun hänellä kuninkaana oli niitä ( valitettavasti

    • selittelijä_ulos

      Pettäjän tuntee parhaiten kaikenlaisesta selittelyn tulvasta. Rehellinen ihminen ei selittele mitään tyhjiä vaan kykenee sanomaan asiat niinkuin ne ovat.
      Lopuksi nämä pettävät selittelijät eivät enää itsekään muista mitä kaikkea ovat ehtineet puhua. Eli niiden selityksistä ei saa mitään tolkkua.

      Minä olen jo heittänyt tuollaisen selittelijä-paasaajan ulos ovesta. Menkööt muualle puhumaan omia sekojuttujaan. Ketä tuollainen selitysautomaatti edes enää jaksaa kiinnostaa.

    • Bathsuua

      Minulla oli niin paha olla koko aamun! Hetkestä hetkeen! Kun tahdoin vain kuulla äänen, lauseita mitä kuuluu
      Tonin tai Ismon tai Villen Olisin tahtonut vääntää Tonin nenän kiemuralle. Että hän tuntisi minun tunteen. Että tuottaa tuskaa.
      Sitten kun kuulen äänensä..
      Niinkuin Siellä Klubilla.. Hän nousi seisomaan ja alkoi huutaa sitä Lottaa.. heidän levy yhtiön työntekijää..
      ( kun olin kysynyt voinko päästä Vieraskirjaan,
      Näin hänet siinä kuninkaallisena. Lottaa ei näkynyt, eikä ketään muutakaan tyttöä.
      :
      sain olla siinä ihan yksin ainoana nais hklönä siksi että minua oli kivasti saatu raiskattua
      Muutoin kaikenlaiset reiän kantajat olisivat tunkeneet reikiään sinne,
      kateellisina ??
      Jouduin kuulemaan henkiä naisten n 10 vuotta- 15 vuotta sadistisimpia ääniä yms
      Hirviömäisimpiä tunteita
      siellä on nyt se daavidin vaimo Eglat tonin vaimona
      ;
      ja juuri minua koetettiin häväistä että muka se eklatti
      perkele ilmeni sen henki
      mutta poikeesti se on tietenkivgittu hirveenn tosi rakkaus siel ollu
      sen mätä perse ja sielu
      siitä ei oikeasti hengi mitään
      ;
      mut se menee joka sekunnista minkä nussi siellä Maria Salomea kun kidutettiin
      raiskattiin
      eikä järjestänyt Sebedeusta pelastamaan minut ensin
      se menee rangaistavaksi
      niiden tuhansien vuosien kehityksen vaurioitumisen mukaisesti
      Sen rakkaus ei ole tosi
      sen sielu ei ole ylevä sielun atomin murto osaakaan
      sellainen joka menee hymyilemään valokuviin yms
      pyöräyttää pennun todisteeksi nussimisistaan
      ,
      en vaan voinut olla, tätä aamuakaan, saamatta yhteyden tarvitessani
      ;
      hän lähti sen pennun kanssa se jonka luulen olevan Jannika
      minua koetetaan loukata
      Minä en näe yhtään ketään tiedän vaan sen mitä todellisuudessa tapahtunut.
      Hän ei ole Tonin parissielu on yksi varma asia
      hän on joka koetta ammanipuloida manata itseleen onnellisuuden laulamalla
      , ja laulamalla ettäs e rakkaus kestää muka vuosisatoja Toniin , hän koetti väkivaltaisesti ja alhaisesti
      tehdä sellaisen manauksen
      laulunsanoihin
      Hän ei ole mitään,
      koska meni niihin kuviin hymyilemäänyms
      kun minun tunteet paljon vanhempana ja valaistuneena
      vaurioituvat
      Tonin olisi pitänyt ensin pelastaa minut.
      Huolehtia minusta

    • Bathsuua

      Niin Toni ensin minut nähdessään valui alaspäin sohvalla ja levitti jalkansa. Sellainen käytös , jostain syystä. Se oli varmaan jonkun reiän kantajan unelma että Toni on sellainen.
      Toni istui siinä jalat levällään puoliksi maaten lösähtäneenä
      ja se kai nauratti minua. En ymmärtänyt sellaista reaktiota.
      Kai sen tarkoitus ilmentää, että "mä oon tosi alahaalla jos ton näkönen tyttö tuli mun luo"
      ja arveli että minä hänen levitetystä jalkovälistä? olisin kiinnostunut???
      ;
      en ymmärrä siitä mitään.
      Olen ollut hänen lasten äiti, kun olinKuningatar Margaret 1200 luvulla..
      Meillä oli, Prinsessa Olga nykyään
      ( siitäkin muistahn että, minulle olisi pitänyt ensin anta ase maatila,
      ei Olgalle
      joka minua pienempi koska olin hänen äiti
      voidabna vaikak kiistellä niin olen koska olen valaistunut.
      jo 30 v sitten.
      Se pitkä Olga on vaan henkisesti kehittymättömämpi kuin minä.
      Mutta nyt hänen isä,
      ( Tuukan vaimo hän on Tv ohjelmassa ( ja kaikki jotka tv hen päässeet olivat jotakin moraalittomia siveettömiä
      Minä en ollut
      Olin hengellinen ja parhaani tekevä Isä Olgan Ton9i
      1200 luvulla isä.. N eDavid ja Alexander poikamme.. Prinssit..
      onkohan hekin jotain silmälasipäisiä..
      Niin Toni ei vaan auuttanut että voisin hyvin jossain
      Siis se oli niin paljon etät olen oollut vaikak Kuningatar
      mut hän tahtoi vain kohdella kaltoin koska kehoni ei ole nyt kaunis
      mut sehän on ohimenevää eikö hän voisi auttaa.
      ;
      ( Rakastaisin vaan sitä joka ei piitaa vähimmässä määrin mitä se zombie nainen ( tyylikäs puolipouke9inen tahtoo tai ei
      vaan auttaisi minua.
      Sillä on ihan normaali elämä
      ei erityisiä tarpeita
      Siksi varmaan ebn tunne mitään, He tahtoo vaan auttaa ja kunnioittaa sellaisia jotka ei tarvitse
      Jannikakin oli onnellinen aerobic ohjaaja, lapsen äiti, kavereineen iloinen tasapainoinen
      Minä tarvitsin apua!
      Minä olin enemmänkin kuin Toni itse, ehkä valittava biiseissään "Tuskaa tuskan pellot tulvillaan"
      ;
      Niin minä tahdon että heidät rangaistaan siitä että he antavat vaurioittaa valaistuneen sielun
      maria salomen sielun ja antavat hutsujen elää "tasapainoisina Esim Olga avioliitossa.. saada lapsia olla perhe koti
      minut jättivät asunnottomaksi, yksin vastoin tahtoani jne
      Heidät RANGAIstaan siitä röyhkeydestä
      ( mut en minä niin pientä miestä tahtoisi kuin se Tuukka
      ni en ole kateellinen.
      jne.
      Minulel oikeesti ilmaistiin ( että tämä maa pärjäisi ja ihmiskunta ) että MINULla olis pitänyt olla ensin se maatila.
      Ei ole fiilistä siinä, että sillä nuoremmalla vaikak esitteli tv ssä sitä
      ( välinpitämättömänä )
      Minä olisin ollut autuas

    • Bathsuua

      en minä naisia vihaakaan, en vaan voi olal suhteessa heihin sellaisen ajoka tahtoi kaikesta sydämestään seurustella, 16 vuotiaasta, tarvitsi rakkauden eikä kokenut sitä päivääkään 35 vuoteen.
      En tahdo sellaisena kohdata niitä naisia.

      Heille se on oikeen kiva
      että olen heikko
      mutta minä en pidä siitä
      M9inä tahdon kohdata vaan miehen
      MInä TarVITSEn sen!!!!!! Että saan olla kahden
      miehen kanssa
      ;
      ( en paljoa välitä siitäkään
      siksi ne reiät anta a vaikakkohdata
      koska en ole enää onnellinen siitä tms
      naistenreikä vatkulia
      ( on siihen asti kunnes on puhtaus jota kaipasin aamun, en muuta

      ( että kuulen sen äänen Tonin tai Ismon että MITÄ KUULUU! nyt.
      Tai Villen äänen. Tai jonkun joka ei suostunu puhum kanssani ett hänenj reiän kantaja olis minua vahvempi muka
      se painoi minua alle vittunsa jalkovälin tason
      ( sitä vieläkään ei ole painanut se että minau sattuu
      että minun sielu, ei ole tuhansiin vuosiin
      kokenut
      ( näkee batsheba f9ilmistä
      silloinkana ei ollut
      mitään jalkoväli tubntemuksia ymjs
      se hajottaa sieluni,
      niin alhainen nainenj
      joka haluaisi vaan olla minua ylempi vaikak on pillunreiän tasolla!!!
      Ei ole sydäntä ei sielua ei päätä
      ;
      kylhän minä sen ymmärrän,.
      Että miten pää tai sydän reagoi.
      Se esimerkiksi haluaa kuulla sen äänen ja lauseet,
      että mitä kuuluu.

      Minulla on terve sydän ja pää
      ( terveellä on taju miten tuska se on että on ikävä,
      että tarvitsee niitä tunne ärsykkeitä.
      Että ei tahdo yksin olla oma maailmankaikkeutensa
      kuvitella asioita parhain päin
      Tahdon tietää sen todellisuuden
      ett mitä on meneillään
      Minua kiinnostaa se
      Pystyn käsittelemään sen
      jopa kidutettuna ja revittynä

      se mies ei ilmeisesti hän ei ymmärrä äänestä äänensävyä? tunteita?
      hän ei tajua miksi sellaista kuulla ( hän vaan huutaa.. se Toni..
      tai laula ajotain lösähtänyttä lässytystä
      nussittuaan jotain hemaiseva kehoisen reikää
      Hän ei tajua älyllisestikään..
      hän koettaa vaan sovittaa kaikeea siihen että se hemaiseva kehoinen zombi olisi loistavin kun sen keho on nussittavan näköinen
      Minulala on terve inho naisia kohtaan
      Miehet on ihan sekopäisiä?

      miksi ne ei voi bvälittää miltä minusta tuntuu??
      en pyytänyt muuta
      Koin sen silloinkin kun tunsin Villeä ko0htana jonkin aikaa
      sen että se riittäää minulle

      minulle riitti että oli se jota kohtana tunsin rakkautta
      eikö se ole näkynyt historiassakin??
      tyydyin olemaan joku nöyrä ja kunnioittava
      Mutta jos se olikin suuri
      jos se joka katosi nunnaluostariin mitättömänä
      heidän mielestä olikin lähinnä taivasta
      ni he ei antaneet minun tehdä mitään ne vitun kantajat
      ,
      hän ei o halunnut valta a vai hän halusi että hän tuntisi enenmmän kuin pyhä??
      välittämättä mikä setuska on kun raiskataan pyhä
      joka päivä lukemattomia kertoja
      miten kauan kesti ennenekuin pystyin ajattelemaan että se voisi ollakuka vana mies
      se ALHAISIN HIRVIÖ TAHTOO PITÄÄ SITÄ NORMAALINA JA MAHDOLLISENNA eEVA ON TOINEN LEHMÄ JOLAL SELLAINEN AJATUSMAAILMA
      mutta me tiedetään Jumalan kanssa miten yliepäinhimillinen tuska ja sadismi se on
      eikä Jumala anna sitä mitätöidä tai heikentää tms t ietenkään
      mikä on totuus
      ,
      Täällä Porton maailmassa vaan hävisi Nunna tai pyhä tai neitsyt tällä kertaa??
      ett joutui kokemaan tuskan kärsimyksen yms
      J aylhäisetkin... saattoi kokea heikkouden.. leipäjonot ym

    • Bathsuua

      se ei oikeesti tajunnut mitään se tyylikäs nainen
      Se esimerkiksi puhuu suhteista. tai millainen mmies häntä miellyttäisi
      Millainense mies saisi olla, jonka kanssa suhde
      Koko suhde sana
      No hän on ymmärtänyt että korvat ja katse luod ajohonkuhun, "suhde " olla.
      j asittenmiettiä ja tuntea, suhteessa siihen
      henkiklöön
      joka saisi olalsellainenja sella9inen
      Tummatukkainenja leijona merkkiinen, ja urheilullinen, ja kiva, ja harrastaa valokuvausta
      ja jos se suhd34e meni, bänks ni sitten toinen suhde ( kyllä maailmassa miehiä riittää )
      Jo sjoku Ismo Alanko joka ainutlaatuimnjen oli koko maailna kunnioittama
      olisi sellainen
      ni ei ole tunteita ei koko maailmalla jos meidän h9istori aon niin mitätön
      niink minun elämä
      ( he ei välittäneet tuosta aamustakaan
      ( koin niin påaljon kipua
      ( sitä ei oiekasti sa akokea,,,kuulen sen musiikiss avaikka särähdyksenä minä vain mikä minul bvialla
      ( se on Jumalan loukkaus
      Jumalan häpäisy Pyhänhäpäisy..

    • Bathsuua

      se Nightwish laulaja sanoi että kirjota vielä sinen
      Eikö he anna lukea tätä
      että se lilittimäinen vittu jota nainut kun minuaraiskattiin olisi jotain
      sillä on avaivot aislelä?
      mutta ei voinu järjestää? että saisin soitettua Tonille kuten tahdoin.
      Se oli MINUN tunne

      tahdoin vana sen
      se haluu vaan etätsen pillunreiän taso olisi yläpuolella minun
      se ei välitä miltä minusta tuntuu
      sen oolemassaolo on loukkaus
      sen röyhkeä naama kun se laula ajomjkiun levyn
      Tuijottaa sen levyn kannesta on murha
      kidutus alhaisuus

      s eteki vana minut puudutusaineel kuin hammaslääkärti etä en tunne sitä
      että sen röyhkee naaama saa nauttia
      ,
      se käytti minun Kristinuskoa
      keksintöä valokuvakameraa...
      yms
      sa a maksaa siitä En siedä sen röyhkeetä tuijotusta
      Kumartakoon vaikka
      Häipyköön kunnussi siellä
      kun minua raiskattiin ja teki levyn

    • Bathsuua

      Niin tahdon että heidät perusteellisimmin häväistään yms
      Jo s on Jumala niin tekee sen,. Koska he on si9eluina tienneet kokoajan mitä minulel tehty6
      ja käyttäneet minun kristinuskoa
      röyhkeästi, alhaisesti
      Ei minul oel mitään rakkautta
      Jos laitangvaikak Lady sarahin
      jota ei ole raiskattu tuhansiin vuosiin
      kuvan
      ja miten korjjaan sen
      ) ja ikuinka se katsoo killittääniillä nussituilla silmillään
      kuvasta
      Se vie tuhansia vuosia? korjata se
      että kun eli oikein ohjkein periaattein jne Jumalalle
      ;
      ( niin jos heitä rasikataan pi9meissä huo0neiss alukematt6omia kerto0ja p¨äivässä vu7osikausia
      kun he luulee ettäs eon se kolmen aiemman elämän avio0mies johon koettaa säuilytt5ää rakkauden ( Jumalan antama se viimeijhn
      uskoi Jumalaan että Hän rakkaudesta välittää, suojelee
      Vuosia itsepäuisyydellämni, kaikel kärsi8vällisyydellä'
      ( en sietänyt tietnkään koskevan minuun, mutat säilytin rakkauden kin, tunteen
      ( en halunnut olla perempikaan en miettinyt sellaisia
      varmaan ( olin sarahinakin tottunut6 olemaan nuorin sisar
      joolal ei ollut5 edes arvoasemaa,... isosiskot olivat paronitar ja herttuatar
      ;
      ( mutt tahtoisin kuitenkin vaan jutella vaikak puhelimesssmon kanssa ja Tonin ja Villen I9Niin selviää eteenpäin
      ;
      se apinanvittuy, jioajk painettu y7kkös huoneesee4n`?
      joak minua kidutti ja raiskautti Ja josta Jumala tietää miten mahdotonta sek murto osakaan sitä
      ja joka nyt halausi että NE gvitut saisiollaoikeesti niiinkun paljonkypsemnpii ku minä kuten häjnkin
      se saatana
      jota luulin nöyränä
      vuosi8sqatoina jokin kunnioi9tettavsksi ?
      ja joka ei voi olla atomin murto osakaan
      ei sen sie3lu sen reiän ympärillä'
      joka antoi tuhota
      ;
      en ole lapsikaan ollut
      laitan sen Lady sarahin kufgvan
      joka 1700 olin
      Minul oli edes yhtä hieno hattu kuin Maria Antoinetelola!!!
      iso pää!
      ;
      ( ei he tule koskaan hy6ötymä'än raiskauksestani8
      ( ei vbaan kannatatisi käyttää Kristinuskon rikkauksia ja keksintöjä
      Se4 tehtiin selväksi,
      että jouutuu kunnioittamana minua
      Silti ne naisen naamat näkyy röyhkee3sti tui9jottamasta jostain levyn kansista
      ja luulemasta ettäNe voi nusssii

      ;
      Mutat en voi tahtoa!! että r5aiskattaisiin1 kun en kestä sitä itsekään,.
      On parempi erota ihmiskunnasta
      ja lähde4n ehkä toiselle planeetalle?
      tai mikä ratkaisu Jumalllalal on?

      ( uskomaton sellainenkin mikä Miken kainalossakihertää
      ( kyllä he tietää sieluina mitä' minulel tehty.
      Kai he i9tä pitäis raiskata pahemjmin
      ( he halusi.. etät monta raiskausta olisi vähemmän kuin yksi..
      Heidän ehkä pitäisi kokea
      millaista se on
      että kun ei kestä yhtäkään mut he arvelee ettäasiaa auttaa tuhannet raiskauikset
      ( he ei voinu nussia jos en ollut arvotobn?
      MKiten he saattoi tietää että olen Jeesuksen sisko
      ja valaistunut ja samanaikaise4sti he
      piti arvottomana minua tms ??
      Sitä en ole ymmärtänyt
      Kun se oli niin kiusaus saada olla Miken kainalossa
      tai saada luulla että minulla nyt5 on tosi rakkaus
      Hän ei tiennyt sitä..? mutt kuitenkin hän arvelee että hän on minun yläpuoleella.. niinku joku Jumala

    • Bathsuua

      Jos laitangvaikak Lady sarahin
      jota ei ole raiskattu tuhansiin vuosiin
      kuvan
      ja miten korjjaan sen
      ) ja ikuinka se katsoo killittääniillä nussituilla silmillään
      kuvasta / tarkoitin ne naiset levyn kansien kuvista katsovat
      Nussittuhabn niitä on
      Katsvat rlöyhkeästi.
      Tiedän vaan kun kuulen sen sielun ä'ä'nen laulusta
      että bne ei välitä vähääkään mitä minulel tehty
      että olen "alempi " niitä
      Minä en laula levyä ( he pitää sitä enempänä kuin minä sitä laulamista Ihan röyhkeästi he ovat olevinaan enemmän
      He ei välitä minusta Tuskqastqa Raiskqauksesta
      ( mikä on nainen joka ei välitä ääni piitaamaton kun joku on juuri tunti sitten raiskattu??
      esim. Tai Ismo Alanko hylkäsi
      jne

      Se vie tuhansia vuosia? korjata se
      että kun eli oikein ohjkein periaattein jne Jumalalle
      ;
      en pidä siitä röyhkeydestä minkä laulavista kuulen..
      oikeasti. Mitään inhimillisiä tunteita Jumalallisia se EI( herätä
      Ei kyyneleitåä ei ymmärrystä rakkautta
      On vaan kaikkien niiden röyhkeästi tuijottava katse, silmät röyhkeät
      ( mistä raakuudesta he elää??
      Tyyli8ikkästä kehosta

    • Bathsuua

      Voihan se olla
      wettä Lady sarahkin pääsi kuvaan siksi, että se toinen aviomies oli häpäisevä.
      Kun ei sqaa tuota kirjoit6ettua!!
      Niin, että lady sarah kunniallinen aviovauimo ja rakastettu..
      ym
      ja ne levynkansien kuvat ovat naitujen hirviöiden
      ,
      niin jos ei mitään kunniaa ole ikinä ollu8t.
      pahoja miehiä
      ;
      silti olisi pakko kuulla se ääni9 ja lauseet
      kuhn en minä osa akuvitella sitä ettämitä se henkilö on
      enkä tahdo kuvitella ejnkä selvänähdä myöskään
      Tääl on joku idioottimainenulkomaalainen jonka äänestä henkii, ( tuon naisen että on paljon kehittymättömämpi kuin suomalaiset
      taa spaha henki hyökännyt.. Saa nähdä miten tässä hovissa
      jo0s täällä on tuollainen Vietän sitten aikaa vaikak kahviloissa?
      I)smo Alanko!! Huolehdi minusta !
      kI8RJOI8TIN HUONOSTI
      No minä kiellän sittehn! niitä vittuja esiintymästä naistuine naamoinee3nlevuyn kansissa,.
      H eovat röyhkeys.
      Lady sarajh oli oikeutetusti ja rehellisesti aviovaimo.
      ( TOIVOTTAVSTI,..
      sE3 EDELLINENVAIMO OLI KYLLÄ KUOLLUT SAIRAUTEEN.. KUUMEESEEN..
      tOIVOTTAVASTI OLIN PUHDAS JOKA EN MANANNUT SITÄ KUOLEMAAN SITÄ NAISTA
      tAI OLISI PAREMPI JOS vILLE VALO TAI OLISIP AREMPI JOS mIKE mONROE! ? mINUSTQA HUOLEHTII.
      sI8IS ETTÄ VOIN SOITTAA ja jutelal on huolehtimista.
      Muutoin olen kyllä itsenäiseksi oppinut 50 vuotta vailla miehen
      Ville oli niin pieni,
      ja Ismo o0n 1 huoneessa myös
      ( hän on minua pienem,pi Mike on myös 1 huoneessa
      Teidän pitää nyt kunnioitta aminua! Joka olen päättänyt6 Jumalaan uskoa
      huolimatta vaikeuksista kaikki 35 vuotta
      te ette edes välittåäneet
      ;
      kuin huoran ulkonäöstä, tuoda sitä kuvi8i9n
      julkisuuteen ( ja hä
      se onniin raaka!" se sinunki8n nainen!
      se yritti jotain sanoa
      Vaikakolenn lioiahn herkkä siihen
      Mihnä sanoin jo, että tahdon kahden kesken tavata miehen
      etätolen loukattu 35 vuotta
      ;
      ei oel päivääkään ollut rakkautta, mitä tarvitsin
      se nainen unohti sen jo!!

    • Bathsuua

      Älkää manatko ketåään kuolemaan!!
      Rukoilal saa vain että parantuu
      ja terveyden puolesta tai joutuu helvett6iin varmasti.
      Väkivaltaa ja kuolemaa ei sa akoskaan toivoa!
      Sitä tarkoitin.
      Sellainen on puhdas.

    • Bathsuua

      Niin minä vain ilmoitin että luultavasti kaikki menevät rangaistavaksi. kristinuskon hyväksikäytöstä kunnioittamatta Pyhiä kuten minua
      vaikak pyysin , miten, toni vain häpäisi minua. Joka hetkestä jona se nainen esiintuyi
      minun kristinuskon keksinnöllä kameralla otetuiss akuvissa. levyjä lauloi, gfilmillä essiintyi
      ja pyrki olemaan oikein oikee syvälline juttu varmaan ja nussimaan oikeen niin pilvissä varmaankin Hän koetti kokea nussimisen taivaan? kun oli raiskattu päivästä toiseen Maria Salomea. ? Elänyt minun Kristinuskon ( olen Jeesuksen sisko ..) peruskouluulla siel syömällään ruualla. sähköllä, autoilla millä tehtaista vaatteet ja ( nekin trikoot millä sitä täydellistä kehoa hemaisevaa
      esitteli kuvahaussa Googlen ja sieltä pötkähti todiste, että oli nussittu.
      ;
      Niin Lady sarahillakin oli kahdeksan lasta..
      ja minulla oli kaunis se ajattelu rakkaudesta yms
      en voinut kuvitella miestä
      joka jättää raiskattavaksi. Toni oli sellainen ja ismo
      ( mutat koetin kuitenkin saada muiston ( ja sen varassa olenkin..
      ( minul on inhimillinen mieli.. Olen niiden muistojen varassa todellisesta ismosta
      kohtaamisesta.. Muistan Bussin edessä näin ( kului koko päivä tarkoituksetonta elämää... koska kunnioitin ja rakastin,
      jne oli tunteet ja ajatus
      se hetki onkin ainoa minkä muistan koko päivästä..
      Että näytin Ismolle kasvia jonka sain tuttavalta.. Kultalehden pistokasta..
      Se oli tampereella..
      Muistan musiikin jyminää.. Sieltä teltasta.. J aepätoivoa..
      Kun olin joka ymmärsin sitä musiikkia mutta hän ei tajunnut sitä..
      Eikö pysty tajuam ett minulla on sielu
      ..Soittaisin ehk'ä joka tunti..? En ole sellainen..
      ja onhan noita monta, jo solenaktiivinen
      Voin soittaa aamulal Villelle ja iltapäivällä Tonille
      ( olen niiiin herkkkä että mietin ehkä tuntikausia sitä yhtä puhelua.. se vaikuttaa niin voimakkaasti
      ( minusta se Jannika ei ole mitään.. Koska häntä ei olisi pitänyt olla
      Jos olisi Jumalasta..
      miten sain kokea.. ( Toni ei voi viedä sinne 9, 10 sitä tyttöä
      jonka nähnyt aina hymyilevänä
      Eihän se voi olla oikein?
      Hän teki minulel sen Pahempi Toistaan
      hän ei seurustellut kenenkään kanssa silloin
      ( siinä olin tärkeä!!! "" että Toni oli yksin kaksi vuotta
      ei tyttöystävää
      siksi se filmi epäluonnollinen
      se lääpintä tummatukkaisen jota ei ollut olemassakaan.
      ( se kohtaus pettämisestä.. Missä tum tuk tyttö joutui näkem tonin kahden tai kolmen puolialastoman kanssa vuoteessa
      ( hän halusi vaan höpistä saatanall sanoja "kumpikin meistä tiesi toinen toistaan paremmin jokaisen vaiheen "
      Inhoan sitä, että tekee jotakin tarinaa vailla todellisuus pohjaa
      Hän oli vain raukkamainen... " Ei ole valtikkaa Kuningattarella eikä Kuninkaalla..
      Hän ei vain tahtonut suojella Pyhää ja Kuningatarta kun jotkut pahat henget olisivat käyneet kimppuun kateudesta
      Minulla oli niin hyvä karma, että olisi n suojellut häntä
      Mutta hän halusi vain olla ylimielinen.
      Mutta tämä on minun kristinusko
      Miksi tekee mus videoita välittämättä minun tunteista
      Miten voi naida sitä miestä joka sebedeus. maria salomen aviomies
      kahden opetuslapsen isä
      ( minä olen tosiaan heikko ja ruma
      niin olen häväisty siinä
      ( saan olla fiksu tms tämän verran? kun se on turhaa? että se nussinta jatkuu ja lapsen kasvatus joksikin Jannikan mieleiseksi
      Se mitä minä tahdon on kuulla ääni, lauseet.
      Mutta Toni onkin joku 9 tai 10 huone..
      koska huoran hyväksyy
      Ismo ja Mike Monroe jotka ei tahtoneet mitään sekoiluja
      olivat aika siveellisiä
      yhden vaimon kanssa ( ei ole mitään pahempi toistaan videota
      heillä ( he ovat 1 huoneessa
      he ei rakasta porton maailmaa.
      ??
      Nii n olin kunniassa, ja koin normaalia hyviä fiiliksiä
      ( mitä jannika koettais kokea sekunnista toiseen..
      Kun Toni teki sen mus videon missä tyttö tum tukkainen sytyttää majakka avalolla.
      Minä olin se valaistunut.
      Mutta sitten Toni päättikin kadehtia sitä että olen hengellinen tms
      ( koin siinä niin paljon tuskaa
      ( Tiedän oikeasti että olin se muusa sen mus videon..
      Sekin näyttelijätär siinä oli paha jossain vaiheessa.. Hän olis vaan halunnut sen huomion

    • Bathsuua

      En nyt kirj enempää teille koska eihän tästä mitään tule.
      Lähetän nämä rock tähdille itselleen.
      että saan kuulla heidän äänen!!
      Että SAAN sen puhelinnumeron!!!
      et loppuu epätoivo siinä asiassa.

    • Bathsuua

      Hän ei välitä miltä minusta tuntuu..
      se kaiken takan on nainen sen musiik videonkin takana
      missä esitetään teloitus.. Ei välittänyt niistä
      ;
      koin tuolloin yhden autuuden kokemuksen!! Olin autuas! Kun s atuin Kirkossa kohtaamaan Ismon muusikon, viulistin jolel saatoin kerto a huoltani siitä videosta
      jossa liian raakoja filmin pätkiä mm ihmisten teloitus esitettiin
      J a ymmärsin.. että siitä turtui..
      ensi kerralla kun näin ( tai yrirtin vilkuilla koska en katsele koskaan väkivaltaa..
      Tajusin toisen kerran tarkjistaessani jotakin mitä siinä oli
      ( taisi olla sadistisia kohtauksiakin? eläimen kidutuksesta???
      tajusin, että olin turtunut!
      että jos ihmiset katsovat tuon läpi he turtuvat!
      ,
      olin onnellinen saatuani kertoa sille viulistille ( Rakkaudesta biisin sovittajalle tms
      että se ismon video poistettava julkisuudesta
      Kuljin kilometreittäin autuaana rukoillen ja kiittäen ja ylistäen Jumalaa
      ;

    • Bathsuua

      Onko teillä nyt paha olo ? Kyllä varmaan selvitään ..
      Jumala selvittää ( ehkä muutenkin joutuu rangaistuksi ? jos ei elä Jumalalle..
      jollain tavalla J ajumala huolehtii ( elkää nyt voiko pahoin,. )
      En minä tahdo mitään! teiltä ! saa käyttää kristinuskoa.
      En tiedä mikä kuuluu minulle..

    • Bathsuua

      Jumala on sanonut että se rakastaa Jumalaa joka pitää Jumalan käskyt
      ( kai kaikki on opettelemista elämään Jumalan kanssa ( että mikä on rakkautta , mikä oikein tai väärin jne
      Jumala ( nyt minulta loppui taas.. se tunne joka sai ymmärtäm mitä kirjoittaa......
      Koettaka a selvitä

    • Bathsuua

      En voi kirota enkä tuomita siitä tulee paha olo
      e n voi tahtoa pahaa... ( on varmaan parempi unohtaa??
      ( ei oiekasti lohduta että he kituisi tms
      Anteeksi nyt epäkypsyyteni
      ( mut en o varmana kokenut ennen että viisi mies henkilöä peräjälkeen torjuu totaalisesti. Melkein. Ismosta onmuistoja
      Lähden taas tapaamaan. ( ei kai hänel ole joku uus mustasukkainen nainen.
      Ei se ole minun asia kyllä.

    • Bathsuua

      Kyllä Jumala on suojellut !!!!!! On yksityisyys ja on kaikki hyvin!!!!

    • Bathsheba

      Tietysti Jumala on hyvä
      kuten on its e koiranpennulle vaikka,
      mutat jotain pitää oppia tms ( en ymmärrä muiden elämää..
      ( en voi kirota
      eikö
      joku voisi auttaa
      kun en voi jutella tagvisten kanssa on vain niin.
      En naisten kanssa. Voisinko oiekasti voida vaikak Vilel valon kanssa jutella
      vaikakkerran viikossa puhelimessa niin jaksan.
      ( Tai ( en tiedä kenen heistä!! kun ei ole kokemusta.
      Miten voisi tietää kun ei ole tutustunut.

    • Bathsuua

      Ihmiset on kuin koiranpentuja kun ei heitä ole kukaan opettanut
      ( ei he voi
      en itsekään nuorena tiennyt kunnioittaa Jeesuksen oppia..
      Jeesuskin varmasti välittää siitä ( että ei ole vaadittu

    • Bathsuua

      en ajattele että olisin jotain.. Mutta on kuitenkinniin että joku Jasmin Mänrtylä vaikakkirjoittaa itsevarmasti että on pettäjä.. Kun hänellä oli kivaa ( kaksi viikkoa ) jätettyään avioliittonsa. Ja solmittuaan uuden..


      varminta elää jumalan kanssa niin Jumala ohjaa elämää..

      Siis itsevarmat
      vaikutta ahyvinvoivilta mutta ei ehkä ole esimerkillisiä
      vaikak he pärjäisi hyvinkin kymmeniä vuosia

    • ensittiiä

      Oon kuullu, että karvaiset kädet on aika varma merkki.

    • Bathsuua

      Ette nyt osannut lkeskustella? minä osasin.
      Kirjoitakaa nyt siitä pettämisestäkin??

    • Bathsuua

      Karvaiset kädet.. Mistä tunnista a pettäjän..
      Paras olal Kristillinen
      on luotettava Hengellinen
      Ateisti tms ei tietysti ole luotetettava

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe