Suomi on vitun kyrpä maa ja vittumaisemmaksi

suomivittupaikka

Käy kaiken aikaa, lähtekää helvetin kuuseen tästä paskalävestä ne joilla se mahdollisuus nyt vielä on.

39

146

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naispuolinen_merkeli

      Joo meillä on naispuolinen merkeli mikä orpana senyt on

    • suksikoot_vaikka_kuuseen

      Onneksi olen asunut ulkomailla jo vuodesta -81.
      Katselen ja seurailen syntymämaani touhuja, ja ei kyllä hyvältä näytä.

      Äärimmäinen byrokratia ja kansankusetus ja se saatananmoinen syyllistäminen joka asiasta.

      Aivankuin meidän olisi maksettava jotain velkaa esim. jostain geenerien orjuuttamisesta, mehän olimme periaatteessa itsekin "orjia", nimittäin piikoja ja renkejä hyrreille nälkäpalkalla.
      Ja nyt hyrrit maksattavat velkaansa meillä, on kyllä melko mielenkiintoinen tilanne.

      Eiköhän ne hyrrit kannattaisi ajaa takaisin sinne emåmaahansa rååtsiin.

      • rikoksistasuurin

        Nyt kansa onkin syyllistynyt jälleen valtaisaan ja suureen rikokseen nimeltä talon lämmitys ja autolla ajaminen. Tästä turmeltuneisuudesta täytyy kansaa rangaista kovimman mukaan ja onneksi Suomessa jo kerätään näistäkin omat "pakolaisverot" jo pois mutta lisää täytyy saada näin tuhoisasta toiminnasta ilman muuta ja talon lämmittämisen rangaistuksena lisää veroja siis on taas tulossa..onneksi. On se vaan hienoa että kannamme jälleen vastuita..on se!.


      • TervaporvaRiTar
        rikoksistasuurin kirjoitti:

        Nyt kansa onkin syyllistynyt jälleen valtaisaan ja suureen rikokseen nimeltä talon lämmitys ja autolla ajaminen. Tästä turmeltuneisuudesta täytyy kansaa rangaista kovimman mukaan ja onneksi Suomessa jo kerätään näistäkin omat "pakolaisverot" jo pois mutta lisää täytyy saada näin tuhoisasta toiminnasta ilman muuta ja talon lämmittämisen rangaistuksena lisää veroja siis on taas tulossa..onneksi. On se vaan hienoa että kannamme jälleen vastuita..on se!.

        Lämpimistä maista tulevien ja lämpimään tottuneiden Arvovieraidemme vuoksi ilmasto sen kuin lämpenee lisälämmitystä tarvitsevat, mutta se onkin aivan eri asia.Turvaa, lämpöä ja suojaa hakevat.
        Olemme sen velkaa jo pelkästään orjalaivojen tilkitsimiseen käytetyn suomalaisen tervan vuoksi.


    • Heijurr

      Kiitos muistutuksesta! Valmistumisen jälkeen on piakkoin muutto suunnitteilla maahan, jossa suoritin työharjoitteluni. Lähes varma työpaikka odottaa, eikä kyseessä ole yksikään islmamisaation tiellä olevista maista.

    • miksiköö

      Miksi on?

      • siksiköö

        Älä suotta herää, ime vaan sitä poikaystävän paskanmakuista kyrpää ja nukahda siihen sillälailla kivasti sitten.


      • Perttiperkeleensiksiköö
        siksiköö kirjoitti:

        Älä suotta herää, ime vaan sitä poikaystävän paskanmakuista kyrpää ja nukahda siihen sillälailla kivasti sitten.

        Siksiköö on persreikäidiootti!


    • fghg.fhg
    • pois_pois_vain

      Olen kyllä vilpittömästi aloittajan kanssa samaa mieltä 150%.

      Pois, pois ja mahdollisimman nuorina. Koko maailma on auki kaikille ja suomen kaltaisessa perslävessä ei kannata asua tai olla. Suomeen ei kannata tulla edes lomalle.

      Korruptiota ja hyväveli/sisko systeemiähän on tottakai joka paikassa, mutta miksi elättää oman maan korruptiopaskoja?

      Ihan sama laittaa rahansa muualle. Ihan minne vain siis, mutta ei suomeen ainakaan.

      Ja onhan niitä maita vielä jäljellä, (onneksi) mitkä ei alistu musujen tahtoon.

      • 123ff

        samanlaisia ihmiset on kaikkialla


      • Musuallergikko
        123ff kirjoitti:

        samanlaisia ihmiset on kaikkialla

        Voi olla, mutta maailmassa on vielä paikkoja, joihin musut ei tunge loisimaan ja kiusaamaan muita ja missä työtä tekevälle ihmiselle löytyy töitä.
        Jos olisin nuorempi, muuttaisin ilman muuta. Ehkä muutan vieläkin, vaikka eläkeläinen olenkin. Kyllä Suomi on lyhyessä ajassa (10 - 15 vuodessa) muuttunut erittäin paljon huonommaksi maaksi kuin oli ennen.


    • eivaikuta

      ootko ite mukava muille?

    • sairasta_touhua

      Minkä helevatan takia pitäisi olla mukava. Mukavia ihmisiä kusetetaan mennen tullen ja palatessa. Tässä maassa pärjää parhaiten ne, jotka osaa kaikista taitavimmin käyttää toisia hyväksi. Muodossa tai toisessa, Ibrahiminkin kotoutuksen voisi aivan hyvin maksaa vuohennussijan kotomaa, se mistä se iprahimi on tänne väännetty.
      Pysyis siellä se lähtömaa vois ottaa itse velkaa ja kustantaa hussumille ja iprahimille ihan niin korkean kotoutuksen ja majoituksen joutenolosta kuin haluaa, minkä takia tämän maan tulevat sukupolvet joutuvat senkin maksamaan.

      • ja.matut.nauraa

        Juuri näin, suomesta on tullut silmäänkusijoiden mekka vaikka vielä se niilläkin arki koittaa.


    • ..kyllä suomessa on ikäviä asioita. Autovero,alkoholivero jne. verojen järjetön määrä. valtio ryöstää ihmisiä. Asumisen kallius. terveydenhuollon huonotaso.Ulkomaalaisten muka pakolaisten järjetön hyysäys.Hyvinvointivaltion itsetarkoitus. Valtiolle kaikki, yksilölle ei mitään-ellet siitten saa maatalouden tukia jne...

    • enemmistöpuolueet1

      Onneksi olkoon mistä maasta löydät rehellistä toimintaa?Kuinka monessa maassa on terveydenhuoltoa,sosiaalihuoltoa ja kuinka monessa maassa et joudu niistä maksamaan.Kuinka monessa maassa politikot tekevät päätöksiä tavalliselle ihmiselle ja eivät itse saa rahallista hyötyä.Tarttuvat taudit,kuinka monessa maassa olet niiltä suojassa.Ruoan hinta ja asumiskustannukset,kuinka monessa maassa ne ovat helposti saatavissa ja entäpä työnteko mahdollisuus?Tässä vähän pohdittavaa aluksi ennenkuin asetat suomea listan pohjalle.Toki en minäkään pidä suomen politikoiden rahankäytöstä tai muista päätöksistä..

      • TuetTyönteonMukaan

        Verovarat eivät vain riitä kaikkeen. Sen vuoksihan Suomessa on vielä tuo kaikki hyysäysjärjestelmä, että kansalaiset haluavat näin olevan. Mutta tilanne on nopeasti muuttunut, sillä maahan on muuttanut runsaasti uusia tuon veropotin jakajia. Monissa maissahan tämän kaltaista järjestelmää ei ole. Suomikin joutuu varmasti muuttamaan järjestelmäänsä, kun asumisperusteisen tukijärjestelmän ylläpitoon eivät verovarat yksinkertaisesti riitä.


    • DFDFASFDADF

      AIVAN SAMAA MIELTÄ ALOITTAJAN KANSSA ITSE OLEN ASUNUT VUOSIA ULKOMAILLA JA SEURANNUT MYÖSKIN SUOMEN TILANNETTA.

      EN YLIPÄÄNSÄ KÄSITÄ MITÄ SUOMALAISIA VAIVAA???

      MIKSI VALITSIVAT TUOLLAISET PÄÄTTÄJÄT???

      MITÄ NYKYHALLITUS TEKEE KAIKEN PÄIN SEINÄÄ??

      IHMISTEN ELÄMÄÄ KURJISTETAAN JA SITTEN SANOTAAN ETTÄ KILPAILUKYKYÄ PITÄÄ SAADA AIKAISEKSI MUTTA KENEN KUSTANNUKSELLA????

      MAA MENEE KOHTI TUHOA, SUOMESSA ON KYLLÄNSÄ AHDASMIELISTÄ SURKEAA JA HARMAATA NYT ANKEUTTA ON VIELÄ LISÄTTY PÄÄTTÄJIEN TOIMESTA??

      PITÄÄKÖ SITÄ IHMETELLÄ KUN MAA ON ITSEMURHATILASTOISSA KÄRKIPAIKOILLA??

      • Asenneongelma

        "EN YLIPÄÄNSÄ KÄSITÄ MITÄ SUOMALAISIA VAIVAA???"
        Minä tiedän, mikä suomalaisia vaivaa nykyään. Se on tämä "mulle-kaikki-ja-heti-mutta-ilman-vaivannäköä-ja-muista-viis"-mentaliteetti. Se on se, joka johtaa moraalittomuuteen, laiskuuteen, vaivannäön välttelemiseen, toisten hyväksikäyttämiseen ja välittämisestä luopumiseen. Kaikki mainitsemani asiat johtavat yhteiskunnan rappioon, sen on historia osoittanut jo monet monituiset kerrat. Suomen kukoistus kesti paljon lyhyemmän ajan kuin monen muun vastaavan pyrkyrivaltion kesti aikoinaan. Ja se taas johtuu siitä, että me olemme keskimäärin tyhmempiä kuin esim. britit tai italialaiset. Me uskomme omaan erinomaisuuteemme, vaikka sille uskolle ei ole mitään perusteita ja lakkaamme ponnistelemasta. Ikäänkuin ajattelisimme, että NYT olemme ansainneet kaiken hyvän ja ENÄÄ meidän ei tarvitse raataa sormiamme verille hyvinvointimme eteen.
        Mutta totuus on juuri päinvastainen. Mitä korkeammalle olet päässyt, sitä enemmän sinun tulee ponnistella pysyäksesi siellä ja koskaan et saa ruveta ajattelemaan, että minä haluan ja muista viis.


      • aabudaallah

        No 400 000 ihmistä syö masennuslääkkeitä. Masennuslääkkeet nostavat itsemurhariskin 14-kertaiseksi. Sellaisia pilleripäitä. Holhousyhteiskunta lähinnä kannustaa tekemään itsemurhan.


    • FDFSFASD

      NIIN SUOMI ON MUUTTUNUT VIELÄKIN ANKEAMMAKSI KUN MUUTIN ESPANJAAN VUOSIA SITTEN. OMALLANI KOHDALLANI EN TULE KOSKAAN ENÄÄN SUOMEEN PALAAMAAN

      SUOMI ON VAKAVASTI SAIRAS JA SEN IHMISET OVAT ANKEITA AHDASMIELISIÄ
      HENKISESTI JÄLKEENJÄÄNEITÄ??

    • dmmki

      Nykyhallitus ei ole syypää tähän tilanteeseen. Edelliset hallitukset on sata% syypäitä suomen rapakuntoon. Suomi elää täysin velkarahalla ja lisää elätettäviä tulee joka tuutista. Edelliset hallitukset on laittanut Suomen sellaisiin karhun rautoihin, joista ei ikinä pääse irti.

    • Merkelin.marionetit

      Vaikeahan sitä on käsittää miksi tuota "kulttuuria" on tänne pakko tuoda juuri näistä "tutzit ja hutut" tason maista joille on ihan aikuisillekin opetettava alkeellisia tapoja käytäytyä sivistysmaissa. Melkein ainoana tuomisena sekasorron levitys.
      Suomi neito on teho-osastolla.

    • Sleepygami

      Jos osaisin Japania lukea ja kirjoittaa, lähtisin sinne välittömästi. Aasiassa islamia, muslimeja sekä pakolaisia ei oteta. viimeisen 10 vuoden aikana Japani on ottanut vain 230 pakolaista. Japanissa koraani, moskeija sekä islam noin yleensä on kielletty. Maahan ei edes saa tuoda koraania missään muodossa. Se jos jokin on todellista progresiivista elämistä.

    • Per-kel

      Suomi on kaunis ja synnyinmaa, ihmisiä en kehtaa arvostaa :(

    • Jälleentakasitsenäiseksi

      Suomen pitää muuttua jälleen enemmän omavaraiseksi kuin ennen itsenäistymistä jotta emme ole mistään tuonnista ja viennistä riippuvaisia vaan teemme kaiken itse,tuolloin emme tarvitse edes ulkomaanmyyntiä vaan kaikki saatu euro on koko ajan voittoa.

      Se pelastaisi maan konkurssilta,raaka-aine varoja siihen kyllä on ja polttoaineet voimme tehdä itse kuten bioneste ja biokaasu sekä sähkön.

      Myöskin omien kulkuneuvojen valmistus onnistuu kuten autot,kuorma-autot,linja-autot,laivat,junat,mopedit,pyörät,traktorit,työkoneet eli kaikki kulkuneuvot mitä elämässämme tarvitsemme.

      Miksi emme siis tekisi jälleen niin?

    • kela.hoitaa.matut

      Ulkomailla on tullut talvet vietettyä jo jokusen kertaa, mutta ihan kohta se jää pysyväksi.

      Verottaja kyllä pitää kiinni kynsin hampain mutta silti kela heittäisi sosiaaliturvasta ulos heti kun vaan voi. Nykyään puoli vuotta ulkomailla oleskelu vuosittain sallii sen. Täytyy alkaa salaamaan niitä reissuja sitten vaan. Että pitää varmaan ostaa jatkossa lento- ja muut matkaliput ulkomaisen pankkitilin kautta, niihin ei taida kelan kyttääjillä olla pääsyä.

      Mutta ne Afrikan maan tulijat, no, nehän on pysyvästi sosiaaliturvan piirissä vaikka olisivat laittomasti Suomessa. Eivätkä ikinä ole lanttiakaan maksaneet veroa Suomeen.

    • takapuolenreikä

      Yritin olla tässä maassa mukava ja ystävällinen. Ovimatoksi ja äärimmäisen kusetuksen kohteeksi täällä joutuu ystävällisyydellä. Pitää olla kylmä kyyninen ja muutenkin yleisesti äärimmäisen vittumainen että muut ei kävele yli.

      • vääräsuuntaon

        "Yritin olla tässä maassa mukava ja ystävällinen. Ovimatoksi ja äärimmäisen kusetuksen kohteeksi täällä joutuu ystävällisyydellä. Pitää olla kylmä kyyninen ja muutenkin yleisesti äärimmäisen vittumainen että muut ei kävele yli"

        Valitettavasti aivan totta tuo mitä sanot. Ja Suomihan on myös kiusaamiskulttuuri ja se asia on todettu ihan tutkimuksella muutama vuosi istten. Täällä kiusataan jopa neljä kertaa enmmän kuin Ruotsissa, mikä on aika erikoista kun pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa elämme.

        Tohtoristasollakin Suomen murheellista tilaa on mietitty ja ainakin kahden kirjojakin julkaisseen tohtorin mielestä syy Suomen moraaliseen rappioon on itärajan takana.
        Jotkut taas syyttävät tilanteesta EU:ta ,mutta onhan Ruotsikin EU:sssa ja Tanska. Näissä
        maissa kansakunnan kokonaisuuden etu on etusijalla ja hyvin pärjäävät .


    • PskaloisetVtuun

      Suksi vtuun ja kujkaan ei jää kaltaistasi mulkvistia kaipaamaan. Vie mukanasi työtötmät ja muut pskaloiset.

    • Kirka

      Mulla ainaki on mukaavaa Suomessa!!

    • SossupummitHlvettin

      Jos ei täällä viihdy niin antaa vetää. Kukaan ei jää kaipaamaaan valittavia sossupummeja. Loisivista laiskureista veronmaksajat ovat saaneet tarpeekseen.

      • parempi.muualla

        Ne loisivat laiskurit nimenomaan ovat niitä jotka Suomen pilaavat, ja erityisesti ne ulkomailta tänne tulleet.

        Loisivilla suomalaisilla laiskureilla ei ole rahkeita lähteä ulkomaille koska sieltä ne eivät saa sossurahaa.

        Ulkomaille suomesta lähtevät hyvin koulutetut ja riittävän varallisuuden omaavat.

        Ja hyvä niin, tehdään Suomesta paskaa sisältävä periferia, on sitten muualla edes vähemmän paskaa. Suomeen ei kannattaisi kenenkään työkykyisen ja -haluisen jäädä.


      • TyötönOnUhkaSuomelle

        Työttömät pkleet on syytä karkottaa ulkomaille tai sitten laittaa leireille odottamaan lopullista ratkaisua (endlösung),. Työtön loisii SINUNKIN rahoillasi. On aika laittaa nämä syöpäläiset kuriin.


      • voivit
        parempi.muualla kirjoitti:

        Ne loisivat laiskurit nimenomaan ovat niitä jotka Suomen pilaavat, ja erityisesti ne ulkomailta tänne tulleet.

        Loisivilla suomalaisilla laiskureilla ei ole rahkeita lähteä ulkomaille koska sieltä ne eivät saa sossurahaa.

        Ulkomaille suomesta lähtevät hyvin koulutetut ja riittävän varallisuuden omaavat.

        Ja hyvä niin, tehdään Suomesta paskaa sisältävä periferia, on sitten muualla edes vähemmän paskaa. Suomeen ei kannattaisi kenenkään työkykyisen ja -haluisen jäädä.

        Juuri näin me ei saada misään ulkomailla mitään sossurahaa jos sinne lähdemme loisimaan. Itavallassa pyyhkii uudet tuule ja siellä perustetaan vauhdilla maastalähtökeskuksia ei taida sieltäkään herua mitään sossurahaa loisimiseen.


    • fgfdhhjdhgj

      Kun heräsin tajuamaan maahanmuuton tarkoituksellisuuden ja sillä aiheutetut ongelmat, tein sen vähimmän, mitä itse pystyin: palasin kotimaahani Suomeen. Ei globalistien märkäunelmaa, kansojen sekamelskaa, saa korjattua sillä, että itsekin ryhtyy maahanmuuttajaksi johonkin toiseen maahan! Ei suomalainen ole absoluuttisesti sen parempi kuin joku toinenkaan, me vaan olemme paras kansa tälle meidän kotimaallemme. Erilaisuus kunniaan, kunkin kansallisvaltion erityisyys.

    • Ilmainen ylläpito ja luonnon rikkaus vuodenaikoineen , ehkä talvella sitten pariksi kuukaudeksi ;)

    • parhaat.lääkkeet

      suomihan on maailman onnellisin maa. ; ))

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3457
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      244
      1905
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      96
      1393
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1323
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1223
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      966
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      894
    Aihe