Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

NV200 sivu&takaovet "yhtä puuta"talvipakkasissa

EiEnnenvanhaanNäin

Tämmöinen kiva juttu,etuovet kyllä aukeaa ja sulkeutuu jopa lukittuukin/avautuu mutta tuon tavaratilan kanssa pikku ihmettely menossa kun muovikahvoista uskalla hätinä kesällä avata ja pelti niin ohutta nykyautojen tyyliin ettei viitsi pahemmin väkivaltaakaan käyttää..
Oisko niitä kikka kolmosia vai pitääkö vaan odottaa lauhempia kelejä tai viedä sulamaan?
Tässä ei nyt kuulu mitään naksahdustakaan takalukoista kun kaukosäätimellä räplää eikä tunnu vastusta kahvoissa eli lienevät lukot umpijäässä eikä itse ovet.
Ruiskin kyllä silikonia tiivisteisiin viime viikolla kun tähän asti siinä-15 vielä takaovet auenneet,nyt ei ja pakkasta oli yöllä -30 nyt "enää"-22.

Hätinä lähti käyntiin tuossa päivällä,3 kertaa hehkuttaa ja säteilylämmitinhän on syvältä,vaivoin pyöritti ja just just kolinan kera käynnistyi kunnon savupilven kera.

Kiitos taas hienosta tekniikasta joka ei Suomeen sovellu pätkääkään,ois kiva saada meinaan työkalutkin perältä jos vaikka tarviisi ja käyntiinkin ois kiva saada talvella tosta noin ettei tarvi jännittää kun miinusta parikymppiä lähteekö edes "lämmittimestä."
Eukon Korealaisessa henkilöautossa ei taasen aina ovet pysy kiinni kun systeemit jäässä jostain ovien sisältä,saa joko jonkun oven auki mutta se ei välttämättä pysy kiinni ennenkuin lämpenee ajon aikana kajuutta...Sanoin että älä nyt ainakaan lukkoon enää laita paukkupakkasilla kun kerran edes joku ovi auki saatu.Voi tätä tekniikan autuutta!

7

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KorvaajaDefalle

      En osaa neuvoa tuohon ovien jäätymisongelmiin,lie lämpö helpoin ja vähiten väkivaltainen keino ettei hajoa mikään.
      Mutta tuo käynnistysongelma on ihan tyypillistä nykypäivää,ei silti,siitä pitkäkään aikaa kun -20 oli taatusti liikaa vaikka olisit roikassa pitänyt päivän.
      Voi sitä kolinaa ja klapinaa ynnä ympäristön peittänyttä savuverhoa jos sepelimylly lähtikin käyntiin=)
      Mutta nyt on tulossa TT-thermo 1500w letkulämmitin pumpulla tuon onnettoman Defan pilipali säteilyttimen tilalle ja jahka postiin kolahtaa tarvii miettiä koska tarkenee sovitella vaikka helppo asennettavahan tuo näyttäisi olevan kun paikka vaan löytyy tuossa NV200:ssa.

    • NVonlaatua

      Höpö höpö NV 200 alla ja lähtee käyntiin vaikka alusta paras terä takana, tänäänkin -22C, Puhut todennäköisesti Fordista.

    • EiEnnenvanhaanNäin

      En puhu Fordista,terveisin ex-transitmies jonka Ford kyllä käynnityi oikein hyvin sillä vakioisella polttoainetoimisella lämppärillä,siinä vaan hajosi siihen tahtiin muut paikat ja ruostepeikko ahmi että tuo ominaisuus ei pelastanut valitettavasti.

    • EiEnnenvanhaanNäin

      Oviongelma ratkesi perinteisin keinoin,auto lämpimään halliin tunniksi niin lämpeni niihin lukemiin lukotkin että rupesivat toimimaan.
      Enpä sinänsä ihmettele,enempi ihmettelen miten täällä voi joku toimia ja vapaaehtoisesti asuukin paikaasa jossa aina paska ilma jollaintavoin ja siihen kalleus päälle sekä koko ex-hyvinvointiyhteiskunnan pikainen alasajo.

      Ruiskuttelin kunnolla CRC:llä lukot ja tiivisteetkin,tiedä auttaako mutta eipä taida haitatakkaan.
      Semmoisen tempun tein että laitoin pienen mutta tehokkaan sähkölämmittimen perälle,viritin johdon kajuuttaan väliseinän raosta ja pistotulppa roikkuu hollilla jos ovet jäätää niin eikun töpseliin ja johan on lämmin pian perällä,itse asiassa jätin päälle kuivattamaan kunnolla tuon tavaratilan niin lie lukotkin paremmin tykkää kun kosteus katoaa.
      Tuossa joku puhui TT thermoista joten täytyi kurkata...ja tilata,vaikutti just semmoiselta mitä haen ja tuollaisista ennen kuullutkaan,pieni näppärä vekotin ja helppo asentaakkin,hintaakaan pitänyt palelemiseen ja moottorin särkemiseen verrattuna pahana.

    • Kulkuneuvo

      Ei ole itsellä ollut ainakaan tollasia ongelmia - tietysti talvella kannattaa voidella lukot ja tiivisteet hyvin ! .....oma seisoi viikon parkissa ja sen jälkeen pari hehkutusta - laakista käymään -18 oli pakkasta. ...

    • EiEnnenvanhaanNäin

      On voideltu säännöllisesti lukot CRC:llä tms kuin tiivisteet silikonilla vaan lie tuo suojasään aika taannoin kastellut paikat litimäriksi ja tietysti tavaratilan matollakin sekä sisätilan kattoon oli rutkasti tiivistynyt kosteutta joka itsestään ei siellä kuiva, sitten jäätyi paukkupakkasissa umpijäähän ja lie lukot tiivisteineen saaneet osansa kosteudesta myös,ehkäpä.

      Nyt kuivattelin lämmittimellä takatilan kun sain ovet auki hallilämmöllä ja tosiaan jätin lämmittimen sinne takatilaan valmiusasentoon jos lukot rupeaa temppuilemaan ja voi sännöllisesti tietty kuivatella niin ei takaikkunatkaan umpijäässä kosteudesta.
      Tuo kylmäkäynnistys ei vakuuta eikä säteilylämmitinkään,akku on alkuperäinen.
      Tarvi pari kolme pidennettyä hehkutusta parinkympin pakkasessa aamupäivällä,tietty yöllä ollut vielä kylmempi eikä auto varmaan ollut sulanut -30c edes tuohon -20neen.
      Tarttee hommata kunnon lämmitin ja ehkä akku ensi talveksi.
      Lukoille ei voine tehdä mitään muuta kuin jättää ovet auki kun kovat pakkaset,aiheuttaa senverta harmaita hiuksia ja v...sta että en laita lukkoon kun takaovet ei todennäköisesti aukea ilman lisätoimenpiteitä eli lämmittimen tehoamisen odottelua parkkiksella.
      Nytkin meillä -28c ja sivuliukuovi ei enää aukea lämmittämättä vaikka ei edes lukossa ja on uitettu CRCllä lukot tiivisteet siinäkin tiistaina kun viimein avautui.
      Takaovi näytti vielä toimivan vaan lukkoon en laita ennen kesää,siellä mitään viemistäkään koko autossa nyt.
      Ei Espanjan lukot oikein kestä pakkasia ja suojaa niinkuin ei Pendoliinotkaan=)

      • lkjhgkjhgfghjk

        CRC on lukkojen tuho, öljy sitoo ja kerää pölyä, pafafinoituu ja kangistuttaa lukot pakkasella.

        Diesel polttoaineen jäänesto sulattaa lukot ja siinä on ruiskupumppuja voitelevaa ainetta, ei kuitenkaan liikaa lukkolaitteille. Ulkona olevat riippulukotkin toimii sen avulla talvella, ilman menevät totaalisen jumiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe