Vapaa suhde naiselle!

Vapaa suhde naiselle!

Haluaisin tietää naisten kommentit tästä, ja tiedän että oma ajatusmaailmani on monen miesten mielestäni on aika rohkea ja puolihullu, mutta tälläinen parisuhde haluaisin.

Nainen saisi vakituisen parisuhteen ja perheen sekä oikeuden olla villi ja vapaa. Naisella täydellisen vapauden, eli voit harrastaa yhden yön juttuja muiden miesten kanssa, lähteä viikonlopuksi mökille tai risteilylle nauttimaan seksistä. Voit myös pitää rakastajaa. Palatessasi kotiin vieraista, oma mies jopa kehuu hyväksi naiseksi.

Naisten mielipide tästä?

/Tomi

11

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merja_44

      Jols olet Tomi onnellinen tälläisessa suhteessa niin mikäs siinä, tuskimpa olet ainoa mies joka tälläistä haluaa ja varmasti on paljon rouvia, jotka näin saa toimia. MInusta erittäin hyvä ratkaisu ja mukava tosiaan välillä ristiellä ja nauttia seksistä ja tehdä muitakin reissuja ja yhdenyön juttuja. Tykkäisitkö jos rouvasi toisi miehen kotiin ja harrastas seksiä toisessa huoneessa ? Toivottavasti läydät tälläisen naisen, minä ainakin voisin olla tälläisesa suhteessa.

      • Pattila

        Missäpäin olet Merja. ..Ainakin on kiinnostanut rakastajatar


    • Nainen-44

      Kuulostaa täydelliseltä :)

      • pertsa-

        Minulle tuollainen suhde naisen kanssa sopisi tosi hyvin, pelkkä ajatuskin saa mut hymyilemään ja hyvälle tuulelle :-). Mä en oikein edes ihastu muunlaisiin naisiin. Tuollainen nainen on mulla ollut jo pitkään hakusessa ja muutamia hyviä ehdokkaita on ollutkin, mutta vielä se oikea puuttuu. Asun pääkaupunkiseudulla, 51-v mies.


    • Rouva46

      Kyllä kävisi, mikäs siinä. En jaksaisi enää tässä iässä niin baareissa juosta ja yhden yön juttuja harrastaa, ennemminkin sitten pitkäaikaisempi rakastaja voisi tulla kyseeseen.

    • Rouva45

      Epäilen Tomi ettei se kanssasi onnistu.
      Ajatuksena kiehtoo, mutta netissä asian kuuluttaminen on teennäistä ja vanhanaikaista

      • äideistäparhain

        Vaikutat Pikkurouva45 todella ihanalta vaimolta: negatiivinen asenne jo ennen kuin mitään on tapahtunutkaan, tuomitseva, syyllistävä, vanhanaikainen, uusia kokeiluja pelkäävä ja miehiä arvosteleva "rouva". Arvaanko oikein, että olet hiljattain saanut Vuoden Nainen -palkinnon Houswife Illustrated -lehden lukijaäänestyksessä? Ja sen lisäksi ollut todella, todella kauan ilman seksiä.


    • Avoavoavo

      Sinä se vain jaksat jauhaa tuota samaa vuodesta toiseen!

    • Vaikka en Nainen olekaan niin mukava huomata että tällaiseen suhteeseen valmiita Naisia vielä löytyy, ei nimittäin ole kovin yleistä. Miehillä usein fantasiatasolla yleinen mutta käytännön toteutuessa usein pää ei sitten kestäkään....itse tulin puolivahingossa aisuriksi ensimmäisen kerran jo 25 vuotta sitten ja nykyisin en muunlaista elämäntapaa voisi ajatellakaan :)

    • VapaaVapaaVapaa

      Kaikille?

      Vapauden rekisteröiminen on todella hieno asia. Paritiimi vapauden edistämiseen ja kehittämiseen. Hyvä on mennä missä vaan jos tietää, että aina on tuo kotitiimi tukemassa. Parantaa maailmaa, jos vielä osaamisten taso ja elämiseen liitetyt muut arvot ovat kohdallaan. Erräänlainen "olemme samaa mieltä kanssanne"-liitto. Tai ainakin "katsotaan sekin"-liitto. Voisin kuvitella että tämä tiimipari saisi aikaan aivan mahtavia kirjoja. Sitten vielä kunnon nettipalvelut vauhtiin, niin ei ihmiset pyrskähtele itkemään, kun muuten jäisivät rannalle ruikuttamaan.

      Luulen, että tällaisessa suhteessa parhaimmillaan oppii kuin useamman ihmisen tiimissä, kun vain muistaa varoa myös kotona.

      Kuka estää vapaita ihmisiä kirjoittamasta itselleen avioliittotodistuksia, taitotodistuksia, saavutustodistuksia, perehtymistodistuksia, osallistumistodistuksia,
      viittauksia kannatettuihin asioihin, nettisivustoihin, tuotteisiin, ihmisiin, lemmikeihin, alueisiin, harrastuksiin, kannatusmainontatyötodistuksia, kuvamateriaaliesityksiä jne.

      Tämä on kaikki laillista. Yhteisöjen jäsenyydet, asiakkuudet, lääkäreissä käynnit,
      ohjelmat, ostokset, nettideittailut yms. somevaihtoehdot, fyysiset terveystodistukset/profiilit, mielenterveysteot ynnä muut terveysteot, sosiaaliset saavutukset ja kaikki muu voidaan "virallistaa" tällä tavalla tässä paritiimissä.
      Voihan avioliittoonkin hankkia laillisesti paitsi liiton virallisen julkistamisen ainakin avioehdon, jossa tämä vapauskin mainitaan virallisena osana muodostettua paritiimiä.

      Kaikki koulutushan tavalla tai toisella sisältää tällaisia koulutuksellisesti edistäviä ihmissuhteita. "Plussa-avioliitto", sanoin kertomaton tai muutamille kerrottu polygamia, Internet-flow jne. Tässä on mukana liki jokainen, joka ei ole vielä podunnut ihmiskunnan reunalta pois. Monta lempinimeä.

      On kuitenkin suht-koht iso tilavuus, jossa ei ihmisiä, edes yhtä ole, ei ole ollut tai edes joskus tulisi mukaan. Tämä huomioitava riskien ennalta-arvioinnissa: esimerkiksi viruksille ei ole helppoa oma-aloitteista todistusta, jolla ne aina saisi kuriin. Tässä tarvitaankin "puhumista" lääkkeillä, ruokavaliolla, elintavoilla, liikunnalla, puhtaalla ilmalla, myrkyttömillä elintarvikkeilla, radioaktiivisten alueiden välttämisellä, tsunameilta pakenemisella jne.

      Parhaimmillaan saa luottaa ja pahimmillaan ei saa luottaa. Hyvän elämän valitseminen vaikka hyvänmakuisella syötävällä. Ajan varaaminen yhdelle tilaisuudelle kerrallaan. Elämässä menestyminen. Kohteliaisuudet. Yhtymisen onni ja tulevaisuuden vara menneisyyden ilojen kera. Suuri tilavuus vapaata onnea.

      Käsitteistöillä jongleeraus. Monet kielet tasonsaavuttamisen välineenä.
      Luottaminen ja ihmisten kunnioittaminen. Tunteet parantuvat toistuessaan.

      Ihminen fyysisenä, psyykkisenä, sosiaalisena olentona. Perussuhtautumisten luotettavuus. Ystävien etsintä.

      Ihmiselle on suositeltu. Eläimille vastaavat käännökset. Kasveille sopiva ruoka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe