Aihe

Unohtakaa jo punk in finland keskustelufoorumi.

Punkaarti

Unohtakaa jo punk in finland keskustelufoorumi eli piffi. Se paikka ei ole enää relevantti. Tuonne kirjottelee liikaa porukkaa jolla ei ole mitään tekemistä punkin kanssa, oikeat punkkarit ovat jättäneet tuon sivuston jo aikoja sitten.

Pahimmaksi tuosta paikasta tekee se että tuonne kirjoittaa julkisuuden henkilöitä ja tämä on puolestaan tuonut piffille kaiken maailman opportunisteja ja pyrkyreitä jotka yrittävät päästä näiden julkisuuden henkilöiden suosioon.

Elä ole huorake, elä piffaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mr.Juba.69

   Narkkareiden sekoilualuetta.

  • Liberaali-Punkrunkku

   Silloin kun vielä harrastin Piffiä, niin kovin silmiinpistävää oli anarkomarkojen yliedustus. Ei sinäänsä, että ruohonjuuri anarkotoiminnassa olisi mitään pahaa - sehän pitää, ja on pitänyt alakulttuuri-punkin elinvoimaisena, mutta se sakki on kovin omahyväistä ja suvaitsematonta. Kuten yhden totuuden äänitorvilla on tapana olla. Ja anarkismi vallitsevana yhteiskunta-aatteena olisi yhteiskunnan irvikuva. Bakuninin anarkiateoriassa on vielä vähemmän realiteetteihin perustuvaa tolkkua, kuin kommarikokeiluista. Kuten kaikissa narsististen, omasta "valaistumisesta" humaltuneiden norsuluutornihumanistien teorioissa, paperille saa kyllä ikuistettua kauniita aatoksia, mutta maailman realitetit ovat yhtä armottomia, kuin painovoima - lehmät eivät todellisuudessa lennä, eivätkä useimmat idealismitkaan. Yhtä hyvin ikiliikkujatkin saa paperilla toimimaan, kun vain unohtaa vallitsevat realiteetit, ja korvaa ne omilla. Anarkismin perusidea jo sinäänsä on luonnonlakien vastainen. Ihminen on laumaeläin, ja kuten laumaeläimet omaavat sisäänrakennetun hierarkiatajun/-tarpeen, myös ihminen, vaikka onanoidessaan älyllään on tämän evoluution muovaavan ominaisuuden kahlitsema. Hierarkia, ja arvojärjestys on lauman koossa pitävä "liima", joka mahdollistaa laumaelämän, ja lauman eloojäämisen. Anarkistien päävihollinen - "systeemi" ei ole ulkopäin ohjattu riistomekanismi, vaan se on laumaeläimille, kuten ihmiselle, sisäänrakennettu, synnynnäinen tapa hahmottaa ympäröivää maailmaa, ja omaa paikkaansa siinä - jokaisella ihmisellä, arvomaailmaan katsomatta on taipumus hierarkiseen ajatteluun. Anarkistisen maailmankuvan omaava henkilö ei tajua, että hän toimii täysin arvojensa vastaisesti kohottaen itsensä, anarkian keppihevosella, "sätkynukkien" yläpuolelle.
   Aikojen alusta näitä idealistisia utopiapohjaisia teorioita ovat harrastaneet lähinnä pitkästyneet sivistyneistön edustajat - poikkeuksena se itävaltalainen sekopää, joka hullaantuneena Darwinin oivalluksiin ja Wagnerin sankariheviin päätti uudistaa (arjalaisen)ihmisrodun nyky-spartalaisiksi yli-ihmisiksi. Hänen puolustuksekseen todettakoon kuitenkin, että päähänpotkittuna, luonnevikaisena mitättömyytenä hänellä taisi kuitenkin olla vähän realistisempi käsitys ihmisluonteesta, kun Marxilla, Bakuliinilla ja Stubbilla - ottaen huomioon kuinka sivistyskansa Saksa muutamassa vuodessa, vapaaehtoisesti hullaantui swastikoihin. Neukkulassa vapaaehtoisuus sirppiin ja vasaraan perustui väkivallalla kannustamiseen.
   Bertoluccin Il conformista -elokuvassa kuvattiin osuvasti näitä utopiayhteiskuntateorioita kehitteleviä idiootteja/naiveja. Mielisairaalassa kupan takia hoidossa oleva henkilö kehitteli uutta toimivaa yhteiskuntamallia. Sinäänsä järkevää tekstiä suoltava mies listasi lopulta paperille mitä puhdistuksia yhteiskunnassa täytyisi harjoittaa ennen kuin maailma olisi valmis paranemaan epäkohdista (toisinajattelijoista).
   https://www.youtube.com/watch?v=QMoQYbfj59s

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   70
   10325
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   132
   6502
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   5709
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3053
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   142
   2105