Kun seksi ja hellyys loppuu.

naisentuoksua

Olemme olleet 15 vuotta naimisissa, lapsen syntymän jälkee seksi ja hellyys väheni dramaattisesti, pidin sitä normaalina, olihan vaimo väsynyt raskaudesta,imetyksestä ja yö valvomisista, tämä vähäisyys jäi pysyväiseksi olotilaksi, yritin sitten vaikka mitä, kahdenkeskisistä illoista ulkomaanmatkoihin ja muuhun huomaavaisuuteen, lopulta ne loppui kokonaan, nyt olen päättänyt että minä harrastan seksiä vähintään kerran viikossa ja jos vaimoa ei kiinnosta niin ei hänen tarvitse ,kyllä siihen touhuun aina kaveri löytyy.....seksi on yksi erittäin olennainen osa elämää.

50

1502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saanti_kunnossa

      Itsellä kävi samoin, seksi loppui noin 17 vuoden kohdalla, syytä en kuulut vaikka olen monesti Vaimolta kysynyt ja vedin siitä johtopäätökset ja hoidatan tarpeitani satunnaisti vieraan kanssa...Puute saa toimimaan.

    • 7267

      Alkuun pidin ko. kirjoituksia provoina tai ainakin äärimmäisinä poikkeuksina mutta olen saattanut erehtyäkin.
      En ole syvällisesti miettinyt vaikutusmekanismia ja tuskin ymmärtäisinkään.

      Saatoimme olla onnellisessa asemassa koska vaimoni sinkku sisar asui samalla paikkakunnalla ja oli tarvittaessa valmis katsomaan pieniä penskojamme.
      Ensimmäisen siirryttyä kiinteälle pöperölle teimme vaimoni kanssa esimerkiksi yhden, muutaman päivän mittaisen matkan Tallinnaan.
      Toisen päästyä samaan vaiheeseen olimme mm. yhden, pitkän viikonlopun motellissa n. 60km:n päässä.
      Lyhyempiin lähtöihin löytyi aina luotettava apu joka toimi täsmälleen ohjeiden mukaan.

      Seksuaalisen aktiivisuuden suhteen tarpeemme eivät nykyään ole täysin tasapainossa mutta ymmärrän vaimoni tunteet. Olen kuitenkin hyvilläni, että hän, vielä nytkin, lähestyessään 68-vuotta, kiinnostuu ainakin viikoittain perusteellisemmasta seurustelusta. Vakavan oireena pidän sitä, että muutaman kerran vuodessa, tissuttelukkurieni aikana, minulta on "terä pois" eikä vaimo sano moitteen sanaa.

    • 643684

      Elämä yököttää.

    • Kevättähtimö

      Seksi voi tilapäisesti olla tauolla, mutta hellyyden loppuminen ei mielestäni ole normaalia. Ellei ajattele, että hellyyden on aina johdettava seksiin? On harvinaista, että seksielämää pitää tyydyttävänä, jos muuta läheisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta ei ole.

      En tiedä, olenko epänormaali nainen, onko minulla poikkeuksellinen mies vai sovimmeko sattuman kaupalla vain niin hyvin yhteen, mutta koskaan en ole nähnyt syytä kieltäytyä seksistä muuten kuin lääketieteellisin perustein. Koska seksi nyt vain on niin hyvää, ja vaikka joskus väsyttääkin, seksi rentouttaa kaiken sen "vaivan" edestä.

    • talvikki42

      Miksei miehet voi ymmärtää sitä että rakkaus vain loppuu? Avioliittoa voi silti jatkaa, niin minäkin olen jatkanut. Mies on kelpo mies, elämä jatkuu, ei ole riitoja. Olen todella tyytyväinen elämääni, olen jopa onnellinen.
      Mutta seksiin minua ei mies voi pakottaa. Neljä vuotta ollaan oltu ilman seksiä. Ajatuskin yököttää. Kun vastenmielisyys alkoi, sanoin suoraan miehelle etten pakota itseäni, etten ole mikään huora. En ikinä olisi voinut vain maata suorana ja odottaa että kaikki olisi ohi. Oksennus olisi tullut tyynylle.
      Mies sanoi ettei aiokaan pakottaa. Sanoin että hän voi hakea seuraa muualta jos haluaa. Sanoin myös että jos haluaa erota, ymmärrän senkin. Mutta hän ei halua.Jatkamme näin eikä kumpikaan valita. Ehkä hän hakee seksiä muualta, se asia ei minulle kuulu koska olen päätökseni tehnyt. Ei myöskään tulisi mieleenikään kieltää häntä seksiseuran hakemista muualta.
      Älkää siis miehet kummastelko sitä ettei vaimo enää halua seksiä, niin voi vaan käydä, ja vaikka mies on ihan kelpo mies niin rakkaus vaan hiipuu pois ja seksi tuntuu äärimmäisen vastenmieliseltä. Mitä ihmettelemistä siinä on?

      • 3894843

        Pätevä kommentti. Miehet eivät ymmärrä naisten sielunelämää, eivätkä useimmat naisetkaan kehtaa totuutta itselleen myöntää.

        Erona mieheen on se, että seksi ei koskaan tunnu vastenmieliseltä, jos naisessa ei ole mitään ulkonäkö- tai hajuhaittoja. Naista voi vaikka inhota tai vihata; se ei estä nauttimasta seksistä.


      • MieskäänEiAinaHalua

        Ei nyt ihan noin mustavalkoista. Oma avioliittoni oli lähes seksitön 10 v, koska mies ei halunnut seksiä.


      • KysynVaan-76

        "Älkää siis miehet kummastelko sitä ettei vaimo enää halua seksiä, niin voi vaan käydä, ja vaikka mies on ihan kelpo mies niin rakkaus vaan hiipuu pois ja seksi tuntuu äärimmäisen vastenmieliseltä. Mitä ihmettelemistä siinä on?"

        Lähinnä ihmetyttää se, mitä saat tuosta liitosta jossa toisen fyysisyys tuntuu vastenmieliseltä?Eikö sinusta tunnu yhtä lailla vastenmieliseltä olla toisen kanssa vain siksi että se on käytännöllinen järjestely ilman tunteita? Minusta se olisi paljon vastenmielisempi ajatus.
        Ja myös se, oliko se rakkaus aikaisemminkaan ihan aitoa kun se vain hiipuu pois ja silti sen toisen kanssa haluaa olla ja asua?


      • mekkk

        Avioliittoa ei voi jatkaa jos seksiä ei ole kun siinä parisuhteessa ollaan sen seksin takia ja ei mitään muutä syytä avioliitolle ole vielä tähän ikään kekeisnyt ja itsekkin naiseni kanssa ollut yl i25v ja seksi on kivaa ja sitä voi harrataa muullakin tavalla kuin naimalla. Naislela on aika monta tapaa tyydyttää mies ja niin edlleen.


      • tambieda
        MieskäänEiAinaHalua kirjoitti:

        Ei nyt ihan noin mustavalkoista. Oma avioliittoni oli lähes seksitön 10 v, koska mies ei halunnut seksiä.

        Kyllä, vaimon ikäännyttyä ja lihottua olen minäkin menettänyt eroottisen kiinnostuksen häneen. Miksi en ota eroa? Siksi, että vaimoni on sopuisa enkä kestäisi hänen tuskansa katselua.


      • mekkk

        Ei siihen mitään eroottista kiinostuta tarvita vaan jos panetta niin on pantava. Nuorempana sitä sektaili minkälaisen naisen kanssa tahansa mutta jos puolisoa valitsee niin töytyy sitä ulkoista olemustakin katella. Seksi on vain seksiä ja riittään kun on vain nainen ja hyviä hoitojahan monet olivat ja niin edelleen.


      • Tätämieltänainenolen

        En voi kyllä mitenkään käsittää Talvikin kommenttia. Miten voi seksi alkaa "yököttää"? Ja nuo kommentit huora-vertauksineen on kyllä ihan sanoinkuvaamattomia... Mieleeni tuli että oletko edes koskaan oikeasti saanut nautintoa seksistä aiemminkaan? Mahdatko harrastaa edes itsetyydytystä lainkaan? Onko sinulla jotain käsittelemättömiä traumoja seksin suhteen ja ne jossain alitajunnassasi muhimassa. Eikö olisi ihan sama asua sitten vaikka veljensä kanssa, jos sellainen sattuu olemaan. Soisin kyllä miehellesi uuden suhteen ja uuden vaimon joka haluaa myös seksiä, mitenhän miehesi kärsii tilanteesta kun sinä itsekkäästi olet vain päättänyt että nyt tässä parisuhteessa seksi loppui tähän? Ei parisuhde ole mikään parisuhde ilman seksiä, se on vain sitten kaverisuhde.


      • koskettajat

        Aika kyynisesti Talvikki kirjoittaa. Rakkaus on loppu, kosketus yököttää, mies hakekoon seksiä ja läheisyyttä muualta. Kämppikset. Olen sanaton.


    • mekkk

      Muistakaa miehet myös yksi asia eli kun seksi vähenee tai loppuu niin mieskin laittaa rahahanat kiinni ja laittaa naisen maksamaan vähintään puolet ja ei mitään lomamatkoja tai muuta kivaa jos perisuhde ei toimi seksin osalta ja ero tai vakipano niin helpottaa.

    • Just.just

      Alitajuisesti nainen huolehtii lapsistaan aina. Miehen on helppo lapsia tehdä, mutta nainen käy hormonaaliset muutokset väsymyksineen läpi. Ne voi joskus kestää kauemmin kuin mies ymmärtää. Mies tuo rahaa kotiin mutta jääkö monella miehellä kaikki siihen. Tekeekö nainen kaiken muun kotona, sitä sopinee kysyä. Jätetäänkö naisen harteille kaikki muut, kodin työt ja rasitteet jotka vie voimavarat.

      • KokemustaOn

        Seksi voi vehäntyä tai loppua ihan yhtä hyvin suhteessa jossa mies osallistuu todella paljon niin kodin kuin lastenkin hoitoon. Seksi tulee korvien välistä eikä sitä saa imuroimalla.


      • mekkk

        Tuokin asia on vain asenteesta kiiini että kun ollaan perisuhteessa niin pitää huolehti riittävästä ja tyytdyttävästä seksistä ja ensin seksi ja sitten kotityön niin helpottaa.


      • fguiohgj
        mekkk kirjoitti:

        Tuokin asia on vain asenteesta kiiini että kun ollaan perisuhteessa niin pitää huolehti riittävästä ja tyytdyttävästä seksistä ja ensin seksi ja sitten kotityön niin helpottaa.

        Kun on lapsia talossa niin ne menevät seksin edelle. Toisinpäin ei voi hommaa hoitaa.


      • mekkk

        Ei ne lapset kokoajan kotona ole jos ei ihan pieniä ole ja silloin kun meidän lapsemme oli pieni niin kerittiin sekstailla iahn tarpeeksi ja onneksi vain yksi lapsi ja jos ei muuten kerkiä niin yöllä ainakin kerkiää kun lapset nukkumassa.


      • 34798585
        mekkk kirjoitti:

        Ei ne lapset kokoajan kotona ole jos ei ihan pieniä ole ja silloin kun meidän lapsemme oli pieni niin kerittiin sekstailla iahn tarpeeksi ja onneksi vain yksi lapsi ja jos ei muuten kerkiä niin yöllä ainakin kerkiää kun lapset nukkumassa.

        Meillä aina äiti on nukahtanut ennen lapsia aina vauva-ajoista asti.

        Eikä me ennen lapsiakaan yöllä seksiä harrastettu.


      • mekkk

        Yksi tapa on sektailla lapsen tai lapsien päiväuniaikana ja kun kasvavat niin aikaa löytyy ja sehän on vain järjestelykysynys mutta jos se seksittömyys jatkuu liian pitkaan eli 1-3 kuukautta niin kuka mies niinkauan voi ilman olla ja joko tulee ero tai sitten sekisä haetaan muualta.


    • JSK2016

      Mitäs jos edes ruuanlaitolla, siivouksilla ja muilla puhdetöillä ei saa "seksipisteitä" kasaan? Tai vaikka järjestäisi kahdenkeskisiä reissuja majoituksineen? Kukkia ja koruja? Ei viinaa eikä kapakkailtoja? Kavereidenkin kanssa vain muutaman kerran vuodessa? Ei vaikka kroppakin olisi ok kunnossa ja vehkeet pelaa? Kauanko nainen voi vedota väsymykseen tai muuhun? Pitäisikö sille väsylle tehdä jotain? Vai pitäisikö naisen vaan täräyttää miehelleen että ollaan vain vanhempia lapselle, muu ei enää kiinnosta. Ei kuitenkaan erota ettei suku ala halveksimaan jne.

    • naistamunille

      Käy vieraissa ja hae seksiä muualta. Kun lapsi tarpeeksi vanha, niin lusikat jakoon tarvittaessa. Voihan käydä niinkin, että löydätte toisenne uudelleen ja homma piristyy.

      Kyllä se nyt vaan niin on, että ihmistä ei ole tarkoitettu vuosikymmenten yksiavioisuuteen.

    • vitunmunattomat

      Voi jumalauta mitä itkemistä. Otatte saatana muijjistanne kiinni ja heitätte sängylle väärinpäin pitäkää käsistä kiinni samalla kun tungette kyrpänne huoran kakkoseen. Sanotte että jos ei suosiolla niin sitten näin. Miehistykää.

      • hyihitto-

        vai että miehistykää?! No eipä kiinnosta raiskaaminen kuten tuossa suosittelet.


      • Suuntavaisto

        Jos haluaa pikaeron vaimostaan voi todella toimia noin.


    • töllötinvoittaa

      Miestä 52 v ei kiinnosta kuin urheilu. Naimisissa ollaan oltu parikymmentä vuotta.

      • trewy

        Ei minunkaan liki 50 mies enää halua seksiä. Hän ei edes esim. hiero kipeitä hartioita, ei jaksa tms. Tässä hänelle sanoin, että niin kauan kun vielä on jonkinlainen kunnioitus toista kohtaan, voi liitto toimia. Mutta jos sekin loppuu niin sitten ei ole syytä enää olla yhdessä. Minä en ole olltu vuoteen miehen kanssa. Puute on kova, itkettää , harmittaa, hävettääkin. Lapset vielä kotona ja yläasteikäisiä. Tarvitsevat paljon molempien apua koulu- ja harrastusjutuissa. En voi tästä lähteä nyt yhtään mihinkään. Mutta siihen on tultu että mitään yhteinen ei enää kiinnosta. Minä ole vihainen ja ahdistunut. Miksi toiset tuomitsee niin jyrkästi sivusuhteen? Ei lapsia tarvi ekana laittaa kärsimään eroamalla. Voi pitää salasuhdetta.


      • mekkk

        Tuo on hyvä kommeetti jos muuten yhteiselo sujuu mutta eikö miehsi on hoitaa tuota asiaa vai onko menttänyt kiinostuksensa seksi mutta jos vain erekstio ongelma niin sen voi hoitaa potenssilääkkeillä niin helpottaa. Sitten kun lapsesi lähtevät omilleen niin taidat lahteä sinäkin. Itse 55v mies ja meillä vielä 2-5 kertaa seksiä viikosa niin ei tule puutostiloja.


    • NoCountryForOldMen

      Kyllähän se suhde muuttu väkisinkin vuosien myötä. Jos se on alunperinkin perustunut ainoastaan fyysisyyteen ja seksiin, niin tuskin sitä kannattaa edes yrittää jatkaa sen puolen kiinnostavuuden lopahtaessa.
      Iän myötä (itse 48v) arki alkaa ottaa veronsa, vaikka ei mitään ruuhkavuosia enää eläkkään. Työn ja kodin hoitaminen käy sen verran voimille, että eipä siinä enää paljon mitään hellittelyjä jaksa edes ajatella, olisi siihen sitten tilaisuus tai ei (yleensä tietenkään ei).
      Kyllä se seksi joskus loppuu joka tapauksessa, mitä sitä murehtimaan, onhan elämässä paljon muutakin mielenkiintoista. Hyvää liittoa ei kannata sen takia alkaa purkamaan. Yhteistä laatuaikaa voi olla muutenkin kuin "lakanoiden välissä". Itsestäni tuntuu siltä, että suhteen jännitteetkin ovat hieman helpottaneet, kun kumpikaan ei edes ehdota toiselle seksiä tai edes kosketusta.
      Toisaalta harmittaa, kun asiaa tulee kuitenkin mietittyä jonkin verran. Kun seksin saisi vielä kokonaan pois mielestä, niin olisipa helppoa! Se vaan tuntuu olevan lähes mahdotonta, varsinkin nykyään kun sukupuolisuus (sekä terve että kieroutunut) tunkee päälle joka tuutista.

      • Kosketustatarvitaan

        Voi hyvä tavaton. Itse olen sinua vuoden nuorempi nainen ja yhteisiä vuosia 27 saman miehen kanssa, 3 teiniä perheessä. Nythän se seksi on saanut uuden ulottuvuuden kun voi harrastaa saunoessa / kylppärissä, kukaan lapsista kun ei enää tule saunomaan samaan aikaan. Samoin viikonloppuaamuisin nuoret nukkuu puolille päivin ja sitähän ehtii vaikka mitä, ei ole lapset enää yöllä / aamulla viereen könyämässä. :-) Elämä on mahdollisuuksia täynnä kun ne osaa oikein ottaa. Olisi kauhea ajatus että seksi loppuisi jossain iässä - siitähän saa niin paljon virtaa! Ei siis pitäisi loppua ainakaan vielä tässä iässä, ehkä 10 tai 20 v kuluttua eri asia, harveta voi muttei toivottavasti loppua. Siitä huomaa vanhentuneensa kun iltaseksi muuttuu aamuseksiksi.


      • NoCountryForOldMen

        Ei lapset olekkaan mikään ongelma, heillä on jo aika lailla oma elämä ja omat tyttö/poikakaverit. Tilaisuuksia on vaikka kuinka, mutta kun kummankin mielenkiinto asiaan tuntuu hiipuneen totaalisesti.

        Oma libidoni on yhtä kuin 0, ei kiinnosta seksi millään tasolla, ei masturbointi, ei porno (jota katselin ennenkin hyvin vähän), eikä varsinkaan minkään yrittäminen oman vaimon kanssa. Mistään sairaudesta tai huonosta kunnosta ei pitäisi olla kysymys, koska pidän itseäni ikäisekseni oikeinkin hyväkuntoisena (josku suorastaan säälittää katsella useita ikätovereitani lysähtäneinen hartioineen ja tanakoinen keskivartaloineen).

        Syy ei siis myöskään ole kyllästymisessa omaan kumppaniin tai rakkauden hiipumisessa, mikään ei ole ajamassa vieraaseen syliin (puhun tietysti vain omasta puolestani).

        Voihan sitä yhteistä laatuaikaa tosiaan olla muutenkin kuin hellimällä tai rakastelemalla, kuten jo mainitsin. Seksi ja läheisyys oli kivaa kun sitä oli, nyt se on loppu, who cares!


      • Kosketustatarvitaan

        Toisaalta eihän tuossa mitään ongelmaa ole jos molemmat on samoilla linjoilla ja siihen tyytyväisiä! Heräsi vain mieleen kysymys että miten vaihtelevaa ja antoisaa se seksi oli ennen lopahtamista? Libidoa voi herätellä ja saada eroottisuus uuteen nousuun harjoittelemalla. Alkaa se kaurapuurokin kyllästyttää jos ei joskus kokeile neljää viljaa, tattaria, ohraa, maissia jne. Tuntuu että rivien välistä voisi lukea ettet kuitenkaan ole ihan tyytyväinen tilanteeseen?


      • NoCountryForOldMen

        No ei tietenkään aivan tyytyväinen voi olla, kuitenkin seksittömyydessä on kohdallamme kyse luopumisesta, ja se vie aina oman aikansa ennenkuin ajatus on kokonaan omaksuttu.

        Seksi oli aivan ok, ei mitään pornoelokuvien hillitöntä suorittamista, mutta kuitenkin tyydyttävää ja lämmintä. Pikkuhiljaa se vaan alkoi harveta niin, että väliä saattoi olla useita viikkoja ja kuukausia, jonka jälkeen sekin vähä mitä oli alkoi tuntua tyhjältä ja väkisin yrittämiseltä.

        Ja mitä sitä turhaan yrittää kuollutta (libidoa) herättää henkiin, ihan itsensä kiusaamista sellainen olisi, vähän kuin vene kuivalla maalla, kun olisi halu päästä järvelle soutelemaan.


    • doldis

      Rakkautta ja hellyyttä voi kokea ilman sexiä.

    • Noniinstana

      Kun oliskin edes sitä hellyytäkään enää...kyllä se ihan suoraan sanottuna vituttaa naistakin alentua kerjäämään että edes halin joskus saisi muusta puhumattakaan.
      Ymmärrän täysin miehiä,jotka hankkii jonkin lohtunaisen itselleen!
      Sanotaan aina että naiset nalkuttaa ja pihtaa, no kyllä sen osaa miehetkin. On kun anoppinsa kanssa asuis välillä.

      • yhdentekevää

        Onneksi seksiä vain 5 kertaa vuodessa,ei huvita enää lainkaan,yliarvostettua sontaa ja vielä likaista puuhaa(hikoaa) kun harrastaa sitä. Ei liikuta itseäni kuin rahan tienaaminen ja että saa olla pois kotoaan mahd.paljon. Ikää 50v ja katson että elämäni oli tässä kun mikään ei huvita enää. Haluaisin muuttaa suomesta pois kun alkaa jo sama rutiini ahdistaa 20vuotta samaa yhtäsoittoa....kesälomia ollut 20v aikana 5viikkoa.12 tuntia joka päivä töitä niin ei oikein seksi tai mikään muukaan innosta.Pääasia on että saa päivän pulkkaan että saan aloittaa seuraavan työpäivän.Tässä minun elämäni.Tuskin elän edes 60vuotiaaksi mutta hyvä niin.Aivan sama.


    • kokemuksella_sanon

      Jokaisessa suhteessa varmaan kuivaa kautta mutta ei sitä kanata kärsiä jos tuntuu jatkuvan ja jatkuvan ja ellei toiselta saa vastakaikua niin vieraan syliin sitä ajautuu. Sanon kokemuksesta että nainen havahtuu usein siinä vaiheessa kun olettaa että mies on löytänyt naisen jolta saa hellyyttä ja seksiä, naiselle tulee pelko jäämisestä yksin...tulee turvaton olo että eikö se mies tuossa vierellä pysykkään ilman seksiä ja hellyyttä. Mieskään ei ole itsestään selvyys niin kuin moni vaimo/naisystävä ajattelee. Kaikilla on tarpeet...se miten ne tyydyttää on eri asia.

      • Eipelota

        Mieluummin olen kyllä yksin, kun ottaisin pettäjä miehen takaisin. Parikymppisenä sitä kyllä pelkäsi yksin olemista ja oli pakko olla se poikaystävä. Sitä sieti vaikka mitä sikoja. Mutta näin vanhempana voisin hyvin olla ilman miestä. En tosin tiedä miten sitten kun lapset on isoja ja olen todella yksin. Mutta uskon, että silloinkin kyllä elämä sujuisi vallan hyvin. Saisi tehdä mitä tykkää, ei tarvitsisi miellyttää ketään.
        Lasten takia sitä tosin ei halua erota. Mutta jos mies menisi vieraisiin, niin jos en miestä jättäisi niin en kyllä myöskään siinä vaiheessa enää antaisikaan seksiä ja varsinkaan hellyyttä... Se ei kyllä asiaa paranna.


    • Näinmeillä

      Sinkkuna 30v naisena kauhistuttaa lukea näitä juttuja. Lapset hankkimatta, miehiä olisi ehdolla vaikka kuinka ja tottakai toivon saavani joskus oman perheen. Oikeastaan monet ihmettelee miten olen lapseton sinkku. Mutta parisuhteen seksittömyys kauhistuttaa minua, eniten pelkään sitä hetkeä kun itellä alkaa oksettamaan ajatus seksistä. Niin kävi kerran pitkässä parisuhteessa, ei vaan kiinnostanut, itkin ja annoin joka päivä. Mutta lopulta pakkasin tavarani ja lähdin. Toisessa pitkässä parisuhteessa halutti paljon, mutta miehelläni ei kiinnostanut seksi kanssani enää. Oli niin epävarma. Lähdin taas. Nyt mietin perheen perustamista, mutta en tiedä uskallanko, lasten myötä sitä on miehessä kiinni. Avioliitosta puhumattakaan. Mihin tämä maailma on menossa...

    • Puistatus

      Muista erota ensiksi tai ainakin kertoa suunnitelmistasi vaimolle hankkia "kaveri". Se olisi ihan reilua.

    • kiitosvaimollejalapsille

      semmsota vuoristorataahan tuo on ollut kuin nykyajan sää ja osakkeet. mutta aina on jääty viivan päälle

      • Hellävuoristorata

        Onko se vuoristorata seksikäs ja hellä? Mitä kaikkea aiot yhyttää vuoristoradalla? Siis onko mukana kiikari, känny, läppäri, kirjoja, lehtiä, urheiluvälineet, matkaoppaat, vaihtovaatteet, ripulilääkkeet, aurinkovarjo,
        matkaeväät, pari kuppia, teetä, reppu, matkalaukku, taskupolkupyörä, propelli, yleismittari, parabolinen antenni, TV, varasähkö, mikroskooppi, punkkipihdit, kipulääke, sateenvarjo, sanakirjat, kamera, ehkäisyvälineet, matkarahaa, reittiopas, vakuutuspaperit, tiliotteet, nettipankki, sääennusteet, osakekurssit, valuuttakurssit, EF:n materiaalit, yms yms yms.
        Itse olen kokeillut lähinnä pääsylippua.

        Jos viiva on maan pinnalla, ei sen alle ehkä kovin helposti pääse. Paitsi jos toinen viiva on alla (umpi?)tunnelissa. Liitu mukana, että voi tarvittaessa piirtää uuden viivan. Ja maapallon pohjallahan täällä päälläpäin on siellä aina allapäin. :( . Liian kaukana? Liikaa tosi kuumia välissä?

        Siis viivan päälle ja pitkä puhallus pilliin?

        Tuo semmsota on totta.

        Nautitaan niin kauan kuin voidaan!


      • kuison
        Hellävuoristorata kirjoitti:

        Onko se vuoristorata seksikäs ja hellä? Mitä kaikkea aiot yhyttää vuoristoradalla? Siis onko mukana kiikari, känny, läppäri, kirjoja, lehtiä, urheiluvälineet, matkaoppaat, vaihtovaatteet, ripulilääkkeet, aurinkovarjo,
        matkaeväät, pari kuppia, teetä, reppu, matkalaukku, taskupolkupyörä, propelli, yleismittari, parabolinen antenni, TV, varasähkö, mikroskooppi, punkkipihdit, kipulääke, sateenvarjo, sanakirjat, kamera, ehkäisyvälineet, matkarahaa, reittiopas, vakuutuspaperit, tiliotteet, nettipankki, sääennusteet, osakekurssit, valuuttakurssit, EF:n materiaalit, yms yms yms.
        Itse olen kokeillut lähinnä pääsylippua.

        Jos viiva on maan pinnalla, ei sen alle ehkä kovin helposti pääse. Paitsi jos toinen viiva on alla (umpi?)tunnelissa. Liitu mukana, että voi tarvittaessa piirtää uuden viivan. Ja maapallon pohjallahan täällä päälläpäin on siellä aina allapäin. :( . Liian kaukana? Liikaa tosi kuumia välissä?

        Siis viivan päälle ja pitkä puhallus pilliin?

        Tuo semmsota on totta.

        Nautitaan niin kauan kuin voidaan!

        anteex mutta miten sinä nautit jos et saa hellyyttä? otatko väkisin vai tarjooootko itseäs naapurin exälle?


    • Mihintipahti

      Oletko sekuntikellolla ottanut aikaa? Eli joka ikinen sekunti on vailla seksiä ja hellyyttä? Vaikka kuka muu asiaan liittyisi? Onko oma käsityksesi asiasta ikuisesti totta? Eikö autokin lähde liikkeelle vasta kun joku sitä päättää ajaa?
      Tai toimiiko homma automaattisesti kunhan ensin hiukan sooloillaan?
      Eikö kissakaan enää kehrää kun sitä uudelleen silittää? (tarvitseeko se madotuksen?) Kukkivatko kukat vai kuihtuvat oitis? Erämaassako asut?

      Jos seksi ja hellyys on kipeä asia, ei kukaan halua koko ajan vain toistaa ikävää kokemusta. Toisaalta jos kyllästyttää voisi tuhlata ajan johonkin mistä myös pitää. Kuka lukee saman kirjan yli 500 kertaa? Onko tuo toinen osapuoli jo liian hyvin kartoitettu? (sanakirjalla ja netillä ynnä uudella seuralla selviää helposti jos ei ole)
      Siinä pitää sitten poimia parhaat aiheet päältä. Samojen uutisten lukeminen moneen kertaan voi tietysti syventää asiaan liittyvä osaamista - jos voi.


      Eihän nuo käsitykset seksistä ja hellyydestä ihmisestä niin kokonaan häviä tai katoa. Tulee vain kausia, jolloin ei itse ihan osallistu vaan katselee muiden menoa. Ehkä siinä jopa vertailee omia kokemuksia muiden vastaaviin.
      Kaikenlainen rauha, ilo, onni, helpottaminen vain tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Jos ei jaksa enää muuten.

      Usein tämä on tunneasia, josta ei vain halua puhua. Voi yrittää kuunnella toista aiheissa, joista ei koskaan ennen ole puhuttu. Jos haluaa vain yksinkertaisemman kokemuksen elämästä / seksistä niin voi yrittää uudentyyppisellä aloitteella. Jakamalla asioita, joista toinen on aidosti kiinnostunut. "Yrittää enemmän".

      Tässä voisi käydä läpi vaikka persoonapronominit:

      Seksi ja hellyys

      - minua kohtaan
      - minulta yhdelle
      - yhdeltä minulle
      - minulta usealle
      - usealta minulle
      - muttei muulta minulta?
      - muttei muulle minulle?
      - minulta minulle
      - minulta sinulle
      - sinulta minulle
      - sinulta sinulle
      - häneltä minulle
      - minulta hänelle
      ...
      versiot me, te, he hehe?

      Symboliikkaa (aihe/ihminen/suhde/ajatelmat jne.)

      1 0 = 1
      0 1 = 1
      1 1 = 1
      1 1 = 2
      2 1 = 2
      1 2 = 2
      1 2 = 3
      2 1 = 3
      333 333 = 333
      1<2<3<4<5...

      jne?

      Sitten voi taivuttaa kaikki muutkin sanakirjan sanat, varmuuden vuoksi.

      Seksijohdannaiset. Rakastaa koko konkkaronkkaa suhteessa häneen.
      Pilvipalvelu? Auringonpaistepalvelu? Valo ei huomaa eikä ajattele.

      Virittele itsestäsi seksikkäämpi vaikkapa Microsoftin ilmaisohjelmilla.

      Markkinoi oma sekstitsikit-kit itsellesi! Oletko itse valmis seksiin itsesi kanssa? Toimiiko se myös tunnetasolla? Pystyykö hengittämään kanssa samalla? Eheä ehjä itse!

      Entä jos saisit itse paikalla luotettavaa kosketusta itseltäsi tai omin työvälinein? Ettet vain? Koetko oman rakkautesi rakkautena itseäsi kohtaan?

      Entä jos koettaisit pitää molemmat, nykyisen ja muut? Etsiä "kaikille" yhteisiä aiheita? Mitä jokaisen kodissa on? Mistä jokaisen kodissa voi puhua? Nukkua ennen seuraavaa päivää. Tästäkin viikosta voi tulla hyvä. Jos huono niin muutetaan jotain ennaltaehkäisevästi.

      Salarakkaita voi olla ajatuksissakin, missä vain milloin vain, huomaamattakin.

      Mikä tässä maailmankaikkeudessa oikeastaan oikeasti kykenee vastarakkauteen? Millä on oikeasti kyky rakastaa?

      Mikä kykenee seksiin? Ken kykenee seksiin? Ketkä kykenevät seksiin?

      Pristäkää nyt ainakin itsenne vaikka ruoalla, tuoksuilla, kauniilla katseltavalla, mukavalla kuultavalla.


      ...

    • Seinäkestää

      Miten olisi hellyydettömyys-seksittömyys -siedätyshoito. Ettei hellyydettömyys-seksittömyys -yliherkkyys pääsisi nniinnn iskemään.

    • Hukkaneliö

      Ei hellyys ja seksi ole loppunut. Katso vaikka:

      http://www.parispornmovies.com/

      jossa muutaman muun seksiä ja hellyyttä näkyy riittävän. Ainakin tallenteissa. Pariisi on kai niin romanttinen paikka asua.

      Entä jos se seksi ja hellyys eivät vain juuri osu kohdalle. Suomen pinta-ala on 303 892,46 neliökilometriä. Ihmisiä on noin 5,5 miljoonaa. Sitten on vielä ympäröiviä vesialueita. Tämä tekee noin 55253 neliömetriä yhtä asukasta kohden ( vesialueita). Se on niin kuin 235 metriä neliö kanttiinsa. Jos seksi kulkee ihmisten mukana (mikä saattaa olla tottakin) niin yksi ihminen sijaitsee keskimäärin tuolla 235m x 235m neliön läntillä. Yhden ihmisen viemä pinta-ala on joku neliömetri. Näin ollen Suomen pinta-alasta 55252/55253 ~ 99,998 prosenttia (=sadasosaa) on kokonaan seksitöntä pinta-alaa. Pistää miettimään miten seksi ylipäätään voi osua kohdalle? Ei ainakaan millään random-menetelmällä kunnolla osu kohdalle. Eihän noilla seksittömillä neliömetreillä edes ole kunnon kykyä vastarakkauteen. Miten siitä sitten hellyyttä ja seksiä voisi syntyä?

      Jos seksi ja hellyys on "loppunut" keskellänne, ette varmaan vaan ole huomanneet sijaita tarpeeksi lähellä sitä. Tarvitsette todennäköisesti kunnollisen suunnistuskartan tai vastaavan netti- tms. älypalvelun.

      Jos nuo ihmisen tunteet liiaksi tottuvat tuohon seksittömään pinta-alaan saadaan tilanne, jossa seksi unohtuu helposti kuin unohdettu lukutaito. Eihän tuo seksitön pinta-ala edes odota saavansa osakseen tuota ihmisen seksiä. Yrittäisin olla itseäni kohtaan luotettava seksipartneri. Ainakin oma seksini on tarpeeksi lähellä sijaintiani.

      Ehdottaisin, että kysytte tuon toisen osapuolen näkemystä tai peräti tunteita tuon seksin pinta-alan suhteen :):):)

      Pariisissa seksiä on tiheämmin kuin Suomessa. Saattaisi olla, että muutto Pariisiin on helpoin ratkaisu seksittömyyden hukkaamiseksi.

      Ellei muuttoa saa, voi yrittää kopioida Internetin kautta eräänlaisia näytteitä Pariisin seksi-pinta-alalta. Ja Pariisin väkiluvun tuntien kyseessä todellakin on vain eräänlainen näyte Pariisin seksipinta-alalta.

      Siinä pitää silloin tietenkin varoa, ettei tietokone rakastu teihin onnettomasti, kun on vain kone. Kysykää neuvoa vaikka seuraavalta "tytöltä":

      http://alice.pandorabots.com/

      ellei muuten niin tulkin kera. Ainakin pääsette tilanteeseen, jossa vastuun saamistanne neuvoista hoitelette te itse. Ok?

      Toisaalta, miksi kantaa turhaa huolta seksistä - meillä muilla kun sitä riittää vallan mahtavasti. Meillähän on tuo yhteinen seksipinta-alakin hiukan suurempi kuin kaksi neliömetriä. Joten jos haluatte nukkua ruususen unta, niin pinta-alaa sille toiminnalle on Suomessakin aivan mahtavasti.
      Eikä kukaan tule seksillään edes häiritsemään.

    • Väsymyksenkokenut

      Ei sille väsymykselle sitten voinut mitään? Annoitko vaimon vaikka välillä nukkua ja lähdit itse lapsen kanssa vaikka puistoon tai lapsi vaunuun ja kävelylle? Itse en muista miehen koskaan tehneen niin. Ystäväni mies lähti äitinsä luokse yöksi lapsen kanssa, että vaimo sai nukkua. Ja se oli ihan miehen oma idea. Koska näki kuinka väsynyt vaimo oli. Meillä ei mies tajunnut edes vaikka sanoin olevani väsynyt. Mies vaan aina kyseli olenko pahalla päällä ja "mikäs nyt on". Meillä mies otti päiväunet ja minä heräsin hoitamaan lasta, kun lapsi ei nukahtanutkaan päikkäreille. Heräsin myös yöllä, hoidin unikoulun, kun miehellä ei hermot kestäneet. Alkuun oli harvinaista, että sain edes nukkua 3 tuntia putkeen. Ei ollut muuta mielessä kuin nukkuminen, että voi kun saisin nukkua. Käytin joka ikisen tilaisuuden, kun lapsi hetkeksikin nukahti siihen, että itsekin nukuin. Vaikka sitten puistossa. Olisin voinut haluta toisen lapsen, jos mies olisi ollut enemmän tukena. Mutta ensimmäisenkin kanssa tuntui heti syntymästä (tai synnytyksestä tai siitä kun kerroin olevani raskaana), että mies ei ollut oikein hommassa mukana. Vaikka itse lasta myös halusi ja varmasti lasta rakastikin ja rakastaa.

      Kahdenkeskiset illat, ulkomaan matkat ja huomaavaisuus nyt ainakin kuulostaa ihan hyvältä. Et kuitenkaan kerro mitä vaimo itse sanoi syyksi. Oletko kysynyt koskaan?

    • saman_kokenut

      Niin se vaan on, naiset pitävät miehiään lähinnä jälkikasvun alkuun panijana ja rahan tuojana, muu on toissijaista...jos seksiä haluaa pitää hankkia vakipano tai harrastaa satunnaista seskiä (yhden yön) jutut.

    • Anonyymi

      Meillä on kaksi lasta 10v ja 12v. Mieheni on alkanut ryyppäämään ja se voi kestää vähimmillään pyhäajan. Yleensä naapurin Jyrkin luona, Jyrki on poikamies joskus joku nainen on pettänyt sen niin että ei ota emäntää. Iso mukava vähän karski mies.
      Jyrki tuli perjantai iltana kertomaan että Make on joutunut putkaan nuorten kanssa jotain riitaa. Sanoin senhän piti olla lasten kanssa äidillään. Jyrki sanoi lapset on turvassa. Menin vähän sekaisin sanoin pitää käydä tallilla, Jyrki tuli mukaan. Kun päästiin tupaan Jyrki laittoi pullon pöytään ja kysyi voiko ottaa sanoin jo hymyillen voit jos tarjoat minullekkin, istuttiin ja juteltiin meidänkin asioista olin vähän surullinen kerroin että en ole saanut hellyyttä vain tokaisuja mieheltä ja juo niinkuin tiedät. Istuin Jyrkin vieressä Jyrki otti kainaloon tuntui turvallisen hyvältä Jyrki kertoi vähän omista nuoruus juttuista, Luulin että Jyrki katsoo mun rintoja nostin pääni ylös mutta katsoi minun silmiin suutelin ja toisen kerran hymähdin olet hyvä suutelija tunsin karkeat kädet rinnoilla sanoin Jyrkille en ole pitkään aikaan saanut näin hellyyttä Suudeltiin käännyin Jyrkin syliin halasin ja suutelin istuin näin sylissä ja juotiin ja keskusteltiin. Kuiskasin tuletko ja mentiin makuuhuoneeseen, En ajatellut vähän roikkuvia rintoja ja vartaloani tunsin vain hellyyttä kun vartaloani suudeltiin pidin silmiäni kiinni kun huulet vaelti rinnasta toiseen vain kyyneleet valui onnesta, Sain eka kertaa kymmeneen vuoteen huulten kosketuksen häpyyni se oli ihanaa Jyrki nousi ylös avasin reidet halusta yllätyin iso kalu oli tulossa minuun tunsin joka sentin kun se sievästi täytti minut pidin kiinni halusin sen olevan sisässä Jyrki jatkoi hiljaa mieletön halu valtasi yritin nostaa lantiota kun veti poispäin pitkästä aikaa sain ihanan orgasmin Jyrki suukotti ja sanoin olet ihana, se lämmitti sydäntä kukaan ei ole sanonut noin kuiskasin tule ja pidin jaloilla kiinni Jyrkiltä tuli monta syöksyä. Oli vierellä ja kertoi siitä oli kymmen vuotta kun viimmeksi. Halasin Jyrkiä kertoi että tunsi heti että ei ole vain himoa vaan halua.
      Syötiin jotain pientä sanoin Jyrkille onko kiire, nauroi ei ennen kuutta silloin miehesi pääsee.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe