Industrialin/rustolävistyksen hoito

kymysys

Itse otin muutama päivä sittten rustolävistyksen. Oisin halunnut industrialin, mutta en uskaltanut ottaa kahta reikää, pitää katsoa miten tämä yksi paranee. Se on kuitenkin lianjattu sillee, että toisen reijän tekemällä saa industrialin.

Mutta kysyisinkin sitä,kun lävistys tehtiin nyt tuonne alas rusto taitteeseen, niin kuinka olette sen saaneet sieltä kuivattua? Minulle sanottiin että juoksevalla vedellä pestä 2-4 krt päivä ja kuivata sitten siitä sisä taitteesta pumpulipuikolla. Tämä kuivaaminen kuitenkin sattuu ihan hirveästi, kun korua joutuu liikuttelemaan.

Toiseksi kysyisin että kuinka pitkään teilllä on ollut lävistyksen jälkeen kipuilua?
Pari ensimmäistä päivää söin kipulääkettä, kun koski niin kovasti, Sitten oli välissä pari kivutonta päivää ja tänä aamuna koski taas ihan järkyttävästi, joten jälleen lääkettä... Reikä ei ole erittänyt mitään, vain ihan vähäisesti kuivatessa verta. Vähäisesti on turvoksissa

Olen hyvin kiitollinen jos k´joku voisi kertoa kokemuksistaan

3

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lävistetty94

      Varo liikuttamasta korua. Jos kovasti koskee, voit myös tehdä suolavesihauteen ja sillä puhdistaa lävistystä, se ainakin helpottaa itsellä. Sekoita n 1/4 tl joditonta hienoa suolaa (iso paketti maksaa n 0,85€ kaupassa) kiehuvaan veteen, mieluusti sellaiseen 2,5dl vettä. Sekoita kunnes suola on liuennut. Apteekista saa myös valmista suolaliuosta, jota voi käyttää avaamisen jälkeen n 2-4 vkoa (jääkaapissa). Dippaa korvaa joko suoraan astiaan (varo ettet polta itseäsi) tai dippaa topsipuikko veteen ja anna "hautua" lävistyksessä kunnes lämpö katoaa, sitten toista sellaiset 5-10min mieluusti pari-kolme kertaa päivässä. Toki voit huuhdella 2-3min aamulla lämpimällä vedellä, tehdä vaikka kerran tai pari suolavesihaudetta päivällä ja jos vielä siltä tuntuu niin illalla huuhdella vedellä. Muista huuhdella lävistys myös aina suihkun päätteeksi, ettei siihen jää aineita ärsyttämään.

      Jos kovasti koskee kuivaaminen, niin en lähtisi väkisin tunkemaan topsipuikkoja väliin. Itse koetan vain pitää lävistysalueen hiusvapaana, ja annan kuivua itsekseen. Jos lävistykseen sattuu niin paljon että joudut syömään buranaa, nukutkohan tai osuuko lävistys johonkin ? Lävistykseen ei pitäisi sattua jatkuvasti, ainoastaan mahdollisesti puhdistuksen aikana ja jonkin aikaa sen jälkeen, sekä tottakai jos nukut sillä kyljellä millä lävistys sijaitsee. "Niskatuki tyynyt" ovat hyviä uuden korvalävistyksen kanssa, sillä voit painaa korvan siihen keskelle "reikään", jolloin lävistys ei ärsyynny.

      • apn

        Pitää kokeilla tuota suolavettä..
        Tiettävästi en nuku korun päällä, mutta voi tiesti olla että yöllä pyörin. Jätin sen topsilla kuivaamisen pois ja olen harsolapuilla kevyesti painellut kuivaksi ja nyt ei ole ollut kipeä kuin silloin kuin sitä nykii. Se taisi ärsyyntyä siitä korun liikuttelusta.
        Kiitos


    • piercinggirrl

      Osta apteekista suolaliuosta, itsetehdyistä tulee poikkeuksetta liian vahvoja. Jos teit virheen ja otit ampumalla, niin lävistysliikkeeseen hakemaan titaaninen koru. Lämpimällä vedellä kovettuneet kudosnesteet poies ja sitten sitä suolaliuosta pari kertaa päivässä. Älä räplää korua turhaan. Mulla on vielä kuukaudenkin jälkeen kosketusarka, rusto paranee täydellisesti noin vuodessa. Joten ihan normaalia. Vältä nukkumista korun päällä ja vaihda puhtaat tyynyliinat, ja puhu kännykässä toisella korvalla. Ja jätä kuivaamatta putsauksen jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe