Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Älä rakenna pilvilinnoja

enemmanelossa

Meille tuli ero vähän jännässä tilanteessa... niin että kumpikaan ei luottanut toiseen ja lopulta riitely meni vaan siihen ettei kummallakaan ollut sanottavaa. Tai oli minulle mutta ei halunnut kuulla..

Ollaan nyt noin kuukaude ajan kirjoteltu kuulumisia.. vanhat asiat käytiin lyhyesti läpi koska hän ei halua enää niitä vatvoa..

Nyt tulin kysyneeksi että haluaisiko vielä joskus nähdä.. kysymykseni esitin vähän yllättäen itellenikin kun en ole miettinyt näkemistä vähään aikaan.. meni kauan ennen kuin pystyttiin alkaa vitsailemaan viesteissä sen sijaan että ne olisivat olleet kylmiä ja välinpitämättömiä..

Hän kysyi millä mielellä haluaisin nähdä..

Vastasin että lähinnä kyselen siksi kun kirjoitellaan usein että ollaanko jatkossa tekemisissä muulla tavalla kuin näin viestitse, ei sillon kannata turhaan jatkaa..

Hän sanoi että sopii nähdä mutta ei halua että rakennan pilvilinnoja..

Yrittääkö sanoa että älä kuvittele mitään enempää meistä? Vai viittaako siihen että suhteemme edetessä olen puhunut lapsista ja tulevaisuudesta.. hän ei kuitenkaan silloin tyrmännyt puheitani.. Vai yrittääkö kaverina nähdä?

Oli miten oli kiva nähdä häntä jossain vaiheessa.

3

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kassuliini

      Tarkoittaa mielestäni juuri sitä ettei sinun pidä ryhtyä kuvittelemaan että palaisitte yhteen. Ainakaan välittömästi. Onko hänellä jo uusi, millä mielellä hän on, -mieti näitä.
      Sitten voit realistiselta pohjalta miettiä elämääsi. Onko sellaisen kanssa hyvä suunnitella perheen perustamista edes kuvitteellisella tasolla jonka kanssa ei aiemminkaan sujunut, ja joka yrittää viestittää että ''älä rakenna pilvilinnoja''?

    • enemmänelossa

      Älä rakenna pilvilinnoja on samat sanat mitä sanoi silloin kun oltiin tapailtu kuukausi. Silloin tein selväksi, että jättää tapailun samaan paikkaan jos hänen tarkoituksenaan on se että jutusta ei voisi tulla enempää. Silti juttu jatkui..

      Emme ole nähneet vielä .. en siis tiedä millainen ensimmäinen tapaaminen tulee olemaan ns.eron jälkeen..

      Sen kuitenkin tiedän, että en voi palata entiseen jos suhteellamme ei ole päämäärää.. minulla on lapsi, en halua että mies viettää meillä useita öitä viikossa ja antaa ymmärtää että seurustellaan ja sitten vuoden jälkeen sanoo että koska emme seurustele niin kummankaan asiat ei kuulu toiselle... vaikka rakkaus tuli hänen tunnustuksenaan jo puoli vuotta sitten...

      Ehkä aika näyttää.. mutta en aio antaa periksi asioissa mitä tiedän että ansaitsen. Jos hänessä ei ole miestä sanomaan mitä haluaa ja mihin pystyy/haluaa niin hän on se joka ohjailee minua väärin, en vain aio mennä siihen halpaan enää.

    • Oppeliini1

      Mitähän jos keskittäisit kaiken energian jo huolella ja harkiten hankkimaan lapseesi. Hänelle sinun energiasi kuuluu, ei vieraille miehille. Vain, ole hyvä, lakkaa niiden perässä laukkaaminen! Tuon ajan sinä varastat lapseltasi! Sinun kaikki aikasi kuuluu opettaa lastasi, olla esimerkkinä aikuisesta jolle oman lapsen kehitys, leikkiminen hänen kanssaan, osallistuminen hänen harrastuksiin ( tai vauvakerhon mukaan vetämiseen), auttamalla häntä kuoluun liittyvisä jne. Jne. Jne. On maailman tärkein asia.

      Sinä tarkoituksella järjestit tuon roolin itsellesi lähes 19.ksi vuodeksi alkaessasi tehdä lasta! NYT on liian myöhäistä yrittää tehdä tehtyä tekemättömäksi.

      Kuten nykyinen "Ihme Urhosikin" - se näkee jo päältäpäin että sinä et ole aviiiiiiiiiiiiiiiiiiliittovaimo materiaalia, vain halpaa ...... seuraaa jota ei edes kannata ottaa vakavasti. Kenenkään. "Mutku mies sanoi viime vuonna raaaaaaaakastavansa mua". Hahahaaa, entäs sitten?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe