Vanhaa Rautaa väh 5l ja 5m

EiAhdasmielinen

Ruvennut taas yläpäässä planeetan kiertoradalla oleen häiriöitä ja nuoruuden lentokorkeus nostalgiamielessä vielä takaisin ennen kuin oon liian vanha&raihnainen,siis en halua jäädä ikihaaveilijaksi ja keksimään tekosyitä miksi homma jäi tekemättä eli:
Joku 60-luvun USA auto kiinnostaisi harrasteeksi ja ei sen kummempia vaatimuksia kuin ei mieluusti neliovisena tolpallisena,jotain muuta ja kiinnostavampaa kun niistä sain tarpeeksi silloin joskus kun muuta ei ollut kohtuuhintaan tarjolla.
Nykyäänhän tuota tarjontaa on,vaan löytyykö jotain ja mitä joiden hinnat(Ehjä korinen ja jotain10tuhatta) ei kummiskaan ampaisseet kuuhun vaikka moisia piirteitä saa toki muotoilusta löytyä mieluusti=)
En siis etsi ruosteisia puutteellisia romuja vaan ehjäpeltistä ja jopa omin voimin kulkevaa lievää projektia ennemmin harrasteeksi ja pikkuhiljaa laiteltavaksi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaajaHaku

      Noilla otsikkosi kriteereillä ja siihen tekstissä olevat vaatimukset kun ynnää,niin tuota,tuota...
      Oletan että kun Museoajoneuvopalsta niin myös se olisi tavoitteena ja auto pitäisi olla heti suht lähellä tai se perinteinen "helppo MR",siis koriltaan ehjä ja melko puutteetonkin, enempi fiksailua,pikkukunnostelua ja puuttuvia pisteosia tarvitseva.
      Heti tulee mieleen AMC ja Ambassador,Classic tai Marlin.
      Neliovinen Hardtopkin siis käynee noista Ambassador/Classic kun tolppa oli se rajaus ellei vähempiovistakin jopa löytyisi tuohon hintaan.
      GM:Chevelle,Impala/BelAir,Skylark,Cutlass,Tempest,jopa Cadillac(4dht) ja taitaa mennä näissä hinnat nippanappa onko 2 vai 4dht kyseessä,varsinkin Impalassa.
      FoMoCo:Fairlane,Comet,Falcon ja toki jo isompaakin korimallista Full Sizea voipi löytyä tuohon hintaan pienemmin peruskonein varustettuna joko 2 tai 4dht:nä(koskee myös GM,Mopar)
      Mopar:Coronet,Polara,Monaco,Fury,Belvedere,NewPort,NewYorker ehkä Imperial,vaan näissä jo voi mukaan tulla BB koneisiakin ellei haittaa,mutta korimalli enempi jo 4ovista hardtoppia kun vähempioviset siellä kuussa jo hinnoiltaan ellei kovin huono kelpaa.
      Jotain tämmöistä tuli mieleen,jotain unohtui taatusti ja ainahan jotain erikoistarjousta voi pukata yhtäkkiä jopa sporttisemmista malleista jos perusversiona sopivasti tarjolla.

    • Löytyy50vuotiasMRjaKuski

      Tiedä onko täällä Amerikanautomiehiä pahemmin,varsinkaan semmoisia jotka mistään oikeesti mitään ymmärtäisi,paitsi viisastelun,mutta sen mitä minun moisten tietämyspohjalta niin tuo AMC koko konsernin 1960 luvun tuotanto on hyvä vastaus,tekee yhä hienokuntoisten yksilöiden että harvinaistakin kalustolöytöä kun porukka ei älyä vieläkään AMC päälle joka monen onni yhäkin.
      Keskikoon 3 ison tekeleet ja korissa 4 ovea tolpatta taitaa olla paras taikasana jos lähtökohta oltava jo hyvä kuin hinta tuota luokkaa,löytynee MR ja lähellä sitä olevia suht helposti kun eivät kovin himoittuja piireissä tänäkään päivänä.
      2 oviset tahtoo nousta hinnoiltaan kalliimmiksi mitä parempikuntoisia ovat,huonompi yksilö voisi löytyä tuohon hintaan vaan se taas tulee lopulta hintoihinsa kun rupeaa puuhastelemaan ja tutkii mitä tuli ostettua.
      Kromailut,puuttuvat pisteosat ja peltityöt kallista lystiä.
      Tuo Overdrive.fi vois olla parempi palsta kysellä,vastaavat rekisteröityinä käyttäjinä ja siellä tietäjiä piisaa, joten kaikki uunot ja lääkitystä vajaat ei auo naamaansa kuten täällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe