Mammanpojat

kärttyisä

Anoppini on ollut muutaman kerran sairaalassa todella vähäpätöisten pikkuvikojen takia ja silti mieheni ja mieheni veli kävivät äitiään katsomassa sairaalassa joka ikinen päivä, vaikka tämä voi hyvin eikä mitään pahempia ongelmia. Onkohan tuo normaalia? Kyseessä muutenkin mamman pojat jotka ovat äidistään läheisriippuvaisia. Pojat siis jo eläkeikäisiä ja mamma n. 90 vutias.

15

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuori.anoppi

      Jokainen voi käydä äitiään katsomassa sairaalassa niin paljon kuin haluaa. Ei hänellä elinpäiviä enää hirmuisesti liene. Hyvä kun muistavat äitiään. Vaan typerykset kutsuu lähimmäistä katsomassa kävijöitä mammanpojiksi. Osoittaa tuo heille sentään vanhasta ihmisestä välittämistä. Mikä sinut niin kärttyisäksi on tekee.

    • eihyvääpäiväätoope

      siis mitä?
      Oletko sinä oikeastin noin tyhmä vai taantunut 12 vuotiaan mustasukkaissen pikkutytön tasolle?

      Taitaa tuo läheisriippuvuus olla jollain toisella (lue sinulla) kun mies ei saisi enää edes lähes 100 vuotiasta äitiään sairaalassa käydä katsomassa!

    • iijah

      Vastaus kysymykseesi: on se normaalia.

      Sinun suhtautumisesi asiaan taas ei ole normaalia.

      • apoikeassa

        Haista sinä paska. Aloittaja on ihan oikeassa. Kyseessä on kaksi aikuista mammanpoikaa joilta on jäänyt napanuora katkaisematta. Ei ole osattu koskaan olla omillaan vaan roikutaan äidissä kiinni. Ei eläin tarvitse täysikasvuisena vanhempiaan ja eläin ihminenkin on.


      • kirvesmiehenmuija

        Huh.huh. Et taida sinäkkän teitää mitään normaalista perhesuhteista. Jokainen täysijärkinen käy äitään kattomassa sairaalassa jos hän on siellä. (äidin iästä riippumatta) Ei voi muuta sanoa kuin että sääliksi käy teitä tunnevammaisia ihmisiä jotka ette tiedä mitä läheisistä ihmisistä välittäminen on ja miten perheessä toimitaan.


    • vihaksipistäätollanen

      nikille apoikeassa.
      Eläimen ja ihmisen erottaa toisistaan just siitä, että ihmiset välittävät ja pitävät huolta sairastuneista läheisistään, myös niistä joista ei ole mitään hyötyä tän ketjun aloittajalle.

      Toivotaan, että sinä ap liukastut kadulla tai joudut autokolariin tai iskee syöpä tai muu ja makaat sairaalassa muutaman viikon. Muista tämä aloituksesi ja sano ukollesi että et sitten tule kertaakaan käymään. Mitä sitä tervettä ihmistä tarttee kenenkään kattella.

      Ja tolle apoikeassa, kenellähän se napanuora on katkaisematta jos eukon pitää vahtia miehensä kulkemisia?

    • rajansa_itsekesk

      Äiti on iäkäs, joten on syytäkin pitää häneen tiivistä yhteyttä. Äidin iästä päätellen miehesi ei ole enää mikään poikanen, jonka tarvitsi itsenäistyäkseen pitää etäisyyttä, vaan huoltosuhde on luontevasti kääntynyt jo toisinpäin, kuten kuuluukin. Surullista olisi, jos 90v äitiä ei käytäisi katsomassa.

    • oppeliini1

      Anopilla on fanfastiset pojat!
      Anoppi on kasvattanut heistä huolehtivaiset ja luotettavat miehet. Närkästymisesi sijasta sinulla on aihetta ylpeyteen koska noin korkean tason mies on valinnut juuri sinut puolisokseen!

    • Kirvesmiehenmuija

      Et voi olla tosissasi. Tietysti he käyvät kattomassa äitiään sairaalassa olipa syy mikä hyväänsä. Tuohan on ihan normaalia perhe-elämää. Millaisessa perheessä sinut on kasvatettu että olet noin itsekäs ja omahyväinen ihminen. Sääliksi sinua käy. Mene terapiaan olet sen tarpeessa.

    • kärttyisä

      No tuo sairaalassa käynti oli vain yksi esimerkki ehkä vähän huono sellainen, mutta jos kertoisin koko avioliittoni aikaiset kokemukseni olisi näkemys varmasti ihan erilainen anopistani. Olen aikaisemminkin kirjoitellut tänne noista mammanpojista (eläkeiässä olevat) joille oma mamma on tärkeämpi kuin omat vaimonsa ja jopa lapsensakin. Tuo ei siis ole mitään pelkkää mammasta huolehtimista sairaalassa käymisineen vaan täysin massa riippuvista pojista jättäen omat vaimonsa ja lapsensa yksinään kun äiti on tärkeämpi joka suhteessa.

      Kyse ei edes ole mistään heikosta tai sairaasta vanhuksesta vaan täysin terveestä, itsekkäästä, pahansuovasta, manipuloivasta ja ihmisestä joka saa jollain sairaalla tavalla pidettyä pojat lieassa. Mamma kuvittelee ja olettaa, että hänen on oltava tärkein ja ykkössijalla elämässä, vaimot ovat hänen mielestään vain pahoja ja rahan perässä juoksevia huijareita (minkä rahan kun molemmat pojat on köyhiä). Anoppi myös luulee, että kärkymme hänen kuolemaansa ja rahojaan ym omaisuutta..

      En tiedä mitä kaikkea anoppini siellä puhuu pojilleen kun siellä ovat, mutta vuosien myötä on poikien suhde vaimoihinsa muuttunut etäiseksi ja torjuvaksi, uskon, että mamman puheilla on ollut tehtävänsä tehtynä, mutta pojat viihtyvät mamman luona muutenkin lähes aamusta iltaan 24/7.

      • mammanpoikiaonaina

        No, noille mammanpojille tulee suuret ongelmat, kun se äiti kuoleekin. Mammanpoika tarvitsee aina äitiään.


      • totuuskirvelee

        Ap on katkeroitunut ja kärttyisä miniä :) Ehkä hän tarttee terapiaa.Käsitelläkseen alämistään ikävän anopin ja poikansa varjossa.Surullista.


    • turhaa_rutinaa

      just just.
      Mitä valitat?
      Taitaa tosiaan olla niin kuin anoppi sanoo, olet rahan ahne ja odotat anopin kuolemaa ja otat eron vasta sitten kun saat tältä mammanpojalta vietyä hänen perintönsä!

      Jos noin paljon vituttaa, että pitää kymmeniä aloituksia samasta asiasta tehdä vuosien ajan, mikä estää lähtemästä?
      Ota ritolat kun ukkokin on köyhä paska johon sinulla ei enää ole minkäänlaista tunnesidettä!!!!!!

      Mikä sinua estää ottamasta eroa?

      • kärttyisä

        Eipä anopilla sitä omaisuutta ole kumminkaan niin paljoaa, että siitä mitään edes kostuisi joten ei ole sekään syyni tässä liitossa pysymiseen vaan ihan muut syyt. Liiallinen kiltteys saattaa olla tuhoni, mutta näin jatketaan siitäkin huolimatta, että anoppi varmasti elää vielä seuravat 50 vuotta riesana.


    • pesulapalvelu

      meidän mammanpoika, raavas keski-ikäinen mies vei tänään takkinsa äidilleen pesuun(minä kun käskin pestä-ei saanut aikaan) .. ei ole vienyt koskaan aiemmin, mutta nyt kävi nähtävästi matamin käsky.. Sain asiasta kunnon naurut.. nyt mietin, että huoliskohan anoppi mieheni loputkin likapyykit ja hikiset lakanat, kelpaisi kyllä pesulapalvelu..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      420
      2916
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      98
      2237
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1874
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1873
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1707
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    7. 157
      1196
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1032
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe