Esimerkki meiltä

vierastasaa

Olen kumppanin kanssa avoimessa suhteessa...Ollaan sovittu pelisäännöt, ketään vieraita ei tuoda kotiin vaan tapaillaan muualla jos tapaillaan, seksiä saa harrastaa jos mieli tekee kunhan kumia käytetään koska kotonakin naidaan kumppanin kanssa. Ollaan todettu toimivaksi no, joillekin sopii joillekin ei.

37

1277

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oudoksuttaamiksi

      Miksi? Mitä haette noiden sääntöjen kanssa? Kumman ehdotus tuo oli?

    • enymmärrätuollaista

      En ikinä pystyisi tuollaiseen. On vain yksi jonka kanssa elämäni haluan jakaa.

      • FlowOutsider

        Onneksi ei tarvitsekaan pystyä tuollaiseen. Riittää ihan hyvin, että he pystyvät, joiden asia on :)


    • ilovirta

      Järjestelmä toimii sen muutaman viikon tai kuukauden kunnes alkaa hirvitorrakko paukkua tai keittiöveitsi heilua.

      • suihkuunekaksi

        Väärin, järjestelmä toimi kotiin vietynäkin kunnes miehelle kuvioihin tuli 20 vuotta nuorempi hoito, tuoksut alkoi vaivaksi(siis useita hoitoja miehellä)


    • vaanpuhealussa

      luuletko että toimi? Ei ikinä

      • vettäkuluupaljon

        on toiminut, usko pois kunnes mies on n.60v silloinkin on saatava alle 40 vuotiasta.
        Näin toimii huono itsetunto


      • kukamukaha
        vettäkuluupaljon kirjoitti:

        on toiminut, usko pois kunnes mies on n.60v silloinkin on saatava alle 40 vuotiasta.
        Näin toimii huono itsetunto

        Kuka alle nelikymppinen muka panee kuuskyt vuotiaan miehen kanssa? Tuskin edes viisikymppisille kelpaa.


      • jassoovaan

        Taidat aika lapsi olla joo kommenttis kanssa. Ei tässä nyt teinin mielipiteitä taideta kysellä, kun ei kokemuspohjaa voi olla asiasta. Totuus on taruakin kummallisempi.


    • kivakunnäinmenee

      teille sopii, ei jokaiselle

    • Kumpipää

      Onko ne vieraat sopineet samoin?

      • etkösaanutkaan

        Päivystäessäkö kaivoit vanhan ketjun esiin


    • Iuigi

      Jollekin tuo sopii joka pystyy pitämään tunteet erillään ja itsensä kasassa ettei rupea liikaa miettimään toisen osapuolen tekemisiä. Ja nuo pelisääntöjen sopiminen on hyvä idea jos molemmat osapuolet pystyvät siihen, meillä niillä heitettiin vesilintua ja lopputulos on pommi jota on selvitelty yli 1v tunnesotkujen kanssa! Avoimeen liittoon lähtevät vahvat ihmiset jotka oikeasti pystyvät pitämään ylä ja alamäki tilanteissa itsensä kasassa

    • Ninni-70

      Meillä lupa käydä vieraissa, ollaan 40 pariskunta, molemmilla 15v nuoremmat rakastaja/tar homma toimii kun on pelisäännöt. Silti sextaillaan yhtä lailla keskenämme. Homma alkoi siitä kun eräänä iltana tuli puhe pettämisestä. Tunnustusten jälkeen lopputulos oli, että molemmat on pettänyt. Emme olleet eroomassa, eikä kumpikaan sitä halunnut. Silloin päätimme että jos kohdalle tulee, niin saa kokeilla. Raikasti meidän suhdetta molemminpuolin, kun salailu ja tiukkapipoisuus loppui.

      • nautinto_hetki

        Hmmm...tuumin vain että jos saakin luvalla vierasta niin tekeekö enää mieli kun ei ole ns. salapano kyseessä.


      • sexu

        onnea teille, oletteko lapsillenne (tai siin jonkun) lapselle kertoneen hienosta järjestelystänne??? Epäilen syvästi. kaksinais moralismi "haisee" kummasti. Se mistä ELVISTELLÄÄN Suomi24, ei voida lapsille saati vanhemmille puhua..jaksamista teidän uskomattoman täydelliseen parisuhteeseen....


      • estot_on
        sexu kirjoitti:

        onnea teille, oletteko lapsillenne (tai siin jonkun) lapselle kertoneen hienosta järjestelystänne??? Epäilen syvästi. kaksinais moralismi "haisee" kummasti. Se mistä ELVISTELLÄÄN Suomi24, ei voida lapsille saati vanhemmille puhua..jaksamista teidän uskomattoman täydelliseen parisuhteeseen....

        Hei sexu,
        meillä on kaksi yhteistä täysi-ikäistä lasta, joille olemme kertoneet kauan sitten meidän harrastavan vieraitakin, ovat myös tavanneet joitakin "ystäviämme". Myös vanha äitini tietää asiasta, aluksi vähän ihmetteli.
        Meille seksi on tärkeä osa elämää, siitä voi puhua, vaikkei sitä julkisesti harrastakaan.


    • avoimessa

      Törmäsin taannoin erikoiseen tarjoukseen/takuuseen ”avoimesta” suhteesta. Nainen lupasi, että voin vapaasti käydä vieraissa jos hän pihtailee tai tiedän saavani jostakin parempaa kunhan en tee sitä salaa häneltä.
      Sanoi itse olevansa totaalisesti yhden miehen nainen, oli tytöllä itsetunto kohdillaan. Takuu on edelleen voimassa enkä ole sivulle vilkuillut.
      Voiko olla niin, että ”seikkailu” ei kiinnosta jos se ei ole kiellettyä?

    • Ninni-70

      No joo...meillä se lähensi toisiamme. Voihan jollain hiipua se "kielletyn hedelmän" haku. Meistä kumpikaan ei ole "seikkailijoita", molemmilla olosuhteet ja tilanne ajautui vieraan kanssa seksiin. Kannattaa kuitenkin katsella, ei pidä asettaa itselle rajoja jos niitä ei tarvitse. Salaaminen on turhaa. Jos pelisäännöt niin niitä noudatetaan :)

      • ninnannunnanninnan

        Miten ne toiset osapuolet? mitä jos ne haluaa enemmän? Onko teillä tullut semmoista eteen? miten olette toimineet? meillä tuli ongelmia ukon kanssa siitä ja sotkua, kun joku halusi hänestä enemmän oikea riesa tuli siitä naisesta. Kun asutaan vielä saman katon alla ja on lapset, tekee haastavaksi elämän. Asutteko yhdessä Ninni-70, onko lapsia, onko se silloin helpompaa.


      • Ninni-70
        ninnannunnanninnan kirjoitti:

        Miten ne toiset osapuolet? mitä jos ne haluaa enemmän? Onko teillä tullut semmoista eteen? miten olette toimineet? meillä tuli ongelmia ukon kanssa siitä ja sotkua, kun joku halusi hänestä enemmän oikea riesa tuli siitä naisesta. Kun asutaan vielä saman katon alla ja on lapset, tekee haastavaksi elämän. Asutteko yhdessä Ninni-70, onko lapsia, onko se silloin helpompaa.

        Hieman kesti vastata kun en käy juuri näillä saiteilla, taustoista ettei meillä ole lapsia, ja asutaan yhdessä. Niinkuin tuolla aiemmin että joillekin ko. Järjestely sopii toisille ei. Tähän mennessä kumppanit olleet tietoisia että kyse on vain seksistä.


    • kummallistamunmielestä

      No joo, on siinnä pelisäännöt, vain niin pitkään kuin jommalle kummalle löydykin toine

    • KaikilleKirjallisetSopii

      Pelisäännöt on ok. Ja myös pelisäännöt, sekä pelisäännöt mutta myös pelisäännöt. Eikä sovi unohtaa pelisääntöjäkään. Rakkautta kun on. Ja on. Ja on. Ja on.

      Muistakaa varata runsaasti tyhjiä rivejä niihin pelisääntöihin, jotta saa sitten tarvittaessa lisätä puuttuvia osia. Please, in English also :) yms. yms.

      Kuka tarkistaa, että pelisääntöjä voidaan noudattaa ja sekä niihin että kaikkiin osapuoliin voidaan myös luottaa?

      Ei kai nuo pelisäännöt lopulta nielaise teistä jompaa kumpaa niin, että yksi yksilö jääkin vähemmistöksi?

      Luotettavaa koskettamista? Kunnon geenitodistukset jokaisesta? Sukuselvitykset terveysseikoista viimeiseltä tuhannelta vuodelta? Vauvojen laatutakuusertifikaatit?
      Noudatetut direktiivit? Onko sopivaa lakimiestä jo löytynyt? Miten jaatte omaisuuttanne edelleen? Saisinko siitä jonkun osan?

      Terveys edelleen edelle?

    • ihania ihmisiä olette. suomiseksiä.fi vai mistä teidät löytää?? Tai sitä natua mää tässä lähinnä kyselen, ei noi vanhat miehet niin kiinnosta

    • jasäoothuora

      pelimiehelle sopii

    • lullabyofbirdland

      Höh. Kuka kertoo lapsilleen ylipäänsäkään seksielämästään?? En minä ainakaan. Jännä jos itse kerrotte. Kerrotteko myös muut parisuhdehuolet lapsille? Että miten ne lapset tähän liittyy; tuskin kukaan lasten eteen niitä toisia tuo...?
      Ja pelisäännöt. Joku kysyi että mites se kolmas tai neljäs osapuoli. No mites se sama osapuoli jos käy pettämässä? Mun mielestä asia pitää tehdä selväksi sille kolmannelle/neljännelle osapuolelle myös niin ei tule ongelmia. Se toimii ihan sillee kun sanoo jo heti kättelyssä että olen sitten naimisissa, en kerjää ongelmia ja aviomiehen kanssa on tällainen järjestely; ota tai jätä.

    • taasysteemisopiimeille

      Juu säännöt pitää olla ja miettiä että onko itestä semmoseen.rehellinen ja avoin. Ite elän avoimessa en kuitenkään seku juokse vieraissa. Jonku kerran käyny. Mutta kyl ei parempaa seksiä taida olla muitten kans. Jos rupeen tän kans vakavaan suhteeseen nii ainakin voin sanoa että kokeiltu on ja on parasmahdollinen ihminen ja molemmat tuntee toisensa hyvin ja hyväksyy kaikki että ei tarvitse kavereille vikistä et ku toinen tekee jotain väärin

    • seetuleevastaan

      ei tälläinen ikuisesti sopii, vaan joku aikaa... sen jälkeen lopullinen ero

    • järkyttävätilanne

      Kummallinen pariskunta, kaikenlaisia idiooteja...

    • pop98

      Miten se näissä oikein menee, kun ainakin meidän kohdalla,
      Jos etsisin ulkopuolista seuraa, niin ainakin sinkkuaikoina piti käydä yli 100kertaa baarissa löytääkseen jotain.
      Vaimo taas ei voinut käydä kertaakaan etteikö useita miehiä olis liimaantunut iholle.

      Miten avoimissa suhteissa mies löytää muita naisia, vai onko näissä AINA miehen oltava sellainen YTM yksi niistä 5% naisia eniten kiinnostavista miehistä.
      Jotta homma toimii ja amolemmille on löytyy vierasta vastakkaista sukupuolta?

    • Vapaitaollaan

      Ainoa ongelma on miehellä kun joutuu tuon seksin takia valehtelemaan enempi. Useampaan kertaan joutuu tapaamaan ennenkuin suostuu antamaan. Siteen kun totuus tulee esille ja käydään minun kimppuun. Kun aina nuo kakkoset luulevat sitä rakkaudeksi. Säälittävää mutta muutoin kuulemma ei naiset anna.

      • Liianpinnallista

        Todella sairasta, kun käytetään valehtelemalla toista ja toisen tunteita hyväksi. Onneksi ei omassa liitossa. Ei ikinä kumpikaan hyväksyisi. Se on sitä oikeaa rakkautta. Säälittävää olisi olla miehen oma kumppani.


    • Miksi pitää antaa jotain negatiivisia arvioita toisten suhteista? Jos homma toimii, mikäs siinä. Homman nimi on see et asiasta on keskusteltu ja löydetty sopiva ratksisu kaikille osapuolille.

    • Kylbtuos hommassa se mitä hakee ja oma tilanne kannattaa kertoo ihan suoran, kohteiliaasti.

    • outoajuttujatää

      oleteko jo eroneet?

    • mahdollisuusko_

      Löytyykö muita avoimessa suhteessa olevia? Onko joku vaihtanut pitkän ja pystyyn kuolleen liiton avoimeen?

    • Hmmh. Ma luuleen että ne jotka on, ei huutele sitä täällä. Sen verran oon kuitenki tätäkin maata tallaanu, et voin kokemuksen syvällä rintaäänella sanno: totuus on tarinaa kummalisempi ja pinnan alla tapahtuu asioita, mitä ei ikinä uskois, että suomessako, mut kyllä vaan.
      Loppupelissa, se on sun elämää, kukaan muu ei tuu tekee sut onneliseksi, tai edes tyytyväiseksi.
      Mul oli 20 vuotiaana tilanne, minkä lopputulos olis voinut olla kuolema. Kokemus opetti sen, et wn kyl jätä mitäön tekemättä sen takia et en uskltaa. Viimeisen kerran kun suljen silmät, kadun ehkä asioita mitkä meni mönkään, mutta en halua kaduta asioita mitä en vaan kehdannu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3644
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2428
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1579
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1410
    Aihe