super käsittelyajat

ansiosidonnainen

tällä hetkellä Superin työttömyyskassa käsittelee tammikuun alussa tulleita ensihakemuksia. Laki kuitenkin olemassa, että käsiteltävä 30 pv.n sisällä. Mitäpä yksi hakija voi liitolle tällaisessa tilanteessa, odottaa vaan käsittelyynottoa?

13

2815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pianminäkinYTK

      Vaihda kassaa, ainoa vaihtoehto lienee YTK , mutta sen jälkeen olet itsesi herra, lakot ei koske sinua, voit tehdä ylitöitä niin paljon kun huvittaa, päivärahasi tulee kyykyttämättä, ja kaiken saat lisäksi halvemmalla, näitä on muutamia Bresnevin aikaisia jäärä kassoja jotka kiduttavat päivärahojen maksun viivyttelyllä mutta omaan niskaan se kolisee, jäsenet pakenee kiireen vilkkaa YTK:hon !!!

    • Kassa_riittää

      Oma vikasi, miksi olet ay-liitossa. Tyhmyydestä sakotetaan.

    • sups

      onko uutta tietoo missä nyt on menossa.

    • ExAyMies

      Liitto on idiootin valinta. Paskaa palvelua helvetin kalliilla. Ytk:sta kassapalvelut, säästät 400eur vuodessa. Et kyllä saa kalenteria ja kynää mut tolla 400eurolla voit ostaa oman, hienon nahkakantisen jos haluat. Muista tämä kun olet taas töissä.

    • oma_vikasi_

      sitä saa mitä tilaa, kuka käski liittyä liittoon, kassa toimii nopeasti.

    • YTK...jess

      Olen vakavasti ajatellut vaihtaa työttömyyskassa 2002 asti olen ollut superin kassassa, mut 4 vkon maksuajat jatkohakemuksille on kohtuuttomat..alkaa tympii pikkuhiljaa...

      • riippuu_hakemusesta

        ilmeisesti sinulla on soviteltava jatkohakemus. Sellaisten käsittely on erilaista. Jokaisessa työttömyyskassassa soviteltavien jatkohakemusten käsittely vie viikkoja. Jos olet kokonaan työtön, niin sellaisten jatkohakemusten käsittely vie vain muutaman päivän.


      • Anonyymi
        riippuu_hakemusesta kirjoitti:

        ilmeisesti sinulla on soviteltava jatkohakemus. Sellaisten käsittely on erilaista. Jokaisessa työttömyyskassassa soviteltavien jatkohakemusten käsittely vie viikkoja. Jos olet kokonaan työtön, niin sellaisten jatkohakemusten käsittely vie vain muutaman päivän.

        Mun mielestä tämä on väärin. Siinä ikäänkuin rangaistaan työssäolosta. Ei paljon kannusta ottamaan työtä vastaan. Nimimerkillä: vuokrasta tuli jo myöhästymismuistutus.


    • Errip

      On kyllä tuskasen pitkät ajat taas superista odottaa päätöksiä. Kesäkuun alussa jäin työttämäksi ja päätöstä ei ole vieläkään tehty. Pakko miettiä toista vaihtoehtoa kun tiedän olevani kesät työttömänä.

    • suututtaa

      Viimeksi sain rahaa Superilta kesäkuun alussa. 2 hakemusta on nyt käsittelemättä. Toinen heinäkuun alussa soviteltu ja toinen elokuun eka päivä kokonaan työtön - hakemus. Äsken katsoin niin ei edes käsittelyssä vielä kumpikaan. Yli 2 kk sitten sain viimeksi rahaa superilta! Eikä ole edes ekat hakemukset vaan jatko sellaiset !!! En kestä enää tätä. Koko kesä rahatta ja laskut maksamatta. Ei todellakaan kannata ottaa keikkatyötä eli sitä muutamaa työpäivää ollenkaan jos päivärahan tulo kestää sitten sen 2 kk!

      • kaikenkokenutjo

        Se toinen hakemus eli kokonaan työtön ( minkä pitäisi tulla pariin päivään) jää odottamaan sitä edellistä hakemustasi. Niitä ei käsitellä yli sen ensin lähetetyn. Se odottaa siellä kun tulee se ensin laitettu pöydälle.


    • ei_enää_keikkatyötä

      Täällä sama. 7 työpäivää ja soviteltu päiväraha jatkohakemus. Postitettu 5.6. Eli 9 viikkoa sitten. Ei käsittelyssä. Soittaa on turha ja viestiä laittaa turha. Sama virsi että superintk:n sivuilla on käsittelyajat. Jos on tälläinen ongelma siellä niin miksi ei palkata lisää työvoimaa!? Ei kukaan, ei edes ne käsittelijät suostuisi siihen että palkka tulee 2 kk myöhässä. Miksi meidät laitetaan kärsimään. Olen ajatellut että etsin vain kokoaikatyötä enkä ota keikkatyötä ollenkaan enää vaikka kuinka työpaikolla olis hätä työntekijöistä. En halua saada merkintää luottotietoihin kun ei rahaa ole maksaa laskuja.

    • ensuosittelekenellekkään

      Super on surkein liitto ikinä. Jos kysyt jotain puhelimitse, esim miten merkitään vapaa-päivä hakemukseen neuvotaan klikkaamaan kohta työtön. Kun teet niin niin päiväraha lasketaan päin seiniä ja peritään takaisin. Ydinfyysiikkaahan on laittaa sähköiseen hakemukseen myös kohta vapaapäivä täyttäjän valittavaksi. Vaativat jatkuvasti työvoimaviranomaisten lausuntoja tätä työvoimaviranomainenkin ihmetteli. Ei riitä että lähetät työsopimukset ja palkkatositteet. Maksaminen ja käsittely on monta kuukautta myöhässä ja jos soitat ja kysyt jotain sulle sanotaan että kaikki on kunnossa ja heti perään tulee selvityspyyntö. Määräaikaisia työsuhteita tekevän painajainen koko liitto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe