Kaikki pettää

Jespsti

On näin pikkujoulu aikana hyvä tuoda ihmisten mieliin kylmä totuus: kaikki pettävät, kun tilaisuus siihen tulee. Kaikille sitä tilaisutta ei tietenkään koskaan tule mutta jos tulisi sitä pettäisi. Näin se vain on, ei sille mitään voi.

34

2125

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suhdekiemuroita

      Totta puhut, itsekin useamman tilaisuuden saanut...

    • ihankaikkivaan

      Pikkujoulut tuli oli ja meni, ja kyyyyllä mäkin petin. Tosin en muuta kuin omat kauniit lupaukseni. Olin taas niin saakelin kännissä että ihan jalat petti alta, mut petti ne muijaltakin, et tasoissa ollaan.

    • itsenäinen1

      Kuinka idiootti jaksat jauhaa samaa skeidaa päivästä toiseen.Jos on vähänkään moraalia, arvostusta itseään kohtaan ja selkärankaa niin ei pettämistä tapahdu missään olosuhteissa kokskaan.Tiedättekö tälläsiä ihmisiä on olemassa kuten minä ja olen ylpeä siitä.Joten en kamalasta kehuisi huoraamisella:)

      • ihmettelijäui

        Kehuisi huoraamalla?eikös huorat ota rahaa tosin kuin tavis naiset?


      • harmies

        Höhhöhhöhhöhhöhöö kaikki pettävät. Aivan turha sössöttää mitään muuta.


      • Anonyymi
        ihmettelijäui kirjoitti:

        Kehuisi huoraamalla?eikös huorat ota rahaa tosin kuin tavis naiset?

        Minusta sillä ei väliä saako maksun tai ei. Seksi on nautinto. Yks mies vaan oli huolissaan,ettei saa tautia,koska panee myös vaimoa ja käy vieraissa.


    • kiikkus

      En usko, että läheskään kaikki pettää. Suurin osa ihmisistä tietää omat rajansa. Hauskaa voi pitää muullakin tavoin, kuin sekoilemalla vieraisiin ja sitten katua tai harmitella sitä seuraavat viikot. Kännipäissään sitä varmaan monikin kuvittelee itsestään liikoja. Totuus on kuitenkin usein ihan toista. Itse olen viettänyt monet hauskat pikkujoulut, eikä ole vielä omaa puolisoa pettää tarvinnut. Jotain puuttuu omasta elämästä jos sitä "jotakin" tarvii hakea vieraista.

      • Anonyymi

        Kyllä moni pettää salaa. Ei jää ikinä kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä moni pettää salaa. Ei jää ikinä kiinni.

        Surullista! Ihmiset, joilla ei ole moraalia, eivätkä edes arvosta puolisoaan sen verran, että kertoisivat totuuden, eivät myöskään ansaitse minkäänlaista arvostusta. Roskasakkia tyystin. Heidän pitäisi elää yksin sinkkuelämää. Miksi olla parisuhteessa, jos ei siihen kykene sitoutua.


    • puhuomastapuolestas

      Toiset pettää. Toisilla onkin sitten parempi moraali ja itsekontrolli.

      Ei KAIKKI petä. Ei vaikka millainen tilaisuus eteen tulisi.

    • eipetäkaikki

      Joo tilaisuuksia on ollut pettää ja paljon, mutta en ole pettänyt, koska ei ole kiinnostanut. Vonkaajia on ympärillä pyörinyt monenlaisia.

    • WholePackage

      Entäs jos ei edes etsi niitä tilaisuuksia, vaan mielummin välttelee niitä niin tehokkaasti ettei niitä tulekaan?

    • Oppeliini1

      Jos uskot että kaikki pettävät, olet valinnut seurasi aivan väärin.
      En tiedä miksi kelaat tuon tason piireissä. Taitanee tulla sinulle täytenä yllätyksenä info että olet niin väärässä kuin olla voi! Suurin osa pareista EI petä!

    • 0la

      Ei kaikki petä vaikka tilaisuus tulisikin,mikäli vaimooni on uskomista,sillä sitä on yritetty monia satojakertoja työn puolesta iskeä,näin hän on kertonut.Millä todistat?Luottamuksella.Olemme kohta 45 vuotta olleet naimisissa,en ole mustasukkainen ,enkä ole kiinnostunut hänen menoista,samoin toistepäin.Mustasukkaisuus on sairaus,mustakaa se.

      • Kerranminäkin

        Vaimosi on saattanut pettää vaikka kuinka monia kertoja. Ei kaikkea kannata uskoa, mitä vakuutellaan. Onneksi se ei sinua kiinnosta, koska et ole mustasukkaista tyyppiä. Tietty luottamus juuri avaa ovet ja mahdollisuudet pettämiseen. En minä silti sano, että se väärin olisi!


      • rakkauden.joulu
        Kerranminäkin kirjoitti:

        Vaimosi on saattanut pettää vaikka kuinka monia kertoja. Ei kaikkea kannata uskoa, mitä vakuutellaan. Onneksi se ei sinua kiinnosta, koska et ole mustasukkaista tyyppiä. Tietty luottamus juuri avaa ovet ja mahdollisuudet pettämiseen. En minä silti sano, että se väärin olisi!

        Kerranminäkin, olipa sinulla tasokas kommentti! Ihan hevonhumppaa ja höpöhöpöjuttuja. Sinä olet tietenkin SE petetty jota tämän keskustelun kirjoitukset ärsyttävät. Sinua on petetty mutta se ei tarkoita sitä, että kaikki tai kaikkia petetään. Minä itse olen pettänyt edellisessä suhteessani mutta nyt tässä parisuhteessa se ei tule edes mieleen, tilanteita olisi todella ollut ja paljon. Jos joku sortuu pettämään sille on tosiaankin se tilaus, niinkuin joku jo tuolla kirjoitti. Siihen tilaukseen liittyy myös huono parisuhde tai jokin ristiriitatilanne omassa parisuhteessa. En millään usko että KUKAAN riskeeraa HYVÄN tai edes tyydyttävän suhteen syrjähyppyyn tai salasuhteeseen. En ole koskaan kenenkään kuullut sanovan että petin vaikka kotona menee taivaallisesti. Täällä tietenkin voi kirjoittaa tuollaisia ihan vain provoillakseen mutta ihminen itse kyllä tietää...


      • vohvelia

        mitä teen kun rakastajatar luulee, että pelkkä pano merkitsi jotain, viestittelee ja olettaa, on kuitenkin pikkukaupungin johtoasemassa, mutta ei realiteettia , en haluaisi, että hän panettelee vaimoani, mutta luulee, että merkitsee enemmän, miten saan hänet ymmärtämään???


    • ohohöhohöhohöhhohöööhoho
    • monestiihastunut

      Mikä on pettämistä ? En moralisoi mutta ns. yhdenillan jutut on mielestäni enemmän suorittamista joita ei toiselle osapuolelle kerrota.
      Jos paljastuu annetaan anteeksi ja jatketaan puhtaalta pöydältä , koska näin on paras kuitenkin.
      Ihastuksia tulee ja menee samoin pikkujouluja.
      Rakastuminen vaatii muutakin kuin yhden illan sänkyjutun

    • JJdsde

      Joillekkin se tilaisuus voi olla sellainen että eteesi ilmestyy sellainen ihminen että se tunne jonka koet on jotain mitä et ole aiemmin kokenut ja tilaisuus paneskeluun tarjoutuu samalla. Tälläistä tilaisuutta ei siis kaikille tule.

      Miksi täällä uskottomuus palstalla edes olette ne ihmiset jotka kovaan ääneen keuhkoavat pettämisestä ettei sitä ole eikä tule.
      Oletteko epävarmoja itsestänne, puolisoistanne vai olisiko asia niin kuin alkuperäisessä viestissä kerrotaan. Kaikki sitä tekevät, sehän teidät on tänne palstalle ajanut.

      • Ouch

        Ehkä niillä, jotka ovat varmoja, on kokemusta pettämisestä muuta kautta? Ehkä he ovat nähneet sitä niin läheltä tai omakohtaisesti, että ovat tajunneet, ettei kaikkea tarvitse kokeilla - ainakaan seurauksia miettimättä. Että johonkin heittäytymällä saattaa heittää jotakin tärkeämpää pois.

        Tällaista tilaisuutta pohdintaan ei kaikille tule. Ei tule niille, jotka ovat vain senhetkisten tunteidensa vietävinä.


      • niinKerta

        Niin miksi täällä ollaan..kerro sinä JJdsde? Oletko ajatellut että täällä voi käydä nekin jotka ovat joskus pettäneet ja nyt haluavat vieläkin purkautua siitä näin anonyymisti? Ja samalla kertoa niille jotka eivät tiedä ;) se ei tule aina toistumaan, ei silloin kun parisuhde pelaa ja on palavaa rakkautta.


    • Marimekkotädit

      Aivan!!nämä uskollisuuden perikuvat ja huorikso haukkujat nitkuvat itse uskottomuus palstalla.heh hah.oon muuten ollu ukkomiehen kanssa jo vuosia.ja en oo huora.me Rakastetaan toisiamme.

      • marimekkosetäsiis

        "oon muuten ollu ukkomiehen kanssa jo vuosia ja en oo huora.."

        Juu et varmaan olekaan. Tuollaista äijää sanotaan kaappihomoksi.


    • Yx.poikamies

      Eräillä miehillä on nainen joka sormella, mutta kohdalleni ei ole tullut "sitä oikeaa naista"?
      Kellä onni on niin onnen kätkeköön ja älköön tuoko sitä julkisuuteen.

    • Oma.nilkkas

      Vissistikin sinä aloittaja petät ja luulet että kaikki muutkin pettää tilaisuuden tullen. Tuo kertoo vain omasta moraalintajustasi. Näinhän ihminen kuvittelee, mitä hän on itse se heijastuu luulona toisiinkin. Aloituksesi on täysi valhe!

      • Jellajalle

        Jos aihe olisi täyttä huuhaata niin miksi sinäkin olet täällä palstalla? Onko ajatuksissa kenties kielletty hedelmä vai joko olet sitä maistanut kun noin asiasta keuhkoat.


    • helppookuheinänteko

      No ei kaikki petä!!!! Minä en ole pettänyt enkä petä, tarjokkaita olis kyllä matkan varrella ollut, minä en vaan ole koskaan ollut kiinnostunut muista ihmisistä siinä mielessä, eli ei sen kummemmasta asiasta ole ollut kyse. Omasta aviomiehestä en tietenkään voi mennä takuuseen, mutta niin kauan kun ei ole toista tietoa, niin eipä kai hänkään ole pettänyt, ja en kyllä edes käy elämään siinä pelossa että hän pettäisi, jos niin käy, niin sitten en sille mitään voi, se on hänen valintansa, ja se on heippa heippa siinä vaiheessa.

      Terkuin Naimisissa 15 vuotta, ja 1 lapsi

    • Ei.muuta.sanottavaa

      Sinäkö "kunnon mies", - älä naurata.

    • eitodellakaanpetä

      Minä en vois koskaan pettää miestäni! Mikään ei sais minua loukkaamaan häntä, minulle todella rakasta ihmistä, lasteni isää. Jos kaikki on kotona hyvin, ei pettämiseen ole mitään syytä.

    • Anonyymi

      Mulla monta suhdetra varattuihin miehiin.

      • Anonyymi

        On siinäkin syy lesoilla!


    • Anonyymi

      Tämän takia pysyn jatkossa vapaana. En jaksa miettiä suhdekiemuroita tai olla mustasukkainen;) seksiä saan sillon tällön tutuilta miehiltä.

    • Anonyymi

      Kaikki pettää on totta. Oon pannu varattuja miehiä,mua on petetty, yllättävät ihmiset pettää. Eräät vaimot väitti,ettei heiän miehet,no kyllä vaan just ne heiän miehet...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe