Voi, voi.. :(

exangelo2015

Saara Aalto Ressukka hihkui viikko sitten voittoputkestaan jonka aloitti vuoden homopalkinto. Tytteli on niin ylimielinen, että oli aukaissut Youtuubiin eurooppalaisille faneilleen kehusivuston. :) Arvatkaas, mitä siellä tapahtui? Oliko kehuja? SIELLÄ EI TAPAHTUNUT NIIN MITÄÄN, eikä kommentin kommenttia. Meinasin ihan hyvää hyvyyttäni laittaa yhden kommentin: Kaikuuko täällä??
Jopa Cristal Snow ajaa kohta Saaran ohi katsomiskerroissa ja plussia neito oli haalinut 50 kpl viikossa, kun se johtotähti ( Mikael) porskuttaa jo viidessä tuhannessa katsomiskerrassa ja tykkäyksiä kohta parisen sataa, että infoa teille. Tykkäsin ihan oikeasti joskus tuosta Saarasta, mutta sen ylimielisyys yököttää. Kunnianhimoinen saa olla, mutta ei korskea muita kilpailijoita kohtaan. Ja muutenkin petyin biisin kristamaisuuteen.

10

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pete.v

      Mikael Saarella oli kyllä ihan mieletön kappale. Toivottavasti se äänestetään tällä kertaa euroviisuihin, olisi kerrankin mahkut pärjätä.

    • exangelo2015

      Ei siihen toivominen riitä vaan äänestäminen. Me ollaan kympissä vähintään, ellei jopa voitossa. Mukaan vaan joka euro on tärkeä ja torstaihin saakka saa ennakkoäänen antaa ilmaiseksikin. Ollaanko me jotain pellejä joille koko Eurooppa nauraa, kun laitetaan huutokilpailu joka niukka pääsee finaaliin tai ei ollenkaan tai yhtä ja samaa jankkaava uusi krista.

      • exangelo

        Lisään vielä, että UMK on laittanut kilpailijat esittämään kykyjään on tehty kampauksia, kasvonaamioita, kokattu, tehty flunssalääkkeitä ja joogattu kuten Annica&Kimmo. Ainoa joka vain LAULOI JA LAULOI AKUSTISESTI TOIVEKAPPALEITA oli MIKAEL SAARI. JA helvetin hyvin sen hän tekikin kaikkien niitten menetykseksi jotka sitä ette ole nähneet.
        UMK EI OLE KOKKAUS-, JOOGAUS-, FLUNSSALÄÄKEITTEN KEKSIMIS-, KAMPAAJIEN JA KOSMETOLOGIEN KILPAILU. VAAN SIINÄ PERKELE VALITAAN EDUSTAJA SUOMELLE EUROVIISUIHIN! Jos te ette vielä sitä tienneet. Ja te kaikki, jotka Mikael Saarta täällä haukutte, te takuulla haukkuisitte myös Sibeliusta, jos olisitte eläneet hänen aikana. Monissa maissa oltaisiin ylpeitä jos saataisiin laittaa kotimaata edustamaan kotimainen lahjakkuus omalla sävellyksellään 50 juhlavuonna. Vaan ei, Suomessa, kun pitää laittaa muualta ostettu, massaan uppoava, muovinen jo ennestään soitettu kappale edustamaan joka tulee taas maitojunalla. Tai, kopio 2013 tai kappale jonka esittäjän ääni ei edes kanna salin perälle saakka. Mikä helvetti teitä vaivaa, kun ette osaa olla ylpeitä suomalaisuudesta?


      • Should_we_give_up

        Juu, näin. Harmi, että Saaren biisi ei ole yhtä koskettava kuin 2013. 'We should be through' olisikin ollut mahdoton ylittää tai ylipäätään päästä samalle tasollekaan. Toki toivoisin, että pääsisi, saisi esittää sitäkin viisuviikolla Encorena viisufaneille, koska sen päälle ei Suomessa ole tarpeeksi ymmärretty, puhumattakaan, että tämä julkisuudenkipeä bimbo roskabiisillään vei häneltä sen edustuspaikan 2013 nenän edestä.
        Toisaalta tuntuu, että myöhäistä enää, kun puuro on kylmää. Vähän sama kuin suomalaiset olisivat tyrineet 'Euphorian'(näin olisi varmasti tapahtunut) valinnan ja olisivat nyt tarjonneet Loreenille viisupaikkaa sillä edellisvuoden yritelmällä, joka jäi MF:ssa karsintoihin. Toki on 'On it goes' nyt vähän parempi.

        Mielenkiintoista tietää, minkä kopio mielestäsi on 'Marrry me'-renkutus?


    • kv.kilpaitkut

      BYÄÄÄÄÄHHHHHHHHH

    • Arjakas

      Täytyy olla aika pölyiset aivot jos joku näkee Saaren kappaleessa jotain hienoa. Ihan KARMEETAKIN KARMEEMPI biisi ja ihan kauheen huono laulaja. Ja että joku kehtaakin puhua Sibeliuksesta samassa yhteydessä Saaren kanssa. Sibelius oli nero mutta Saari on pelkkä farssi. Samaan farssiin sopii myös Saara Aalto, Cristal ja tää Kimmo. Hyi hitto mitä sakkia.

    • paskaamitäpaskaa

      Kuuntelin äsken ton Mikael Saaren UMK -kisan 2016 kilpailukappaleen. Petyin todella pahasti. Koko kappale oli yhtä "suttua ja puuroa" ja odotin kokoajan kuulevani jonkin uskomattoman hyvän ja iskevän kertosäkeen, mutta sitä ei tullutkaan, vaan se koko kappale olikin jo sitten siinä. Eivät ole osanneet kunnon melodiaa tehdä. Biisi sopisi jollekin kuuluisalle poikabändille levyn täytebiisiksi. Eli muutama hyvä hitti ja loput biisit pakkoja täyte biisejä. Jos toi voittaa, niin englantilaiset nauraa meille.

    • Hohhotihoijaa

      Ainoat hyvät suomalaisten esiintyjien biisit viisuissa ovat olleet Lordilla ja Paradise Oskarilla. Muuten vuodesta toiseen samaa paskaa. Yhtenä vuonna tykkäsin Arionin biisistä Lost, mutta eihän heitä tietenkään viisuihin lähetetty, vaan Krista ällöllä Biisillään. En jaksa enää tänä vuonna edes vaivautua seuraamaan.

    • ruuvitlöysällä

      Saara Aalto haluaa kertoa kaikille tulleensa "kaapista" missä hän ei ole milloinkaan ollut. Hänhän antoi tupsua sille puolihomppelitangokuninkaalle vuosikausia. Nyt Saara Aalto haluaa myös "julistaa" homouttaan ja päästä "homoikoniksi". Turhaan. Feikki-Saaralla ei ole kaikki ruuvit kireällä.

      • eiaitoaole

        Minä en edes usko tän AAllon lesbouteen. Varmaan se suhde menee karille nopeasti


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe