Leggingsit housuina

Chubby-is-sexy

Ensinnäkin kerron että olen mies, ettei kenenkään tarvitse siitä kommentoida.
Monet naiset pukeutuvat leggingseihin ja käyttävät niitä ihan housuina. Minusta se on ihan ok, sillä kyllähän ne tuovat mukavasti naisten muodot esiin.
Tässä asiassa tuntuukin suurin ongelma tulevan siitä, kun sellaiset naiset, jotka eivät kehtaa tiukoissa housuissa kulkea, alkavat kritisoida niitä naisia, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja uskaltavat muotonsa näyttää.
Usein kommenttina kuulee että niissä näyttää läskiltä ja kuinka tuokin kehtaa läskinsä näyttää. Mutta hei! Leggingsit näyttävät kauheilta juurikin laihoilla naisilla, luisevine perseineen ja pattipolvineen. Ei ole mitään seksikkäämpää kuin pyöreä ja muodokas (laihat naiset saavat sanoa "läski") nainen, joka on sinut muotojensa kanssa ja myöskin näyttää sen!
Minun puolestani kyllä kaikki voivat pukeutua kuten haluavat, mutta älkää naiset haukkuko toisianne. Usein siltä haukkuvalta osapuolelta vain puuttuu itseluottamusta.
Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!

34

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfklsjfklsdfsjkl

      Kannattaako sitä sohia ampiaispesää varsin tahallaan, kohta tämä viestiketju täyttyy vihaisten naisten kirjoituksilla miten heidän vaatevalintansa ja ulkonäkönsä ei kuulu millään lailla miehille... ja jatkavat sitten toistensa haukkumista keskenään :D

      • VOISAATANASENTÄÄN

        Just noin. Mutta kun ne akat katsoisivat itseään edes "sillä silmällä". Kävelevät kalsareissan pitkin katuja ja ovat niin olevinaan. Rumin vaatekappale mitä olla voi, lienee 2000-luvun suomi-verkkarien vastakohta.


    • ihana aloitus!itsellä on reippaasti pyöreyttä ja käytän silti leggareita...
      tosin kyllä olen huomannut että toiset etenkin naiset tuijottaa,et mitä toi meinaa...
      monesti se on saanutkin miettimään että voiko tässä mailmassa enää pukeutua niin kuin itse haluaa...

    • leggarit_harvassa

      Naiset eivät leggareita käytä enää juuri ollenkaan, mutta urheiluhousut ovat nykyään muodissa kaupunkipukeutumisessa, kesäisin kompressiojuoksuhousut ja talvisin hiihtohousut. Ne eivät ole leggareita, vaikka näyttävät erehdyttävästi samalta.

      Lisäksi muodissa on slim fit -mallinen lahje joka naisten housuissa tarkoittaa ihonmyötäistä lahjetta ja runsaasti elastaania sisältävää housukangasta. Housut kuin housut näyttävät aina leggareilta tai jeggareilta, vaikka eivät niitä olekaan.

      • ukittr

        Ikävä kyllä nämä alun perin alusasuna käytettävät ns.pitkikset ovat tulleet jäädäkseen ensinnäkin ovat niin halpoja hankintoja, tyyliin kympillä kolmet jos niitä haluaa päällyhousuina käyttää. Kun taas normi päällyhousuista saa pulittaa helposti yli 50 ekeä laitalukien.


    • Renkkeilijä
    • Laatuleggarit

      Englantilainen valmistaja John Smedley on kehittänyt leggarihousut, ja valmistanut leggareita jo 225 vuoden ajan, ja edelleenkin valmistaa maailman parhaita leggareita. Hinta on tarjouksessakin £225, ja materiaali 30% silkkiä ja 70% korkealaatuista skottilaista kashmiria.
      https://www.johnsmedley.com/uk/mens/shop-by-style/underwear/aw15-montreux-in-002

      John Smedleyn mukaan on leggareille tullut myös englanninkielinen nimitys "long johns". Kyseessä on myös kotimaisen vanhan leggarivalmistajan, black horsen esi-isä.

    • Kiitos, mies!
      Mun paras kaveri kans inhoo, kun mä käytän mieluiten leggareita, toki pitkän paidan kanssa. Mä olen normaalipainoinen, en laiheliini, joten sen puolesta ok.
      Ne vaan on niin mukavat housut! :)

    • Jurassic

      Leggingsit eivät ole housut! Näkyy perse läpi

    • sklfjsdkldfslk

      Olen kirjoittanut ennenkin että legginsit ovat parhaimmillaan nuotiossa.

    • Pyöreättytötkunniaan

      Olen samaa mieltä. Nythä lukikin jossain että ne tulevat taas muotiin.
      Minustakin hieman pyöreämpi näyttää paljon paremmalle niissä kuin oikein laiha tikkujalkainen. Hienos, että naiset uskallatte näyttää rohkeasti itsenne sellaisena kuin olette. Koska on outo käsitys, että hoikat vain kelpaa. Tiedän laajan ystäväpiirini perusteella, että moni miels haluaa mieluummin puöreän vaimon kuin langanlaihan. Makuasiahan tämä on.

      • missi_maailman

        Ja välimuotojahan ei ole? :) Eli olet joko langanlaiha anorektikko (sori, anorektikot kielikuvani!) tai sitten joku XXXL mega-meijeriperse.

        Itse olen normaali ainakin.

        Ja mitä aloitukseen tulee, niin ne kalsarit ovat yhtä kamalia kaiken kokoisilla, pituisilla ja levyisillä. Laittakaa nyt herran isä ainakin pitkä mekko ettei tarvitse katsella ahtereita kalsareissa!


    • Voiko

      Olla mitään järkyttävämpää,kuin läski legginseissä! Selluliittipallukat ja läskipallukat legginseissä näkyy jo kauas.yäk!

      • sfde

        Voiko olla järkyttävämpää? Voi. Katso peiliin.


    • VOISAATANASENTÄÄN

      Hyi helevetti. Makunsa kullakin, mutta minusta ne legginsit naisten päällä on suorastaan rumia, eikä ole väliä onko laiha, sopiva tai lihava. Kuka helevetti pitää jotain kalsareita päällyshousuina. Rumin vaatekappale mitä olen nähnyt. Käveleviä kalsareita alkaa kohta taas ilmestyä, ja kaikki akat on samannäköisiä niissä kalsareissaan. Suomalaisten naisten oikea "muoti", ei ihme, että suomalaisten naisten pukeutumiselle nauretaan

    • Atlasq

      Legginsit on ok pitkän paidan kaa, kuha ei perse vilku :D

    • pikku_panda

      Ne on OK tunikan tai pitkän paidan kanssa vapaa ajalla / kaupungissa. Mutta voiko läpinäkyviä mielestänne käyttää töissä toimistossa, jos takapuoli on piilossa?

      • 45689

        Läpinäkyviä legginsejä voi käyttää ihan samalla tavalla kuin ohuita sukkahousujakin.


      • Marchd

        Voi kunhan paita peittää perseen. Ei ole hirveämpää kuin et jonkun perse näkyy läpi legginseistä :S


    • Påäöpåäö

      Eihän ne housut ole, mutta en voi myöskään väittää etteikö ne näyttäisi hyvältä joidenkin naisten päällä, välillä vähän liiankin hyvältä...

    • kasari88

      Naisille ei ole tarjolla niin hyviä housuja kuin miehill. Kaupoista on kadonnut siistit suorat pitkäthousut, tarjolla jengginsejä legginsejä risoja farkkuja ym.muuta kelvotonta krääsää .Tälläinen vähän vanhempi ei löydä enää housuja. siinä se totuus on.

      • kirpparit_täynnä

        Kirpparit toisaalta ovat täynnä täysin hyväkuntoisia ja siistejä leveämpilahkeisia suoria naistenhousuja. Esim. uffilta euron päiviltä saa nopeasti hamuttua muovipusseittain bisnes-kelpoisia siistejä housuja omaa kokoa, jotka eivät ole liian ihonmyötäisiä slim fit/leggari mallisia. Ne eivät kenellekään muulle vaikuta kelpaavan.


    • leggarit.on.paskahousut
    • llinnu

      Aloitta pyytää, että naiset eivät haukkuisi toisiaan, mutta silti itse puhuu laihojen "perseistä ja luisevista polvista". Ei se niin kivasti ole sekään sanottu, Kun on hoikka, niin polvet nyt vaan näkyy paremmin, kuin lihavilla ja niissä sattuu olemaan luuta. Suvaitsevuutta siis kaikille, myös aloittajalle. :)

    • NuoriNainenEtelästä

      Mä en edes tajua kuka haluaa käyttää legginsejä. Oli sitte laiha normaali tai ylipainonen.

      • paljonmunaasaanuN28v

        Onneks todella moni, koska ne tuntuu hyvältä ja näyttää seksikkäältä, jos on hyvä perse. Ja tietysti lyhyen paidan kanssa.


      • Kumikamelihuuli

        Kamelinvarpaat näkyy niis mukavasti.


      • ltruu

        Myös normi päällyhousuissa rumat Kamelinvarpaat tulee esille jos ulkoiset häpyhuulet ovat isot ja löysät.Tällaisten lerppujen omistajan tarttee valita hiukan löysemmät kuin tyköistuvat päällyhousut. Eihän ole kiva kun kaikki näkevät minkälainen ruma kalkkuna pöksyistä paljastuis.


      • Kiiltoa

        Upeetahan se on jos kamelinvarvas otollisesti näkyvillä😘
        Takaapäin muhkeat pakarat,ah! Ja leggarit toivottavasti mustat kiiltäväpintaiset,esim. wetlook,nahka,aah!


      • Anatomiaa
        ltruu kirjoitti:

        Myös normi päällyhousuissa rumat Kamelinvarpaat tulee esille jos ulkoiset häpyhuulet ovat isot ja löysät.Tällaisten lerppujen omistajan tarttee valita hiukan löysemmät kuin tyköistuvat päällyhousut. Eihän ole kiva kun kaikki näkevät minkälainen ruma kalkkuna pöksyistä paljastuis.

        Isot ja löysät? Ei ne kenelläkään niin isot voi olla, että näkyisivät normaalien päällyshousujen läpi. Leggareidenkin täytyy olla todella tiukat, ennen kuin mitään näkyy. Ja löysät häpyhuulet on kaikilla, koska kenelläkään ei ole lihaksia niissä.


    • minierkki

      mikäs siinä, käyttäköön kukin sellaisia pöksyjä mistä itse tykkää..
      mut suosittelisin kuitenkin testaamaan trikoidensa läpinäkyvyyden, myös kankaan venyessä, ennen ihmisten ilmoille lähtemistä..
      tässä yks päivä ollessani kaupan kassajonossa, edelläni oli nuorehko nainen lapsensa kanssa. en sen kummemmin kiinnittänyt naisen vaatteisiin huomiota ennen kuin hän kumartui lapsensa puoleen pyllistäen minun suuntaani, jolloin katseeni kiinnittyi mustista legginsseistä läpi kuultavaan pesuohjelappuun ja valitettavasti tulin nähneeksi hieman muutakin.. joko tällä naisella oli stringit taikka ei pikkareita ollenkaan.. ihan näin paljon en toivoisi toisen ihmisen anatomiaa kauppareissulla näkeväni. (eihän se tietenkään olisi mikään pakko toisten perseitä tuijottaa, mut se nyt oli siinä ihan edessä ja se valkoinen pesuohjelappu sattui kiinnittämään huomion)

      • ääol

        Monikaan ei ymmärrä katsoa peilin kautta miltä se takamus näyttää onko se kuva joka peilistä takamuksen muodosta heijastuu leveä ja lättänä kuoppainen epäsymmetrien?vai kauniin pyöreän symmeetrien muodostelma.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe