Unohtakaa jo punk in finland keskustelufoorumi.

Punkaarti

Unohtakaa jo punk in finland keskustelufoorumi eli piffi. Se paikka ei ole enää relevantti. Tuonne kirjottelee liikaa porukkaa jolla ei ole mitään tekemistä punkin kanssa, oikeat punkkarit ovat jättäneet tuon sivuston jo aikoja sitten.

Pahimmaksi tuosta paikasta tekee se että tuonne kirjoittaa julkisuuden henkilöitä ja tämä on puolestaan tuonut piffille kaiken maailman opportunisteja ja pyrkyreitä jotka yrittävät päästä näiden julkisuuden henkilöiden suosioon.

Elä ole huorake, elä piffaa.

2

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr.Juba.69

      Narkkareiden sekoilualuetta.

    • Liberaali-Punkrunkku

      Silloin kun vielä harrastin Piffiä, niin kovin silmiinpistävää oli anarkomarkojen yliedustus. Ei sinäänsä, että ruohonjuuri anarkotoiminnassa olisi mitään pahaa - sehän pitää, ja on pitänyt alakulttuuri-punkin elinvoimaisena, mutta se sakki on kovin omahyväistä ja suvaitsematonta. Kuten yhden totuuden äänitorvilla on tapana olla. Ja anarkismi vallitsevana yhteiskunta-aatteena olisi yhteiskunnan irvikuva. Bakuninin anarkiateoriassa on vielä vähemmän realiteetteihin perustuvaa tolkkua, kuin kommarikokeiluista. Kuten kaikissa narsististen, omasta "valaistumisesta" humaltuneiden norsuluutornihumanistien teorioissa, paperille saa kyllä ikuistettua kauniita aatoksia, mutta maailman realitetit ovat yhtä armottomia, kuin painovoima - lehmät eivät todellisuudessa lennä, eivätkä useimmat idealismitkaan. Yhtä hyvin ikiliikkujatkin saa paperilla toimimaan, kun vain unohtaa vallitsevat realiteetit, ja korvaa ne omilla. Anarkismin perusidea jo sinäänsä on luonnonlakien vastainen. Ihminen on laumaeläin, ja kuten laumaeläimet omaavat sisäänrakennetun hierarkiatajun/-tarpeen, myös ihminen, vaikka onanoidessaan älyllään on tämän evoluution muovaavan ominaisuuden kahlitsema. Hierarkia, ja arvojärjestys on lauman koossa pitävä "liima", joka mahdollistaa laumaelämän, ja lauman eloojäämisen. Anarkistien päävihollinen - "systeemi" ei ole ulkopäin ohjattu riistomekanismi, vaan se on laumaeläimille, kuten ihmiselle, sisäänrakennettu, synnynnäinen tapa hahmottaa ympäröivää maailmaa, ja omaa paikkaansa siinä - jokaisella ihmisellä, arvomaailmaan katsomatta on taipumus hierarkiseen ajatteluun. Anarkistisen maailmankuvan omaava henkilö ei tajua, että hän toimii täysin arvojensa vastaisesti kohottaen itsensä, anarkian keppihevosella, "sätkynukkien" yläpuolelle.
      Aikojen alusta näitä idealistisia utopiapohjaisia teorioita ovat harrastaneet lähinnä pitkästyneet sivistyneistön edustajat - poikkeuksena se itävaltalainen sekopää, joka hullaantuneena Darwinin oivalluksiin ja Wagnerin sankariheviin päätti uudistaa (arjalaisen)ihmisrodun nyky-spartalaisiksi yli-ihmisiksi. Hänen puolustuksekseen todettakoon kuitenkin, että päähänpotkittuna, luonnevikaisena mitättömyytenä hänellä taisi kuitenkin olla vähän realistisempi käsitys ihmisluonteesta, kun Marxilla, Bakuliinilla ja Stubbilla - ottaen huomioon kuinka sivistyskansa Saksa muutamassa vuodessa, vapaaehtoisesti hullaantui swastikoihin. Neukkulassa vapaaehtoisuus sirppiin ja vasaraan perustui väkivallalla kannustamiseen.
      Bertoluccin Il conformista -elokuvassa kuvattiin osuvasti näitä utopiayhteiskuntateorioita kehitteleviä idiootteja/naiveja. Mielisairaalassa kupan takia hoidossa oleva henkilö kehitteli uutta toimivaa yhteiskuntamallia. Sinäänsä järkevää tekstiä suoltava mies listasi lopulta paperille mitä puhdistuksia yhteiskunnassa täytyisi harjoittaa ennen kuin maailma olisi valmis paranemaan epäkohdista (toisinajattelijoista).
      https://www.youtube.com/watch?v=QMoQYbfj59s

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe