Kristittyjen toimet alkavat tuottaa tulosta!

Palstalla on muutama henkilö, jotka ovat ottaneet kristillisen elämänsä kohokohdaksi luoda pelkoja ja ennakkoluuloja muita ihmisiä kohtaan. He alkavat päästä siihen kultaiseen maaliin, johon ovat tähdänneet, sillä aamun HS kertoo seuraavaa:

http://www.hs.fi/kaupunki/a1450158211244


”He ovat sanoneet, etteivät halua elää paikassa, jossa tuntee pelkoa. He ovat aikoinaan lähteneet pois sellaisesta, eivätkä halua kokea sellaista uudestaan.” >>>

Joten eroaako tämä kristillinen maa yhtään siitä paikasta, jota nämä ihmiset lähtevät pakoon?

Onneksi täällä on tasapainoa luomassa oma "isis", joka perustuu aivan samaan kuin se oikea isis, mutta kädessä on vain eräs toinen pyhä kirja.

14

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaakaapitävät.ihmiset

      Lestadiolais'naiset pitävävät huivin "vallanalaisuuden" merkkinä.
      Tiedän ateistien mielipiteistä "Pohjois-Suomessa", että he paheksuivat sitä, "pelostako?!" vai mikä motivoi katsomaan asiaa taannoin.
      Tosin olen ollut pois 50- vuotta niistä ympyröistä, siis en ole asunut syntymäpaikallani, etten myöhäisempää mielipidettä tiedä.

      Ateistien suusta kylvettiin kaikennäköistä soopaa, sekä ennakkokäsitteitä valheineen uskovista.

      Onko se henki vielä voimissa, vai joko uskonvapaus alkaisi hieman avaamaan väliverhoa ateismien silmäpeitossa tähän aisaan, vai jatkuuko se edelleen.

      Siis ihmisistähän tässä on kyse. Arvostelit, mutta huomaatko, elät samassa hengessä, pienenä vinkkinä, kun vaa'aitset, sekä esität mitta-arvot asioihin.
      Seisot toripöydän äärellä ja päivittäin suoritat punnitsemista, sekä julistat punnitsemisesi tuloksen. Vaa'alla jossa se "leima" on ihmisestä käsin leimattu.

      Meidät kaikki punnitaan, mutta eri leimaisella vaalla, tämä on hyvä muistaa.

      Mutta, katsotaan sanaasi -kristillinen maa-- . Hmmm.

      Ilmeisesti olet päätynyt tulokseen raamatusta lukien, että srk. joka on Jumalankansaa, on uudestisyntymisen kautta Jumalan sanasta syntynyt. Sitten he kulkevat seuraten Pojan askeleita, uskonkasteen jälkeen. Siis se on tämä Jumalankansa. Varmaan tämän yhtälön olet huomannut. Ehkä tässä kansassa ei niin katsota rituaaliuskonnon puoleen. He eivät ole ekumeniakristittyjä.

      Sitten olet huomannut senkin, että kirkkoon liitetään lapsikasteen kautta, sekä rippikoulun/joulukirkkojen/kautta hautaan (siunaten?) kulkeva joukko. Siinä ei puhuta uskosta Kristukseen, vaan kasteeseen.
      Tätäkö tarkoitit kristillisyydellä? Muodon mukaan ollaan matkassa, vietetään "kirkkopyhiä- perinteiden mukaan" jne. jne.

      Se PyhäKirja on molemmilla käsissä, mutta toiselle on tullut käsikirjat mukaan.


      Tavallaan JumalanKansa on aina ollut muukalainen itsekin tässä ajassa. Siellä on marttyyriyttä tänäänkin, riippuu missä päin maailmaa asuvat.

      Siis muukalaisuuden aiheuttaa, -------- mikä-----? Ei edes muslimit- rauhaa rakastavat ole Isisin porukkaa, vaan syvä ateismi, viha ja he räjäyttävät jopa muslimien pyhiä paikkoja. Olisiko ongelmanaiheuttaja -liha- ... ateismin ja muotojumalisuuden äärellä.?

      • ei.adventisti

        Rituaaliuskonnolla tarkoitan myös kristillisyyden muotouskonnollisuutta.
        Lapsikaste- uudestisynnyttää, rippikoulu, kirkkopyhät, hautaansiunaus. Luterilaisen papin ehdoton välimiesasettelu, jolla oikeus jakaa ehtoollisen. jne.
        Voidaan asiassa nähdä kansankirkkomme, jonka uskonisä Luther- sai aikaiseksi ja eksyttiin Apostoslisesta uskosta.

        Tämä omalta maaperältä.


    • Kristityissä lahkoissa ilmenee rasismia siksi, että kristityt pelkäävät menettävänsä markkinoita ja potentiaalisia lahkon jäsenehdokkaita muille uskonnoille. Tässä pelissä/"sotaleikissä" lahkojen luvattu maa USA on tiennäyttäjänä. Parasta aikaa meneillään olevat USA:n presidentin vaalit ovat hyvä esimerkki ilmapiiristä, joka jenkkilään on tarkoitushakuisesti luotu. Islamin uskovista tehdään ja on tehty sopimattomia kristittyyn maailmaan ja suuri yhteiskuntarauhan uhka. Ei lahkojen luvatussa maassa voi olla tilaa esim. islamin uskoville? Vääräuskoisille. Kaikille muille kristillisille tuhansille lahkoille löytyy kuitenkin jenkkilästä aina tilaa, kunhan opetus perustuu jollain tapaa Raamatun tarukirjaan.
      Joissakin tämänkin palstan kiihkokristillisissä kannanotoissa voi todeta selvästi rasismin. Kaikki islamin uskovat kun todennäköisesti kulkevat räjähdevyöt valmiiksi aktivoituina päällään ja siksi heitä tulee karttaa kuin ruttoa? Kilpailu uskontomarkkinoilla on raakaa ja kovaa. Tuottoisan bisneksen menettäminen jollekin toiselle uskonsuunnalle on vakava asia.

      • IA. Mikä on tärkeää? Antaa sovittaa itsensä Luojansa kanssa. Jumala ei muutu. Hänen sanansa ei muutu. Raamattu kuuluu kaikille.

        2Kor. 5:20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

        Olemme ns. lopunajassa. Herra kääntää Muslimeja.

        https://www.google.fi/#q=muslims turn to jesus

        Jumala siunasi Aabrahamin. Ismaelilaiset kuuluvat Aben sukuun. Jumala lupasi rauhan. Rauha tulee. Vääjäämättä. PIAN.

        > Abraham’s Territory…but not yet! Egypt, Assyria, Israel

        Isaiah 19:25 prophesies of this trio saying, “Whom the LORD of hosts shall bless, saying, Blessed be Egypt my people, and Assyria the work of my hands, and Israel mine inheritance.” Here we see the descendants of the 3 wives of Abraham linked together. Assyria is located in the north by the Euphrates, Egypt is located in the south by the Nile and Israel lies smack dab between them, with a road that will connect the three in the future. This alliance of Abraham’s descendents does not exist yet, but will be established in the Kingdom of God, as shown by Isaiah 19:23.

        “In that day there will be a highway from Egypt to Assyria. The Assyrians will go to Egypt and the Egyptians to Assyria. The Egyptians and Assyrians will worship together. In that day Israel will be the third, along with Egypt and Assyria, a blessing on the earth. <

        http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM FATHER OF MANY NATIONS.htm

        Lähitulevaisuus: Tempaus, vaivanaika, maailmanrauha.

        TEMPAUS

        https://www.google.fi/#q=rapture of the church

        VAIVANAIKA

        https://www.google.fi/#q=great tribulation

        RAUHA

        https://www.google.fi/#q=god's kingdom on earth


    • J-K.K

      Jos aloittaja haluaa kritisoida muita pelkojen ja ennakkoluulojen levittämisestä, niin kannattaisi ehkä miettiä aloituksia vähän tarkemmin. Jos näiden tämän palstan fundisten perusteella alkaa syyttämään kaikkia muitakin kristittyjä samanlaisiksi, niin tekee täsmälleen sama mitä nämä fundikset muslimien kohdalla.

      Asioiden parantaminen kannattaa aina aloittaa itsestä.

      • eipahalle

        Sanoit hyvin itseen on kiinnitettävä huomiota, siis peiliin tulee katsoa kriittisesti joka on ehto että itse huomaa mitä tulee katua ja tehdä parannusta.
        Tässäkin huomaamme miten tärkeäksi Raamatun opetukset tulevat.
        Olisin tehnyt kysymyksen niille joilla ei ole raamattu elämän ohje. Mihin ohjeeseen perustatte oman elämänne kansalaiskunnoltaan moitteettomaksi.
        Arvelen vastauksen olevan omatunto ja moraali jos näin on niin riittääkö se vaikeissa tilanteessa siten että ei jää jäljelle häpeää ja omantunnon kolkutusta.
        Kannanottoni ei ole arvosteluksi vaan mielipiteen vaihdoksi erilaisten ihmisten kanssa ilman syyllistämistä. Enkä missään tapauksessa tarkoita kilpailua paremmuudesta sillä se tapahtuu vasta silloin kun toteaa itsessään parannettavaa ja sen toimenpiteen jokainen sitten tekee itse tykönään.
        Älkäämme siis johdatelko itseämme tai muita harhapolulle kun näin yksinkertaisesta asiasta puhuisimme.


      • >>> Jos näiden tämän palstan fundisten perusteella alkaa syyttämään kaikkia muitakin kristittyjä samanlaisiksi, niin tekee täsmälleen sama mitä nämä fundikset muslimien kohdalla. >>>

        No mistä me sitten voimme päätellä, että kuka on oikeampi uskovainen kuin toinen ja kuka edustaa väärää fundamentalismia ja kuka vähemmän väärää?

        Kun ainakin nämä kyseiset henkilöt/nimimerkit itse kokevat edustavansa juurikin sitä oikeaa ja puhdasta kristinuskoa, ja heillä on ilmeisesti jokin jumalallinen oikeutus puolustaa sitä parhaaksi katsomillaan keinoilla.

        Ainakin he toistuvasti kertovat, että kuinka Pyhä henki vaikuttaa heissä ja neuvovat heitä ja niin pois päin, niin eikös se ole selkeä merkki siitä, että kun he luovat pelkoja, aiheuttavat ennakkoluuloja, niin he tekevät sitä juurikin Jumalansa määräyksestä ja ohjeiden mukaan?


      • J-K.K
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Jos näiden tämän palstan fundisten perusteella alkaa syyttämään kaikkia muitakin kristittyjä samanlaisiksi, niin tekee täsmälleen sama mitä nämä fundikset muslimien kohdalla. >>>

        No mistä me sitten voimme päätellä, että kuka on oikeampi uskovainen kuin toinen ja kuka edustaa väärää fundamentalismia ja kuka vähemmän väärää?

        Kun ainakin nämä kyseiset henkilöt/nimimerkit itse kokevat edustavansa juurikin sitä oikeaa ja puhdasta kristinuskoa, ja heillä on ilmeisesti jokin jumalallinen oikeutus puolustaa sitä parhaaksi katsomillaan keinoilla.

        Ainakin he toistuvasti kertovat, että kuinka Pyhä henki vaikuttaa heissä ja neuvovat heitä ja niin pois päin, niin eikös se ole selkeä merkki siitä, että kun he luovat pelkoja, aiheuttavat ennakkoluuloja, niin he tekevät sitä juurikin Jumalansa määräyksestä ja ohjeiden mukaan?

        Emme voikaan päätellä. Ja miksi pitäisi? Se, että he luovat pelkoja ja aiheuttavat ennakkoluuloja...se voidaan kyseenalaistaa ja siihen pitääkin puuttua. Mutta jos me teemme samalla tavalla...meillä ei ole mitään oikeutta kyseenalaistaa ja puuttua siihen asiaan. Me vain pahennamme sitä ilmiötä entisestään.


      • J-K.K
        eipahalle kirjoitti:

        Sanoit hyvin itseen on kiinnitettävä huomiota, siis peiliin tulee katsoa kriittisesti joka on ehto että itse huomaa mitä tulee katua ja tehdä parannusta.
        Tässäkin huomaamme miten tärkeäksi Raamatun opetukset tulevat.
        Olisin tehnyt kysymyksen niille joilla ei ole raamattu elämän ohje. Mihin ohjeeseen perustatte oman elämänne kansalaiskunnoltaan moitteettomaksi.
        Arvelen vastauksen olevan omatunto ja moraali jos näin on niin riittääkö se vaikeissa tilanteessa siten että ei jää jäljelle häpeää ja omantunnon kolkutusta.
        Kannanottoni ei ole arvosteluksi vaan mielipiteen vaihdoksi erilaisten ihmisten kanssa ilman syyllistämistä. Enkä missään tapauksessa tarkoita kilpailua paremmuudesta sillä se tapahtuu vasta silloin kun toteaa itsessään parannettavaa ja sen toimenpiteen jokainen sitten tekee itse tykönään.
        Älkäämme siis johdatelko itseämme tai muita harhapolulle kun näin yksinkertaisesta asiasta puhuisimme.

        Menee vähän aiheen ohi, mutta koska kysyit, niin lyhyesti.

        Ne, jotka eivät usko Raamatun ohjeisiin hakevat moraalista ohjeistusta muualta ja erilaisista näkemyksistä (hyvin monenlaisista). Toiset taas eivät perusta moraaliaan mihinkään tiettyyn ohjeeseen vaan yksinkertaisesti yrittävät löytää kustakin tilanteesta sen oikean ratkaisun. Ajatuksena on, että ei voi olla täysin yksiselitteistä ohjetta kaikkiin tilanteisiin vaan ihmisen on käytettävä myös omaa järkeään, viisauttaan ja kokemuksiaan sen oikean ratkaisun löytämiseksi tilanteen olosuhteet huomioonottaen.


    • pyhpyh3

      Bushmannin ja ilmiantajan valheet eivät hetkauta tippaakaan.

    • 1Yksinkertainen

      "Joten eroaako tämä kristillinen maa yhtään siitä paikasta, jota nämä ihmiset lähtevät pakoon?"

      Erinomainen kysymys, jota piti jäädä hetkeksi pohtimaan. Jos jätetään laskuista pois se, että täällä ei tarvitse pelätä pommituksia tai aseistettuja hyökkääjiä, niin en kyllä osaa sanoa onko eroa muutoin nimeksikään.

      Suomessa vallitsee voimakas pelon ja vihan ilmapiiri, ja juuri sitä pelon ilmapiiriähän ihmiset ovat paenneet. Joku varmaan tarttuu tuohon "täällä ei pommit tipahtele" -seikkaan ja yrittää sillä puolustella Suomen paremmuutta, mutta oikeastaan se ei ole kokonaiskuvan kannalta edes oleellista. Kun kuuntelee miten väkivaltaa kokeneet ihmiset kokemuksiaan itse kuvailevat, esiin nousee se karu tosiasia että uhrille väkivallan pelossa eläminen on yleensä itse väkivaltaa pahempaa.

      Täytyy myös ottaa huomioon, että henkinen väkivalta on yhtälailla väkivaltaa kuin fyysinenkin. Molemmat vahingoittavat kohdettaan, toisesta vain ei jää ulkoisia merkkejä.

      Mustavalkoistaminen, vastakkainasettelu ja leimaaminen synnyttävät pelkoa, vihaa ja henkistä pahoinvointia. Monilta tuntuu unohtuvan, että se mustavalkoisesti toiseen ryhmään leimattu yksilö on ihminen - aivan yhtä lailla tunteva ja tiedostava kuin leimaaja itsekin - ja kun tämä seikka unohtuu tai se jätetään tarkoituksella huomiotta, mennään toisen epäinhimillistämisen puolelle ja se on jo rankemman luokan henkistä väkivaltaa.

      Ihmiset ovat yksilöitä, ja jokaisen etnisyyden, uskonnon, maailmankatsomuksen (tai mikä nyt leimauksen kohteeksi otetaankin) joukosta löytyy mätiä omenoita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko ihmisryhmä olisi kollektiivisesti vastuussa jonkin yhteisön jäsenen tekemisistä. Niin äärimmäisen yksinkertaista, että välillä on pakko ihmetellä ovatko mustavalkoistajat täysin rehellisiä edes itselleen, vai onko demonisoinnin taustalla ihmisen oma tarve purkaa henkilökohtaista vihaansa joka ei välttämättä todellisuudessa edes liity niihin joihin viha puretaan. Varmaan ainakin osassa tapauksista, mutta sen pelon (jota viha pohjimmiltaan on) purkaminen niihin jotka eivät ole tehneet mitään ja pakenevat pelkoa itsekin on yksinkertaisesti väärin.

      Kyseenalaistaisin myös sen, onko Suomi kristitty maa muutoin kuin paperilla. Jos koko kristinusko voidaan tiivistää yhteen lauseeseen; "rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin missä se näkyy? Jos joku "kristityistä" väittää, ettei muslimeja lasketa lähimmäisiksi, suosittelen lukemaan vertauksen laupiaasta samarialaisesta (Luuk. 10:25-37) ja muistamaan minkälaiset välit juutalaisilla ja samarialaisilla oli noihin aikoihin. Juutalaiset eivät suostuneet juomaan edes samasta kaivosta samarialaisten kanssa.

      Pelon ja vihan kylväminen... Hedelmistään puu tunnetaan.

      Itse artikkeli oli äärimmäisen surullista luettavaa. Asun itse paikkakunnalla jonka hallitus äänesti jo toista kertaa vastaanottokeskuksen perustamista vastaan, vaikka rakennus johon sitä alustavasti suunniteltiin seisoo kuukaudesta toiseen tyhjillään vailla mitään käyttöä. Tosin kun kuuntelen ihmisten puheita töissä ja kauppajonossa, on ehkä parempi etteivät turvapaikanhakijat oman turvallisuutensa nimissä päädy tänne, kun äänekkäin osa kantaväestöstä on jo etukäteen lynkkausmielentilassa.

    • Mistä.moinen

      Voisiko joku valaista hieman asiaa, jota olen ihmetellyt. Miksi musliminainen ei avioidu kantaväestöömme kuuluvien kanssa, mutta muslimimiehet ovat kyllä ottaneet suomalaisen naisen itselle vaimoksi? Näitä mekoissaan ja hunnuissaan kulkevia suomalaisia naisia kun olen tavannut paljon niitä, jotka ovat naineet muslimimiehen.

      • vastaus.tähän

        Naimattomat musliminaiset eivät uskalla lähteä pakolaiseksi, koska he kokevat turvallisuutensa uhatuksi matkalla. Ja naiduilla on sitten se mies ja ehkä lapsi.
        Siis ei täällä ole kantaväestölle vapaita musliminaisia.


      • musliminaikkoset
        vastaus.tähän kirjoitti:

        Naimattomat musliminaiset eivät uskalla lähteä pakolaiseksi, koska he kokevat turvallisuutensa uhatuksi matkalla. Ja naiduilla on sitten se mies ja ehkä lapsi.
        Siis ei täällä ole kantaväestölle vapaita musliminaisia.

        "Siis ei täällä ole kantaväestölle vapaita musliminaisia."
        Miten niin ei ole? Kadut pääkaupunkiseudulla on täynnä vapaita naimattomia musliminaisia hunnutettuna. Kulkevat tytöt yleensä vielä kaksistaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      207
      5448
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      129
      3296
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2475
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      343
      2411
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2012
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1586
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1561
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1423
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1250
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe