Tilastotietoa rasisteille

Maahanmuuton-professori

Heippa rasistit! Olen nyt tässä monta vuotta seurannut jutusteluanne. Moni ystäväni väittää, että te olette ilkeitä ja tyhmiä. Toki osa teistä on varmasti sitäkin, kuten mm. Soldiers of Odin porukka, jolla tuntuu olevan kova identiteettikriisi meneillään suomalaisen ja ulkomaalaisen kulttuuriperinnön välillä. Minä en kuitenkaan usko, että suurin osa teistä on tyhmiä tai ilkeitä. Vuosi vuodelta on käynyt enemmän selväksi, että teitä on yksinkertaisesti vedetty nenästä. Ehkä te ette ole saaneet mahdollisuutta opiskella aihetta, ehkä asia ei ole tullut esille ennen kuin eksyittä Jussi Halla-Ahon blogiin tai ehkä teillä on ollut joku muu syy tietämyksen puutteelle. Se ei ole kummallista, sillä kovin moni muukin painii tässä blogissa käsiteltävien asioiden kanssa. Oli miten oli, se on selvää, että muutama tilastotieteen seikka kannattaisi selventää, ennen kuin kiirehditte syyttämään kokonaisia kulttuureita rikollisiksi.

Pidemmittä puheitta, mennään suoraan asiaan.

1. Suhteellinen yliedustus ja absoluuttinen edustus

Kaikkihan tietävät maahanmuuttajien olevan yliedustettuja rikostilastoissa, eikö niin? On todettava, että väite sinänsä pitää täysin paikkansa. On kuitenkin mielenkiintoista seurata, kuinka pitkälle vietyjä johtopäätöksiä ihmiset ovat siitä valmiita vetämään.

Vuonna 2014 käräjäoikeudessa rangaistukseen tuomituista 11% oli ulkomaalaisia. Ennen kuin jatkamme luvun kanssa pidemmälle, korjataan lukua vielä hieman tarkemmaksi. Tämä usein lehdistössäkin viitattu luku nimittäin sisältää paitsi maahanmuuttajat, myös Suomessa lomalla olevat ja ohikulkumatkalla olevat ulkomaiden kansalaiset. Koska me suomalaiset emme halua tulla tuomituiksi Tukholmassa örveltävien perusteella, ollaan sen verran reiluja, ettei tehdä sitä maahanmuuttajillekaan.

Tuomituista ulkomaalaisista vain 56%:lla oli vakinainen asuinpaikka Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikista käräjäoikeuden tuomitsemista vain 6% oli maahanmuuttajia. (Ulkomaalaisia tuomittuja oli 6 150, heistä 56% oli maahanmuuttajia ja kaiken kaikkiaan tuomioita oli 56 968.) Ulkomaiden kansalaisten osuus Suomen väestöstä tuona vuonna oli noin 4%.

Joten kyllä, maahanmuuttajat ovat yliedustettuina rikostilastoissa, joskaan eivät niin paljoa, kuin mitä usein annetaan ymmärtää. Kiinnostavin kysymys ei ole kuitenkaan se, että ovatko he yliedustettuina, vaan se, mitä se tarkoittaa. Suomessa on viimeaikoina puhuttu turvallisuudentunteen kaikkoamisesta, vaarattomista kaduista ja turvattomista lähiöistä. Kaikesta tästä väitetystä turvattomuuden noususta on syytetty nimenomaan tuota kuutta prosenttia rikollisuudesta, ja tätä on perusteltu yksinomaan yliedustuksella.

Tämän oppitunnin keskeisin opetus on siinä, että jonkin ryhmän yliedustus ei tarkoita, että tuo ryhmä on absoluuttisessa mitassa sen suurempi ongelma. Jos turvattomuudentunteesi johtuu yksinomaan maahanmuuttajista, sivuutat 94% kaikesta rikollisuudesta. Tämä on myös se syy, minkä takia feministiset järjestöt eivät keskity juurikaan maahanmuuttajiin ja heidän rooliinsa seksuaalirikoksissa. Se ei johdu minkäänlaisesta passiivisesta hyväksynnästä tai silmien ummistamiselta, vaan päinvastoin. Yliedustus on täysin validi ilmiö, josta puhumme lisää, mutta feministit ovat syystäkin huolissaan siitä, että ummistamme silmämme suurimmalta osalta seksuaalirikollisuutta. Maahanmuuttajat ovat vielä sen verran pieni vähemmistö, että edes yliedustettuina he eivät ole vastuussa ainoastakaan yksittäisestä ongelmasta sinänsä.

2. Korrelaatio ja kausaliteetti

Mutta hyvä on, ylideustus kuitenkin on olemassa, ja se varmaankin kertoo jostain. Jos se ei ole vastuussa ainoastakaan rikollisuuden muodosta sinänsä, niin kai se nyt kuitenkin on ongelma josta pitää puhua?

Yliedustus kertoo jostain, mutta mistä, onkin hyvin vaikea ongelma, johon edes kirkkoslaavin tutkijat eivät noin vain voi ottaa kantaa mututuntumalta. Liian usein maahanmuuttajien yliedustus tulkitaan osoittamaan paitsi ulkomaalaisten rikollisia tendenssejä, myös heidän kulttuurinsa alemmuutta ja jopa Islamin kosmista pahuutta. Silloin kuin näin tehdään pelkkään yliedustukseen viitaten, kyse on korrelaation ja kausaliteetin sekoittamisesta.

Päättelyvirhe on niin yleinen, että sille on omistettu oma wikipedia-artikkeli. Tässä kuitenkin kannattaa selittää sen verran, että yliedustukseen viittaaminen on käytännössä korrelaation väittämistä. Siinä todetaan, että tausta maahanmuuttajana korreloi rikollisuuden kanssa. Jos tätä seuraa väite siitä, että rikollisuus johtuu maahanmuuttajuudesta, ei se enää käsittele korrelaatiota, vaan on väite kausaliteetistä, eli syy-seuraus-suhteesta.

Ongelma on siinä, että korrelaatio hyvin harvoin kertoo syy-seuraus-suhteesta.
Maailmassa on lukemattomia asioita, jotka korreloivat keskenään, mutta jotka eivät ole
syy-seuraus-suhteessa. Niin ikään kulttuurin ja ulkomaalaistaustan osoittaminen syyksi korkeaan rikollisuuteen on osoittautunut akateemisessa maailmassa selvästi luultua vaikeammaksi.

55

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maahanmuuton-professori

      On todennäköisempää, että ulkomaalaistausta yhdistettynä syrjintään aiheuttaa kantaväestöä enemmän sosiaalisia ongelmia, joiden tiedetään aiheuttavan rikollisuuttaa kaikissa kansallisuuksissa. Tämä näkemys kutienkin harvoin sopii maahanmuuttajien rikollisuudesta hyötyville tahoille, kuten maahanmuuttovastaisille puolueille, sillä tämän näkemyksen mukaan paras tapa ehkäistä rikollisuutta ei liity maahanmuuttopolitiikkaan mitenkään, vaan on sosiaalipoliittinen kysymys.

      Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan kausaliteetti voi mennä jopa niin päin, että maahanmuuttovastaiset asenteet ja pelkkä näkemys maahanmuuttajien rikollisuudesta haittaa maahanmuuttajien kototutumista, ja siten lisää heidän rikollisuuttaan.
      Jos mitään muuta näistä kahdesta oppitunnista ei halua omaksua, niin se ainakin kannattaa tiedostaa, ettei maalaisjärki ole maineensa väärti. Tiede on siitä kaunista, että sen kautta saamme tietää totuuden myös silloin, kun se lentää täysin vastoin arkisia kokemuksiamme.

      Tieteen avulla saimme selville, ettei maapallo ollutkaan litteä. Kävikin ilmi, että maa kiertää aurinkoa. Eläimet eivät olekaan tulleet planeetallemme muuttumattomina, ja viimeistään hiukkasfysiikan saavutukset osoittavat maalaisjärjen lopullisesti vanhentuneeksi. Ikävä kyllä myös massiivisten tietoyhteiskuntien sosiaaliset rakenteet ovat sellaisia, etteivät heimoyhteiskuntaan soveltuneet aivomme oikein osaa käsitellä niitä.
      Sanon tämän siksi, ettei kukaan ainakaan tekisi maahanmuuttopolitiikkaa fiiliksen pohjalta. Monella on varmasti huonoja kokemuksia maahanmuuttajista. Se on varmaa kun maahanmuuttajia on paljon. On kuitenkin syytä huomauttaa, että vaikka tuntisit henkilökohtaisesti kaikki Suomen muslimit, et olisi tilastollisesti kovin kummoinen asiantuntija arabikulttuurin suhteen.

      Tiesitkö, että sharia-laissa raiskauksesta on asetettu kuolemantuomio? Entä ajattelitko asiaa niin, että ISIS:in suurimmat vastavoimat ovat kaikki niin ikään arabikulttuuriin kuuluvia? Iranin takapajuiset lait ovat tietenkin takapajuisia, mutta islamilaista maailmaa ovat myös ne Iranilaiset, jotka kamppailevat näitä takapajuisia lakeja vastaan.
      Tosiasia on se, että suurin konflikti ei ole niinsanotusti ”hyvien” ja ”huonojen” kulttuurien välillä. Ainoa selvä jakolinja menee niiden välillä, jotka kannattavat ihmisoikeuksia ja jotka vastustavat ihmisoikeuksia. Se jakolinja menee paitsi Iranissa ja Saudi-Arabiassa, niin myös Suomessa. Katso tarkkaan, ette ole sen jakolinjan väärällä puolella.

      Lopuksi

      Koska monella on nykyaikana joko ongelmia tai haluttomuutta luetunymmärtämisessä, laitan nyt tähän vielä listan asioita, joita en sanonut. Minä en ole sitä mieltä, että raiskaus on OK. En ole sitä mieltä, että maahanmuuttajalta pitäisi suvaita mitä vain. Niin ikään en kuvittele, etteikö maahamuuttoon liittyisi mitään ongelmia. En ole missään vaiheessa sanonut niin tai mitään siihen viittaavaa.
      Haluan myös huomauttaa, että viime kädessä ongelmana eivät ole muutama sataa natsia. Uskon, ettei kovin iso osa maahanmuuttokriitikoistakaan ole syvällä sisimmässää Soldiers of Odinin kaltaisten uhoporukoiden takana, vaikka julkinen keskustelu joskus koetteleekin uskoani ihmisen hyvyyteen. Suurin ongelma on juurikin se, että hyvää tarkoittavat ihmiset ovat valmiita mitä monimutkaisimpiin filosofisiin aivojumppatuokioihin, jottei heidän tarvitsisi ottaa kantaa tai joutua kinastelemaan kaverin kanssa. Polttopulloiskuista ovat vastuussa paitsi muutamat natsit, niin myös miljoonat Sveitsin valtiota larppaavat puolueettomat.

      • iRestMyCase

        Ensikerralla, kun kirjoitat tänne, niin Laitatko lähteen vielä mukaan copy paste:) vai oletko Simo ?pieni googletus ja teksti löytyi wordpressistä Simo Suomisen kirjoittamana blogista, sama herra on kunnostautunut heittämällä Alexander Stubbin päälle juomat. Joten kirjoituksen voi jättää omaan arvoonsa.Simo on myös SKP jäsen :D


      • sidukkamasutätsy

        Postaisit nyt lisää? Vai etkö ehdi copy paste tai pikemminkin et löydä kopioitavaa lisää? Palstan Täti :)


      • HyväSimo
        iRestMyCase kirjoitti:

        Ensikerralla, kun kirjoitat tänne, niin Laitatko lähteen vielä mukaan copy paste:) vai oletko Simo ?pieni googletus ja teksti löytyi wordpressistä Simo Suomisen kirjoittamana blogista, sama herra on kunnostautunut heittämällä Alexander Stubbin päälle juomat. Joten kirjoituksen voi jättää omaan arvoonsa.Simo on myös SKP jäsen :D

        Kiitos kun kerroit. Kirjoitus on kyllä hyvä.


      • buahahhahah
        HyväSimo kirjoitti:

        Kiitos kun kerroit. Kirjoitus on kyllä hyvä.

        Kirjoitus oli täyttä kakkaa, eikä enempää voi odottaa opiskelijalta, jolla SKP:n jäsenkirja.


      • Maahanmuuton_tutkija

        Fanaattisten monikultturistien patenttivastaus maahanmuuttajien yliedustukseen rikostilastoissa on, että yksittäisten ihmisten tekemiä rikoksia ei saa yleistää tiettyyn kansanryhmään. Tässä he ovat tietysti oikeassa. On kuitenkin myös tosiasia, että ennen esim. muslimimaista tulleiden "pakolaisten" vastaanottamista tietyt rikokset, kuten nuorten tyttöjen ja naisten joukkoraiskaukset ja raa'at katuryöstöt, olivat hyvin harvinaisia Suomessa.

        Tilastojen perusteella on nähtävissä, että tietyt kansanryhmät syyllistyvät huomattavasti useammin raakoihin rikoksiin kuin suomalaiset. Optulan tekemä tutkimus on karua luettavaa. Siinä kävi ilmi, että maahanmuuttajien väestöön suhteutettu rikollisuustaso esim. raiskausrikoksissa on lähes kahdeksankertainen kantaväestön kokonaisrikollisuustasoon verrattuna. Korkein rikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden.

        Jos maahanmuuttajien seksuaalirikollisuus olisi muutaman ahkeran osaajan varassa, kuten monikultturistit yrittävät meille uskotella, heidän rikostilastonsa olisivat kaunistuneet jo vuosia sitten luonnollisen poistuman kautta. Näin ei ole käynyt. Kylmä totuus on, että maahanmuuttajien rikollisuus lepää laajalla rintamalla, ja kaiken aikaa maahan päästetään lisää tulevia rikollisia Afrikasta ja Lähi-idästä turvapaikkojen, perheenyhdistämisten ja muiden porsaanreikien kautta.

        Ongelman olemassaolon kiistäminen tai sen lakaisu maton alle rasistikorttia heiluttamalla voi toki olla helppo ratkaisu monikultturismipolitiikkaa kiihkeästi kannattaville vasemmistoaktivisteille, mutta se ei auta seuraavaa joukkoraiskauksen uhriksi joutuvaa teinityttöä, joka tuskin kykenee normaaliin sukupuoli- ja pehe-elämään loppuelämänsä aikana.

        On syytä kysyä, kuinka monen suomalaisen täytyy vielä joutua ryöstetyksi, tapetuksi tai raiskatuksi ulkomaalaisten toimesta ennenkuin monikultturistitkin tajuavat, että rikollisilla ulkomaalaisilla ei ole mitään positiivista annettavaa Suomelle? Maahanmuuttopolitiikan tehtävänä on edistää Suomen etuja, ei altistaa suomalaisia ulkomaalaisten tekemälle väkivallalle.


      • Aijjaaaha

        "Tiesitkö, että sharia-laissa raiskauksesta on asetettu kuolemantuomio?"

        - Entäpä tiesitkö sinä sen, että sharia-lain mukaan raiskauksen todistajaksi tarvitaan neljä miestä, eikä naisuhrin omalla todis­tuksella ole paljon arvoa paitsi siinä tapauksessa, että raiskaaja kieltää teon eikä raiska­ukselle löydy tarvittavaa lukumäärää todistajia. Tällöin mies vapautuu syytteestä, mutta naisen todistus voidaan tulkita aviorikoksen myön­tä­mi­seksi, ja aviorikoksen rankaisemisessa islamin laki on erittäin ankara - useimmiten lopputuloksena on raiskatun naisen kivittämi­nen kuoliaaksi.

        Islam myös kannustaa voimakkaasti ei-musliminaisten raiskauksiin. Sha­rian mu­kaan mus­li­mi­mie­het voi­vat ji­ha­din yh­tey­des­sä rais­ka­ta lail­lisesti saa­liik­seen ot­ta­man­sa or­­ja­­nai­­set, ei­kä mies­ten varsi­naisil­la vai­moil­la, joita voi olla yh­destä nel­jään, ole mi­tään oi­keut­­ta kri­­ti­soi­da avio­mies­tään tämän pitä­mistä seksiorjista.

        Kun otetaan huomioon tämä orjanaisten raiskauksiin liittyvä kulttuuritausta ja se sharian tulkinta, jonka mukaan aviori­koksesta ei tule antaa rangaistusta ei-islamilaisessa tai kapinallisessa valti­ossa, sekä muslimimiesten shariaan perustuva oletta­mus vähäisestä kiinni­jäämi­seen riskistä (nel­jän todistajan puuttu­misen johdosta), ei ole ihme, että muslimiväestön lukumäärän kasvu länsi­maissa näyttäisi heijastuvan kasvuna myös paikalli­sissa rais­kausti­lastoissa.


    • SuohonMeni

      Kohta 1 . Katso kansalaisuuksittain vai montako kiinalaista raiskaaja tiedät? No tätähän et halua ajatella. Monikulttuurisuus ihailija mielellään kertoo, että maahanmuuttajien työllisyysaste on noussut, mutta unohtaa kertoa ettei näin ole tapahtunut irakilaisten, somalien tai afgaanien kohdalla vaan työllisyysaste nousee työluvalla tulleiden itä, pohjois ja kaakkois -aasialaisten ansiosta. Siinä missä rasistit käyttävät tilastoja väärin, niin ei siinä häviölle jää suvakkinainen joka harrastaa valikoivaa rasismia. Hämmästyttävää sinun, suvakkien ja feministien piirissä on eräs asia jonka voisit vastata minulle asiallisesti kiitos. Miten tuommoinen solidaarisuutta ja ihmisoikeuksia kunnioittava pystyy iloiten kantamaan huolta henkilöistä joiden kulttuurissa naisen arvo on todella surkea, seksuaalisia vähemmistöjä vainotaan tai ainakin pidetään ali ihmisinä, joissa tyttöjen kouluttautumista pidetään toisarvoisena tai toisen uskoa pahimmillaan vainotaan. Etkö koe tässä mitään ristiriitaa?

    • jorezx

      Väänsi ja käänsi !Professori" asioita miten päin tahansa se ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että maassa olevat muslimit ovat syyllistyneet lukuisiin suomalaisnaisten raiskauksiin, eikä sitä että ilman noita muslimeja nuo raiskaukset olisivat jääneet tekemättä.

      • simbsalabim

        Mutta kymmenet tuhannet eivät ole raiskanneet. Ei kaikkia saa syyttää vähemmistön teoista.


      • fiksumpikuin
        simbsalabim kirjoitti:

        Mutta kymmenet tuhannet eivät ole raiskanneet. Ei kaikkia saa syyttää vähemmistön teoista.

        Vastaanko sinulle ja sinä käännät kysymykset Simolle? Vai kysynkö Simolta suoraan?

        Onko sinulla SKP jäsen kirja?


    • jorezx

      "Professorin" ja muiden hänen laistensa käyttämä keino tuntuu olevan nimittää jokaista, jotka eivät hyväksy muslimeiksi itseään nimittävän barbaari joukon tekemiä rikoksia, joista raiskaukset ovat vain osa, rasisteiksi!

      • jorezx

        Sanalla rasismi on maaginen voima. Se voi jähmettää hetkessä kaiken liikkumattomaksi. Se on sana jota politiikko pelkää enemmän kuin ruttoa.
        Kuitenkin rasismia on aina ollut ja tulee olemaan, sillä se on itsensä evoluution luomus ja todistanut pelkällä olemassaolollaan tarkoituksenmukaisuutensa, jota ihmisen keinotekoiset arvot ja säännöt eivät pysty muuttamaan.


      • jorezx

        Ja minä olen rasisti, koska mua vituttaa, kun muijalla (etisellä) on nykyään murjaani.


      • oleiloinen
        jorezx kirjoitti:

        Ja minä olen rasisti, koska mua vituttaa, kun muijalla (etisellä) on nykyään murjaani.

        Sehän on paremminkin ilon aihe, parempi kun tyhmästä akasta pääsee eroon. Fiksu naisia on maailmassa, jotka ei muslimeihin sotkeudu.


      • jorezx
        jorezx kirjoitti:

        Ja minä olen rasisti, koska mua vituttaa, kun muijalla (etisellä) on nykyään murjaani.

        Hullun Amalian idiotismin on oltava esillä joka ainoassa viestiketjussa.


      • hekohekoheko
        jorezx kirjoitti:

        Hullun Amalian idiotismin on oltava esillä joka ainoassa viestiketjussa.

        Mutta sehän virkistää tätä tylsää keskustelua!


    • Tilastoitta

      Jos professori tasoinen ihminen on sitä mieltä että naisia voi raiskata, hän on totaalisen heikkolahjainen professori. Samaten suvaitsevaiset jotka ei näe kauaskantoisia seurauksia järjettömälle maahantulolle, joista suurin osa elää maan sosiaalituella, maan joka ottaa jatkuvasti lisävelkaa elättääkseen tämän laiskan rosvojoukon. Jos maailman tai Suomen tilannetta seuraa vain yhdestä putkesta joka on maahan tulevien suosiminen, ei voi paljon odottaa ymmärrystä laajempialaiseen ennusteeseen tulevaisuudessa. On vain yksi päätepiste, maahanmuuton järjetön salliminen vailla minkäänlaista realismia, mitä pieni maa voi kestää ja kantaa nyt ja tulevaisuudessa. Yltiöpäinen optimismi on sairasta.

      • KommunistihanTuo

        Kyseessä ei ole proffa, teksti on kopioitu Simo Suomisen wordpress blogista täysin muokkaamatta. Simo on SKP jäsen, opiskelija, aktivisti mies joka heitti limut Alexander Stubbin naamalle. Simon tietämys tilastotoista on ihan samaa tasoa, kuin normi rivi kansalaisen. Tuskinpa on Simo edes aloituksen takana.


      • EiOllutProffa
        KommunistihanTuo kirjoitti:

        Kyseessä ei ole proffa, teksti on kopioitu Simo Suomisen wordpress blogista täysin muokkaamatta. Simo on SKP jäsen, opiskelija, aktivisti mies joka heitti limut Alexander Stubbin naamalle. Simon tietämys tilastotoista on ihan samaa tasoa, kuin normi rivi kansalaisen. Tuskinpa on Simo edes aloituksen takana.

        https://simosuominen.wordpress.com/2016/01/24/tilastotiedetta-rasisteille/

        No mitä löytyi?


      • höh.höh

        Eihän Halla-aho professori ole. Raiskauksia se kyllä puolustelee.


    • luetun-ymmärtäminen

      Koska monella on nykyaikana joko ongelmia tai haluttomuutta luetunymmärtämisessä, laitan nyt tähän vielä listan asioita, joita en sanonut. Minä en ole sitä mieltä, että raiskaus on OK. En ole sitä mieltä, että maahanmuuttajalta pitäisi suvaita mitä vain. Niin ikään en kuvittele, etteikö maahamuuttoon liittyisi mitään ongelmia. En ole missään vaiheessa sanonut niin tai mitään siihen viittaavaa.

      • EiMeneLäpi

        Tuonkin lainasit Simon teksteistä....


      • HyväSimo
        EiMeneLäpi kirjoitti:

        Tuonkin lainasit Simon teksteistä....

        Ja asiaa oli sekin.


      • buahahhahahhaha
        HyväSimo kirjoitti:

        Ja asiaa oli sekin.

        Simo ja sinä sekä SKP


    • Raaka__Watson

      Omituinen aloitus. En tiennyt että täällä olisi ollut kovinkaan suuri muslimi edustus jotta niille pitäisi erikseen osoittaa tällainen kirjoitus. No kaikkea sitä oppii.
      Mitä muuten tulee kyseiseen kirjoitukseen niin on varmasti totta hyvinkin pitkälle. On vaan tilastotieteilijältä unohtunut se että miltei kaikki tuomitut ovat muslimeja. Samoin se että jo kansalaisuuden saaneet muslimi matut eivät näy tässä tilastossa. Sekä se että viimeaikaiset tapahtumat sekä ne joita ei ole saatu tuomiolle myös loistavat poissaolollaan.
      Olen tilastojen suuri ystävä ja olenkin sitä mieltä että tässä asiassa olisi paljon parannettavaa siten että tilastoitaisiin etninen tausta ja myös "uskonto". Uskon että näkisimme että tietyn " uskonnon " edustajat olisivat yliedustettuina rikostilastoissa.
      Mitä tulee rikollisuuteen noin yleisesti niin Suomessa on suurin osa rikollisista suomalaisia aivan kuten jokaisessa maailman maassa, oman maan kansalaiset tekevät leijonanosan rikoksista.
      Se mikä tekee matu muslimien rikoksista ongelmallisen on se että ne eivät näe rikoksiaan rikoksina ja se että muslimi matut ovat tuon näkemyksen kannalla sataprosenttisesti, jopa ne jotka eivät tee rikoksia. Siihen kun lisää sen että niiden "pyhä" kirja kannustaa tekemään rikoksia ja länsimainen löysä rangaistus niin ei muslimeita voisi vähempää kiinnostaa.
      Siksi olenkin sitä mieltä että muslimit tulisi tuomita omien lakiensa mukaan, sillä erotuksella että toisin kuin mitä sharia sanoo vääräuskoisista muslimi tuomitaan aivan kuten olisi tehnyt väärin toista muslimia kohtaan. Esimerkiksi jos muslimi raiskaa on seurauksena kuolema jos varastaa lähtee käsi ja jos älämölöää muuten vaan tulee raippoja. Vihervasemmistolaiset voitaisiin tuomita samoihin rangaistuksiin kun niin kovin haluavat islamia. Dhimmit samoin.
      Mutta summa summarum, aloitus on pelkkää islam propagandaa ja paskaa.

      • HyväSKP

      • Ei-hjuva

        Eiköhän suurin osa suomessa tuomituista rikollisista ole virolaisia, latvialaisia ja venäläisiä.


    • TuskinOletSimo

      Miksi hiljenit? Voithan vielä jotain sieltä Simon blogista tänne postata? Ei taas mennyt läpi sun provot...Vai oletko Simo? Mitähän Simo tykkää, kun postaat sen tekstejä tänne?

      • EiSaaKopioida

        Google paljasti taas :D


    • buahahhaa

      Mihin "proffa" lähti höh?

    • Sentraali-Santra

      RaakaWatson

      20.2.2015 23:08



      Chomchom kirjoitti:



      Olet sinä vain hauska :) Olet seurannut palstaa hyvin valikoidusti ja ilmeisesti mustien lasien läpi.




      "Kuule somsom, kyllä jore on tässä asiassa hyvinkin oikeassa. Se että sinulla on venepakolainen tarkoittaa vain sitä että olet harvinainen poikkeus. Ei enempää eikä vähempää. Suurin osa palstalla riehuvista naisista on muslimien patjoja ja sillä selvä"

      Et tiennyt muslimi edustuksesta! Toisaalta viestihän oli tarkoitettu rasisteille. Luetun ymmärtämisessä puutteita?

      • Raaka__Watson

        Niin juuri, muslimeille jotka ovat kaikkein rasistisimpia.

        Kyllä minä osaan lukea.


      • KypsäSherlock
        Raaka__Watson kirjoitti:

        Niin juuri, muslimeille jotka ovat kaikkein rasistisimpia.

        Kyllä minä osaan lukea.

        Luepa tämä Kari Hotakaisen blogi:

        "Jos suhtaudun myötämielisesti tasa-arvoiseen avioliittolakiin tai maahanmuuttoon, en kutsu itseäni suvaitsevaiseksi. Ja jos pidän eräitä maahanmuuttoon liittyviä asioita ongelmallisina, en julistaudu rasistiksi.

        Suvaitsevaisuus mitataan kylmissä ja hankalissa olosuhteissa, ei netissä. Bittiavaruuden näppäimistöllä suvaitsevaisuus on ilmoitusluontoinen asia, mutta oikeassa elämässä se tiristää ydinmehun jokaisesta.

        Rasismi taas ei ole aate, vaikka Wikipedia sitä sellaiseksi väittääkin. Se on asenne tai toimintatapa, joka vaatii kasvaakseen hellää ja harhaista huolenpitoa. Ja pimennysverhot."


    • OliKysyttävää

      Proffa hei, mihin katosit... Proffaa---Proffaa :( Proffa "täti" häipyi ....

      • jorezx

        Lopettakaa rasisti sanan käyttö. Ensinnäkin, se ei ilmaise mitään todellista ja toiseksi, maahan laittomasti vyörynyt elinkelvottomien joukko ottaa vain kaiken hyödyn irti teidän heille tarjoamastanne edusta.


      • kullikki
        jorezx kirjoitti:

        Lopettakaa rasisti sanan käyttö. Ensinnäkin, se ei ilmaise mitään todellista ja toiseksi, maahan laittomasti vyörynyt elinkelvottomien joukko ottaa vain kaiken hyödyn irti teidän heille tarjoamastanne edusta.

        Idioottimaiset ajatukset eivät sulta lopu! hahahah


    • Proffalle

      Vai oikein professori? Ilmeisesti Copy/Paste tieteiden proffa?
      Aina maahanmuuton puolestapuhujat vetävät tuosta samasta narusta, eli ulkomaalaisten rikollisuus on "vain 11%" , mutta miksi ette kerro tilastoja maittain ja vain Suomessa pysyvästi asuvista?

      Jos katsotaan Suomessa vakinaisesti asuvien ulkomaalaisten tekemiä rikoksia väkilukuun suhteutettuna, niin ylivoimaisia kärkimaita ovat Lähi-idän ja Afrikan maat, ilman kansalaisuutta olevat, Turkki ja viro.
      Viro lähinnä omaisuus- ja huumerikosten ja Turkki vastaavasti väkivalta- ja raiskausrikosten takia.
      Nämä kansalaisuudet edustavat kuitenkin vain n. 26% Suomen ulkomaalaisväestöstä vaikka tekevät ylivoimaisesti suurimman osan ulkomaalaisten tekemistä rikoksista Suomessa..

      Vastaavasti ulkomaalaisten rikostilastoissa pienimmällä rikosmäärällä väkilukuun suhteutettuna on Länsi-Euroopan EU kansalaiset, Pohjois-Amerikka, Oceania ja Aasian maat poislukien Lähi-Itä.
      Näiden kansalaisten rikollisuus on väkilukuun suhteutettuna huomattavasti pienempi kuin jopa suomalaisten rikollisuus, eli ovat erittäin lainkuuliaisia.
      Nämä kansalaisuudet edustavat kaiken lisäksi n. 55% Suomen ulkomaalaisväestöstä, joten juuri heidän ansiostaan tilastoitu ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa näyttää edes jonkin verran siedettävämmältä.
      On myös huomioitava että suomalaisten rikollisuutta kasvattaa ulkomailla syntyneet toisen maan kansalaiset jotka ovat myöhemmin saaneet Suomen kansalaisuuden, ja ova tilastoissa "suomalaisia".

    • tiedämme_kuka

      Raaka Watsonn on kommunisti jo kolmannessa polvessa.

      • Voivitsiii

        Nyt alkoi palstan täti sekoilee, kun jäi verekseltään kiinni, voi että ku sä luulet olevasi ja ovela, paljastuit kahdessa minuutissa.


      • epäsikiölle
        Voivitsiii kirjoitti:

        Nyt alkoi palstan täti sekoilee, kun jäi verekseltään kiinni, voi että ku sä luulet olevasi ja ovela, paljastuit kahdessa minuutissa.

        täällä setä, siellä epäsikiö, mitäs tuossa totuus on jo tiedossa


      • Buahahhahaha
        epäsikiölle kirjoitti:

        täällä setä, siellä epäsikiö, mitäs tuossa totuus on jo tiedossa

        Raivo akka raivoo, mitä copy pasteet huomenna meille toisena esiintyen ressukka mamma.


      • Raaka__Watson
        epäsikiölle kirjoitti:

        täällä setä, siellä epäsikiö, mitäs tuossa totuus on jo tiedossa

        Vai muka kommunisti.
        Kyllä minä olen riistokapitalisti.


    • 4444444444

      Helsingin käräjäoikeus on vanginnut viikonlopun aikana kaikkiaan neljä Lähi-idästä kotoisin olevaa miestä törkeästä raiskauksesta epäiltynä.

      lltalehden tietojen mukaan ainakin kolme heistä on Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita. Kolme vangituista on syntynyt vuonna 1992, neljäs on syntynyt vuonna 1977.

      Epäilty rikos tapahtui sunnuntain vastaisena yönä 1. marraskuuta viime vuonna. Rikospaikka on ulkotiloissa rautatieaseman lähistöllä.

      Poliisi on toistaiseksi erittäin vaitonainen tapauksen yksityiskohdista.

      - Esitutkinta on alkuvaiheessa. Voin vahvistaa vain sen, että poliisi tutkii vangitsemisvaatimuksen mukaista rikosnimikettä törkeästä raiskauksesta, toteaa rikostarkastaja Petri Rainiala.

      - Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille omien tutkimustensa perusteella.

      • 1111111111111

        Raiskauksesta tuomittuja löytyy suosikki puolueestasikin

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Putkonen

        Toimiessaan Maaseututyöväen liiton puheenjohtajana Putkonen tuomittiin raiskauksesta kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 10 000 markan korvauksiin.[4] Hän erosi puheenjohtajan tehtävästä tuomion jälkeen.[5]


      • Voi.idioottia
        1111111111111 kirjoitti:

        Raiskauksesta tuomittuja löytyy suosikki puolueestasikin

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Putkonen

        Toimiessaan Maaseututyöväen liiton puheenjohtajana Putkonen tuomittiin raiskauksesta kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 10 000 markan korvauksiin.[4] Hän erosi puheenjohtajan tehtävästä tuomion jälkeen.[5]

        Joukkoraskasiko Putkonen ulkomaalaisen naisen ulkomailla vai miksi vertaat?


    • allahakrab
    • Eräkettu

      Näin englannissa... Ja ottakaa huomioon että he vain kantavat ristiä... Kaikki muslimit tulee päälle...

      Ja muslimi kääpiö rasvaletti porukan pitäs antaa esittää niiden uskonnollisia symboleja meidän yhteiskunnissa... Voi vittu... Nyt on jotain menny pahasti pieleen.

      https://www.youtube.com/watch?v=fA6XcyXsxXU

    • Eräkettu

      PS en ole kristitty enkä puolusta kirkkoa... Kyse on siitä epäsuvaitsevaisuudesta mistä nämä vähä-älyset paskat, joiden pää kelpaa vaan sperma ämpäriksi, jauhaa koko ajan.

    • Keskitie_kunniaan

      (1/2)
      Tilastoja kun tehdään pitää olla tarkkana mitä tilastoidaan ja millaisia johtopäätöksiä niistä tehdään.

      Omaan silmään pisti eniten seuraavat seikat:
      1) Kirjoituksessa käytettiin sekaisin termejä maahanmuuttaja, ulkomaalainen, islaminuskoinen (tämä oli ainoa mainittu uskonto)
      2) Kirjoituksessa ei eritelty eri alueelta tulevia maahanmuuttajia, kuten eurooppalainen vs. aasialainen vs. lähi-itä vs. Afrikka...
      3) Kirjoituksessa ei myöskään eroteltu työperäistä maahanmuuttoa vs. kriisialueelta tulevat hädänalaiset pakolaiset vs. perusteettomasti turvapaikkaa hakeva vs. turvapaikkahakemuksen pois vetävä henkilö vs. laittomasti maahan saapunut
      4) Lopuksi ulkomaalaistaustaisen tekemien rikosten tilastoon haluttiin ottaa mukaan vain vakituisesti Suomessa asuvat, joka vääristi entisestään sitä.
      5) Lopuksi luotiin pienoinen sumu lukijan silmille kausaliteetti ja korrelaatio termeillä ja vähäteltiin maalaisjärjen käyttöä.

      Lähdetäänpä purkamaan tätä.
      On ikävä, että Suomessa ei saa tilastoida rikollisuutta todella täsmällisesti. Kun näin on päätetty, on jo niputettu kaikki ulkomaalais-et ja -taustaiset samaan ryhmään ja todellista ongelma-ryhmää ei pysty tilastoista suoraan osoittamaan. Tästä puutteellisesta tilastoinnista johtuen, on helppo tehdä vääriä johtopäätöksiä.

      Kirjoituksessa otetaan tilastokeskuksen julkaisusta seuraavat tiedot:
      11% Suomessa vuonna 2014 tehdyistä rikoksista oli ulkomaalaisten tekemiä
      56%:lla heistä oli vakituinen asuinpaikka suomessa
      ja lisätään siihen, että 4% Suomen väestöstä on ulkomaalaistaustaisia.

      Tästä vedetään johtopäätös, jota hieman kärjistetään analogialla Tukholmassa örveltävästä Suomalaisesta. Lukijalle luodaan mielikuva, että 44% rikoksista on turistien tekemiä.

      Mihin ryhmään esim. turvapaikanhakija mahdetaan luokitellaan? Olisiko siihen jolla ei ole vakituista asuinpaikkaa Suomessa? Eli siihen, joka kirjoituksessa poistettiin laskelmista?

      Kirjoitelmassa päädyttiin siihen johtopäätökseen, että ulkomaalaiset tekevät “vain” 1,5 kertaa enemmän rikoksia, kuin Suomalaiset. Vaikka tässäkin on siis jo siivottu osa ulkomaalaisten tekemistä rikoksista pois. Itseä kiinnostaisi, että minkälaiset ulkomaalaiset tekevät rikoksia? Onko esim. niin että joltain tietyltä alueelta tulevat, tietyn tyyppiset tekevät huomattavasti enemmän rikoksia? Haluaisin todella nähdä sellaisen tilaston jossa käy ilmi esim. perusteettomasti turvapaikkaa hakevien alueelta X olevien sukupuolta Y olevien henkilöiden rikostilastot. Olisiko, niin että jostain ryhmistä löytyy aika suuriakin kertoimia?

      Kirjoituksessa tehtiin myös hyvin yleisesti käytetty temppu ja asetettiin vastakkain ulkomaalaisten 6% (joka siis oikeasti oli 11%) vs. Suomalaisten tekemä 94% (joka siis oikeasti oli 89%). Ja vihjailtiin, että mikäli olet huolissasi ulkomaalaisten tekemistä rikoksista, haluat sivuuttaa Suomalaisten tekemät rikokset. Vastaavanlaista kommentointia näkee usein. Tietenkin lähes kaikki meistä ovat huolissaan kaikesta rikollisuudesta ja vertaamalla kahta numeroa, on se isompi aina tässä yhteydessä suurempi huolenaihe. Kuitenkin, mikäli joku on huolissaan siitä pienemmästä numerosta, ei ole mitään perusteluita vetää johtopäätöstä, että ei olisi huolissaan myös siitä suuremmasta. Ikävä kyllä tällaista johtopäätöstä/vihjailua usein näkee.

      Tärkeä asia huomioida tässä on muutos, koska siitä kai nyt keskustellaan. Asiat ovat muuttumassa johonkin suuntaan. Jos väestöryhmä - joka tekee enemmän rikoksia kuin nykyinen väestö - lisääntyy, tulevat rikokset lisääntymään. Yksinkertaista.

      Itseä kiinnostaisi yksilöidä hyvinkin tarkkaan mikä tämä ryhmä on ja suunnata voimavarat niin, että rikollisuus lähtee tehokkaasti laskuun.

      (jatkuu seuraavassa)

    • Keskitie_kunniaan

      (2/2)
      Lopuksi kirjoituksessa puhutaan korrelaatiosta, kausaliteetista, syy-ja-seuraus-suhteista sekä tehdään viittauksia evoluutioon ja hiukkasfysiikkaan. Vihjaillaan myös, että ulkomaalaistaustaisten tekemien rikoksien syyt ovat ainakin osittain Suomalaisten asenteissa.

      Olen siitä samaan mieltä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kvanttifysiikkaan jos tutustuu, niin syy-ja-seuraus-suhde-käsite alkaa hämärtyä. Tieteestä täytyy muistaa kuitenkin, että se mallintaa asioita parhaan sen hetkisen tiedon mukaan ja eri mallit sopivat eri asioille. Esim. Newtonin mallit ovat edelleen päteviä isojen kappaleiden liikkeitä mallintaessa, mutta hiukkastasolla niillä ei tee mitään. Sama pätee toiseen suuntaan: nykyiset kvanttifysiikan mallit eivät ole käyttökelpoisia isommassa mittakaavassa, kuten esim. pakolaisvirroissa.

      Eli olen eri mieltä maalaisjärjen käytöstä. Tieteellisillä analyyseillä voidaan helposti mennä hyvinkin pieleen, jos käytetty tieto on virheellistä tai käytetään väärää metodia. Ongelmaa pahentaa se, että pitää olla tietynlaista osaamista, että edes huomaa virheen. Maalaisjärki on kaikkien käytössä.

      Mutta olen samaa mieltä, että sosiologisilla ratkaisulla voidaan vähentää rikollisuutta. Myös oman mamme normisto on usein yksinkertaistenkin asioden tiellä. Eilen A-Studiossa vastaanottokeskuksen johtaja kertoi, kuinka heidän asiakkaidensa työllistyminen on vaikeaa senkin takia, että heille eivät pankit voi avata pankkitiliä.

      Itse näkisin, että tässä keskustelussa on molemmilla laidoilla reseptejä, jotka pitää yhdistää.
      Meidän pitää tarkemmin pystyä kontrolloimaan, kuka maahamme tulee, mutta myös muokata yhteiskuntaamme niin, että tänne lopulta hyväksytyt sopeutuvat. Kuitenkin niin, että emme lähde omasta identiteetistämme tai tavoistamme tinkimään.

      • Raaka__Watson

        Paskat. Suurin osa ongelmista ratkeaa muslimien karkottamisella. Tosin minä hävittäisin ne kuin torakat.


      • Tilastoa

        "On ikävä, että Suomessa ei saa tilastoida rikollisuutta todella täsmällisesti. Kun näin on päätetty, on jo niputettu kaikki ulkomaalais-et ja -taustaiset samaan ryhmään ja todellista ongelma-ryhmää ei pysty tilastoista suoraan osoittamaan. "

        Onhan tilastokeskus iät ajat tilastoinut rikokset kansalaisuuksien, auinpaikan ja rikosten laadun mukaan.
        Viime vuoteen asti kaikki kansalaisudet oli eriteltyinä mutta nyt uudessa tietokannassa vain kansalaisuudet joilla suuri määrä rikoksia on eritelty ja loput on maanosittain otskon alla "muut" (esm. muut Afrikan kasalaiset).

        Jos haluaa suhteuttaa luvut prosentuaalissti kansalaisuuksitain, mukaan täytyy liittää tietokanta "väestö kansalaisuuksien mukaan" ja verrata lukuja sarakkessa "vakinainen asuinpaikka Sumessa".

        Jos mukaan otetan myös "ei asuinpaikkaa Suomessa", pitäisi tietä myös kuinka paljon ko. maan kansalsia käy "turisteina" Suomessa jotta vetailu säilyy.

        Toisaalta tilastosta näkyy myös ns. "hit and run"rikollisuus esim Virosta.
        Turvapaikkaa odottavat pakolaiset on listattu "ei asuinpakkaa Suomssa" mutta erottuvat kyllä koska esim. Afrikasta ei tehdä "hit ad run" keikkoja


    • Anonyymi

      Vääristelevää teko”tieteellist” sontaa.Eipä muslimeita näy mustikkametsissämkeräämässä lisätienestejä Thaimaalaisten tapaan. Jos haluat nähdä muslimin niin mene ostoskeskuksiin päiväsaikaan kun tavalliset on töissä, siellä he kuluttavat Kelasta eli meiltä saamiaan rahoja.Iltaisin muslimeihin näkyy ravintoloissa lääppimässä kristittyjä naisia, toisin päin en tunne yhtään tapausta. Vai tunnetko edes yhden suomalaisen kristityn miehen joka olisi yhdessä musliminaisen kanssa. Kumma tuo koraani , muslimin muna voi työntyä vääräuskoisen pilluun, mutta kiristityn muna ei saa työntyä muslimin. Onkohan muslimeihin keksimä sääntö ?

      Naiset ovat heillä alistettuja päinvastoin kuin muslimiyhteisö väittävät. Miehet saavat tehdä mitä lystää vaikka raiskata kunhan kohde on muu kuin muslimi.Kotoutuminen ei onnistu seksuaalirikoksissa muslimien määrä on väestöön suteutettuna lähes 200 kertainen kantaväestöön nähden.

      Selvitä asioita ennen kuin tulet aukomaan päätä ja kirjoitat tuollaista paskaa. Somalinaisista 10 Suomessa asumisen jälkeen vain 10 % on töissä, somalimiehistä saman ajan jälkeen edelleen on puolet työttöminä, vaikka väittävät, että muslimiehelle on kunnia-asia elättää perheensä. 40 % somalinaisista on yksinhuoltajia kun mies paneskelee jo muita naisia.

      Vituttaa tuollainen paskadisinformaatio.. Taidat olla Woken sokaisema ääliö.

    • Anonyymi

      Kusipäiset suomalaiset ovat onnistuneet tuomaan kourallisen sinisilmäisiä thaimaalaisia orjatöihin. Ei ole tapanani kysellä yhtään missään tuntemattomilta mihin uskontokuntaan he kuuluvat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe