Lervosta havainto Rattoriitan Krillillä

Persemulli

Lervo oli kuulemmä männäviikolla puhaltanut alkometriin 3,12 promillea ja samalla puhaltanut kolitsiinsa mureaa, sitä föikkaa, aimo annoksen ja jatkanut aju duunaustaan. Pirkon krillimmäellä oli syöny makkaraperunoita ja ahminut höyrikkään, ilman salaattia, tripla suolalla ja puhellut nuorelle krillitytölle härskejä nussimisjuttujaan. Kiljukassu länkyssä karjahteli että ”tuus Lervo nii otetaa pikku kumarat” eihän sitä paviaanimullia tartte kahtakertaa käskee ja Lervolla ei promillet laske koskaa alle yhden! Rattoriitan Kesoililla se kertoili aju duuneistaan eli puhui tytölle nussimisesta ja panemisesta kokoajan ja mylvi vimmatun härskisti, kuin tuhatpäinen tinnerihuuruinen mullilauma! Lervon anopii odotti aina että saisi Lervolta ”sitä isoa hyvää” ja sitähän se akka sai, toki. LErvo vaan mylvi!

7

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuorkkimullikka

      Näähän onkin parhaita juttuja missä anopinkuvatus saa sitä patukkaa reippaasti peppuunsa. Miellyttävä lukea ja muutenkin tää rahti fecpugi on parasta viihdettä sitten turhapuron. Kun vaan muistaa pitää sen virneen esillä sekä naamalla ja perseessä niin menee hienosti!

    • lerkkoGoGO

      Lisää vaa näit lervohavaintoi!!! :) :)

    • Lervostapitävä

      Tuoretta Lervotouhuu kehii!!!!

    • Lervonanoppi

      Lervo Levardos von Lerskandeerus, monilla nimillä kutsuttu ja haukutta ajumötikkä! Lerppu, kansankielellä Lerkku, omaa myös intiaaninimen ”Hän joka kolitsiin paskoo”, tuo hervoton vekselikonna ajaa saudeihin ja mantereelle ja kelkkoo norjaan kuormia. Paluuna ei tuo mitää muutaku haisevat kolitsinsa ja rasvaiset juttunsa! Krapulakekkuleissaan junttaa nuorta kassalikkaa fuulaholeen aju-patukallaan ja sen päälle syö tukevan lihiksen kaikilla mutta ei salaatilla koska sitä moskaa ei kukaan ajupentti syö koskaan. Duunaa myös fjonkkaa aina ku kerkee, ei koska vaan. Niittaa härskisti anoppilassaan essompaarissa föikkikseen ja mylvii kuin turhapuromulli ja sata kiljupöhnäistä punapersepaviaania ja hakkaa tattiaan alkutahtien merkiksi samalla perseellään söödertäljen urkuja soitellen vekselimarkssia niin että pasuuna paukkaa ja paskavalssi soi!

    • Anonyymi

      Lervolla maksa viheltää ja perse ujeltaa mutta RAHRIN PITÄÄ LIIKKUA!

    • Anonyymi

      Lervo oli Kassulta kuullut seuraavan ketsin. Tää tapahtu Päntälän essolla, kun Raaka Römpötti Römperi oli tulossa huoltsille makkarapadalle ja kahdelle höyrylle, jotka tuo kelmi tilasi äl aalla seuraavasti mylvien "SAATANA PERKELE JUMALAUTA, SENKIN MYYJÄ NAUTA, PAAS JUMALAUTA MAKKARAPATAA JA TUPLAT HÖYRYT, JÄLKKÄRIKS TAKAHUONEES HELVETILLISET KÖYRYT. rUPEES JO AJATTELEEN TUSSUUS MÄRÄKS, EI MUA TURHAAN SANOTA ARMOTTOMAKS HÄRÄKS, PERKELE SAATANA JUMALAUTA, RUPEES HOMMIIN NAUTA"

      Lervohan on tunnetusti mullibiisonien sonnikojootti ja kamelinvarpaan lipsuttaja. Tuo sanonta tulee vanhan tien ajan saudikeikoilta kun teli-topi ja lervo ajoivat nevadan poikki hietakuormaa saharaan. Lervo oli paikallisella kulffinmäen huoltikanpaarilla huutanut MISSÄ PAJATSO SAATANA. ei ollut pajatsoa saharassa eikä edes jukepoksia mistä saisi matti eskot soimaan. Tuohduksissa lervo meni nylkyttämään paarinpitäjän tytärtä ja kameli katsoi samalla ikkunasta lervon touhuja. Lervo vaan mylvi MELKONEN KAMELINVARVAS.

    • Anonyymi

      Päivät lervo kelkkoo kuormia saudeihin ja ehtoot lervo on sannan ajossa. Ajua piisaa ja pisnes pyörii! Vekselit ulvoo kwai joen siltaa ja kartaani huutaa hoosiannaa ja patarummut paukuttaa sekä PASKA HAISEE!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe